- 2 Şubat 2020
- 91
- 44
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.041
Hayir denemedim. Aparatı bir iki dəfə salıp cikara bilmiyorum acı yanma olduğu için gəl git yapamiyorumApartta üstüne oturmayı denednz mi penisten önce
Her alıştırmada birden basla sonra ili sonra üç sonra dört.beynin hepsinim girdigini görünce daha rahat alabiliyosuncevap verdign icin tesekurler canim. dedigin gibi yapiyorum aslında ama yinede olmuyor diger boylar rahat bunda cok zorlandim insallah zamanla olur
cok tesekurler canim cevap verdign icin 4 te zorlaniyordum o da oldu cok sukurHer alıştırmada birden basla sonra ili sonra üç sonra dört.beynin hepsinim girdigini görünce daha rahat alabiliyosun
Tebrik ederimm bende 4 ü yapıyorum darısı eşlerle inşallahh8u
cok tesekurler canim cevap verdign icin 4 te zorlaniyordum o da oldu cok sukur
Evde kendim yendim canımsen doktor yardimiyla mi yendin canim evde kendin mi
Bende yardım isterimTatkı
Tatlım merhaba. Çok güzel ilerlemişin sakın ara verme. Eşli deneme dilatörden daha kolay buna emin olabilirsin. Yapman gereken tek şey rahat olmak. Tam olarak nerede sıkıntı yaşıyosun buradan yada özelden bana yazabilirsin. Ben vajinusmusken okumadığjm kitap kalmadı yardımcı olacağıma emin olabilirsin yenenler olarak hepinizden sağlıklı haberler bekliyoruz
O ne demekmiş ki sen vajinana girdiğini hissetmiyomusun kikizlar eşim içinde gelgit yapiyo ama girmesi gereken yere girmiyo diyo bu nasil oluyo
Merhabalar siz ve birkaç kişi daha aparattan önce başta parmakla denememi tavsiye etmişti, o Mesajlar önceki sayfalarda olduğu için sizin mesaja alıntı yapmak istedim. Size ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederimAsıl parmakta cesaret etmelisin.sonucta senin parmagın istersen gider,durursan durur,istedigin an istedigin yavaşlıkta parmağını çıkarabilirsin bile.Ben içeriyi keşfet diye bir kerede olsa parmakla dene derim.en azından yönü iyice anlar dilatörü ona göre sokarsın
Ben dilatörsüz yendim ama gene de anlatmak isterim.Genelde önceden planlamaya çalışıyorduk ve ben aşırı gerildiğim için hiçbir şey olmuyordu maalesef.Eşim istedikçe ben istemiyor korkuyordum.O da bıkmıştı artık, sonra bir gün boyu oturup düşündüm eşimi ne çok sevdiğimi bunu yenmek için çok yol kat ettiğimi ve bunun bir görev olmaması gerektiğini düşündüm.Hatta o gün evde tek başımayken soft cinsel içerikli kısa film gibi erotizmi zihnime sokacak şeylere baktım ve dedim bu iyi bir şey artık bunu eziyet gibi uzatıp ilişkimi yokuşa sürmemeliyim eşimi bu olaylardan önce çok arzuluyordum tekrar bunu hatırlamalıyım.Ve bunları hatırladım eşimle ilişki yaşamayı tekrar istedim.Ertesi gün eşim işe geç gidecekti.Erken saatte uyandım kahvaltımı ettim kendimi rahatlattım bunun kolay olacağını düşündüm ve çok da abartmadan onun sevdiği gibi giyindim hazırlanma süresini çok uzun tutmadım uzun tutunca gerilim artıyor olabildiğince hızlı hareket ettim ki düşüncelerm beni engellemesin neyse sonra odaya girdim.Hatta o da uyanmış maillerini kontrol ediyordu beni görünce çok şaşırmıştı.Hadi dedim bu kez ben istiyorum yapalım.Yorma şimdi beni çok mücadeleye giriyoruz başka zaman deneyelim dedi hayır dedim ve üstüne gittim.Açıkça yazıyorum kusura bakmayın ama hatta ön sevişmeyi başlatan ben oldum.Böylece tüm kontrol bendeymiş gibi hissettim sonra devam ettik ve yarısını alabilmiştim bile.Bekaretim o şekilde bozuldu.O gün orada bıraktık ama cesaret gelmişti bir kere sonra 1 hafta ara verip tekrar denedik 2-3 denemede hep yarım aldım ama cesaretim hep artarak devam etti ve sorun tamamen çözüldü. Yani size diyeceğim o ki çok düşünmeyin çok hazırlanmayın akışına bırakın o kadar yol kat ettiniz mutlaka başarı olacak:)Kızlar bir sorum olacak.Eşli denemeleri nasıl yaptınız.yani eşiniz gelmeden giyinip süslendiniz mi yoksa uyuşturucu kremler dilatörlerle çalışıp sonra eşinizi mı çagırdınız? Eşim deneyelim dediğinde bir sürü sprey dilatör streç kayganlaştırıcı çıkartmak artı stres heycan hepsi gözümde büyüyor.reddediyorum.sonra tartışıyoruz.yani güzel birşey degilde bir görev gibi gelmeye basladı bu iş.Başka önerisi olan var mı?
Canım bir şey soracağım birinci aparattan sonra ikinci boyu yaparken zorlandınız mı acaba? Küçük aparata alıştım hemen oluyor fakat bugün bir büyüğünde zor oldu yapamadım
Her basladıgım boyda zorlandım ve bir önceki yaptıgımı hep rahat aldım canım.bu mesela malesef böyle.parmagını cok zor sokarken suan cok rahat sokabiliyorum. 3 te zorlanırken 2 yi 2 de zorlanırken üçü cok rahat alabildim.hastalıgımız pskolojik oldugu için biraz zorlanıyoruz ama girdigini görüp iyice emin olunca hepsini rahatlıkla alabiliyoruz.mesela dörtte zorlanıyordum suan rahat alıyorm ancak p.nisle hala deneyeniyorumCanım bir şey soracağım birinci aparattan sonra ikinci boyu yaparken zorlandınız mı acaba? Küçük aparata alıştım hemen oluyor fakat bugün bir büyüğünde zor oldu yapamadım
Çok haklısın ne güzel yazmıssın.banada anlık geliyorlar yapalım diyorum yorgunum diyor.o istediginde ben o kadar hazırlık yapmaya üşeniyorum.Hazırlıksız yakalanınca ayrıca bir tedirginlik ve korku oluşuyor.en iyisi bende bir gün kendime zaman ayırayım işten geldigi anda bitsin artık bu mevzuBen dilatörsüz yendim ama gene de anlatmak isterim.Genelde önceden planlamaya çalışıyorduk ve ben aşırı gerildiğim için hiçbir şey olmuyordu maalesef.Eşim istedikçe ben istemiyor korkuyordum.O da bıkmıştı artık, sonra bir gün boyu oturup düşündüm eşimi ne çok sevdiğimi bunu yenmek için çok yol kat ettiğimi ve bunun bir görev olmaması gerektiğini düşündüm.Hatta o gün evde tek başımayken soft cinsel içerikli kısa film gibi erotizmi zihnime sokacak şeylere baktım ve dedim bu iyi bir şey artık bunu eziyet gibi uzatıp ilişkimi yokuşa sürmemeliyim eşimi bu olaylardan önce çok arzuluyordum tekrar bunu hatırlamalıyım.Ve bunları hatırladım eşimle ilişki yaşamayı tekrar istedim.Ertesi gün eşim işe geç gidecekti.Erken saatte uyandım kahvaltımı ettim kendimi rahatlattım bunun kolay olacağını düşündüm ve çok da abartmadan onun sevdiği gibi giyindim hazırlanma süresini çok uzun tutmadım uzun tutunca gerilim artıyor olabildiğince hızlı hareket ettim ki düşüncelerm beni engellemesin neyse sonra odaya girdim.Hatta o da uyanmış maillerini kontrol ediyordu beni görünce çok şaşırmıştı.Hadi dedim bu kez ben istiyorum yapalım.Yorma şimdi beni çok mücadeleye giriyoruz başka zaman deneyelim dedi hayır dedim ve üstüne gittim.Açıkça yazıyorum kusura bakmayın ama hatta ön sevişmeyi başlatan ben oldum.Böylece tüm kontrol bendeymiş gibi hissettim sonra devam ettik ve yarısını alabilmiştim bile.Bekaretim o şekilde bozuldu.O gün orada bıraktık ama cesaret gelmişti bir kere sonra 1 hafta ara verip tekrar denedik 2-3 denemede hep yarım aldım ama cesaretim hep artarak devam etti ve sorun tamamen çözüldü. Yani size diyeceğim o ki çok düşünmeyin çok hazırlanmayın akışına bırakın o kadar yol kat ettiniz mutlaka başarı olacak:)
Yaa ne güzel gerçekten ben de inşallah böyle kolay bir şekilde alabilirim bugünHer basladıgım boyda zorlandım ve bir önceki yaptıgımı hep rahat aldım canım.bu mesela malesef böyle.parmagını cok zor sokarken suan cok rahat sokabiliyorum. 3 te zorlanırken 2 yi 2 de zorlanırken üçü cok rahat alabildim.hastalıgımız pskolojik oldugu için biraz zorlanıyoruz ama girdigini görüp iyice emin olunca hepsini rahatlıkla alabiliyoruz.mesela dörtte zorlanıyordum suan rahat alıyorm ancak p.nisle hala deneyeniyorum
canım sen 4. boydan sonra direk eşli denemeye mi gectinEvde kendim yendim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?