Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet aynen dediğiniz gibi kalça yönüne doğru aşağıya itmeye çalışıyorum ama sanki orada bir şey varmış da ileri gitmiyor gibi geliyor
Nasıl anlatılır bilemyrum da hafif eğimli ittikten sonra düz gitmeye başlıyo ama googledn vajina yönü diyr bi bakarsanız söylemek istediğimi daha iyi anlarsınz muhtemelen

Evet aynen dediğiniz gibi kalça yönüne doğru aşağıya itmeye çalışıyorum ama sanki orada bir şey varmış da ileri gitmiyor gibi geliyor
En küçük dilatoru iyicene yagla acik yaziyorum ama deligin tam ustune getir hafif it sonra cevirmeyi dene dilatorler takilinca ben döndürerek itiyodum o sırada ikin aşağı dogru itmeye çalış :)

Kızlar bana da akıl verin artık üstte zorlanmıyorum yapablyrum ama altta denemeye hala korkuyrum . Bide gel git yaparken ki ağrı kendimizi kastığımızdan mı oluyodu bittikten sonra ağrı yok ama içerde gel git yaparken biraz ağrı oluyo. Bilgilerinizi akıllarınızı bekliyorum

Serçe parmagında dilatörün ilk boyuyla aynı sayılır.bir kez onunla dene gidiş yönü nereye gidiyo hissedersin dilatörü sonra yapman daha kolay olur.parmakla yapınca o yolu çok net hissediyorsun zaten

Alttayken de korkulacak bir şey yok zevke odaklanıp ıslak olursanız her pozisyonda keyif alırsınız merak etmeyin.İçerideki o ağrı bende de oluyor.Ama şunu fark ettim pratik yaptıkça ağrı azalıyor.Mesela ilk yaptıgımızda git gel yapmaya başladığı ilk anda ağrım çok oluyordu şimdi o ağrıyı sonlara doğru hissediyorum.Bence hala biraz kendimizi kasıyor olabiliriz ara ara ondan o ağrı oluyor olabilir.Ama dediğim gibi alttayken korkulacak birşey yok hatta daha rahat.Bacaklarınızı iyice açarsanız sıkıntınız olmaz.

Ya ben ön svişmeye asla kendimi veremiyorum sonunda deneyeceğimizi biliyorum ya kaskatı kalıyorum. O yüzden ıslanjp zevk de alamyrum Bacaklarım çok titriyo aşırı sanrm kastığımdan.altta da denemek istediğimde bi yerde takıldığını hissedyrum ama umrm oda geçer

Serçe parmagında dilatörün ilk boyuyla aynı sayılır.bir kez onunla dene gidiş yönü nereye gidiyo hissedersin dilatörü sonra yapman daha kolay olur.parmakla yapınca o yolu çok net hissediyorsun zaten
PArmağımla da denedim fakat yine sadece ucu girdi benim anlayamadığım tek şey giriş yeri nefes alıp verdikçe açılıyor onu görüyorum fakat açılan yerde öyle bir boşluk değil de sadece et parçası gözüküyor herkes de mi böyle?

Ikınman lazım net göreblmen için ıkınymsn

Bakarken et parçası var gibi ama gözünü kapatıp ıkındıgında parmagınıda hafif itince kendi kendine yolunu buluyor

Korkmadan parmağını it. Biz korkudan itemiyoruz parmağı başta. Bebeyağı ya da kayganlaştırıcı yap daha rahat olur. Cesaretini topla. Çok ter döktük emin ol hepimiz uğraştık ama biz kendimize doktor olduk. Yaparım diceksin ve olcak emin ol

Merhabalaaaar,

Başardım!!!!! 2 gün önce bu sorunu yenmiş biri olarak hemen buraya yazmak istedim çünkü ben yaşadığım bu zorlu süreçte hep buralardaki yazıları yorumları okudum. Bir kişiye bile umut olabileceksem bende hikayemi paylaşayım istedim.
2 yıl 9 ay süren bir evlilik sonunda mutluluğa ulaştık . Maalesef kendi imkanlarımla psıkologlarla yapabileceğin bir şey olmadığını anlamam çok uzun sürdü sürekli erteledim.
Sonra buradaki gibi çok fazla sayfada Süleyman Eserdağ ismini duydum ardından eşi Şenay Eserdağ iki isimden ve Hera klinikten bahsediliyordu sürekli.
Eşime buraya bi gidelim dedim ilk defa ben bir doktor araştırmıştım.
Randavu aldık istanbulda Şenay hanım ile görüştük o kadar tatlı karşıladı ki bizi tüm stresimizi aldı. ardından canımmm Nuraycığımla seanslara başladık umutsuz gittiğim ilk seans çıkışı yüzümde güller açıyordu, sonra ikinci seans her sefernde daha fazla yaklaştığımızın farkındaydım Nuray hanım o kadar kibar o kadar anlayışlı ve naifti ki hiç sizi üzmeden size göre tepkilerinize göre tedavi sürecinizi sürdürüyor. 4.günde hazırsın bugün yapabilirain dedi 4 günde çok şey basarmıstık ama hala bir korku vardı aksam eve gittiğimde o terapilerin o kadar güzel sonucunu aldım ki o kadar kolay oldu ki anlatamam bizim için mucize gibi bişeydi en büyük sıkıntımız derdimiz bitti özgürlüğümüze kavustuk duygularımın tarifi yok ama Hera klinikten ve canımmm Nuray’dan Allah razı olsun artık tüm dualarımda onlar var.
Biliyorum 3-4 günde nasıl olur diyorsunuz bende inanmıyordum ilk günü geçirdikten sonra kendinizede guvenınız geliyor ben çok erteledim nolur siz ertelemeyin.

Parmağı cesaret edemiyorum niyeyse aparatın küçük boyunda da hafif giriyor bir yere tıkanıyor hissi oluyor aşırı çok bastırmayı başarabilirsem aslında belki girecek ama sizlerde de mi öyle oluyor illaki içeriye çok aşırı itmek mi lazım

Tebrik ederim gözünüz aydın Ben de 16 aylık evliyim inşallah ben de yenerim

Evet ilk sanki bir yere takılıyormus gibi bi his oluyor.Hafif acı da veriyordu bana derin nefes alıp bacakları iyice açıp aldığınız nefesi verirken tık diye oluveriyor.İşin mantığını anlayana kadar 5 deneme yaptık eşimle genelde o yönlendirdi beni.Giremiycekmiş gibi hissedip panikleyeceğimi anladığım anda sakin ol yapıyorsun zaten pozisyon önemli değil orası açık ve geniş rahatla diyorum içimden kendime çok işe yarıyor.Denemeye devam edin bir de gleitgelen kullanabilirsiniz mucize gibi ürün ben kuruyken acı ve yanma hissimi epey azalttı.Ama kendiniz ıslanınca yanma neredeyse olmuyor.Rahatlamaya bakın.Eşinizi neden arzuladığınızı düşünün.Ben bu süreçte eşimi cinsel açıdan ne kadar arzuladığımı unutmuşum maalesef onu fark ettim.Görev haline gelmişti denemeler filan.Kendi kendime her gün onu ne kadar arzuladığımı onu nasıl sevdiğimi ve bu keyfi onunla yaşamak istediğimi hatırlattım çünkü bu sorunlar olmadan evvel onu çok arzuluyordum.Bir de benden önceki yüzeysel ilişkilerinde bile bu mahrem durumu başka kadınlarla paylaşmıştır ben onlar kadar değil miyim ben de zevk alıp zevk verebilirim sevdiğim adama diye biraz da gaza getirdim kendimi.Bu içsel motivasyonlar bende epey işe yaradı.Siz de eşinizi nasıl arzuladığınızı ve sevdiğinizi hatırlatın kendinize eminim çok daha iyi olacak büyük sınavı geçtiniz sonuçta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…