Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Uzun bir aradan sonra tekrardan merhabalar.
Tam 1 sene oldu vajinismusu yeneli.
Ama şimdi sorsanız o saçma sapan hastalığı hiç yaşamamış gibiyim.
İnsan isterse yapamayacağı hiçbir şey yok o yüzden inanın kendinize ve bir şans verin gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Ertelemeyin hiçbir şeyi. Bu hastalığı yendikten sonra yaşanılan tek pişmanlık keşke daha önce çaba sarfetseydim demiş olmanız olacak.

Merhaba bende üç aylık evliyim Ciddi bir vajinusmus sorunum var parmak egzersizi yaptığım halde cinsel organı cesaret edemiyorum lütfen bu konuda yardim edin bana

Merhaba bende üç aylık evliyim Ciddi bir vajinusmus sorunum var parmak egzersizi yaptığım halde cinsel organı cesaret edemiyorum lütfen bu konuda yardim edin bana
Merhaba parmak egzersizinden sonra dilatöre geçin en küçüğünden başlayın uyuşturucu krem ve zeytinyağıyla deneyin ilk başta sonra zamanla uyuştrucu sprey veye kremi bırakıp sadece zeytinyağıyla denemeye başlarsınız sonra da eşli denemeler vemcain sprey ya da emla krem alabilirsiniz emla biraz pahalı vemcainden ben cok memnun kaldım uzun cubuguda var en iç kısma kadar girio ve uyuşturuyo azıcık yakıyo ama 10 dakkaya geciyo

Kimse pes etmesin . Herkesin yöntemi farkli kizlar kimisi uyusturucu kremlerler kimisi zeytinyagiyla, kayganlastirici vs. rahat yapar . Kimisi sirtustu uzanip rahat yapar kimisi üstte oturmaya calisarak. Elinizde dilatör yoktur veya alamicak durumdasinizdir ona benzer bisey bulun burda allik fircasi vs. Ile deneyenler var. Ama mutlaka hijyene dikkat edin. Kullanmadan once prezervatif gecirebilirsiniz. Herkes ayni yöntemle yenmiyor arkadaslar hepsini deneyin size en rahati hangisi ise onunla devam edin. kafam dagilsin diye yenmeden son 1 ayda hep televizyon karsisinda yaptik ve faydasını gördüm. Eşim evde yokken hep parmak egzersizi yaptim. Ben 2 parmak aldiktan sonra hep istemesemde eşimle denedim . Once aciyor girmeye calisirken biraz zorladim yinede çünkü delik var elbet girecek. Sonra olmuyor ertesi günler tekrar denedim zar zor yarisi girdi ve 2 -3 kere cikarip tekrar yarisina kadar zorladik. Sonra ertesi gun tamamini aldim. Illa bir gunde olacak diye sartlamayin . Birde mesela dilatör kullaniyosaniz yada parmak ile calisiyorsaniz once onlari yaglayip sokun biraz ileri geri yapin bekletin ardindan hemen esinizle deneyin daha rahat olacak. Ben zeytnyagi ve kayganlastirici disinda bisey kullanmadim. Yine sorunuz olursa yardimci olurum

kızlar merhaba. size bahsetmiştim bi kaç mesaj öncelerinde bi doktordan randevu aldım diye. gittim o doktorla görüşme harika geçti. kendime olan güvenim geldi. konuşup beni rahatlattı. terapiye başlamamız gerektiğini önerdi. ben de kabul ettim. bir de şunu söyledi bi sonraki seferlerde gelmek istemeyebilirsin erteleme hissin olabilir ama bu iç seslerine kulak asma, gel dedi. terapiye başlıyoruz çok heyecanlıyım. beni çok rahatlattı. burdan nasıl gittiğini anlatıcam size. inşallah kurtulurum bu durumdan. bu gittiğim doktor bana o kadar umut verdi ki yapabileceğime inandım ve inanıyorum. başarıcam kızlar.

Ben bütün egzerszleri yapıyorum ama çok panikliyorum bacaklarım kontol dışı harekrt ediyorr

kızlar merhaba. size bahsetmiştim bi kaç mesaj öncelerinde bi doktordan randevu aldım diye. gittim o doktorla görüşme harika geçti. kendime olan güvenim geldi. konuşup beni rahatlattı. terapiye başlamamız gerektiğini önerdi. ben de kabul ettim. bir de şunu söyledi bi sonraki seferlerde gelmek istemeyebilirsin erteleme hissin olabilir ama bu iç seslerine kulak asma, gel dedi. terapiye başlıyoruz çok heyecanlıyım. beni çok rahatlattı. burdan nasıl gittiğini anlatıcam size. inşallah kurtulurum bu durumdan. bu gittiğim doktor bana o kadar umut verdi ki yapabileceğime inandım ve inanıyorum. başarıcam kızlar.

Kızlar ilacı nasıl bıraktınız. Ben dün bırakıp yapmak istedim biraz zorlandım. İlacı bırakanlar fikir yazabilir mi

Tamamiyle psikolojik olarak etkileniyorsunuz. Tavsiyem sık ilişkiye girmelisiniz uzun aralar vermeyin
Dün ilk defa bıraktım ilacı da. Aslında sonrasında ağrı hissetmedim ama ağrı kesiciyle daha rahattı. Ama eşim etkileniyor diye bırakmam lazım mecbur. Psikilojik evet haklısınız biraz daha üstüne gitmeliyim

Ben sadece ilk denedğimde kullandım sonrakilerde kullanırsam bırakamam diye de korktum o yüzden direk bebe yağıyla devam ettim , kesinlikle yaşadığımızın hepsi pskljik aslında ne acı var ilk girişte yada başka bişey kendimizi sıktığımız için bunu yaşadğımızı düşünyrum ben çok çok nefes alıp vermeye başladım . Rahatladığımı düşünyrum bu şekilde ha yinede korkularım yok mu tabki var

Bende ilaçla ilişkiye alışmıştım kendimi daha güvende hissediyordum bir gün eşim ilaçsız da yapabilirsin deneyelim dedi olmazsa olmaz fln deneyelim diye aniden o an hayır diye itirazda edemedim kendi içimde telaşta yaptım ama ilaçsız daha bi iyi oldu Yani uyuşuk olmadığı İçin kendimi rahat bırakacağım zamanı daha iyi ayarladım o ilaçlı da olsan tıpa gibi baskıyı hissetmedim bıraktık ilacı bizde şimdi ilişki öncesi heyecan geliyor üşüme fln ama sonra ısınıyorsun

O zaman böyle denemeyr devam edeyim

Merhaba çok panikliyorum ve bacaklarımı kontrol edemiyorum her şeyi kendim yaptığımda içime alabiliyorum ama çok panik yaşıyorum kapatiyorum kendimi

Merhaba çok panikliyorum ve bacaklarımı kontrol edemiyorum her şeyi kendim yaptığımda içime alabiliyorum ama çok panik yaşıyorum kapatiyorum kendimi
Aynılarını yaşadım şimdide titreme yok ama agrı ve kanamalar var kuruluk isteksizlik var titremeler normal bende yaşadım ilk zamanlar ki durduramıyodum öyle bi titreme zamanla azalacak zeytinyağı vemcain kullan mutlaka yani bende onlar işe yaradı tavsiyem o olabilir ayrıca burdan destek ve önerilerde çok aldım sor mutlaka cekinme herşeyi sor ve dene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…