Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben cok kasdim kendimi ya sadece distan bakti bana ilk parmaklami muane etti yoksa dilatolemi
Parmak falan sokmadi canim direk catala yattım bayilicaktim ama o catalda cok korktum bana krem surdu orama zar zor
Nyse uzun ince bi cubuk verdi bunu oraya sokucaksin dedi dedim ben sokamam ama oda neymis incecik seydrn cok korkmustum

Sen bana göre daha sakin birakmissin kendini demekki ben çok kasdim
Sana neler yapti canim calismalara basladinmi yapıosun dime egzersizleri hergun yap hatta oglen yap gece yatmadan yapnekdr cabuk yaparsan okdr hemen biter bana doktorum4 seans da biter senij dedydi ama ben azmettim 3 seansda bitirdim

Sana neler yapti canim calismalara basladinmi yapıosun dime egzersizleri hergun yap hatta oglen yap gece yatmadan yapnekdr cabuk yaparsan okdr hemen biter bana doktorum4 seans da biter senij dedydi ama ben azmettim 3 seansda bitirdim
Canim dedim ya sadece masaya cikmadanda dedi vajinana distan vakicam dedi eliyle bi hareket yapti onda bile kasdim cuma basliyoruz orda yapicaz bi alet gosterdi distan vajinaya surup kaslari yumusatip dilatorle basliycaz ins

Canim dedim ya sadece masaya cikmadanda dedi vajinana distan vakicam dedi eliyle bi hareket yapti onda bile kasdim cuma basliyoruz orda yapicaz bi alet gosterdi distan vajinaya surup kaslari yumusatip dilatorle basliycaz ins
Nerde bu doktor nasil catala cikmadan nasil bakti

Anladim canim hadi cuma insalllaaah korkunu yenersin insalllah ben inanıyorum sana bitirrsn bu isi

Ben de 10 günlük evliyim. Düğün günü adet olmuştum. Dün bitti. Bugün eşimle beraber olmayı denedik ama o girmeye çalıştıkça sanki iğne batıyor gibi oluyor. Refleks olarak bacaklarımı kapatıp eşimi itiyorum. Vajinismus olduğunu dusunuyorum.kendimi çok kötü hissediyorum bu yüzden.insallah yaniliyorumdur diyorum. Ağlamaktan gözlerim sisti bugun.Hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Kolayca hallolur sanmıştım. Yapan nasıl yapıyor acaba. Bir doktor önerisi olan var mı? Ben Iğdır'dayim. Online olarak da yardım alabileceğim biri olursa çok daha güzel olur.

Ondan bana da yapmisti canim,ayni seyleri yasamisiz.Bana da ilk gün sadece bakti ve ben o eliyle bakarken biraz aci hissettim.İkinci gidisimde de aparatlarin en küçügüyle ikincisini yapti.İlk aparati soktugunda kendimi cok kastim ve bayilacak gibi oldum.Hatta bacaklarimi doktora carpiyordum neredeyseo da bi baktim bacaklarimi baglamis oraya farkinda bile degildim.Sonra bana ani hareketler yapmamaya calis demisti.Benim bacaklarim hep titriyordu yaparken.Sonra ben kendim yapmaya basladim ve daha cok rahatladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…