- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.121
Merhaba ılaç derken ne ilaci söyler misinizBende ilaçla ilişkiye alışmıştım kendimi daha güvende hissediyordum bir gün eşim ilaçsız da yapabilirsin deneyelim dedi olmazsa olmaz fln deneyelim diye aniden o an hayır diye itirazda edemedim kendi içimde telaşta yaptım ama ilaçsız daha bi iyi oldu Yani uyuşuk olmadığı İçin kendimi rahat bırakacağım zamanı daha iyi ayarladım o ilaçlı da olsan tıpa gibi baskıyı hissetmedim bıraktık ilacı bizde şimdi ilişki öncesi heyecan geliyor üşüme fln ama sonra ısınıyorsun
Çok panik yaşıyorum bacaklarımı kapatıyorum aşırı stres oluyorum bunu nasıl atlatacagim aldığım ilaçlar etkilemiyorMerhaba parmak egzersizinden sonra dilatöre geçin en küçüğünden başlayın uyuşturucu krem ve zeytinyağıyla deneyin ilk başta sonra zamanla uyuştrucu sprey veye kremi bırakıp sadece zeytinyağıyla denemeye başlarsınız sonra da eşli denemeler vemcain sprey ya da emla krem alabilirsiniz emla biraz pahalı vemcainden ben cok memnun kaldım uzun cubuguda var en iç kısma kadar girio ve uyuşturuyo azıcık yakıyo ama 10 dakkaya geciyo
Son bir haftadir baya ilerleme yaşadım bugünde basini aldım tekrar deneyince aynı stres panik oluşmaya başladı olmek istiyorum artık ne yapacağımı sassirdimNe zmandır egzersiz yapıyorsunuz
Şu yüzden sordum. Acele etmeyin sakin olun. Siz epey panik ve olumsuzsunuz. Bu psikplojik bir rahatsızlık. Yavaş yavaş biticek. Burada yıllardır yapamamış insanlar yendi. Siz hemen ölmek istiyorum falan moduna girmeyin lütfen.Çok panik yaşıyorum bacaklarımı kapatıyorum aşırı stres oluyorum bunu nasıl atlatacagim aldığım ilaçlar etkilemiyor
Son bir haftadir baya ilerleme yaşadım bugünde basini aldım tekrar deneyince aynı stres panik oluşmaya başladı olmek istiyorum artık ne yapacağımı sassirdim
Tamam lütfen bana yardımcı olun o zamanŞu yüzden sordum. Acele etmeyin sakin olun. Siz epey panik ve olumsuzsunuz. Bu psikplojik bir rahatsızlık. Yavaş yavaş biticek. Burada yıllardır yapamamış insanlar yendi. Siz hemen ölmek istiyorum falan moduna girmeyin lütfen.
Aparatı yaparken öyle bir hale gelmelisiniz ki artık vücut kasılmaları bitmiş olmalı. Yani aparatı yaptım yaparım diyip acele etmeyin. Aktık kafanızda bu giriyor ve bana bişey olmuyor acı hissetmiyorum dediğiniz zaman zaten eşli denemede cesaret gelir. Acele ben de ettim hemen deneme yaptım panik yaptım olmadı ilk defasında. Bakın yanlışlarınız neler. Ben mesela aparatla çok çalıştım kapattım açığı çünkü kasılma ve titreme hemen geçmiyor. Dizi izlerken yapın aparatı. Nasıl zaman geçmiş anlamazsınız. Ve alışmanız hızlı olurTamam lütfen bana yardımcı olun o zaman
Vemnica sprey sıkıyordum ve bebe yağıMerhaba ılaç derken ne ilaci söyler misiniz
TesekkurlerVemnica sprey sıkıyordum ve bebe yağı
Nasıl yendiniz siz ?Merhaba kızlar yaklaşık üç sene önce bu platformdan hiç çıkmazdım. Tüm yaşadıklarınızı ben de fazlasıyla yaşadım. Evliliğimin ilk üç ayı zindan oldu. Önce devlet hastanesinden destek aldım. Fakat bu grup sayesinde yendim şimdi herşey çok rahat ve yolunda. Buradalar mı bilmiyorum @AdaNis @kkaderim o kadar yardımcı olmuşlardı ki allah razı olsun.
Bunları buraya niye yazıyorum. Beyninizde bitirin İnan’ın hiç zor değil. Profosyonel desteği bırakıp burdan aldığım motivasyonla başardım ben. Kafam da bitirdim ve Bir gün o kadar kolay oldu ki ben inanamadım olduğuna. Cok ağladım cocuklara bakıp üzülürdüm benim hiç olmayacak diye ama şimdi 2 yasında dünyalar tatlısı bi oğlum var
Rabbim yardımcınız olsun. Sormak istediğiniz bişey olursa severek yardımcı olurum.
O zamanla geçiyor..ister istemez bi gerginlik oluyor yinede o zamanda o baskıyı hissediyoruz böyle bi tıpa vakum yapılıyormuş gibi bir hisBen biraz önce ağrı kesicisiz yaptım. Eşim girdim dedi ama ben baskı hissettim nedir o çok garipti. Asla dayanılmıcak bişey değil ama ilaçla hissetmemiştim onu. Ve ben anlamadım olduğunu neden öle oldu ki
haha 3 yıllık evliyim 5 sene sevgiliydik evliliğimde ilk 2 ay yapamadım bacaklarımı istemsiz kapatıyordum asla rahat bırakamazdım kendimi yeniden aklıma geldi o günlermÇok panik yaşıyorum bacaklarımı kapatıyorum aşırı stres oluyorum bunu nasıl atlatacagim aldığım ilaçlar etkilemiyor
Son bir haftadir baya ilerleme yaşadım bugünde basini aldım tekrar deneyince aynı stres panik oluşmaya başladı olmek istiyorum artık ne yapacağımı sassirdim
Bende gel git yapamamıştım 4. Boyla ağrı hissetmiştim ama bi kaç defa sokup çıkarınca geçmişti . Gel git yapmadan biraz sok çıkar yapıp öyle denemedysenz bnce öyle yapın zaten daha sonra beynimizde kabullenyoMerhaba. Ben en büyük boy aparatla dün deneme yaptim oldu. Şimdi gel git yapmak istiyorum ki alışsn beynim.ama onu yapamiyorum. Eşli denemeye gecemedim henüz. Bu arada bende bu sayfa sayesinde buralara kadar geldim.cunki çok motivasyon veriyo bana.
Ben bu spreyi ilk kez sıktım sanırım biraz fazla sıktım ve heryerine sıktım üst kısma falanda. Ertesi gün yürüyemedim ve hala öyle 3 gün oldu dudak kısmın ici hep tahriş oldu kızardı sisti pisik gibi yanıp durdu neden acaba şuan pudra suruyorumKızlar bu hastalıgın diger adı erteleme hastalıgı zaten.suan 24 bin sayfa yorum var bu konuda bende dahil hepimiz olmuyo yapamadım bende delik yok gibi yorumlar kullandık.Ama delik var.araştırmadıgımız için bilmiyoruz.Ben kitapta okudu buralarıda okudum.Her dilatörü şu kadar soktum cümlesinde bacaklarımı karnıma çektim.dedim ben yapamıcam dilatör sokabilsem parmak sokabilsem zaten eşimlede yapabilirim dedim.ama öyle olmuyo başlangıç aynayla vajinayı inceleme.aynayı karşıma aldım.baktım hem çirkindi hem delik göremedm parmak denemesi yaptım sizin gibi olmuyo olmuyo dedim agladımda.sonra aynayı kaldırdım üç ay sonra gei aldım.dedim burda delik var bulacaksın.3 ay hiç bu konu hakkında bende delik yokmuş sıkıntı var diyip ugrasmadm ama burayı okumaya devam ettim.birde baktımki herkes benim gibiymiş.her konu yazanın profiline girdim ilk mesajlarına kafar okudum.hatta sayfada 2009 yılında mesaj yazanların profiline girince anne oldukları hamilelkke alakalı konularda yorum yazdıklarını gördüm.insanlar ertelemeyince yeniyırmuş bunu anladım.önemli olan pes etmemek.olmasada aynayı yine karşına alcaksın yine bakcaksın olmasa bi daha.Doktor diyorsunuz ben o yolada basvurdum ama oraya birşey girmeden hiç bir doktor size yardım etmicek.biz doktorların tedavisini uyguluyoruz suan.onlarda aynı işi yapıyor ama kimi 3 gün süre veriyor kimi bir hafta sürekli telefonda dene dene diyorlar e zaten veriyorsunuz 5 bin 6 bin ister istemez erteleemediginiz için yeniyorsunuz.Durunumun varda tabiki gidin ama yoksa ben ve benm gibi herkese bırası umut oldu pes etmeden devam edin.hergün aynayla bakın.organınızdan tiksinmeyin alışın.ben bendede delil yok diyordum meger vajinanın bittigi yerde delik varmıs tam ortada sanıyordum.serçe parmagımı oraya soktugumda bir yandan nefes verip bir yandan ıkındım.mucize gibiydi.serçe parmağım kendi kendine gidiyordu.ve serçe parmagı zar zor alan ben suan anında sokabiliyorm cünkü 4.dilatördeyim.sırayla giderken hep en büyügünü zor yaptım ama bir büyüğüne geçerken bir önceki hep kolay geldi.hastalıgımız tamamen piskolojik.doktora gittiniz ve fiziksel olarak sıkıntınız yoksa siz o parmagı oraya her şekilde sokarsınız kızlar sadece ugrasın deligin yerini kesin olarak ögrenin.Attıgım resimde oku parmak olarak görün.okun tam ucu parmak ucu olsun.okun bitigi yerde vajina deliği baslıyor ve ok yönünde yapıyorsunuz.Yani parmak yukarıdan asagı ya dgru olacak vajinanın bittigi yerden ıkınarak parmagınızı sokun.hafif ittirin kendi gidiyor.pozisyonunuzda ayna karşısında bacakları ikiye ayırıp kendinize çekin.sırtınızda yatak baslıgınızda olsun.sizinde deliginiz var tek sıkıntı yerini bilmemek.resme bakarak deneyin mutlaka.birde korkuyorsanız wemceine spreyden 10 fıs sıkın delik çevresine.5 dk snra uyuşacaktır bekleyin.parmagınızada kayganlaştırıcı sürün hiç bir şey anlamıcaksınız
Sadece içe sıkıcaktınız o da bi iki fıs yeterliydi uyuşuyor zaten boylu boyunca her yere neden sıktınız ki ..kadın Doğuma gidin bence krem verir rahatlarsınızBen bu spreyi ilk kez sıktım sanırım biraz fazla sıktım ve heryerine sıktım üst kısma falanda. Ertesi gün yürüyemedim ve hala öyle 3 gün oldu dudak kısmın ici hep tahriş oldu kızardı sisti pisik gibi yanıp durdu neden acaba şuan pudra suruyorum
O korkuyla spreyi icmedigime dua ediyorumSadece içe sıkıcaktınız o da bi iki fıs yeterliydi uyuşuyor zaten boylu boyunca her yere neden sıktınız ki ..kadın Doğuma gidin bence krem verir rahatlarsınız
Evet burda okudum bazıları kendisi yenmiş sanırım. Ama herkes tek başına yenicek diye bi şey yok. Ben denemeye çalıştım kaç kere ama yapamadım. karar verdim doktor yardımı alıcam. ama kimden almam gerektiğini bilmiyorum o yüzden araştırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?