Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dur canim sorarım tuh ya ins bişey olmaz yarinda pazar nobetcu bulmak lazim

Belli bi zaman sonra mantar yapma ihtimali cok yuksek dedi doktor bana. Yağ hemen cikan bir sey degil iceride kaliyor ve zamanla mantara ceviriyor. Su bazli şeyler kullanmalisiniz bence. Mesela dur.x gibi kayganlastiricilar cok kolay temizleniyor hem de işinizi gorur

Ay aman allah korusun ya ins bişey olmaz korktum şımdı ah kafam.ahhh

Tamam canim yarin onu alicam ins 4. Aparat nasil olacak canim yq aklim onda şimdi
Hep öyle oluyor zaten canimilk basta gözüne biraz daha büyük görünecek ama korkma giris ayni,onu da yapacaksin biraz ugrasinca.Ben doktorun yaninda kendim yapmistim.İlk basta biraz ugrastim,yarida kaldi gitmedi falan ama doktorun konusmasiyla biraz daha itince oldu.Zaten bir yeri gecince gerisi de geldi

Merhaba öncelikle çok sevindim sizin adınıza. Tebrik ederim darısı bütün vajinusmuslu kadınlara. Canım ben doktora gittim tekrar bu sefer kadın doğum doktoruna ve kızlık zarımın çok kalın ve dar olduğunu söyledi bu da vajinismuss sebep olabiliyormuş ameliyat la aldırman lazım dedi. Şimdi onun peşinde koşturuyorum bi kaç doktora daha gidecem bakalım onlar ne diyecek?

Benim gittiğim ilk doktorda bana aynı şeyi söyledi ameliyat edelim seni dedi içimde bir kuşku vardı çünkü piyasada bu hastalığımızdan bizi çok kandırıyorlar para için. Doğru yeri bulmak çok zor... Daha sonra devletten randevu aldım birde orda muayene oldum bana orada öyle birşeyin olmadığını söyleyip boşuna ameliyat olup paramı ziyan etmememi söylediler ve zaten ameliyat olup ta yenemeyenler var bu durum sadece psikolojik. Araştırdım ve Üsküdar da o harika doktoru buldum hem yıllarca kadın doğum doktoru olarak çalışmış birisi hem de psikolojik olarak çok rahatlatıyor onunla bu kabustan kurtuldum. Sana tavsiyem güvenilir yerlerde muayene olman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…