- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.561
2.de bile biraz tedirgin oldum ama umarım tüm boyutları alabilirim4.aparati da yapip sonra esle yapmayi deneyin bence.Doktorlar da hep öyle yaptiriyorlar.Sonra penisi aparat gibi tutup yapmaya calisin.
Ben vemcain sprey sıktım şimdi sikabilsigim kadar . Iç kısma sikamadigim için kulak çubuğuna sıkıp içine öyle sürdüm insallah olur dua edin4.aparati da yapip sonra esle yapmayi deneyin bence.Doktorlar da hep öyle yaptiriyorlar.Sonra penisi aparat gibi tutup yapmaya calisin.
Bu arada bu aparatlar kızlık zarına zarar veriyor mu ? Yani alsa gitse iyi olur aslında ,en azından o korkudan kurtulurum4.aparati da yapip sonra esle yapmayi deneyin bence.Doktorlar da hep öyle yaptiriyorlar.Sonra penisi aparat gibi tutup yapmaya calisin.
Merak etme ilk yaparken öyle oluyor da bir kaç defa yaptiktan sonra alisiyorsun.2 gözüne cok kücük gelmeye basliyor sonra2.de bile biraz tedirgin oldum ama umarım tüm boyutları alabilirim
Onu hic düsünme,ben umursamadim acikcasi.Farketmiyorsun bileBu arada bu aparatlar kızlık zarına zarar veriyor mu ? Yani alsa gitse iyi olur aslında ,en azından o korkudan kurtulurum
Umarım öyle olurMerak etme ilk yaparken öyle oluyor da bir kaç defa yaptiktan sonra alisiyorsun.2 gözüne cok kücük gelmeye basliyor sonra
Onu düşününce aparatla da tedirgin oluyorum İşteOnu hic düsünme,ben umursamadim acikcasi.Farketmiyorsun bile
Yok canim korkma zaten birinciyi alan hepsini alir.Bir kac defa yaptikca orasi aciliyor.Umarım öyle olurÇok korkuyorum başaramayacağım diye .
Hic olmana gerek yok canim.Zar hic öyle anlasilacak bir sey degil.Bende kanama bile olmadi.Onu düşününce aparatla da tedirgin oluyorum İşte
İnsallah canimBen vemcain sprey sıktım şimdi sikabilsigim kadar . Iç kısma sikamadigim için kulak çubuğuna sıkıp içine öyle sürdüm insallah olur dua edin
Canım bende vajinismusken hamile kaldım ama düşük yaptım sana tavsiyem psikolojini iyi tut modunu düşürme ilaçlarını iç vajinismuslu hamile kaldım diye üzülme dediğimi gibi moralini yüksek tutArkadaşlar bende vajinismuslu hamilelerdenim. Dün öğrendim hamile kaldıgımı yarın doktora gidicem inşallah bişi çıkmaz. Eşimle hiç ilşkiye giremedik daha ama denemelerde hamile kalmışım. Sizce nasıl bir sürecten geçerim. Düşğk gibş falan bi dururmun olurmu acaba korkuyorm
Evet canim yarim kalmış ayten hanim ayrimcilk yapmiyor ben kapali biriyim ama herekeze ayni ilgi alaka cok hosuma gitti budaBir sey yaziyormussun ama yarim kalmis canim
Evet canim öyle birine benzemiyor.Benimle konusurken de sanki arkadas gibiydi.Evet canim yarim kalmış ayten hanim ayrimcilk yapmiyor ben kapali biriyim ama herekeze ayni ilgi alaka cok hosuma gitti buda
Evet tavri harika zaten bu olaylsr bitsin ins kadin dogumcum ayten hanimEvet canim öyle birine benzemiyor.Benimle konusurken de sanki arkadas gibiydi.
İnsallah canim ben de istiyorumEvet tavri harika zaten bu olaylsr bitsin ins kadin dogumcum ayten hanim
Canim şimdi evde 3. Aparatida yaptim cok şükür 3 kere ilk başaramadım ama sonra ooo gitmişİnsallah canim
Valla heyecanin buraya kadar yansiyor canim,basarmana cok sevindim gercektenCanim şimdi evde 3. Aparatida yaptim cok şükür 3 kere ilk başaramadım ama sonra ooo gitmişbide ben jeli unuttum almayi hakiki zeytinyagi ile yaptim cok rahat oldu şükür ruya halen devam ediyor benim için
Kesinlikle niye zarar olsun cogu kişi onunla yendi yalnız kizdi bana 3 ne cok az dedi onu cogalt dedu senn kac tane yapiyirdun canimValla heyecanin buraya kadar yansiyor canim,basarmana cok sevindim gercektenZeytinyagini da doktora bi sorsana zararli mi diye merak ediyorum.
Tebrikler canim 4 boy olan aparatlami yapiyorsun yoksa baska mi:)Canim şimdi evde 3. Aparatida yaptim cok şükür 3 kere ilk başaramadım ama sonra ooo gitmişbide ben jeli unuttum almayi hakiki zeytinyagi ile yaptim cok rahat oldu şükür ruya halen devam ediyor benim için
Ya su bazli olmayan seyler vajinaya zarar veriyormus diye duydum da ondan sordum canim.Ben de doktorun verdigi ödevleri tam yapamadim ne yazik kiKesinlikle niye zarar olsun cogu kişi onunla yendi yalnız kizdi bana 3 ne cok az dedi onu cogalt dedu senn kac tane yapiyirdun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?