- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.581
3.boy sadece4. Doktorla yapicaz ilk seansta 3. Gectim 4. Kaldı onuda doktorla insTebrikler canim 4 boy olan aparatlami yapiyorsun yoksa baska mi:)
Dur canim sorarım tuh ya ins bişey olmaz yarinda pazar nobetcu bulmak lazimYa su bazli olmayan seyler vajinaya zarar veriyormus diye duydum da ondan sordum canim.Ben de doktorun verdigi ödevleri tam yapamadim ne yazik ki
Dur canim sorarım tuh ya ins bişey olmaz yarinda pazar nobetcu bulmak lazim
3.boy sadece4. Doktorla yapicaz ilk seansta 3. Gectim 4. Kaldı onuda doktorla ins
Gratis,watsons gibi yerlerde de satiliyor canim.Hemen bir sey olmaz belki de mantar yapabilir diyorlar.Dur canim sorarım tuh ya ins bişey olmaz yarinda pazar nobetcu bulmak lazim
Çok şükür canım 3.seansta kurtuldumVajinisöus sorunu için bursada çiğdem tezcana gidenler bana yazabilir mi bilgi almak istiyorum sonuç alan var mı o doktorda lütfen yardımcı olun
Ben internetten sipariş verdim uygulama adı vermeyeyim belki yasaktır. 2 günde geldi. Çekinirim almaya diyen olursa fikir olarak yazayım:)Gratis,watsons gibi yerlerde de satiliyor canim.Hemen bir sey olmaz belki de mantar yapabilir diyorlar.
Evet canim internetten ben de cok sey aliyorum,rahat oluyorBen internetten sipariş verdim uygulama adı vermeyeyim belki yasaktır. 2 günde geldi. Çekinirim almaya diyen olursa fikir olarak yazayım:)
Canim yarin ins alir öyle yaparim senden ne rica edicem esim bugün alicakti ama rczaci okuyamamis receteyi sen yazar misin o jelin adini yarin ins aliyim xanim sagol bsk gine yardim ettin banaGratis,watsons gibi yerlerde de satiliyor canim.Hemen bir sey olmaz belki de mantar yapabilir diyorlar.
Ay aman allah korusun ya ins bişey olmaz korktum şımdı ah kafam.ahhhBelli bi zaman sonra mantar yapma ihtimali cok yuksek dedi doktor bana. Yağ hemen cikan bir sey degil iceride kaliyor ve zamanla mantara ceviriyor. Su bazli şeyler kullanmalisiniz bence. Mesela dur.x gibi kayganlastiricilar cok kolay temizleniyor hem de işinizi gorur
Ay aman allah korusun ya ins bişey olmaz korktum şımdı ah kafam.ahhh
Önemli degil canim ben durex almistimCanim yarin ins alir öyle yaparim senden ne rica edicem esim bugün alicakti ama rczaci okuyamamis receteyi sen yazar misin o jelin adini yarin ins aliyim xanim sagol bsk gine yardim ettin bana
Tamam canim yarin onu alicam ins 4. Aparat nasil olacak canim yq aklim onda şimdiÖnemli degil canim ben durex almistim
Oy korktum aklim gitti daha kullanmam kizlarIlk iliski icin denerken bir iki defalik bir sey olmaz da surekli kullanimda asla derim. Siz su bazli kullanin tertemiz
Yok canim ayten hanim nasil kizar neyse ins birşey olmazAslinda yag ile yapmak jele göre daha rahat ama sakincali olabiliyor iste.
Hep öyle oluyor zaten canimTamam canim yarin onu alicam ins 4. Aparat nasil olacak canim yq aklim onda şimdi
Yok canim hemen öyle bir sey olmaz heralde fazla kullanmayinca.Ben de bir kere denemistim.Oy korktum aklim gitti daha kullanmam kizlar
Merhaba öncelikle çok sevindim sizin adınıza. Tebrik ederim darısı bütün vajinusmuslu kadınlara. Canım ben doktora gittim tekrar bu sefer kadın doğum doktoruna ve kızlık zarımın çok kalın ve dar olduğunu söyledi bu da vajinismuss sebep olabiliyormuş ameliyat la aldırman lazım dedi. Şimdi onun peşinde koşturuyorum bi kaç doktora daha gidecem bakalım onlar ne diyecek?Öncelikle sakin ol ben de yeni yendim bu kabusu. Herşey beynimizin bize oyunu emin ol... Biraz bile alıyorsan başardın demek!Çünkü zamanla geçicek sana tavsiyem yavaş yavaş dene her seferinde biraz daha ilerle ve kayganlaştırıcı kullan. Unutmayın oradan bebek çıkıyor ve penis oraya göre çok küçük kalıyor kontrol bizde özelden yazabilirsin her zaman yardımcı olmaya çalışırım.
Benim gittiğim ilk doktorda bana aynı şeyi söyledi ameliyat edelim seni dedi içimde bir kuşku vardı çünkü piyasada bu hastalığımızdan bizi çok kandırıyorlar para için. Doğru yeri bulmak çok zor... Daha sonra devletten randevu aldım birde orda muayene oldum bana orada öyle birşeyin olmadığını söyleyip boşuna ameliyat olup paramı ziyan etmememi söylediler ve zaten ameliyat olup ta yenemeyenler var bu durum sadece psikolojik. Araştırdım ve Üsküdar da o harika doktoru buldum hem yıllarca kadın doğum doktoru olarak çalışmış birisi hem de psikolojik olarak çok rahatlatıyor onunla bu kabustan kurtuldum. Sana tavsiyem güvenilir yerlerde muayene olman.Merhaba öncelikle çok sevindim sizin adınıza. Tebrik ederim darısı bütün vajinusmuslu kadınlara. Canım ben doktora gittim tekrar bu sefer kadın doğum doktoruna ve kızlık zarımın çok kalın ve dar olduğunu söyledi bu da vajinismuss sebep olabiliyormuş ameliyat la aldırman lazım dedi. Şimdi onun peşinde koşturuyorum bi kaç doktora daha gidecem bakalım onlar ne diyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?