Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Biz cok nadir yaptigimiz icin böyle oluyor heralde.Cinsel hayati biraz renklendirmek lazim ama isler beni cok yordugu icin üseniyorumesim de bakiyorum cok istekli degil ben de saliyorum iyiceBana kalsa ben iyiyim ama cocugu nasil yapicaz bilmem
Bizde şubat ayında reglden sonra gün aşırı yaptık ama bi isteksizlik bende de var hemde çok. Bide bu ay bebek beklydum ama nasip olmadı artık jeli apartı da bırakmıştım ama nasip değilmiş

Kizlar doktor yardimiyla yenenlere sorum olacakti, egzersiz yaparken doktor uyusturmak icin ne kullaniyor acaba wemcaine anestol vb. Yoksa farkli bir şey mi bir de kayganlastirici olarak ultrason jeli mi kullandilar?
Canm kaç aydır egzersiz yapysun

Bizde şubat ayında reglden sonra gün aşırı yaptık ama bi isteksizlik bende de var hemde çok. Bide bu ay bebek beklydum ama nasip olmadı artık jeli apartı da bırakmıştım ama nasip değilmiş
Olsun canim üzülme olur insallah, stres yapma sadece o zaman olmuyormus kolay kolay.Biz de o kadar az yapiyoruz ki hic bebegimiz olmayacak bu gidisleesimle ayni yerde calisiyoruz ve ikimiz de cok yoruluyoruz.Sürekli birlikte oldugumuz icin de artik birbirimizle sevismek yerine didisiyoruzNasil olacak bu is bilmem

İnşallah tez vakitte hepimize verir Rabbim canm. Ay bizde aynıydık ben işten çıktm oda iş değştrdi biraz rahatladk sanki

2 yildir hala yenemedim esliyi yapamiyorum
Çok ertelemissiniz. Kendinize inanın ilk önce aynada vajinanizi inceleyin elinizle bacağınızı acabildğiniz kadar destekle acin icinin ne kadar esnedigini göreceksiniz. Sonra kulak çubuğuna streç sarıp ucuna kayganlaştırıcı surun en azından giriş kısmına sokmaya çalışın cesur olun korkmayın . Inşallah kurtulursunuz bende henüz bu aşamalardayım ama benim 1 ay oldu

Ben egzersizleri tamamladim artik 2 3 parmak alabiliyorum dilatorleri yapiyorum sıkıntı eşle olmuyor canim

Onu bilmiyorum canim kullanmadigim icin ama bende de akinti cok oluyordu yaparken.
Canim kizim okulda oluyir zaten sorun yok kizlar sabah gittim ilk randevuma ama masaya cikinca çok sıktım zaten sadece eliyle vajinami acip bakti içine zaten zar falan yok dedi kaldirdi masadan senin ilk seferde neler yapmisti canim bide kendimi sikyigim için bi alet var onunla disardan vajinama surup kaslari yumusaticam dedi

Dilatorleri gosterdi vajinayi anlattu 2 seansta bitircez ins dedi ins biter ins butsin ve gitsjn aryik hayatimizdan bu illet evet bu bir hastalik bitsin ınş
Yaaa canim gittinmi doktora tez zamanda yenersin insalllah ustunden kocaman bii yuk kalkar heo dualarımda vajinimus kadinlari var rabbim dusmanimi bile byle biseyle sınamasın neler yasadim ni ben bi esim bir allah biliyor sukur eskidr kaldı beklemeyin ertelemeyiiin

Canim merhaba seni dunde sordun sikinti yok dimi iliski rahat şükür bebek olayları varmi gelisme

Canim senin ilk vajinismus tedavinde neler yspmistiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…