- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.021
Ne güzel anlatmışsınız öncelikle vakit ayırdığın için ayrıca teşekkür ederimEvet ilk sanki bir yere takılıyormus gibi bi his oluyor.Hafif acı da veriyordu bana derin nefes alıp bacakları iyice açıp aldığınız nefesi verirken tık diye oluveriyor.İşin mantığını anlayana kadar 5 deneme yaptık eşimle genelde o yönlendirdi beni.Giremiycekmiş gibi hissedip panikleyeceğimi anladığım anda sakin ol yapıyorsun zaten pozisyon önemli değil orası açık ve geniş rahatla diyorum içimden kendime çok işe yarıyor.Denemeye devam edin bir de gleitgelen kullanabilirsiniz mucize gibi ürün ben kuruyken acı ve yanma hissimi epey azalttı.Ama kendiniz ıslanınca yanma neredeyse olmuyor.Rahatlamaya bakın.Eşinizi neden arzuladığınızı düşünün.Ben bu süreçte eşimi cinsel açıdan ne kadar arzuladığımı unutmuşum maalesef onu fark ettim.Görev haline gelmişti denemeler filan.Kendi kendime her gün onu ne kadar arzuladığımı onu nasıl sevdiğimi ve bu keyfi onunla yaşamak istediğimi hatırlattım çünkü bu sorunlar olmadan evvel onu çok arzuluyordum.Bir de benden önceki yüzeysel ilişkilerinde bile bu mahrem durumu başka kadınlarla paylaşmıştır ben onlar kadar değil miyim ben de zevk alıp zevk verebilirim sevdiğim adama diye biraz da gaza getirdim kendimi.Bu içsel motivasyonlar bende epey işe yaradı.Siz de eşinizi nasıl arzuladığınızı ve sevdiğinizi hatırlatın kendinize eminim çok daha iyi olacak büyük sınavı geçtiniz sonuçta:)
Rica ederim birbirimizi anlayarak bunları aşabildiğimize inanıyorum ne zaman konuşmak isterseniz buradayım ben katkı olursam daha iyi olmanıza ne mutlu bana.Çünkü ben de buradaki arkadaşların verdiği güçle bugün daha iyi bir durumdayım.Gleitgelen eczanelerde satılıyor be su bazlı hamileliği önlemiyor vajinal sıvıya benzeyen bir yapısı da var uzun da sürüyor verdiği kayganlık hissiyatı.Küçük tüp şeklinde olanını kullanıyorum çok çok memnunum.Vajina florasını da bozmuyor.Ben çok hassas oldugumdan farklı ürünler bende rahatsızlık yaptı maalesef.Ama bu jel hayat kurtarıcı diyebilirim.Onu kullandığımızda bile psikolojik olarak rahatlıyorum öncesinde çünkü işimizi kolaylaştırdığını biliyorum.Denemenizi öneririm.Ama her şeyden evvel eşinize olan tutkunuzu hatırlayın inanın bedeniniz cevap verecek buna ve eşinizle yaptığınız denemeler keyif haline dönüşecek.Bende hala dediğim gibi acı yanma oluyor ara ara ama o sırada eşimle bu anı paylaşmaktan ne kadar memnun olduğumu düşünüyorum ve o acıların yanmaların önemi kalmıyor inanın.Ne güzel anlatmışsınız öncelikle vakit ayırdığın için ayrıca teşekkür ederimhepsini dikkate alıp deneyeceğim. Bu jel su bazlı mı bebek yapı kullanıyorum oda iyi oluyo ama bebek de düşünyruz yaklaşık 2015 eylül de evlendim çünkü ben hayli zaman oldu. sperm kalitesini düiürüyo diyolar ama doktora sordum zeytin yağı ve bebek yağı kullanblrsn sorun olmaz dedi ancak internet sitelerinde su bazlı jeller daha iyi diyolar bilemedm
Kesinlikle Hera klinik öneririm 4 günde sorunum bittiiAyni durumda olanlar yardımcı olabilir misiniz?
tebrik ederim yendiğinize çok sevindim inşallah bana da nasip olur, acaba hera kliniğin ortalama tedavi fiyatı nedir?Merhabalar. Sadece 4 gün önce vajinusmusu yenen biri olarak söylüyorum asla ben yapamam demeyin.Çünkü biliyorum ki vajinusmus böyle bişey herkes yapıyor ama sadece siz yapamıyorsunuz gibi hissettiriyor insana, gerçekten oluyor,başarıyorsunuz.İstanbul'da olanlar için ve ayrıca İzmir ve Ankara'da da şubeleri var kesinlilke HERA KLİNİK diyorum.Hiç tereddüt etmeden gidin. Sadece 5 günde ben bu problemimi çözdüm.O kadar ilgililer ve güleryüzlüler ki.Özellikle benimle ilgilenen Nuray Hanım o kadar ilgili yaklaştıki.İlk günden zaten oradan çıkarken kendim de bir güven hissettim tabi ki Nuray hanım sayesinde ona ne kadar teşekkür etsem az. HİÇ VAKİT KAYBETMEYİNNNN
burda kliniğe giden arkadaşlardan bilgi al istersen. Nasıl süreç neler oluyor sana en uygun gelen fikre yönel. Beklemek de yoruyor insanı çünkü. En azından adım at başla hemenKızlar aparat ile başarmakta çok zorlanıyorum, doktor yardımı ile bunu yenmeyi çok isterim fakat tedavi ücretleri beni korkutuyor o yüzden yanaşmıyorum kendi kendime yenmek istiyorum fakat hiçbir ilerleme kaydedemedim. Küçük boy aparatın ucu gidiyor sonrası ilerlemiyor neredeyse bir haftalık deneme sürecimde hep aynı yerde tıkanıp kalıyor sıkılmaya başladım. Genelde hemen diğer boylara geçenler olmuş ben mi cesaret edemiyorum anlayamıyorum nefes alıp verip oranın açılmasını sağlıyorum ama bir gelişme hala yok
Kesinlikle öyle neredeyse bir buçuk yıl olacak artık daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum, yine de kendim üstesinden gelip yenersem daha bi mutlu olacakmışım gibi geliyor inşallah bir an önce yenerimburda kliniğe giden arkadaşlardan bilgi al istersen. Nasıl süreç neler oluyor sana en uygun gelen fikre yönel. Beklemek de yoruyor insanı çünkü. En azından adım at başla hemen
Asıl parmakta cesaret etmelisin.sonucta senin parmagın istersen gider,durursan durur,istedigin an istedigin yavaşlıkta parmağını çıkarabilirsin bile.Ben içeriyi keşfet diye bir kerede olsa parmakla dene derim.en azından yönü iyice anlar dilatörü ona göre sokarsınParmağı cesaret edemiyorum niyeyse aparatın küçük boyunda da hafif giriyor bir yere tıkanıyor hissi oluyor aşırı çok bastırmayı başarabilirsem aslında belki girecek ama sizlerde de mi öyle oluyor illaki içeriye çok aşırı itmek mi lazım
Anladığım kadarıyla altta deniyosunuz bende aynıydım. Şuan yendim aslında ama alt pozisyonda hala korkum var ama üstte rahatım çok şükürMerhaba kizlar birşey sormak istiyorum. Biz eşli deneme yaparken ben ıstemsizce geri cekiliyorum korktugumdan. Yani kendimi geri gitmemek için tutamiyorum. Eşim de bilerekten yaptigimi soyluyor.ve çok sinirleniyo. Ilk denemede ben geri gidince çok sinirleniyo. Bende korkuyorum onu öyle gördükde.yani ilk başlardada da öyleydi.O anda bana destek ol bana güzel sözler söyle motivasyon ver, zevke ulaşmami sagla diyorum. Yapmiyo. Sözüm o ki, çok sinirleniyo o anda. Herkes də öyle mi? Oyleyse ben ne yapacagim bilmiyorum
Aparat büyütünce ilk etapta korkudan kasma oluyor ve orayı kapadığınız için oluyor. Nefes alıp verme ve ıkınma olayı önemli o noktada. Benim aparatı geri atıyordu vücudum. O derece kasıyordum. O batma hissi anlık sakın korkma. Yani zorlamadan nefes al ver ve ıkınırken it. Girince de git gel yap aparatı. Vücudun alışınca kasma gidiyor hemen. Biraz deneme be sabırla ilerle. Olmadı acıyor diyip bırakma. Ya da girmiyor diye zorla itip canını acıtma. Burnundan nefes alıp ağzından ver ve ıkınkızlar ben aparatın 4. boyunu alamiyorum giriste batma oluyo hic girmiyo zaten bu konuda bana yardimci olur musunz lutfen bu asamayi gecmis arkadaslar yazarsa cok sevinirim
cevap verdign icin tesekurler canim. dedigin gibi yapiyorum aslında ama yinede olmuyor diger boylar rahat bunda cok zorlandim insallah zamanla olurAparat büyütünce ilk etapta korkudan kasma oluyor ve orayı kapadığınız için oluyor. Nefes alıp verme ve ıkınma olayı önemli o noktada. Benim aparatı geri atıyordu vücudum. O derece kasıyordum. O batma hissi anlık sakın korkma. Yani zorlamadan nefes al ver ve ıkınırken it. Girince de git gel yap aparatı. Vücudun alışınca kasma gidiyor hemen. Biraz deneme be sabırla ilerle. Olmadı acıyor diyip bırakma. Ya da girmiyor diye zorla itip canını acıtma. Burnundan nefes alıp ağzından ver ve ıkın
Evet canım. Alt pozisyon.ustte baski yanma olduğu için yapamiyorum. Bende p... s boyutunda aletle deneme yapiyorum şimdi. Oda yanma acı hissi veriyo. Bi türlü eş denemesini yapamiyorumAnladığım kadarıyla altta deniyosunuz bende aynıydım. Şuan yendim aslında ama alt pozisyonda hala korkum var ama üstte rahatım çok şükürve altta çoğu kişi aynı yada ilk başlarda yavaş yavaş yarısnı alabiliyolar
Apartta üstüne oturmayı denednz mi penisten önceEvet canım. Alt pozisyon.ustte baski yanma olduğu için yapamiyorum. Bende p... s boyutunda aletle deneme yapiyorum şimdi. Oda yanma acı hissi veriyo. Bi türlü eş denemesini yapamiyorum
Rica ederim ne demek. Kafanı rahatlat yeter. Bizim de aynı oldu hep. Terler döktük acıdı gibi hissettik. Ama bişey yokmuş sadece cesaret devam etcevap verdign icin tesekurler canim. dedigin gibi yapiyorum aslında ama yinede olmuyor diger boylar rahat bunda cok zorlandim insallah zamanla olur
Bende böyle yaptım. Altta yapamamıştım üstüne oturur gibi çalıştım biraz. Kontrol sende rahat oluyorApartta üstüne oturmayı denednz mi penisten önce
Aynen daha rahat gvi oluyorBende böyle yaptım. Altta yapamamıştım üstüne oturur gibi çalıştım biraz. Kontrol sende rahat oluyor
sen doktor yardimiyla mi yendin canim evde kendin miRica ederim ne demek. Kafanı rahatlat yeter. Bizim de aynı oldu hep. Terler döktük acıdı gibi hissettik. Ama bişey yokmuş sadece cesaret devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?