Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam kızlar. 2 yıllık evliyim. bu vajinismus olayını bi türlü aşamadım. yazdıklarınızı da okudum bir sürü yöntemden bahsediyosunuz ama bir türlü uygulayamıyorum. Gaziantepten yazıyorum var mı Gaziantep ya da çevre illerde Vajinismus problemini çözecek bi uzman?

internetten arastır canım bende antepliyim ama baska bi sehirde yasiyorum doktor yardimiyla asmaya calisiyorum

internetten arastır canım bende antepliyim ama baska bi sehirde yasiyorum doktor yardimiyla asmaya calisiyorum
Peki doktor yardımı olmadan çözebilen var mı senin çevrende? daha önce hiç denk geldin mi ya da duydun mu?
Eşimle kötü günler geçiriyoruz. Artık yorulduk. ben her defasında kendimi kötü hissediyorum. psikolojim alt üst oldu. bi tek mens dönemlerimde rahat olabiliyorum o da ne de olsa yanaşmayacak diye.

benim cevremde yok ama bildigim kadariyla bu sitede cok kendi yenen bende yeni katildim buraya bu hastaligi yasayan herkes psikolojik olarak aynı durumda canım bende kotu gunler gecirdim hala da duzelmis degil ama ben tek yenmeye cesaret edemedim doktor yardimi almaya karar verdim

Evet burda okudum bazıları kendisi yenmiş sanırım. Ama herkes tek başına yenicek diye bi şey yok. Ben denemeye çalıştım kaç kere ama yapamadım. karar verdim doktor yardımı alıcam. ama kimden almam gerektiğini bilmiyorum o yüzden araştırıyorum.

ben de internetten buldugum doktora gidiyorum mecbur cevremde bu hastaligi yasayan kimse yok varsada ben bilmiyorum o yuzden kendim buldum

başarabildin mi oldu mu? nasıl başardın? neler yaptın?
Ben aparatta artık çok iyiydim kasılmam bitmişti ama eşli denemem kötüydü. Bir akşam buraya yazdım napcam diye. Üstte yap dediler. Hemen aparatın üstüne oturmalı çalıştım. Birgün sonra denedik. Başta olmadı gibi oluyor. Bırakmıcaksın kesinlikle. Sonra anlık bir batma hissi ama hiç hissetmedim bile. Hatta emin olamadım baktım gerçekten girmişti. Sen de kendi pozisyonunu bulmalısın. Ve aparatını iyice geliştir. Yani acele etme alıştır kendini. Ve aparattan daha rahat aslında çünkü o et parçası. Plastik bişey değil

anla

anladım canım ben daha esli denemeye gecmedim 4.boyla ugrasiyorum oldu ama biraz daha alisayım ona
Biraz geliştir. Çünkü tam alışmadan ben de deneme yaptım. Sonra aparatı da yapamadım bir an için. Yani aparat tam artık kolaylıkla olmaya başlayınca cesaret geliyor insana

biraz daha deneyeyim.

evet canım hala ilk giriste batma oluyo
Geçicek biraz sabret ve umutla devam et. Yani vazgeçersen beynin hemen yapamayacağına inanıyor. Ben dizi izlerdim aparat yaparken. Rahat bırak kafanı. Bu günleri gülerek hatırlıcaksın inan. Ikınmayı da unutma çok faydası var

ama ben antepe bayagi uzak bi sehirde yasiyorum canım buraya geleblr misn bilmiyorm sen antep cevresinde birini arastir muhakkak orda da vardir
2 gündür araştırıyorum daha da sık araştırıyorum ve karşıma hep dr Murat Mermerkaya çıkıyo. zaten diğer şehirlerde nerdeyse hiç yok hem olsa da sanırım gidemem. yorumlarına baktım. gayet iyi şeyler yazıyolar. ama bilemiyorum ki.

aslında biraz cesaretli olsan evde kendinde yeneblrsin aparatla ben simdi keske aparat alıp kendim deneseymisim diyorum doktorun yaptigi cok da bisy yok sana sadece biraz destek oluyo yani o da aparat verecek bir kac senastan sonra o ilk seanslarda zaten seni rahatlatmaya yonelik

za
evet canım dedigin gibi yapiyorum oluyor cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…