Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim bide ne sorucam sen vajinal muane oldunmu ayten hanima bide o var son aparattan sonra ayni boydur zaten aletle
Ben olamadim canim malesef,aslinda bana söylemisti ama sonra benim esle denemem cok uzun sürdü ve ona basardim dedigim zaman tekrar gel muayene edicem demedi.Sadece mektubumu beklerim demisti,ben de yazdim o kadar.

Ben olamadim canim malesef,aslinda bana söylemisti ama sonra benim esle denemem cok uzun sürdü ve ona basardim dedigim zaman tekrar gel muayene edicem demedi.Sadece mektubumu beklerim demisti,ben de yazdim o kadar.
Bende yazicam.o mektuplardan ins cok istiyorum herkez kurtulsun birine vesile olayim daha ne isterimki

Çok özür dileyerek biraz açık yazacağım ama ben p...si vajeye isabet de ettiremiyorum . Yani pozisyonda mı hata var anlamıyorum . Başını alabilsem olacak gibi sanki ama yok yapamıyorum . Ne önerirsiniz . Okuduğum mesajlardan genelde üstte olduğumuz pozisyon önerilmiş ama o zaman da dik mi oturayım nasıl durmam gerektiğini bilmiyorum

Ay Allahım ya şu an tam beni anlatmışsın eşliyi tam. Yapamıom dik oturma eğimli otur diyolar onu da yapamıom yönünü bulamıom bn de

Bende yazicam.o mektuplardan ins cok istiyorum herkez kurtulsun birine vesile olayim daha ne isterimki
Evet canim insan baskalarina da umut olunca çok mutlu oluyor gercekten.Senin yenmeni o kadar çok istiyordum ki bir gitse de doktora ne kadar kolay olduğunu görebilse diyordum hep.Sen yenince kendi yendigim zamanki kadar mutlu oldum ya gercekten

Teşekkür ederim canim bi bakarsin ikimiz daha kimlere vesile oluruz .Ama canim ben inan kendim 20 yılda geçse ilerleyemezdim dedim ya ne nerde bilmiyorsun içi bomboş alanmis Allahim ne büyüksün

Öncelikle sakin ol ben de yeni yendim bu kabusu. Herşey beynimizin bize oyunu emin ol... Biraz bile alıyorsan başardın demek! Çünkü zamanla geçicek sana tavsiyem yavaş yavaş dene her seferinde biraz daha ilerle ve kayganlaştırıcı kullan. Unutmayın oradan bebek çıkıyor ve penis oraya göre çok küçük kalıyor kontrol bizde özelden yazabilirsin her zaman yardımcı olmaya çalışırım.

Teşekkür ederim canim bi bakarsin ikimiz daha kimlere vesile oluruz .Ama canim ben inan kendim 20 yılda geçse ilerleyemezdim dedim ya ne nerde bilmiyorsun içi bomboş alanmis Allahim ne büyüksün
Evet canim ben de doktora gitmeden yenemezdim.Çünkü oramda bir sorun oldugunu falan zannedip bir seyi iceri dogru itmeye korkuyordum.Doktor bize oranin bosluk oldugunu ve bir sorun olmadigini göstermis oldu.Beklemeyle olmuyor bu is gercekten zorlamak lazim.

Bence yapmadan önce aynanin karsisinda biraz orayi inceleyip parmakla yönünü bulmaya calisin.Sonra esinizle yapmak daha kolay olur.

Kesinlikle haklisin ben birak aparat sokmayi parmagimi bile degdiremiyordum ya valllahi bu beynimiz bizi nasil yonetiyor

Bide ayten hanim da sunada bayildim ben kapali bir b
Evet gercekten ben de sadece parmagimin bir kismini alabilmistim ama baska bir seyi asla iceri itememistim.Doktor bana biraz akintimin fazla oldugunu söylemisti.Sana bir sey dedi mi?
Yok canim demedi birşey akintiyla alakali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…