Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aparatlar bende de var fakat deneyemiyorum sürekli aparatlarla bakışıyoruz. başını getiriyorum getiriyorum ama bir türlü yapamıyorum. olmuyor.

Aparatlar bende de var fakat deneyemiyorum sürekli aparatlarla bakışıyoruz. başını getiriyorum getiriyorum ama bir türlü yapamıyorum. olmuyor.
bende doktora gitmeden once parmak egzersizi denemistim ilk basta isaret parmagimda zorlanirken iki parmaga kadar yaptim ama esli yine yapamadim bakalim doktordan sonra olacak mi.korkma ama acımıyo gercekten burnundan nefes al karnini sisirerek agzindan ver ve ıkın kaygan olsun aparat kapalı bi yer degil orası cocuk çıkıyo ordan aparatlar en kolayı

tedirginlik varsa uyşturucu krem ve kayganlaştırıcı krem kullanarak dene başlarda.. Girdiğini görünce rahatlıyor insan ve cesaret geliyor..

tedirginlik varsa uyşturucu krem ve kayganlaştırıcı krem kullanarak dene başlarda.. Girdiğini görünce rahatlıyor insan ve cesaret geliyor..
teşekkür ederim canım. kaygınlaştırıcı ve uyuşturucu krem de deneyeyim. artık cesaretlenmek istiyorum. doyasıya seks yaşayan bi kadın olmak istiyorum. ama 2 yıldır hiç birisi yok.

bu önümüzdeki bi kaç günde bunlarla birlikte tekrar aparatı deniycem kayganlaştırıcı ve uyuşturucu kremle. bi de kegel egzersizi deneyip duruma bakıcam.

Ben de antepteyim cnm duydum o doktoru gidenler cok memnun yorumlarda sen gidecek misin ucretleri falan nasil acaba

Önce keşfe çık.apartı oraya sokmak zor geliyorsa serçe parmagınla dene.parmak senin parmagın organ senin organın.sen istemedigin sürece kendş canını acıtamazsın.Ben kendimi hep böyle telkin ettim.bastırdın diyelim baktın acıdı durursun.nefes verir ıkınırsn sonra bi bakmıssın parmagın içinde.Bende keşfederek basladım sonra aparatı çözdüm

Ben de antepteyim cnm duydum o doktoru gidenler cok memnun yorumlarda sen gidecek misin ucretleri falan nasil acaba
ben dün bi kere daha denedim olmadı. artık işin doğrusu kendimi daha da kötü hissediyorum. en azından bir kere muayene gideyim diyorum o yüzden o söylediğim doktora randevu aldım canım. muayene ücreti de çok yüksek değilmiş ben öğrendim.

ben tekrar denedim dün yine yapamadım. artık bunaldım. dün söylediğim bi doktordan randevu aldım canım. 2 yıl oldu artık çünkü gerçekten psikolojik olarak çok yoruldum.

Olmuyor. olmuyor. ne yapsam olmuyor. Oraya gelince kilitlenip kalıyorum.

Olmuyor. olmuyor. ne yapsam olmuyor. Oraya gelince kilitlenip kalıyorum.
Kızlar bu hastalıgın diger adı erteleme hastalıgı zaten.suan 24 bin sayfa yorum var bu konuda bende dahil hepimiz olmuyo yapamadım bende delik yok gibi yorumlar kullandık.Ama delik var.araştırmadıgımız için bilmiyoruz.Ben kitapta okudu buralarıda okudum.Her dilatörü şu kadar soktum cümlesinde bacaklarımı karnıma çektim.dedim ben yapamıcam dilatör sokabilsem parmak sokabilsem zaten eşimlede yapabilirim dedim.ama öyle olmuyo başlangıç aynayla vajinayı inceleme.aynayı karşıma aldım.baktım hem çirkindi hem delik göremedm parmak denemesi yaptım sizin gibi olmuyo olmuyo dedim agladımda.sonra aynayı kaldırdım üç ay sonra gei aldım.dedim burda delik var bulacaksın.3 ay hiç bu konu hakkında bende delik yokmuş sıkıntı var diyip ugrasmadm ama burayı okumaya devam ettim.birde baktımki herkes benim gibiymiş.her konu yazanın profiline girdim ilk mesajlarına kafar okudum.hatta sayfada 2009 yılında mesaj yazanların profiline girince anne oldukları hamilelkke alakalı konularda yorum yazdıklarını gördüm.insanlar ertelemeyince yeniyırmuş bunu anladım.önemli olan pes etmemek.olmasada aynayı yine karşına alcaksın yine bakcaksın olmasa bi daha.Doktor diyorsunuz ben o yolada basvurdum ama oraya birşey girmeden hiç bir doktor size yardım etmicek.biz doktorların tedavisini uyguluyoruz suan.onlarda aynı işi yapıyor ama kimi 3 gün süre veriyor kimi bir hafta sürekli telefonda dene dene diyorlar e zaten veriyorsunuz 5 bin 6 bin ister istemez erteleemediginiz için yeniyorsunuz.Durunumun varda tabiki gidin ama yoksa ben ve benm gibi herkese bırası umut oldu pes etmeden devam edin.hergün aynayla bakın.organınızdan tiksinmeyin alışın.ben bendede delil yok diyordum meger vajinanın bittigi yerde delik varmıs tam ortada sanıyordum.serçe parmagımı oraya soktugumda bir yandan nefes verip bir yandan ıkındım.mucize gibiydi.serçe parmağım kendi kendine gidiyordu.ve serçe parmagı zar zor alan ben suan anında sokabiliyorm cünkü 4.dilatördeyim.sırayla giderken hep en büyügünü zor yaptım ama bir büyüğüne geçerken bir önceki hep kolay geldi.hastalıgımız tamamen piskolojik.doktora gittiniz ve fiziksel olarak sıkıntınız yoksa siz o parmagı oraya her şekilde sokarsınız kızlar sadece ugrasın deligin yerini kesin olarak ögrenin.Attıgım resimde oku parmak olarak görün.okun tam ucu parmak ucu olsun.okun bitigi yerde vajina deliği baslıyor ve ok yönünde yapıyorsunuz.Yani parmak yukarıdan asagı ya dgru olacak vajinanın bittigi yerden ıkınarak parmagınızı sokun.hafif ittirin kendi gidiyor.pozisyonunuzda ayna karşısında bacakları ikiye ayırıp kendinize çekin.sırtınızda yatak baslıgınızda olsun.sizinde deliginiz var tek sıkıntı yerini bilmemek.resme bakarak deneyin mutlaka.birde korkuyorsanız wemceine spreyden 10 fıs sıkın delik çevresine.5 dk snra uyuşacaktır bekleyin.parmagınızada kayganlaştırıcı sürün hiç bir şey anlamıcaksınız

Eklentiler

• 363F38F8-1005-4B8F-B780-8D5437133C83.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 56
Ben psikoloğa gitmiştim ilk. Tamamen görüşmeli içinde aparat parmak olmayan seansları olan bir tedaviydi. Bende işe yaramadı ve bana verdiği sakinleştirici şurup bende baş ağrısı yaptı. Acile gittik akşam ağlıyorum ağrıdan. Doktor nden başın ağrıyor dedi şu ilacı kullandım galiba ondan dedim. Neden kullandın uyku sorunun mu var dedi. Bekledim 3 saniye falan hayır ben vajinismusum dedim. Doktor yüzüme baktı seni tebrik ederim sen bunu saklamak yerine kabul etmişssin dedi. Konuştuk biraz ve bana başın nasıl oldu dedi. Ağrım kalmamıştı. Sen stresten böyle olmuşssun dedi. Ve beni ilk muayene eden doktordur kendisi. Baktı sadece ve yüzüme bakıp çok sağlıklı bir kadınsın dedi. Ben o gün dedim ben bu olayı çözücem diye. Doktora da gidin gitmeyin değil. Ben güvenmiştim doktora ve benim başlangıcım oldu. Ama sakın ERTELEMEYİN. Yola çıkın artık ve molalarda biz de sizin yanınızdayız sakın merak etmeyin

Ne güzel anlatıyorsun canım. Bize de umut oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…