Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba ılaç derken ne ilaci söyler misiniz

Çok panik yaşıyorum bacaklarımı kapatıyorum aşırı stres oluyorum bunu nasıl atlatacagim aldığım ilaçlar etkilemiyor
Ne zmandır egzersiz yapıyorsunuz
Son bir haftadir baya ilerleme yaşadım bugünde basini aldım tekrar deneyince aynı stres panik oluşmaya başladı olmek istiyorum artık ne yapacağımı sassirdim

Şu yüzden sordum. Acele etmeyin sakin olun. Siz epey panik ve olumsuzsunuz. Bu psikplojik bir rahatsızlık. Yavaş yavaş biticek. Burada yıllardır yapamamış insanlar yendi. Siz hemen ölmek istiyorum falan moduna girmeyin lütfen.

Tamam lütfen bana yardımcı olun o zaman
Aparatı yaparken öyle bir hale gelmelisiniz ki artık vücut kasılmaları bitmiş olmalı. Yani aparatı yaptım yaparım diyip acele etmeyin. Aktık kafanızda bu giriyor ve bana bişey olmuyor acı hissetmiyorum dediğiniz zaman zaten eşli denemede cesaret gelir. Acele ben de ettim hemen deneme yaptım panik yaptım olmadı ilk defasında. Bakın yanlışlarınız neler. Ben mesela aparatla çok çalıştım kapattım açığı çünkü kasılma ve titreme hemen geçmiyor. Dizi izlerken yapın aparatı. Nasıl zaman geçmiş anlamazsınız. Ve alışmanız hızlı olur

Ben biraz önce ağrı kesicisiz yaptım. Eşim girdim dedi ama ben baskı hissettim nedir o çok garipti. Asla dayanılmıcak bişey değil ama ilaçla hissetmemiştim onu. Ve ben anlamadım olduğunu neden öle oldu ki

Nasıl yendiniz siz ?

O zamanla geçiyor..ister istemez bi gerginlik oluyor yinede o zamanda o baskıyı hissediyoruz böyle bi tıpa vakum yapılıyormuş gibi bir his

haha 3 yıllık evliyim 5 sene sevgiliydik evliliğimde ilk 2 ay yapamadım bacaklarımı istemsiz kapatıyordum asla rahat bırakamazdım kendimi yeniden aklıma geldi o günlerm

Merhaba. Ben en büyük boy aparatla dün deneme yaptim oldu. Şimdi gel git yapmak istiyorum ki alışsn beynim.ama onu yapamiyorum. Eşli denemeye gecemedim henüz. Bu arada bende bu sayfa sayesinde buralara kadar geldim.cunki çok motivasyon veriyo bana.

Bende gel git yapamamıştım 4. Boyla ağrı hissetmiştim ama bi kaç defa sokup çıkarınca geçmişti . Gel git yapmadan biraz sok çıkar yapıp öyle denemedysenz bnce öyle yapın zaten daha sonra beynimizde kabullenyo

En buyuk boyu alan arkadaslar biraz icinizde bekletin dilatör ü ve hemen esli denemeye gecin inanin daha kolay olcak. Ilk zamanlar yağ kayganlastirici vs. biraz daha bol kullanın ve yavasca p.. hepsini almaya calisin pes etmeyin. P... alin tamamini once ona alışın sonraki asamada ileri geri yapacaksiniz zaten

Ben bu spreyi ilk kez sıktım sanırım biraz fazla sıktım ve heryerine sıktım üst kısma falanda. Ertesi gün yürüyemedim ve hala öyle 3 gün oldu dudak kısmın ici hep tahriş oldu kızardı sisti pisik gibi yanıp durdu neden acaba şuan pudra suruyorum

Sadece içe sıkıcaktınız o da bi iki fıs yeterliydi uyuşuyor zaten boylu boyunca her yere neden sıktınız ki ..kadın Doğuma gidin bence krem verir rahatlarsınız

Sadece içe sıkıcaktınız o da bi iki fıs yeterliydi uyuşuyor zaten boylu boyunca her yere neden sıktınız ki ..kadın Doğuma gidin bence krem verir rahatlarsınız
O korkuyla spreyi icmedigime dua ediyorum şuan iyi pudra iyi geldi yalnız iç kısım hariç hertarafina surmusum eşim içeri içtikçe hissettim tabiki işlem başarısız oldu

Kizlar birde bende dilator olmadığı için böyle bir aparatla denemeye calisiyorum. Uyğunmu sizce? Bununla yapa bilsem p...i de alabilicem diye düşünüyorum.

Eklentiler

• IMG_20200212_171346.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 41
3.5 yıllık vajinismus kabusunu yeni yenmiş biri olarak yazıyorum..Ben orda hep bi et parçası var o kopucak canım yanıcak kanamam durmucak diye düşünüp kasılıyordum..denemeye bile cesaretim yoktu..parmağımı biyere kadar sokuyordum ama sonra sanki orda duvar var hissine kapılıyordum..baktım ben bunu kendi başıma başaramıycam..Sonra instagramda bulduğum bi vajinismus tedavi merkezine gittim..4 seansta hatta 3 seansta başardım..doktorum doğru bildiğim tüm yanlışları sabırla ve tüm sıcak yaklaşımlarıyla öğretti. .aslında orda zar dediğimiz bi yapı yok..bize var hissi veren sıktığımız kaslarımız..boy boy aparatlar var her seansta bi farkli boyunu çalıştırdı doktorum..kayganlastirici yazdi onunla birlikte öğrettiklerini evde ödev yapmami istedi..ödevlerimi hic aksatmadim..yaparken hep çiş yapıyo gibi yapıcaksınız..inanirmisiniz 3. Seansima gittigim gün doktor bana vajinal ultrason uyguladi...zaten ertesi gün eşimle denedik ve oldu...doktor seanslarda herseyi öğretiyor. .vajinal ultrasonu, normal doğumda yapılan parmak muaynesini..hatta 4. Seansimda spekulm bile takip rahmime bakti...ve tüm bunlarin hepsi inanilmaz kolaydi...korkulacak hicbirsey yok..canım hocam ondan sonra gorecegim herseyi ögretti bana...evde yapamiyorsaniz muhakak bi destek alın..herkesini vajinismus derecesi farkli oluyor..kimisi evde yapabilirken kimisi dokunma bile dokunamiyor...Rabbim bu yoldaki tüm kardeşlerime yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…