- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.441
Onu bilmiyorum canim kullanmadigim icin ama bende de akinti cok oluyordu yaparken.Anladim canim evde egzersiz icin kullandigim kayganlastirici sonrasi akintim cogaliyor bebeyagi falan da denedim o yuzden sordum acaba ultrason jeli mi denesem
Bizde şubat ayında reglden sonra gün aşırı yaptık ama bi isteksizlik bende de var hemde çok. Bide bu ay bebek beklydum ama nasip olmadı artık jeli apartı da bırakmıştım ama nasip değilmişBiz cok nadir yaptigimiz icin böyle oluyor heralde.Cinsel hayati biraz renklendirmek lazim ama isler beni cok yordugu icin üseniyorumesim de bakiyorum cok istekli degil ben de saliyorum iyice Bana kalsa ben iyiyim ama cocugu nasil yapicaz bilmem
Canm kaç aydır egzersiz yapysunKizlar doktor yardimiyla yenenlere sorum olacakti, egzersiz yaparken doktor uyusturmak icin ne kullaniyor acaba wemcaine anestol vb. Yoksa farkli bir şey mi bir de kayganlastirici olarak ultrason jeli mi kullandilar?
Senin kizin mi var canim,nasil oldu peki?
[/QUOTE
Canim onceden ilk yazmistim ilk 4 sene biz bunu atlamiycagimizi hemen anladim esimde bende cok cocuk istedik asilama yoluyla anestezi altinda altan muane yok karindan muane cok şükür kizim 2.asilamada oldu 8 yasinda iyikide oldu yoksa evliligimiz cok kötüye gidedi
Olsun canim üzülme olur insallah, stres yapma sadece o zaman olmuyormus kolay kolay.Biz de o kadar az yapiyoruz ki hic bebegimiz olmayacak bu gidisleBizde şubat ayında reglden sonra gün aşırı yaptık ama bi isteksizlik bende de var hemde çok. Bide bu ay bebek beklydum ama nasip olmadı artık jeli apartı da bırakmıştım ama nasip değilmiş
İnşallah tez vakitte hepimize verir Rabbim canm. Ay bizde aynıydık ben işten çıktm oda iş değştrdi biraz rahatladk sankiOlsun canim üzülme olur insallah, stres yapma sadece o zaman olmuyormus kolay kolay.Biz de o kadar az yapiyoruz ki hic bebegimiz olmayacak bu gidisleesimle ayni yerde calisiyoruz ve ikimiz de cok yoruluyoruz.Sürekli birlikte oldugumuz icin de artik birbirimizle sevismek yerine didisiyoruz Nasil olacak bu is bilmem
Bizimki de devlet kurumu,tayin istemem lazim ama bir türlü uygun bir yer bulamadim.İstedigim yerler de olmadi malesefİnşallah tez vakitte hepimize verir Rabbim canm. Ay bizde aynıydık ben işten çıktm oda iş değştrdi biraz rahatladk sanki
Anladım canm , inşallah inşallahBizimki de devlet kurumu,tayin istemem lazim ama bir türlü uygun bir yer bulamadim.İstedigim yerler de olmadi malesefDua et canim bize de sizin gibi olalim insallah
2 yildirCanm kaç aydır egzersiz yapysun
Çok ertelemissiniz. Kendinize inanın ilk önce aynada vajinanizi inceleyin elinizle bacağınızı acabildğiniz kadar destekle acin icinin ne kadar esnedigini göreceksiniz. Sonra kulak çubuğuna streç sarıp ucuna kayganlaştırıcı surun en azından giriş kısmına sokmaya çalışın cesur olun korkmayın . Inşallah kurtulursunuz bende henüz bu aşamalardayım ama benim 1 ay oldu2 yildirhala yenemedim esliyi yapamiyorum
Ben egzersizleri tamamladim artik 2 3 parmak alabiliyorum dilatorleri yapiyorum sıkıntı eşle olmuyor canimÇok ertelemissiniz. Kendinize inanın ilk önce aynada vajinanizi inceleyin elinizle bacağınızı acabildğiniz kadar destekle acin icinin ne kadar esnedigini göreceksiniz. Sonra kulak çubuğuna streç sarıp ucuna kayganlaştırıcı surun en azından giriş kısmına sokmaya çalışın cesur olun korkmayın . Inşallah kurtulursunuz bende henüz bu aşamalardayım ama benim 1 ay oldu
Çok iyi ilerlemişsiniz. Eşle neden olmuyor acaba ? Sprey falan kullanıyor musunuz uyusturmasi icinBen egzersizleri tamamladim artik 2 3 parmak alabiliyorum dilatorleri yapiyorum sıkıntı eşle olmuyor canim
Canim kizim okulda oluyir zaten sorun yok kizlar sabah gittim ilk randevuma ama masaya cikinca çok sıktım zaten sadece eliyle vajinami acip bakti içine zaten zar falan yok dedi kaldirdi masadan senin ilk seferde neler yapmisti canim bide kendimi sikyigim için bi alet var onunla disardan vajinama surup kaslari yumusaticam dediOnu bilmiyorum canim kullanmadigim icin ama bende de akinti cok oluyordu yaparken.
Yaaa canim gittinmi doktora tez zamanda yenersin insalllah ustunden kocaman bii yuk kalkar heo dualarımda vajinimus kadinlari var rabbim dusmanimi bile byle biseyle sınamasın neler yasadim ni ben bi esim bir allah biliyor sukur eskidr kaldı beklemeyin ertelemeyiiinDilatorleri gosterdi vajinayi anlattu 2 seansta bitircez ins dedi ins biter ins butsin ve gitsjn aryik hayatimizdan bu illet evet bu bir hastalik bitsin ınş
Yaaa canim gittinmi doktora tez zamanda yenersin insalllah ustunden kocaman bii yuk kalkar heo dualarımda vajinimus kadinlari var rabbim dusmanimi bile byle biseyle sınamasın neler yasadim ni ben bi esim bir allah biliyor sukur eskidr kaldı beklemeyin ertelemeyiiin
Canim merhaba seni dunde sordun sikinti yok dimi iliski rahat şükür bebek olayları varmi gelismeYaaa canim gittinmi doktora tez zamanda yenersin insalllah ustunden kocaman bii yuk kalkar heo dualarımda vajinimus kadinlari var rabbim dusmanimi bile byle biseyle sınamasın neler yasadim ni ben bi esim bir allah biliyor sukur eskidr kaldı beklemeyin ertelemeyiiin
Canim senin ilk vajinismus tedavinde neler yspmistinizYaaa canim gittinmi doktora tez zamanda yenersin insalllah ustunden kocaman bii yuk kalkar heo dualarımda vajinimus kadinlari var rabbim dusmanimi bile byle biseyle sınamasın neler yasadim ni ben bi esim bir allah biliyor sukur eskidr kaldı beklemeyin ertelemeyiiin
Bebek bekliyoruz bakakim canım skntim yok şükür gayet iyi iliski canimCanim merhaba seni dunde sordun sikinti yok dimi iliski rahat şükür bebek olayları varmi gelisme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?