- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.501
Ne mutlu sana
Canim yarin için çok heycanliyim dusunmedigim bir an saniye yok ya nasil olcak onlar nasil olacak allahim sen yardimcimiz ol bir cirpida bitsin ınş aklim orda yarin hemen bitsin istiyorumİnsallah canim insallah Allah dualarimizi kabul etsin.Sen de yeneceksin inaniyorum.Ayten hoca yaptirmadan birakmaz zaten
Çok düsünmemeye çalis canim,stres yapma her şey güzel olacak insallahCanim yarin için çok heycanliyim dusunmedigim bir an saniye yok ya nasil olcak onlar nasil olacak allahim sen yardimcimiz ol bir cirpida bitsin ınş aklim orda yarin hemen bitsin istiyorum
Ben o parmagi hiç yapamadim canim hatta ayten hanima da dedim sakin parmak olmasin aparatlarla olsun dedi ins canim sende benim gibiydin ikinci kez gittiginde aklin ordamiydi sana soruyorum çünkü ayni yoldan gidicez tedavideÇok düsünmemeye çalis canim,stres yapma her şey güzel olacak insallahkendini kasmazsan çok rahat olur.Küçücük bir sey girecek sadece,sonra bu muymus diyeceksin.Evde parmağini almaya çalis istersen biraz yağ sürüp.
Sen nasıl yendinArkadaşlar ben artık tamamen yendim. İnanın hep dua ediyorum. Ben doktorsuz, burası sayesinde yendim 1 senelik evliyken. Hepinizin yenmesi için dua ediyorum.
Evet canim ben de senin gibi cok strese giriyordum randevulara giderken.Aklim hep orada oluyordu ama bittiginde de cok rahatlamis bir sekilde cikiyordum.Oraya artik bir seyin girebildigini görüyorsun ya o seni cok mutlu ediyor ve tüm endiselerin gecmeye basliyor.Ben mesela benimki cok dar galiba,oraya bir sey girmez diyordum ama doktor hic de öyle degil,zaten öyle olsa alamazsin sen bunu diye söylerdim,orasi bosluk demisti.Hakikaten de öyle oldugunu gördüm ve bu beni inanilmaz mutlu etti.Ben o parmagi hiç yapamadim canim hatta ayten hanima da dedim sakin parmak olmasin aparatlarla olsun dedi ins canim sende benim gibiydin ikinci kez gittiginde aklin ordamiydi sana soruyorum çünkü ayni yoldan gidicez tedavide
Tebrik ederim inşallah bende yazarım başardığımıEvet canim ben de senin gibi cok strese giriyordum randevulara giderken.Aklim hep orada oluyordu ama bittiginde de cok rahatlamis bir sekilde cikiyordum.Oraya artik bir seyin girebildigini görüyorsun ya o seni cok mutlu ediyor ve tüm endiselerin gecmeye basliyor.Ben mesela benimki cok dar galiba,oraya bir sey girmez diyordum ama doktor hic de öyle degil,zaten öyle olsa alamazsin sen bunu diye söylerdim,orasi bosluk demisti.Hakikaten de öyle oldugunu gördüm ve bu beni inanilmaz mutlu etti.
İnsallah canim ben cok kötüydüm.Sizde yenersiniz insallahTebrik ederim inşallah bende yazarım başardığımı
Inşallah insallahhh nasıl peki korktuğumuz kadar darmiymis veya ağrılıİnsallah canim ben cok kötüydüm.Sizde yenersiniz insallah
Yok canim ilk yaparken cok kastigim icin biraz aci oldu sadece.Sonrakileri de kendim yaptim zaten.Biraz kayganlastici ve calismayla aciliyor orasi.Kuru olursa aci oluyor biraz sadeceInşallah insallahhh nasıl peki korktuğumuz kadar darmiymis veya ağrılı
Bunun botoksla geçeceğini pek sanmiyorum canim,psikolojik bir sey.Doktorlar genelde seni biraz rahatlatip dilatör kullaniyorlar.Sen de oraya cok da aci duymadan bir seyin girebildigini görünce rahatliyorsun,biraz da kaslarini kullanmayi ögreniyorsun.Her sey beyinde bitiyor aslinda.Merak etme sen de yenersin burdaki bircok insan gibi.Yeterki üzerinde dur ve ertelemeMerhabalar , ben 8 aylık evliyim ve ben de vajinismusum maalesef . Doktora gittim vajinal botoks tedavisiyle yeneceğimi söyledi ancak psikoterapi ile botoks operasyonu arasında kararsız kaldım ve açıkçası hiç yenemeyeceğimi düşünüyorum . Psikolojik olarak tükenmek üzereyim . Yardımcı olursanız sevinirim .
CanimÇok düsünmemeye çalis canim,stres yapma her şey güzel olacak insallahkendini kasmazsan çok rahat olur.Küçücük bir sey girecek sadece,sonra bu muymus diyeceksin.Evde parmağini almaya çalis istersen biraz yağ sürüp.
CanimmmmBunun botoksla geçeceğini pek sanmiyorum canim,psikolojik bir sey.Doktorlar genelde seni biraz rahatlatip dilatör kullaniyorlar.Sen de oraya cok da aci duymadan bir seyin girebildigini görünce rahatliyorsun,biraz da kaslarini kullanmayi ögreniyorsun.Her sey beyinde bitiyor aslinda.Merak etme sen de yenersin burdaki bircok insan gibi.Yeterki üzerinde dur ve erteleme
Bunun botoksla geçeceğini pek sanmiyorum canim,psikolojik bir sey.Doktorlar genelde seni biraz rahatlatip dilatör kullaniyorlar.Sen de oraya cok da aci duymadan bir seyin girebildigini görünce rahatliyorsun,biraz da kaslarini kullanmayi ögreniyorsun.Her sey beyinde bitiyor aslinda.Merak etme sen de yenersin burdaki bircok insan gibi.Yeterki üzerinde dur ve erteleCanim sakina botoks asla git bu konuda uzman birine inan bak ben krndimi anlataman korkakligimi bunun formulu bu karsinda anlayisli bi doktor ve o dilatorleri yerleştirme inanilmaz ruya gibi ruya bana halaMerhabalar , ben 8 aylık evliyim ve ben de vajinismusum maalesef . Doktora gittim vajinal botoks tedavisiyle yeneceğimi söyledi ancak psikoterapi ile botoks operasyonu arasında kararsız kaldım ve açıkçası hiç yenemeyeceğimi düşünüyorum . Psikolojik olarak tükenmek üzereyim . Yardımcı olursanız sevinirim .
Tebrik ederim öncelikle insallah kisa sürede yeneceksiniz:) hangi pozisyonda yaptiniz ve islem oncesi uyusturdu mu ne sürdü doktorBakin arkadsslar benim kadar korksn olamaz ya ama şunu kafama koydum acisada ne olsbilir he bu arada sifir sifir aci hele son 10 taneyi kendim sokup cikardim ayten hanim asla hareket ettirmeden dedi yap ve basariyla yaptim alkışı kaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?