- 18 Mart 2018
- 314
- 97
- 98
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.481
Kullandim evet bende anlamıyorum ki niye olmuyo esli yaparken dilator gibi ilerlemiyo afedersin ama p. Daha kalin gibi zorluyoÇok iyi ilerlemişsiniz. Eşle neden olmuyor acaba ? Sprey falan kullanıyor musunuz uyusturmasi icin
Ins canim biter ce gider dualarinizi eksik etmeyinOndan bana da yapmisti canim,ayni seyleri yasamisiz.Bana da ilk gün sadece bakti ve ben o eliyle bakarken biraz aci hissettim.İkinci gidisimde de aparatlarin en küçügüyle ikincisini yapti.İlk aparati soktugunda kendimi cok kastim ve bayilacak gibi oldum.Hatta bacaklarimi doktora carpiyordum neredeyseo da bi baktim bacaklarimi baglamis oraya farkinda bile degildim.Sonra bana ani hareketler yapmamaya calis demisti.Benim bacaklarim hep titriyordu yaparken.Sonra ben kendim yapmaya basladim ve daha cok rahatladim.
İnsallah canim dualarimiz seninle,ben basaracagina cok inaniyorum.Hem sen cocuk bile yapmissin bundan mi korkuyorsunIns canim biter ce gider dualarinizi eksik etmeyin
Sagol canimİnsallah canim dualarimiz seninle,ben basaracagina cok inaniyorum.Hem sen cocuk bile yapmissin bundan mi korkuyorsun
Nasil yani surtunmeylemi oldu.. bende 2bucuk senelik evliyim. Hic olmadi ama cocuk istiyoruzArkadaşlar bende vajinismuslu hamilelerdenim. Dün öğrendim hamile kaldıgımı yarın doktora gidicem inşallah bişi çıkmaz. Eşimle hiç ilşkiye giremedik daha ama denemelerde hamile kalmışım. Sizce nasıl bir sürecten geçerim. Düşğk gibş falan bi dururmun olurmu acaba korkuyorm
Ucuna falan bosalmissa ondan olabilirNasil yani surtunmeylemi oldu.. bende 2bucuk senelik evliyim. Hic olmadi ama cocuk istiyoruz
Canim cuma günü yaklaştıkça icim icime sigmiyor anlatamam beynim hep orfa ayten hanim da mesaj atıyor şeker nasilsin az kaldı biticek diyeİnsallah canim dualarimiz seninle,ben basaracagina cok inaniyorum.Hem sen cocuk bile yapmissin bundan mi korkuyorsun
O masaya çıkmak ah allahim bi cirpida bitsin ınşİnsallah canim dualarimiz seninle,ben basaracagina cok inaniyorum.Hem sen cocuk bile yapmissin bundan mi korkuyorsun
Hayırrrrr sürtünmeyle değil tam içime girecekken boşaldo öyle oldu. Hamile kalmışımmm bilmiyorum yarın doktora gidicem sonuc ne çıkar heycanlıyımNasil yani surtunmeylemi oldu.. bende 2bucuk senelik evliyim. Hic olmadi ama cocuk istiyoruz
Evet canim seni cok iyi anliyorum ben de ayni olmustum ama her yaptiginda o kadar mutlu oluyorsunki sanki bütün sıkıntıların geçiyor.O yüzden hiç strese girme sadece oradan hafifleyerek çikacagini düsün,kendini rahat birakirsan hic aci hissetmezsinCanim cuma günü yaklaştıkça icim icime sigmiyor anlatamam beynim hep orfa ayten hanim da mesaj atıyor şeker nasilsin az kaldı biticek diye
Harika bir kadin atiyor atmaz mi canim şeker nasilsin üzülme biticek kaçış yok biticek şeker çok sevdim ama duygu larimiz ayni seninle korku seklimizde bende ins kurtulucsm ins o mmektuplardan yazip birakicam ayten hanima ins insEvet canim seni cok iyi anliyorum ben de ayni olmustum ama her yaptiginda o kadar mutlu oluyorsunki sanki bütün sıkıntıların geçiyor.O yüzden hiç strese girme sadece oradan hafifleyerek çikacagini düsün,kendini rahat birakirsan hic aci hissetmezsinAyten hoca bana da öyle mesajlar atiyordu sağolsun.Biraz rahatlatabildi mi seni peki?
Bide su var kafamda evet korkuyorum ama biliyorum başka çarem yok son durakEvet canim seni cok iyi anliyorum ben de ayni olmustum ama her yaptiginda o kadar mutlu oluyorsunki sanki bütün sıkıntıların geçiyor.O yüzden hiç strese girme sadece oradan hafifleyerek çikacagini düsün,kendini rahat birakirsan hic aci hissetmezsinAyten hoca bana da öyle mesajlar atiyordu sağolsun.Biraz rahatlatabildi mi seni peki?
Evet canim seni cok iyi anliyorum ben de ayni olmustum ama her yaptiginda o kadar mutlu oluyorsunki sanki bütün sıkıntıların geçiyor.O yüzden hiç strese girme sadece oradan hafifleyerek çikacagini düsün,kendini rahat birakirsan hic aci hissetmezsinCanim cuma günü yaklaştıkça icim icime sigmiyor anlatamam beynim hep orfa ayten hanim da mesaj atıyor şeker nasilsin az kaldı biticek diye
Aynen canim zaten en son care olarak gidiyoruz doktora ve korksak da atlatacagimizi düsünüp yapiyoruz her seyi.Aslinda bu hastalikta birilerinden destek almak cok önemli.Kimse böyle seyleri konusmadigi icin normalde kimin yasayip yasamadigini bilmiyoruz ve kendimizi yalniz hissediyoruz.Bu yüzden de doktora bile gitmeye cekiniyoruz,fakat destek olunca mutlaka yeniyoruz.Bu site bu yüzden çok önemli bence.Bizimle ayni seyleri yasayan insanlari görüp birbirimize destek oluyoruz.Doktora gitmek de son asama.Zaten doktora gitmeyi basarinca gerisi geliyor mutlaka,en azindan cogumuz icinBide su var kafamda evet korkuyorum ama biliyorum başka çarem yok son durak
Evet canim ins hep dua ediyorum evde yolda rabbi yessir duasini okuyorum yazarkende agliyorum ins biter xanlarim insEvet canim seni cok iyi anliyorum ben de ayni olmustum ama her yaptiginda o kadar mutlu oluyorsunki sanki bütün sıkıntıların geçiyor.O yüzden hiç strese girme sadece oradan hafifleyerek çikacagini düsün,kendini rahat birakirsan hic aci hissetmezsinAyten hoca bana da öyle mesajlar atiyordu sağolsun.Biraz rahatlatabildi mi seni peki?
Aynen canim zaten en son care olarak gidiyoruz doktora ve korksak da atlatacagimizi düsünüp yapiyoruz her seyi.Aslinda bu hastalikta birilerinden destek almak cok önemli.Kimse böyle seyleri konusmadigi icin normalde kimin yasayip yasamadigini bilmiyoruz ve kendimizi yalniz hissediyoruz.Bu yüzden de doktora bile gitmeye cekiniyoruz,fakat destek olunca mutlaka yeniyoruz.Bu site bu yüzden çok önemli bence.Bizimle ayni seyleri yasayan insanlari görüp birbirimize destek oluyoruz.Doktora gitmek de son asama.Zaten doktora gitmeyi basarinca gerisi geliyor mutlaka,en azindan cogumuz icin
İnsallah canim insallah Allah dualarimizi kabul etsin.Sen de yeneceksin inaniyorum.Ayten hoca yaptirmadan birakmaz zatenEvet canim ins hep dua ediyorum evde yolda rabbi yessir duasini okuyorum yazarkende agliyorum ins biter xanlarim ins
Ins insİnsallah canim insallah Allah dualarimizi kabul etsin.Sen de yeneceksin inaniyorum.Ayten hoca yaptirmadan birakmaz zaten
Sende bebegine tez zamanda kavusursun yaş canim ins daha cok gencson diye tahmin ediyorum 6 ay olmazsa doktora gidub merak etme usten bakarakta yumurtalarini görürler ama gerek kalmiycak insIns ins
✌✌✌Arkadaşlar ben artık tamamen yendim. İnanın hep dua ediyorum. Ben doktorsuz, burası sayesinde yendim 1 senelik evliyken. Hepinizin yenmesi için dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?