Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Niye bu kadar yazdim sunu bilin gidin arkadaslar gidin para yerine gelir ama ben bugün yarim saat mutluluktan ağladım delimiydim diyorum ne olur gidin sifir aci sifir
Seninki benden de kolay olmus canim masallah,ben daha cok zorlanmistim ve 3 seans sürmüstü.Senin adina çok mutlu oldum gercekten.Ayriyetten ayni doktorla yenmis olmamiz da beni daha cok sevindirdiise yaramadi deseydin çok üzülürdüm çünkü

Tebrik ederim öncelikle insallah kisa sürede yeneceksiniz:) hangi pozisyonda yaptiniz ve islem oncesi uyusturdu mu ne sürdü doktor
Ins cok teşekkür ederim hala ruya gibi sadece bi aparat vardi sarjli onunla once vajinadaki kaslari uyusturdu tamamen hissiz ben catalda bacaklatimi actim o sekilde sonra tabiki aparatlar ama kendimi sikmasam tabiki iyiydi ama sıktım ama doktorum umursamadi devam etti baktim 3 aparat bana cok yaptirdi onu ya 10 kere onu tek yaptim kaptim evet jel suruyor canim bakin gidin size bunu diycem 12 seneden beri bügun kus gibiyim agladim çok ertelemek azap

Senden destek aldim bana vesile oldun cok dua ettim dedim ayten hanimada buraya gelen bi arkadas sizde cozdu canim tek aparat 12 sene cile bitti burdaki destek ozellikle seninle yazismamiz cok sagol xanim

Bisey soruvam sana senin ilk aparat basladi ya 2 ve 3de yapti dimi ya ayten hanim sokuyor ben kendim yapamadim diyorki hanim hanim yapmadan yok yapacaksınsonra 3 10 defa yaptirdi alkisladi harika bi doktor agladim aaa aglamsk yok zipla zipla dedi

Tebrik ederimmmmm kendim yenmiş kadar sevindim yazınızı, heyecanınızı gorunce
Bakin ozellikle yaziyorum ben hep okuyupta yapamam olmaz vajinasina bakamayan biri tek aparat ve kabus 4 günde ınş biticek bakin sunu tekrar diyim sifir aci sifir gitsin herkez para bulunur ama bu huzur anlatamam

Bakin ozellikle yaziyorum ben hep okuyupta yapamam olmaz vajinasina bakamayan biri tek aparat ve kabus 4 günde ınş biticek bakin sunu tekrar diyim sifir aci sifir gitsin herkez para bulunur ama bu huzur anlatamam
Acaba gitmeden yapamaz miyiz hani acı yok diyorsunuz ya . Şöyle bisey ben anestol ve vemcain aldım onlar çok uyuşturuyormuş belki olur diyorum . Yeni evlendik kliniğe çok fazla ödemek istemiyorum,ertelemekte istemiyorum tabi

Ben bunu bi 12 sene daha evde kslsam yapamazdim çünkü doktor deligi buluyor pit icinde ben deligimi bile bilmiyordum ben baya agir vakaydim canim ama sunu dudunun düsunun burda cogu kidi kendi başarmış ins sizde yenebilirsibiz ama baktiniz olmuyor aman sakin kardeşim bulun para ve gidin tedavi olun

Çok haklısınız erteledikce baktım ki ay geçmiş ilk başta çok takmıyordum ama şuan sinirlerim bozulmaya başlıyor bugün bir denyeyeim inşallah yarin oldu başardım yazarım dua eder mısınız bana

Senden destek aldim bana vesile oldun cok dua ettim dedim ayten hanimada buraya gelen bi arkadas sizde cozdu canim tek aparat 12 sene cile bitti burdaki destek ozellikle seninle yazismamiz cok sagol xanim
O kadar sevindim ki canim buna vesile olduğum icin anlatamamçok çok tebrik ediyorum seni de

Bisey soruvam sana senin ilk aparat basladi ya 2 ve 3de yapti dimi ya ayten hanim sokuyor ben kendim yapamadim diyorki hanim hanim yapmadan yok yapacaksınsonra 3 10 defa yaptirdi alkisladi harika bi doktor agladim aaa aglamsk yok zipla zipla dedi
Evet cok tatli bir doktor,espirileriyle de güldürüyor

Ben de 1 ve 2 yi kendi yapti sonra bana verdi,ben yaptim.3 ü de kendim yapicam dedim,korkudan yaptiramadim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…