Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bende vajinusmusu nasıl tek başıma yendiğimi anlatacağım. Öncelikle 1.5 yıllık evliyim. Bi türlü yapamadım. Sonra özel bi hastanede bir doktora göründüm bana vajinusmus olmadığımı sadece kendimi kastığımı kayganlaştırıcı kullanarak tekrar denememi söyledi. Daha sonra yine yapamadım. Son çare Ankara’da televizyonlarda da çıkmış bi doktorun kliniğine gittik bana orta derece vajinusmus olduğumu 3 günde garantili bunu yenebileceğimi söylediler 6500 TL dediler. Şok oldum bir doktor vajinusmus olmadığımı söylerken vajinusmus kliğine gidip vajinusmus olduğumu öğrendim tabiki aklıma direk para için böyle birşey olabileceği geldi sonra bilgi istedim nasıl yeniyoruz 3 günde diye bana kesinlikle parmak egzersizi olmadan çubuklar ve uyuşturucu kremler yardımıyla dediler. Ve bunun içinde 350 lira gibi bi para ödedik. Sonra ben biraz araştırma yaptım. Bir tane kitap aldım bir psikolog ve doktorun beraber yazdığı vajinusla alakalı bir kitap orada vajinal yapıyı iyi incelemem gerektiği yazıyordu. Ayna ile 3-4 gün sadece altı inceledim daha sonra o çubuk dediği şeyleri araştırdım onların ismi dilatör diye geçiyor boy boy önce en küçük boydan başlayarak kitaptaki uyarılara göre çalıştım. En büyük boyu normal penis boyu olduğu için ilk seferde zorlandım onda da kayganlaştırıcı kullandım ve yaptım. Sonra ilişki denedik kayganlaştıcıyla önce en büyük dilatörü deneyip sonra ilişkiye girdim birkaç seferden sonra dilatörleri kaldırdım ve artık yenmiştim kızlar 2 ay önce yendim ve şuan 6 haftalık hamileyim çok şükür inanın hiç zor değil bence ihtiyacınız olan bu işle ilgili uzman kişilerin yazdığı kitaplar ve kesinlikle dilatör. Aynada incelediğimde anlamıştım zaten o esnek yapıyı. Belki de çoğumuz bizim gibi bilinçsiz kendimizin organlarımızın farkında olsak yeter bence.. inşallah bir kişiye bile olsa faydası olur.

Bende yardım isterim

Merhabalar siz ve birkaç kişi daha aparattan önce başta parmakla denememi tavsiye etmişti, o Mesajlar önceki sayfalarda olduğu için sizin mesaja alıntı yapmak istedim. Size ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim Neredeyse bir haftalık bir süreçte aparatın küçük boyunu deniyordum fakat orayı bir türlü keşfedemediğim için nereden gireceğini bilemiyor daha doğrusu içime alamıyordum. Sizlerin tavsiyesi üzerine bugün tekrar deneme yaptım ilk başta Serçe parmağımı denedim ıkındım oranın açılmasını sağladım ve nefes alıp verdikçe Parmağı içerisi kendine doğru çekiyor önemli olan nefes alıp vermekmiş ona göre zaten parmak kendini içeriye kabul ediyor parmağımın yolu bulduğunu görünce şoka uğradım diyebilirim, bir yandan da kuvvetli biçimde nefes alıp vermeye çalışıyorum bunu yapmak daha fazla yordu diyebilirim. Bu şekilde serçe parmağımın hepsi girdi popoya eğimli bir şekilde ıkınarak parmağınızı yavaş yavaş ittiğinizde giriyormuş sonra diğer parmağımı deneyim dedim gerçi kalınlığı aynı ama o da girdi, sonrasında aparatın küçük boyunu denedim başta girmedi çünkü kendi parmağını hissediyorsunuz o yolunu buluyor. Aparat olmayınca bir an tedirginlik yaşasamda iki dakika sonra o da nefes alıp verip orası açıldıkça o da girdi hem de parmaktan daha iyi şekilde girip gitti içeriye hepsi inanılmaz şaşırdım kendime hiçbir şekilde ağrı acı olmadı tabi boyu küçük olduğu için de olabilir ama yarın ikinci boyutu deneceğim ilerleme gösterdiğime çok şaşırdım. Genel olarak diyeceğim şu ki korkmak en büyük düşmanımızmış, ben de buradaki arkadaşlardan cesaret bulup inandım kendime. Şu an için acı duymadım bir de kaygan olması gerekiyor o da önemli bir husus.. İlk parmağım girdikten sonra biraz içerde tuttum hafif yanar gibi oldu ama öyle bir yanma ki ufacık bir yanma hissiymiş gerçekten korktuğumuza değmezmiş... cesaret edemeyenler başta serçe parmağınızla başlamanızı öneririm, buradaki herkesten de Allah razı olsun, eşli denemeyi de en kısa sürede müjlemeyi diliyorum

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim C Cemreko bende tam olarak başarmış sayılmam ama inşallah ikimizde başarırız.kanamada okuduklarıma göre 3 veya 4.dilatörde olabiliyor.ama bazen hiç olmayadabilir.Ben egzersiz yaparken hiç kan gelmedi.ona odaklanma

Kızlar bir sorum olacak.Eşli denemeleri nasıl yaptınız.yani eşiniz gelmeden giyinip süslendiniz mi yoksa uyuşturucu kremler dilatörlerle çalışıp sonra eşinizi mı çagırdınız? Eşim deneyelim dediğinde bir sürü sprey dilatör streç kayganlaştırıcı çıkartmak artı stres heycan hepsi gözümde büyüyor.reddediyorum.sonra tartışıyoruz.yani güzel birşey degilde bir görev gibi gelmeye basladı bu iş.Başka önerisi olan var mı?

Ben dilatörsüz yendim ama gene de anlatmak isterim.Genelde önceden planlamaya çalışıyorduk ve ben aşırı gerildiğim için hiçbir şey olmuyordu maalesef.Eşim istedikçe ben istemiyor korkuyordum.O da bıkmıştı artık, sonra bir gün boyu oturup düşündüm eşimi ne çok sevdiğimi bunu yenmek için çok yol kat ettiğimi ve bunun bir görev olmaması gerektiğini düşündüm.Hatta o gün evde tek başımayken soft cinsel içerikli kısa film gibi erotizmi zihnime sokacak şeylere baktım ve dedim bu iyi bir şey artık bunu eziyet gibi uzatıp ilişkimi yokuşa sürmemeliyim eşimi bu olaylardan önce çok arzuluyordum tekrar bunu hatırlamalıyım.Ve bunları hatırladım eşimle ilişki yaşamayı tekrar istedim.Ertesi gün eşim işe geç gidecekti.Erken saatte uyandım kahvaltımı ettim kendimi rahatlattım bunun kolay olacağını düşündüm ve çok da abartmadan onun sevdiği gibi giyindim hazırlanma süresini çok uzun tutmadım uzun tutunca gerilim artıyor olabildiğince hızlı hareket ettim ki düşüncelerm beni engellemesin neyse sonra odaya girdim.Hatta o da uyanmış maillerini kontrol ediyordu beni görünce çok şaşırmıştı.Hadi dedim bu kez ben istiyorum yapalım.Yorma şimdi beni çok mücadeleye giriyoruz başka zaman deneyelim dedi hayır dedim ve üstüne gittim.Açıkça yazıyorum kusura bakmayın ama hatta ön sevişmeyi başlatan ben oldum.Böylece tüm kontrol bendeymiş gibi hissettim sonra devam ettik ve yarısını alabilmiştim bile.Bekaretim o şekilde bozuldu.O gün orada bıraktık ama cesaret gelmişti bir kere sonra 1 hafta ara verip tekrar denedik 2-3 denemede hep yarım aldım ama cesaretim hep artarak devam etti ve sorun tamamen çözüldü. Yani size diyeceğim o ki çok düşünmeyin çok hazırlanmayın akışına bırakın o kadar yol kat ettiniz mutlaka başarı olacak:)

Canım bir şey soracağım birinci aparattan sonra ikinci boyu yaparken zorlandınız mı acaba? Küçük aparata alıştım hemen oluyor fakat bugün bir büyüğünde zor oldu yapamadım

Canım bir şey soracağım birinci aparattan sonra ikinci boyu yaparken zorlandınız mı acaba? Küçük aparata alıştım hemen oluyor fakat bugün bir büyüğünde zor oldu yapamadım
Her basladıgım boyda zorlandım ve bir önceki yaptıgımı hep rahat aldım canım.bu mesela malesef böyle.parmagını cok zor sokarken suan cok rahat sokabiliyorum. 3 te zorlanırken 2 yi 2 de zorlanırken üçü cok rahat alabildim.hastalıgımız pskolojik oldugu için biraz zorlanıyoruz ama girdigini görüp iyice emin olunca hepsini rahatlıkla alabiliyoruz.mesela dörtte zorlanıyordum suan rahat alıyorm ancak p.nisle hala deneyeniyorum

Çok haklısın ne güzel yazmıssın.banada anlık geliyorlar yapalım diyorum yorgunum diyor.o istediginde ben o kadar hazırlık yapmaya üşeniyorum.Hazırlıksız yakalanınca ayrıca bir tedirginlik ve korku oluşuyor.en iyisi bende bir gün kendime zaman ayırayım işten geldigi anda bitsin artık bu mevzu

Kızlar bnm ilişkide aşırı yanmam oluyodu ve takip eden kanama az az adet oldum ve bugun kaşıntıdan ölüyorum mantardan şüpheleniyorum sirke sürdüm hatta direk sürdüm sulandırmadan yaksın dedim biraz iyi gelir belki ama yok zalain krem vardı evde mantar kremi onuda sürdüm sonra ama hala vok kasıntım var napacam ben adetken çözsem bu meseleyi yaa

Yaa ne güzel gerçekten ben de inşallah böyle kolay bir şekilde alabilirim bugün açıkçası dördüncüyü görünce aklım almıyor hala ama başaracağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…