Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet bende özel hastane diye tereddüt ettim şimdi devlette bi doktor araştırdım ona gideceğim hafta içi . Piskolojim alt üst oldu umarım aşarım bende senin gibi

Evet bende özel hastane diye tereddüt ettim şimdi devlette bi doktor araştırdım ona gideceğim hafta içi . Piskolojim alt üst oldu umarım aşarım bende senin gibi
Tabi ki sende başarıcaksın benim senden hiçbir farkım yok dokunamıyordum 3 sene gece gündüz ağladım o kadar diyorum gerisini düşünün Kendim yenebilir diye heba ettim kendimi en sonunda bir cesaret tedaviye gittim ve başardım Bunu yaşayan kimse birazcık bile egzersiz yapamıyorsa evde beklememeli... Burada bazı arkadaşlar yenmiş ama hepimiz aynı durumlarda değilizdir bu yüzden doktor şart Biraz cesaretle bitti bu iş Güzel haberlerini bekliyorum

Ins canim ah bir tam bitse hayırlısıyla

İnşallah o kadar çok istiyorum ki dediklerini. Bende buraya inşalalh bitti artık yazmak istiyorum kurtuldum demek şstiyorum. 1,5 yıl geçti artık hiç bi zevk almıyorum cinsellikten eşim ameliyat olmamı istiyor ama doktorlara da götürüyo sağolsun. İnşallah yenip bi çocuk sahibi oluruz .

Bişey sorucam siz normal bi kadin dogumcuya gittiniz oda kizlik zarinizin kslin oldugunu söyledi siz zariniz alindi diyelim normal ılişki olucakmi dediler piskolojik bu durum ya güzel kardesim siz bu vajinismusla ilgili olan bu alanda uzman birisine gitseniz hemen size gelin cozslim der o yüzden lütfen bi yere daha gidin iyice arastirip ilk görüşme zaten ufak ücret aliyorlar ins güzel gider herşey

Ne güzel yazmissiniz 12 senede ben bekledim ah ah diyorum sadece asla asla kendim yapamazdim ins son aparatim kaldı benimde vajinama baksmiyordum bile üst duzey vajinismustum su an o aparat icime giriyor

Ne güzel yazmissiniz 12 senede ben bekledim ah ah diyorum sadece asla asla kendim yapamazdim ins son aparatim kaldı benimde vajinama baksmiyordum bile üst duzey vajinismustum su an o aparat icime giriyor
Ahh ne diyorsun 12 yıl mı? Ama senin için o kadar çokkk sevindim ki kendi yendiğim gün gibi... Çünkü bitirmişsin bak son aparat ne demek haydi kızlarrrr Burdan herkese cesaret olsun Sen yakın zamanda güzel haberi verirsin bak buraya yazıyorum Çünkü aparatlar sert ve plastik daha zor p.... ise bize göre şekil alıyor çok daha kolay unutma canım seni sevgiyle kucaklıyorum...

Yeniceksin bunda en ufak kuşku olmasın çünkü doğru şekilde tedavi olupta bunu yenemeyen yok. Bir gün buraya bittiğini yazacaksın Duâ edicem senin için kuzum

Ahh keske ben de basarabilsem aparatlari yapıp eşle ayarlayamiyorum p.. girmeden kivriliyo olmuyor

2.aparatı yaptım ama 3.aparatı yapamıyorum Ortaya kadar geliyor ama sonrası olmuyor ilerleyeniyle . Aparatın tamamını içime alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…