- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.981
Napiyim nasil bir yol izleyim anlanadim kayganlastirici kremke denitcem kendim yerlestiricem ama diyr hemen lop diye girsin istiyorOnun icinde ben yapmakta zorlaniyorum hemen girsin istiyor ama hemen girmezki
Napiyim nasil bir yol izleyim anlanadim kayganlastirici kremke denitcem kendim yerlestiricem ama diyr hemen lop diye girsin istiyor
[/QUOTE
aslında eşiniz size Bıraksa çok daha iyi olur uyusturucu bi krem ya da kayganlaştırıcı kullanırsınız . Kendiniz yavaş yavaş sokarsınız takıldığı yerde ıkınırsınız anlamadan girer . Ama erkekler gerçekten çok düşüncesiz olabiliyo
aslında eşiniz size Bıraksa çok daha iyi olur uyusturucu bi krem ya da kayganlaştırıcı kullanırsınız . Kendiniz yavaş yavaş sokarsınız takıldığı yerde ıkınırsınız anlamadan girer . Ama erkekler gerçekten çok düşüncesiz olabiliyoNapiyim nasil bir yol izleyim anlanadim kayganlastirici kremke denitcem kendim yerlestiricem ama diyr hemen lop diye girsin istiyor
Nasil yapiyim sen doylesen ona hore yspsam anlamasaaslında eşiniz size Bıraksa çok daha iyi olur uyusturucu bi krem ya da kayganlaştırıcı kullanırsınız . Kendiniz yavaş yavaş sokarsınız takıldığı yerde ıkınırsınız anlamadan girer . Ama erkekler gerçekten çok düşüncesiz olabiliyo
Canım ilişkiden önce sprey sık ilişkide de sen üstte ol kontrol sen de olsun . belki o zaman olurNasil yapiyim sen doylesen ona hore yspsam anlamasa
Yok ustte olamam altta nasil yapiyimCanım ilişkiden önce sprey sık ilişkide de sen üstte ol kontrol sen de olsun . belki o zaman olur
Eşiniz bi anda olmasını istiyorsanız onun haberi olmadan çok zor . En azından üstte olabilseniz kontrol siz de olduğu için daha rahat olurdu. Tek çare eşinizle konuşup bi şekilde ikna etmeniz .Yok ustte olamam altta nasil yapiyim
Allta basil yapiyosun soylermisinBende ustte yapabiliyodum simdi yapamiyorum baski oluyor . Altta cok rahatim
DeniycemEsim girmeden once iyice yagliyorum canım sonra kayganlastirici aliyorum 2 parmagima on sevisme sirasinda sokuyorum biraz yaglansin diye. Sonra hemen giriyor zaten
Merhaba bendede aşırı yanma ve agrı oluyo kayganlaştırıcıyla kuru zaten mumkun dgl ıslanmam olmuyo ben ilişkiden 10 dakika önce dilatörü bolca zeytinyağlıyorum 5 6 defa girip cıkarıyorum her girişte yine yağlıyorum içerisi ileriye kadar yağlansın diye sonra eşiö geliyo onada sürüyoz ve oluyo ama eşimde şikayetçi bu ne böyle insanın hevesi kalmıyo diyo ameliyat masasını hazırlamıssın dio yağ kullandıgım için yere özel olarak hazırlık yapıorum ama napabilirim üstünede kayınvalidemin dolduruşlarıyla başetmeye çalışıorum yani bu bir imtihan umarım imtihanı gecenlerden oluruzDeniycem
Esinin anlayışlı olmasi lazım aslinda zor bir sürecten gectin sonucta ama zamanla düzelir canim sıkma canıniMerhaba bendede aşırı yanma ve agrı oluyo kayganlaştırıcıyla kuru zaten mumkun dgl ıslanmam olmuyo ben ilişkiden 10 dakika önce dilatörü bolca zeytinyağlıyorum 5 6 defa girip cıkarıyorum her girişte yine yağlıyorum içerisi ileriye kadar yağlansın diye sonra eşiö geliyo onada sürüyoz ve oluyo ama eşimde şikayetçi bu ne böyle insanın hevesi kalmıyo diyo ameliyat masasını hazırlamıssın dio yağ kullandıgım için yere özel olarak hazırlık yapıorum ama napabilirim üstünede kayınvalidemin dolduruşlarıyla başetmeye çalışıorum yani bu bir imtihan umarım imtihanı gecenlerden oluruz
İnşallah düzelir şu ıslanma sorunum ve yanma sorunum her ilişkide toplamda 3 kere oldu 3 aylık evliyim kanamalarım oluyo azar azar ve zeytinyağsız mümkün değil zeytinyağını önerenden Allah razı olsun kayganlaştırıcı falan boş zeytinyağı en iyisi hala korkuyorum tedirginliklerim var zevk falan yok ama bu bile büyük aşama benim için umarım zamanla düzene girer herşey dicemde bu seferde yaşımız küçük olmadığından bebek yapmaya başlayın 3 4 aya anca tutuyo zaten yorumları var daha biz doğru düzgün ilişki yaşayamıyoz ne bebeği diyemiom tabi haksızda dgller aslında kızlar sorum şu zeytinyağı gebe kalmayı zorlaştırırmı spermleri öldürürmü bilgisi olan varmı sürekli yağ kullansam die düşünüomdaEsinin anlayışlı olmasi lazım aslinda zor bir sürecten gectin sonucta ama zamanla düzelir canim sıkma canıni
Bendede ara ara kuruluk oluyo canim cok azda olsa kullaniodum bazen oda bazen mesela 1 ay önce kullandım ve bugun gebe olduğumu ögrendim daha kücuk 2 haftalik yani engel olmuyo test edilmis ve sonuc alindı sıkıntı yapma rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ben 1bucuk senelikken yendim 2nci senemdeyim rabbime cok şükürki nasip etti sende sıkma caninı oluruna bırak umarim hersey gönlünce olurİnşallah düzelir şu ıslanma sorunum ve yanma sorunum her ilişkide toplamda 3 kere oldu 3 aylık evliyim kanamalarım oluyo azar azar ve zeytinyağsız mümkün değil zeytinyağını önerenden Allah razı olsun kayganlaştırıcı falan boş zeytinyağı en iyisi hala korkuyorum tedirginliklerim var zevk falan yok ama bu bile büyük aşama benim için umarım zamanla düzene girer herşey dicemde bu seferde yaşımız küçük olmadığından bebek yapmaya başlayın 3 4 aya anca tutuyo zaten yorumları var daha biz doğru düzgün ilişki yaşayamıyoz ne bebeği diyemiom tabi haksızda dgller aslında kızlar sorum şu zeytinyağı gebe kalmayı zorlaştırırmı spermleri öldürürmü bilgisi olan varmı sürekli yağ kullansam die düşünüomda
Uzanırken kalça yönüne doğru itmeniz lazım aşağı direk dik olarak değil deMerhabalar, ben de aynı dertten muzdaribim burada söylenenleri yapmaya çalıyorum, dilatör set aldım en küçük boyuyla denemeye çalışıyorum fakat serçe parmağın bir boğumu kadar anca giriyor daha fazlası girmiyor niye anlayamıyorum. Sizlerde de aynısı oluyor mu ya da olmuş muydu bir an önce ilk aparatı başarmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?