- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.261
Bizdede aynı sorun sertleşme sorunu bende vajinismusum eşimi zorla özel bir hastanede üroloğa gönderdim sanki onda sorun varmış gibi( hakkını helal etsin) dr da testler fln yapmış eşin vajinismus olduğu için psikolojik sizinki demiş keçiboynuzu özü ve epimedyumlu macun al demiş aktardan. İkisinide aldık epidemyumlu macun mucize kesinlikle bi kaşık alıyo iki gün aşırı sertleşme oluyo kendi istemese bile mutlaka tavsiye ederm ama çakmalarını almayın internetten aldık biz2 defadır hemen ilişki öncesi yapmıorum yani şöyleki eşimde psikolojik olarak iyi hissetsin diye lavobada yapıp snra giyiniorum o sekilde bi 10 dakka sürmeden ilişki oluyo zaten eşimde 2 defadır dilatör kullandıgımı bilmio yanibense onsuz ve yağsız yapamayacam gibi hissediyorum korkuyorum hala hep takviye ve korkum şu bebek istesem zeytinyağı engel mi bebek olmasına
Evet bu macun söylediğim işte. Eşim söylemişti şimdi siz söyleyince aklıma geldi. Çok etkiliBizdede aynı sorun sertleşme sorunu bende vajinismusum eşimi zorla özel bir hastanede üroloğa gönderdim sanki onda sorun varmış gibi( hakkını helal etsin) dr da testler fln yapmış eşin vajinismus olduğu için psikolojik sizinki demiş keçiboynuzu özü ve epimedyumlu macun al demiş aktardan. İkisinide aldık epidemyumlu macun mucize kesinlikle bi kaşık alıyo iki gün aşırı sertleşme oluyo kendi istemese bile mutlaka tavsiye ederm ama çakmalarını almayın internetten aldık biz
Bizdede aynı sorun sertleşme sorunu bende vajinismusum eşimi zorla özel bir hastanede üroloğa gönderdim sanki onda sorun varmış gibi( hakkını helal etsin) dr da testler fln yapmış eşin vajinismus olduğu için psikolojik sizinki demiş keçiboynuzu özü ve epimedyumlu macun al demiş aktardan. İkisinide aldık epidemyumlu macun mucize kesinlikle bi kaşık alıyo iki gün aşırı sertleşme oluyo kendi istemese bile mutlaka tavsiye ederm ama çakmalarını almayın internetten aldık bizAktara gidip sadece macun mu diyeyim canım direk anlaşılır mı?
Çok teşekkür ederim zararı yok değilmi sperm kalitesi düşürme falan bi de bi saat cok uzun değilmi o kdr uzun sürw ilişki kadın için aşırı zor olmazmı yaa cok özür dilerim açık açık konusuomBizdede aynı sorun sertleşme sorunu bende vajinismusum eşimi zorla özel bir hastanede üroloğa gönderdim sanki onda sorun varmış gibi( hakkını helal etsin) dr da testler fln yapmış eşin vajinismus olduğu için psikolojik sizinki demiş keçiboynuzu özü ve epimedyumlu macun al demiş aktardan. İkisinide aldık epidemyumlu macun mucize kesinlikle bi kaşık alıyo iki gün aşırı sertleşme oluyo kendi istemese bile mutlaka tavsiye ederm ama çakmalarını almayın internetten aldık biz
Sperm kalitesini düşüreceğini zannetmiyorum bunu öneren ürolog. Ay evet çok uzun ama erken boşalma sorunu varsa onada çözüm olur işte sertleşme uzun kalıyo çünkü boşalmadan. Açık açık yazcaz napalım ero tizm diye düşünmüyoz ki derdimize derman arıyozÇok teşekkür ederim zararı yok değilmi sperm kalitesi düşürme falan bi de bi saat cok uzun değilmi o kdr uzun sürw ilişki kadın için aşırı zor olmazmı yaa cok özür dilerim açık açık konusuomutanıom ama napayım benim eşimin öncedende benden öncede varmış sertleşme ve erken boşalma problemi kendisi söylemişti bana bnm etkim varmıdır vardır belki ama bu son zamanda bnde aşırı kasıyom kendimi ilk zamanlar daha rahattım neden bilmiyorum nerden girdi içime bu kdr korku kasılma bilemiorum
Bende spreye baya alışmıştım her ilişkide sıkıyordum onsuz sanki cesaretim Yok hissediyordum ..bir gün eşim orası açıldı artık acırsa bırakırız deneyelim diye ısrar etti iyiki de etmiş bıraktım spreyi bebe yağı kullanıyorum gel gitte çok rahat değilim bir anlık cesaret lazımBen bise sormak istiyorm yenenlere ben spreyle basardım daha yeni sayılr ama spreyle devam ediyorm birde gelgitte cok zorlanıyorm baya sürermi alışma süreçi
Merhaba sağol cnm peki nerden hangi siteden sipariş ettin bana özelden mesaj atarmısın ben sana atmaya çalıştım ama beceremedin kapalı ya da bilemedimSperm kalitesini düşüreceğini zannetmiyorum bunu öneren ürolog. Ay evet çok uzun ama erken boşalma sorunu varsa onada çözüm olur işte sertleşme uzun kalıyo çünkü boşalmadan. Açık açık yazcaz napalım ero tizm diye düşünmüyoz ki derdimize derman arıyoz
Ne kadar sure sonra zevk alma başladıİnşallah ya zevk almaya bile basladım yani ama o baskı hissi olmasa dahada güzel olacak
Canm ben doktora sordum bebek yağı zeytin yağı sorun olmaz dedi ama başka topiklerde ya nette jellerin vs. Hepsinin engel oldupu yazıyor. Ama Rabbim ol dedikten sonra olmayacak da yok öyle düşünmekte lazım. Ama brn bıraktım jeli ve bebek yağını yinedeHamilelik i in inslh sorun olmaz jelle
Daha önce yapmışsınız bn sorun olcağını sanmyrum . Kendinizi kasıp sıkmayın rahat bırakın olur inşallahBu arada ben eskuden vijinismustum sonra yendim cocugum oldu 3 uasinda su an ama gelgorki cocuk dogduktan sonra tekrar bi iluskiye girememe oldu bende simdiletde cocuk istiyoruz ikinciyi yani istiyoruz bugün dedik aksam iluski oksun bende dedim gunduz egzersiz yapayim iki parmagimi rahatca kayganlastirici surerek aliyorum icime sonuna kadar giriyor sence esimle sorun yasatmiyim aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?