Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bizdede aynı sorun sertleşme sorunu bende vajinismusum eşimi zorla özel bir hastanede üroloğa gönderdim sanki onda sorun varmış gibi( hakkını helal etsin) dr da testler fln yapmış eşin vajinismus olduğu için psikolojik sizinki demiş keçiboynuzu özü ve epimedyumlu macun al demiş aktardan. İkisinide aldık epidemyumlu macun mucize kesinlikle bi kaşık alıyo iki gün aşırı sertleşme oluyo kendi istemese bile mutlaka tavsiye ederm ama çakmalarını almayın internetten aldık biz

Evet bu macun söylediğim işte. Eşim söylemişti şimdi siz söyleyince aklıma geldi. Çok etkili

Aktara gidip sadece macun mu diyeyim canım direk anlaşılır mı?
Bizdede aynı sorun sertleşme sorunu bende vajinismusum eşimi zorla özel bir hastanede üroloğa gönderdim sanki onda sorun varmış gibi( hakkını helal etsin) dr da testler fln yapmış eşin vajinismus olduğu için psikolojik sizinki demiş keçiboynuzu özü ve epimedyumlu macun al demiş aktardan. İkisinide aldık epidemyumlu macun mucize kesinlikle bi kaşık alıyo iki gün aşırı sertleşme oluyo kendi istemese bile mutlaka tavsiye ederm ama çakmalarını almayın internetten aldık biz

Çok teşekkür ederim zararı yok değilmi sperm kalitesi düşürme falan bi de bi saat cok uzun değilmi o kdr uzun sürw ilişki kadın için aşırı zor olmazmı yaa cok özür dilerim açık açık konusuom utanıom ama napayım benim eşimin öncedende benden öncede varmış sertleşme ve erken boşalma problemi kendisi söylemişti bana bnm etkim varmıdır vardır belki ama bu son zamanda bnde aşırı kasıyom kendimi ilk zamanlar daha rahattım neden bilmiyorum nerden girdi içime bu kdr korku kasılma bilemiorum

Sperm kalitesini düşüreceğini zannetmiyorum bunu öneren ürolog. Ay evet çok uzun ama erken boşalma sorunu varsa onada çözüm olur işte sertleşme uzun kalıyo çünkü boşalmadan. Açık açık yazcaz napalım ero tizm diye düşünmüyoz ki derdimize derman arıyoz

Ben bise sormak istiyorm yenenlere ben spreyle basardım daha yeni sayılr ama spreyle devam ediyorm birde gelgitte cok zorlanıyorm baya sürermi alışma süreçi
Bende spreye baya alışmıştım her ilişkide sıkıyordum onsuz sanki cesaretim Yok hissediyordum ..bir gün eşim orası açıldı artık acırsa bırakırız deneyelim diye ısrar etti iyiki de etmiş bıraktım spreyi bebe yağı kullanıyorum gel gitte çok rahat değilim bir anlık cesaret lazım

Merhaba sağol cnm peki nerden hangi siteden sipariş ettin bana özelden mesaj atarmısın ben sana atmaya çalıştım ama beceremedin kapalı ya da bilemedim bana isim atarmısın bnde isteteyim

Hamilelik i in inslh sorun olmaz jelle
Canm ben doktora sordum bebek yağı zeytin yağı sorun olmaz dedi ama başka topiklerde ya nette jellerin vs. Hepsinin engel oldupu yazıyor. Ama Rabbim ol dedikten sonra olmayacak da yok öyle düşünmekte lazım. Ama brn bıraktım jeli ve bebek yağını yinede

Bu arada ben eskuden vijinismustum sonra yendim cocugum oldu 3 uasinda su an ama gelgorki cocuk dogduktan sonra tekrar bi iluskiye girememe oldu bende simdiletde cocuk istiyoruz ikinciyi yani istiyoruz bugün dedik aksam iluski oksun bende dedim gunduz egzersiz yapayim iki parmagimi rahatca kayganlastirici surerek aliyorum icime sonuna kadar giriyor sence esimle sorun yasatmiyim aksam

Daha önce yapmışsınız bn sorun olcağını sanmyrum . Kendinizi kasıp sıkmayın rahat bırakın olur inşallah

Burdayım canm. Ben parmak yapamyrum ama apartlarla deniyordum . Ya tek çare kendni sıkmaman rahat bırakman yaparsın zor bişeyi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…