Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Buraya arada bakıyorum kim ne durumda diye. Bu durumu yenemeyenlerin bu mübarek gecede Allah yardımcısı olsun. Burası bana çok faydalı oldu. Çözümü olmayan bi hastalık sanıyordum. Meğer kendi bedenimi tanımıyormuşum. Evliliğimin 3.ayında azmimle,inancımla ve düzenli egzersizlerle bu sorunu yendim. Arkadaşlar tek çare kendinize inanın ve düzenli egzersizler yapın. Asla yapamam yenemem diyordum asla diye bir şey yok. Yapanlardan farkınız yok. Kademe kademe ama ara vermeden ilerleyin inşallah yeneceksiniz.

Biz eczaneye sorduk, medikallerde satılır dedi
Belki senin bulunduğun bölgede vardır

Ben cok ara veriyorum artık içimden egzersiz yapmak bile gelmiyor..

ARKADAŞLATR lütfen yapanlar yardımcı olsun egzersizler tamam 4 bile tamam rahatım benim sorunum eşimle pozisyonu ayarlayamamak yani rahat değilim bi çok pozisyonu denedik allta olduğum pozisyonda bel atlıma yastık koyuyom bacaklar açık bu defada eşim ben yapamıom böle diyo üstte ben acı çekıom lütfen pozisyon da en rahatı hangisi yardımcı olursanız sevinirim

Ya bu pozüsyonu ayarlayamıom Allahım ne olur yardım edin eşimle olmuyo bunun bi resmi falan yok mu ya kayıyo p. Ya ben yapamıom eşim de ben de çıldırcaz

Canım ilk denememde bende yatağın kenarına yattım bacaklarımı açtım.. Eşim ayaktaydı öyle yanaştı ve denedik oldu.. Hem eşin hem sen rahat edersin belki öyle deneyin bir de

Canım ilk denememde bende yatağın kenarına yattım bacaklarımı açtım.. Eşim ayaktaydı öyle yanaştı ve denedik oldu.. Hem eşin hem sen rahat edersin belki öyle deneyin bir de
Bunu hiç denemedik canım ay bi de bunu deneyeyim ya inşallh olur herşey halloldu eşimle olmuyo usandım yoruldum artık,

Ben cok ara veriyorum artık içimden egzersiz yapmak bile gelmiyor..
Sonunda olacağını başaracağını ve bu illeten kurtulacağını düşün. düzenli egzersiz yap 2 günü geçmesin. Ben bunu yenemezsem hep mutsuz olacağımı,evliliğimin kötü gideceğini ,bebek sahibi olamayacağımı düşündüm ve istekli bi şekilde denemeler yaptım.inanırsan başarırsın.

Başlarda sen üstte sırtın eşine dönük kontrol sende olacak şekilde deneyin. ilerleme kaydedince önden ilişki deneyin yine kontrolü sen sağlayabilirsin. Bu pozisyonda acı hissi daha az.ilk bunu da deneyebilirsin.her kişide farklıdır aslında. Deneyerek en iyi yöntemi bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…