Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ins canim biter ce gider dualarinizi eksik etmeyin

Arkadaşlar bende vajinismuslu hamilelerdenim. Dün öğrendim hamile kaldıgımı yarın doktora gidicem inşallah bişi çıkmaz. Eşimle hiç ilşkiye giremedik daha ama denemelerde hamile kalmışım. Sizce nasıl bir sürecten geçerim. Düşğk gibş falan bi dururmun olurmu acaba korkuyorm

Nasil yani surtunmeylemi oldu.. bende 2bucuk senelik evliyim. Hic olmadi ama cocuk istiyoruz

Canim cuma günü yaklaştıkça icim icime sigmiyor anlatamam beynim hep orfa ayten hanim da mesaj atıyor şeker nasilsin az kaldı biticek diye
Evet canim seni cok iyi anliyorum ben de ayni olmustum ama her yaptiginda o kadar mutlu oluyorsunki sanki bütün sıkıntıların geçiyor.O yüzden hiç strese girme sadece oradan hafifleyerek çikacagini düsün,kendini rahat birakirsan hic aci hissetmezsinAyten hoca bana da öyle mesajlar atiyordu sağolsun.Biraz rahatlatabildi mi seni peki?

Harika bir kadin atiyor atmaz mi canim şeker nasilsin üzülme biticek kaçış yok biticek şeker çok sevdim ama duygu larimiz ayni seninle korku seklimizde bende ins kurtulucsm ins o mmektuplardan yazip birakicam ayten hanima ins ins

Bide su var kafamda evet korkuyorum ama biliyorum başka çarem yok son durak

Canim cuma günü yaklaştıkça icim icime sigmiyor anlatamam beynim hep orfa ayten hanim da mesaj atıyor şeker nasilsin az kaldı biticek diye
Evet canim seni cok iyi anliyorum ben de ayni olmustum ama her yaptiginda o kadar mutlu oluyorsunki sanki bütün sıkıntıların geçiyor.O yüzden hiç strese girme sadece oradan hafifleyerek çikacagini düsün,kendini rahat birakirsan hic aci hissetmezsinAyten hoca bana da öyle mesajlar atiyordu sağolsun.Biraz rahatlatabildi mi seni peki?
Bide su var kafamda evet korkuyorum ama biliyorum başka çarem yok son durak
Aynen canim zaten en son care olarak gidiyoruz doktora ve korksak da atlatacagimizi düsünüp yapiyoruz her seyi.Aslinda bu hastalikta birilerinden destek almak cok önemli.Kimse böyle seyleri konusmadigi icin normalde kimin yasayip yasamadigini bilmiyoruz ve kendimizi yalniz hissediyoruz.Bu yüzden de doktora bile gitmeye cekiniyoruz,fakat destek olunca mutlaka yeniyoruz.Bu site bu yüzden çok önemli bence.Bizimle ayni seyleri yasayan insanlari görüp birbirimize destek oluyoruz.Doktora gitmek de son asama.Zaten doktora gitmeyi basarinca gerisi geliyor mutlaka,en azindan cogumuz icin

Evet canim ins hep dua ediyorum evde yolda rabbi yessir duasini okuyorum yazarkende agliyorum ins biter xanlarim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…