Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben hic sprey falan kullanmadim,alistirma bence kendini fazla.Bir de öyle seylerin zarari da olabilir belki.

Zeytinyağı kullansam doğal mersinden bidonla gelenlerden marketten almadım yani bebek düşünmüyom zararı olur mu dialtörle çalışmalarda kullandımda şimdi kullansam bişey yaparmı o sıra dilatörler için zeytinyağı kullanırken ayak mantarım için ilaç kullanıyodum hap olarak ilişkide olmadıgından zararı oldu mu bilmiyorum

Zeytinyağı asidik bir yapıya sahip olduğundan bazı insanlarda vajina florasını bozabiliyormus ama isterseniz bir iki sefer deneyin sonuçta çok kullanan var.

Acikcasi zarari varmı bilmiyorum ama biz kullaniyoruz. Yani bide yeni yendigim icin vajinismus u hemen kullanmayi kesmedim. Prezervarif lerde kaygan oluyor biraz o yuzden azaltarak kesicem

bende yendimmmmmm

Kizlar kizlar banada yardim edin lutfen eski bir vajinismus hastssiyim burda yendim hatts hamile kaldim ama dimdi simdi esimle 3 senedir birlijte olmaya korkuyorum nasil hsreket edecem anlamiyorum ilk zamanlar bebek ti oglu cok yoruyodu beni tek badima buyuttum kimse yoktu hrp yirgun dusuyordum simdilerde ustiyorum ama yine kasilirim diye yanasamiyirum esimde o yuzdrn nasil yanasmiyor nasil bir uol izlemeliyim

Kizlar kizlar banada yardim edin lutfen eski bir vajinismus hastssiyim burda yendim hatts hamile kaldim ama dimdi simdi esimle 3 senedir birlijte olmaya korkuyorum nasil hsreket edecem anlamiyorum ilk zamanlar bebek ti oglu cok yoruyodu beni tek badima buyuttum kimse yoktu hrp yirgun dusuyordum simdilerde ustiyorum ama yine kasilirim diye yanasamiyirum esimde o yuzdrn nasil yanasmiyor nasil bir uol izlemeliyim

Kimse yorum yapmamış

Cocuktan sonra hic denemediniz mi, siz nasil yenmistiniz egzersiz yaptiniz mi
Denedik ben yine kazildim esimde birakti dun dedim yapalim yanasmadi diyir hevesim kaciyir seni oyoe gorunce

Tamam canim sende ilk egzersize basla sonra eşli denemeyi yapp
Egzersiz zaman kaybi zaten ben uc parmak sliyorum sikinti ypk ama esim hdmen fiyor al icine al istiyor oda hemen olmuyor iste derin nefes ali sonrasinda verirken aliyim diyirum onu da diyor o jadar bekluyemeyemem alt tarafi bekleyecegi 10 snye

Egzersiz zaman kaybi zaten ben uc parmak sliyorum sikinti ypk ama esim hdmen fiyor al icine al istiyor oda hemen olmuyor iste derin nefes ali sonrasinda verirken aliyim diyirum onu da diyor o jadar bekluyemeyemem alt tarafi bekleyecegi 10 snye
Eşiniz de çok anlayışsızmıs ama bu şekilde zor yenmeniz destek çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…