- 10 Aralık 2019
- 598
- 841
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.301
Sana özelden msj atcamYa bu pozüsyonu ayarlayamıom Allahım ne olur yardım edin eşimle olmuyo bunun bi resmi falan yok mu ya kayıyo p. Ya ben yapamıom eşim de ben de çıldırcaz
Teşekkğr ederm denicem canm inşallh deneyerek olurBaşlarda sen üstte sırtın eşine dönük kontrol sende olacak şekilde deneyin. ilerleme kaydedince önden ilişki deneyin yine kontrolü sen sağlayabilirsin. Bu pozisyonda acı hissi daha az.ilk bunu da deneyebilirsin.her kişide farklıdır aslında. Deneyerek en iyi yöntemi bulabilirsiniz.
Ben de ayni durumdayimARKADAŞLATR lütfen yapanlar yardımcı olsun egzersizler tamam 4 bile tamam rahatım benim sorunum eşimle pozisyonu ayarlayamamak yani rahat değilim bi çok pozisyonu denedik allta olduğum pozisyonda bel atlıma yastık koyuyom bacaklar açık bu defada eşim ben yapamıom böle diyo üstte ben acı çekıom lütfen pozisyon da en rahatı hangisi yardımcı olursanız sevinirim
Canm seninde aparatlar tamam mı eşli mi olmuyo sen de de. Ya biz pozisyonda tıkanıp kaldık ya vaji yönünü bulamıyoz eşlide ya kayıo eşim geriliyo. Bi türlü başaramıoz eşli şekilden şekile girdim yemin edermBen de ayni durumdayim
Lavinya artık zevk almaya başladın mıBaşlarda sen üstte sırtın eşine dönük kontrol sende olacak şekilde deneyin. ilerleme kaydedince önden ilişki deneyin yine kontrolü sen sağlayabilirsin. Bu pozisyonda acı hissi daha az.ilk bunu da deneyebilirsin.her kişide farklıdır aslında. Deneyerek en iyi yöntemi bulabilirsiniz.
Ben buraya yazarkende size bakyrdum bnce iyi ilerlyrdunuz yani öyle hatrlyrum ama eşli deneme olmamış sanrm hala. Ya inanın zor bişeyi yok arkadşın anlattığı gbi eşinize sırtınız dönük olarak yavaşca oturursanız kendinizi sıkmadan olacaktır. Mesela bnm eşimde koltukta oturyr koltuğun ucuna geliyor arkasına yastık koyuyruz . İlk başta 3 ve 4.cü apartı alıp genişletip sonra pen.... hafif jel sürüp ıkınarak üstüne otruyordum . Çok şükür artık jel apart kullanmyrum ama ilk başlarda bunları yaptım. Kendizi sıkmayın nolur bol bol nefes alıp verin. Zaten ilkinde direk oturamayabilirsiniz. Yavaş yavaş. Önc3 hafif başını almaya çalışın sonra kalkın sonra biraz daha kalkın biraz daha diye diye yaparsınız gğvenin kendnize acı yokBen de ayni durumdayim
Bana söylenilen ,bunu bi defa yapan kişi artık vajinismus değildir öyle düşünmesin uzun süre yapmadığı için canı acıyo olabliir jel yada bebek yağı kullanırsa ilişki esnasında sorun yaşamayacaktır ama isteksizlik konusunda pek fikrim yok açıkçası ama bu tamamen pskoljkte olablr gebelik olduğu için yada eşiyle arada tartışma yaşıyorsa buda etkiliyordr diye dşünyrumKızlar arkadaşım için bir sorum var size
Kendisi 30 haftalık hamile
5.ayından bu yana isteksizlik sorunu yaşıyormuş
Yanma ve acı oluyormuş
Acaba vajinismus mu oldum diye korkuyor bilgisi olan varmı bu konuda
Şimdiden teşekkür ederim
Bana söylenilen ,bunu bi defa yapan kişi artık vajinismus değildir öyle düşünmesin uzun süre yapmadığı için canı acıyo olabliir jel yada bebek yağı kullanırsa ilişki esnasında sorun yaşamayacaktır ama isteksizlik konusunda pek fikrim yok açıkçası ama bu tamamen pskoljkte olablr gebelik olduğu için yada eşiyle arada tartışma yaşıyorsa buda etkiliyordr diye dşünyrum
Bnce gebeliktendir ,bnde aynı düşünyrum gebe kalırsam yapamam gbi geliyorBende öyle biliyordum canım hiç yapamayan kişiler için dedim o
İlişki öncesi iyi gibi diyor ama aşırı kuruluk oluyormuş ve hiç tık yok sanırım
Gebelikle ilgilidir dedim onada ama yinede sormak istedim
Şahsen ben gebe olsam biraz zor yanii yapamam gibi geliyor
Bnce gebeliktendir ,bnde aynı düşünyrum gebe kalırsam yapamam gbi geliyordediğim gbi öyle olumsuz düşünmesin azıcık bebek yağı bu işi çözer. Ama gebeyken böyle şeyler kullanıyor mu zararı olur mu bilmyrum canm
Eşi için katlancak artıkBende vaselin önerdim ama onu sürsem nolacak canım hiç istemiyor diyorbende en azından canın acımaz dedim
Ama gebelikte zararı olur mu dediğin gibi o aklıma gelmedi bak
Henüz tam olarak değilLavinya artık zevk almaya başladın mı
İnternetten satın alabilirsin. Ben öyle yaptımMedikal mi hmm onu bulmam zor eczane satmaz mi ultrason jeli desem
Vazelin vajinanın pH bozar ve bakteri üretir kokulu akıntı gelmeye başlar mantar olur yani o yüzden su bazlı kayganlaştırıcı jeller kullanmak gerek..Bende vaselin önerdim ama onu sürsem nolacak canım hiç istemiyor diyorbende en azından canın acımaz dedim
Ama gebelikte zararı olur mu dediğin gibi o aklıma gelmedi bak
Bende maalsfHenüz tam olarak değil
İşte bn bu olayı çözemiom ayıptr sölemesi tamamen dik olarak mı oturcaz yoksa eğimli mi eşimin karnına mı. Yaaaa yemin ederm vajina yolunu bulamıom aparat gibi ne tarafa oturcam tam olarak dimdik pe. S üstüne mi yoksa kendimi mi onu mu eğcem kusura bakmayın açık yazmak zorunda kaldım çünkü bitrmem gerek artık olayı eşim aparatlarıda yapıosın yap artık diye kızıyor çünküBen buraya yazarkende size bakyrdum bnce iyi ilerlyrdunuz yani öyle hatrlyrum ama eşli deneme olmamış sanrm hala. Ya inanın zor bişeyi yok arkadşın anlattığı gbi eşinize sırtınız dönük olarak yavaşca oturursanız kendinizi sıkmadan olacaktır. Mesela bnm eşimde koltukta oturyr koltuğun ucuna geliyor arkasına yastık koyuyruz . İlk başta 3 ve 4.cü apartı alıp genişletip sonra pen.... hafif jel sürüp ıkınarak üstüne otruyordum . Çok şükür artık jel apart kullanmyrum ama ilk başlarda bunları yaptım. Kendizi sıkmayın nolur bol bol nefes alıp verin. Zaten ilkinde direk oturamayabilirsiniz. Yavaş yavaş. Önc3 hafif başını almaya çalışın sonra kalkın sonra biraz daha kalkın biraz daha diye diye yaparsınız gğvenin kendnize acı yok
Yerde deneyecekseniz öncelikle dizinizin üstünde yavaş yavaş aparata oturun zaten hafif eğimi hissedersiniz. Eşinize arkanız dönük oturursanız dik oluyo ama yine hafif öne doğru eğik olysunuz çok değil ama . Çok dik durduğunhzda zaten alamazsınız yani en azından ben öyle denemdm hiç bilmyrum hafif öğe eğilerek kendim yerleştrip yavaş yavaş alıyorum ( bu anlattığım eşiniz bi yerde otururken sandlyr koltuk yada yatağın ucunda )İşte bn bu olayı çözemiom ayıptr sölemesi tamamen dik olarak mı oturcaz yoksa eğimli mi eşimin karnına mı. Yaaaa yemin ederm vajina yolunu bulamıom aparat gibi ne tarafa oturcam tam olarak dimdik pe. S üstüne mi yoksa kendimi mi onu mu eğcem kusura bakmayın açık yazmak zorunda kaldım çünkü bitrmem gerek artık olayı eşim aparatlarıda yapıosın yap artık diye kızıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?