Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim ben yeni tedavi oldum ve bu sorunu aştım..Eğer isim vermek yasak değilse doktorumun ismini verebilirim..Kendisi çok tatlı sabırlı ve anlayışlı bi doktor☺

Ne güzel yazmissiniz

Ne güzel yazmissiniz
Teşekkür ederim☺ Keşke kimse bu sorunla karşılaşmasa ama başa geldimi çare aramaktan baska bisey gelmiyor elden...kendi çabasıyla yapamayan kimse vakit kaybetmesin..güvendiği yerde tedavisini olsun. .İnanın başardıktan sonra ödediginiz miktara helal olsun iyiki gitmişim iyiki ödemişim diyorsunuz

Arkadaşlar bende artık biraz biraz korkumu yendim ve acı hissini attım kafamdan. Parmak egzersizlerine başladım ama oturur pozisyonda yapbiliyorum. Yatarak yapamıyorum. Izlemis oldugunuz yolu anlatırmısınız ?

Arkadaşlar bende artık biraz biraz korkumu yendim ve acı hissini attım kafamdan. Parmak egzersizlerine başladım ama oturur pozisyonda yapa biliyorum. Yatarak yapamıyorum. Izlemis olduğunuz yolu anlatırmısınız ?

Kızlar sekiz aylık evliyim parmak olayını asla yapamam diyodum dün gece eşime denemesini istedim küçük parmağını oda ben giricem acıyınca söyle dedi hepsi girmiş ve hiç acımadı şu an hepsi içinde dedi öyle deyince ben bi heyecanlandım terlemeler titremeler ara verdk aradan yarım saat geçti tekrar denemesini istedm aynı parmağı oda kontrolün bende olduğunu acıyınca söylememi istedi tamam dedm hepsi içerde dedi ve orta parmağım dedi inanamadım bu kadar acısız gireceğine ama yine panikledim çıkarırken parmağı parmağın çıkışını hissettm acı değil ama girerken hiç hissetmedm. Sonra hadi dedim kendi kendime dünyada yedi milyar insanın şu kadar milyarı bunu yapıyo köydeki kızlarda yapıyo amerikadaki kadınlarda fıtrat böyle demekki buna müsait yapmaman için hiç bir sebep yok hazırladım kendimi ne korkuyosum alt tarafı et parçası seni öldürcek değil ya dedim burda okuduğum eşimin uzanarak benm üste çıktğm bir pozisyonda kontrol bende olacak şeklde ittirmeye çalıştım girmedü kaydı ve erekte olmuş eşim sertleşme sorunu yaşadı. Sorum şu kızlar ilerlemem yüzde kaç sizce ve eşlerinizde sertleşme problemi oluyormu?

Çok güzel anlatmışsın canım. Hepimiz kilo vermek için ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Ama yapmak için bazen biraz destek gerekiyor. Bunu da ona benzetiyorum ben.

Off şaka gibi.

Biraz daha parmak egzersizi yap. Yani tamamen geçmesi lazım kasılmanın. Yoksa deneme yapınca yine kasıcaksın ki öylr olmuş galiba senin. Eşte o sorun oluyor evet ama sorun etme kafana onu takınca heyecanlanıyorsun çünkü. Sen kendi kasılma olayını gider öyle denemeye başla. O zaman olcak emin ol

Sizin adınıza çok sevindim. Peki kayganlaştırıcı olarak ne yazdı? Ve birde yanlış anlamadiysam aparatı vajinaya salınca cis yapiyormus gibi mi yapicaz?

Ben vajinismus yendim doktorum çok iyidi bağdad cad saygın micazkadioglu bir çok şehirden bu doktor geliyordu bende internetten buldum 2 tane kızım oldum korkulacak bisey yokmuş ben cok abartmışım psikolojimi gereksiz bozmuşum inşallah vajinusmus olan herkes yener

Sizin adınıza çok sevindim. Peki kayganlaştırıcı olarak ne yazdı? Ve birde yanlış anlamadiysam aparatı vajinaya salınca cis yapiyormus gibi mi yapicaz?
Kayganlaştirici olarak VİAXİ qlide yazdı..aparatı tam vajina girişine getirip çiş yapıyo gibi yapıcaksınız..o zaman kaslar açılıyor..bizim acı diye beynimize kodladığımız şey sadece baskı..tıpkı parmağınızı kolunuza dokundurduğunuz gibi..aparat büyüdüke baskı artıyor ama o baskı acı kesinlikle değil...

mrblar bende dr ulusoy için mart ayına randevu aldım çok uzaktan gidicez bide 6000lira gibi bir para 1.5gün bir süre de tedavi olabileceğimizi söyledi gerçk mi diye düşğnmeden edemiyorum ama 7ay oldu bıktık tabii para falan düşünmüyoruz yeter ki olsun siz ne durumdaydınz gttiğinzde

ooğv bana ba

ya bi uzakmış canım. Ben Gaziantepteyim. ama şu an gittiğim doktoru bi deneyim.
Tabi dene bakalim..İşinde iyi bir doktorsa eminim sonuç alıcaksındır..ben 3. seansıma gittiğimde bi çift Diyarbakırdan gelmişti..1 hafta otelde kalicaklardı..zaten genelde 4 gunde hallediyor herkes

konu şu an ne kadar aktif bilmiyorum ama bende yardım almak istiyorum sizlerden. yaklaşık 2-2,5 aydır vajinismus tehşisi koydum kendime. başlarda bacaklarımı kapayıp hiç istemiyordum sonraki denemelerde sanki orda bir duvar varmış gibi oluyor geri çekiyordum kasıyordum kendimi. öncesinde parmak bile süremiyordum bir iki gün kulak pamuğuyla denedim oldu kalın bir şeyler arayıp birkaç pasta mumunu streç filme sardım o da oldu tam daha kalın bir şeyler deneyecekken bugün regl oldum. pazartesi günü tekrar deneyeceğiz bana da yardımcı olur musunuz nasıl bir yol izlemem gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…