- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.461
Doktora gittim orda ilk egzersizmi doktorla beraber yaptım eve ödev verdiler onlari evde de yaptim oyle oyle boylari degsti aparatlarin ve bitti gitti canim darisi basinaCanim senin ilk vajinismus tedavinde neler yspmistiniz
Cok sevindim ne kadarlik hamilesin ay maşallahBebek bekliyoruz bakakim canım skntim yok şükür gayet iyi iliski canim
Ayy agzin bal yesin bekliyoruz daha canim henuz olmadi demek isdedimCok sevindim ne kadarlik hamilesin ay maşallah
Ben cok kasdim kendimi ya sadece distan bakti bana ilk parmaklami muane etti yoksa dilatorlemiDoktora gittim orda ilk egzersizmi doktorla beraber yaptım eve ödev verdiler onlari evde de yaptim oyle oyle boylari degsti aparatlarin ve bitti gitti canim darisi basina
Olur canim oda olur bak herşey bitmiş tek istegim burdan bendevyazayim. Bitti diye insAyy agzin bal yesin bekliyoruz daha canim henuz olmadi demek isdedim
Parmak falan sokmadi canim direk catala yattım bayilicaktim ama o catalda cok korktum bana krem surdu orama zar zorBen cok kasdim kendimi ya sadece distan bakti bana ilk parmaklami muane etti yoksa dilatolemi
Sen bana göre daha sakin birakmissin kendini demekki ben çok kasdimBebek bekliyoruz bakakim canım skntim yok şükür gayet iyi iliski canim
Insalllah canim hayirli zamanda hayirlisini versin mevlamOlur canim oda olur bak herşey bitmiş tek istegim burdan bendevyazayim. Bitti diye ins
Masallah sanaParmak falan sokmadi canim direk catala yattım bayilicaktim ama o catalda cok korktum bana krem surdu orama zar zor
Nyse uzun ince bi cubuk verdi bunu oraya sokucaksin dedi dedim ben sokamam ama oda neymis incecik seydrn cok korkmustum
Sana neler yapti canim calismalara basladinmi yapıosun dime egzersizleri hergun yap hatta oglen yap gece yatmadan yapnekdr cabuk yaparsan okdr hemen biter bana doktorum4 seans da biter senij dedydi ama ben azmettim 3 seansda bitirdimSen bana göre daha sakin birakmissin kendini demekki ben çok kasdim
Ay ben niye böyle oldum ya acabaParmak falan sokmadi canim direk catala yattım bayilicaktim ama o catalda cok korktum bana krem surdu orama zar zor
Nyse uzun ince bi cubuk verdi bunu oraya sokucaksin dedi dedim ben sokamam ama oda neymis incecik seydrn cok korkmustum
Canim dedim ya sadece masaya cikmadanda dedi vajinana distan vakicam dedi eliyle bi hareket yapti onda bile kasdim cuma basliyoruz orda yapicaz bi alet gosterdi distan vajinaya surup kaslari yumusatip dilatorle basliycaz insSana neler yapti canim calismalara basladinmi yapıosun dime egzersizleri hergun yap hatta oglen yap gece yatmadan yapnekdr cabuk yaparsan okdr hemen biter bana doktorum4 seans da biter senij dedydi ama ben azmettim 3 seansda bitirdim
Sej neler yasadin anlat bakayimAy ben niye böyle oldum ya acaba
Nerde bu doktor nasil catala cikmadan nasil baktiCanim dedim ya sadece masaya cikmadanda dedi vajinana distan vakicam dedi eliyle bi hareket yapti onda bile kasdim cuma basliyoruz orda yapicaz bi alet gosterdi distan vajinaya surup kaslari yumusatip dilatorle basliycaz ins
Korktum tabiki bacaklati actim ama kasdim. Bakti 2 seans dedi biter dediSej neler yasadin anlat bakayim
Yanlis anladin canim catala çıktım ordan eliyle vajinama eliyle acma yapti bakti yapisinaNerde bu doktor nasil catala cikmadan nasil bakti
Ins insAnladim canim hadi cuma insalllaaah korkunu yenersin insalllah ben inanıyorum sana bitirrsn bu isi
Ondan bana da yapmisti canim,ayni seyleri yasamisiz.Bana da ilk gün sadece bakti ve ben o eliyle bakarken biraz aci hissettim.İkinci gidisimde de aparatlarin en küçügüyle ikincisini yapti.İlk aparati soktugunda kendimi cok kastim ve bayilacak gibi oldum.Hatta bacaklarimi doktora carpiyordum neredeyseCanim dedim ya sadece masaya cikmadanda dedi vajinana distan vakicam dedi eliyle bi hareket yapti onda bile kasdim cuma basliyoruz orda yapicaz bi alet gosterdi distan vajinaya surup kaslari yumusatip dilatorle basliycaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?