- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.601
Evet bende özel hastane diye tereddüt ettim şimdi devlette bi doktor araştırdım ona gideceğim hafta içi . Piskolojim alt üst oldu umarım aşarım bende senin gibiBenim gittiğim ilk doktorda bana aynı şeyi söyledi ameliyat edelim seni dedi içimde bir kuşku vardı çünkü piyasada bu hastalığımızdan bizi çok kandırıyorlar para için. Doğru yeri bulmak çok zor... Daha sonra devletten randevu aldım birde orda muayene oldum bana orada öyle birşeyin olmadığını söyleyip boşuna ameliyat olup paramı ziyan etmememi söylediler ve zaten ameliyat olup ta yenemeyenler var bu durum sadece psikolojik. Araştırdım ve Üsküdar da o harika doktoru buldum hem yıllarca kadın doğum doktoru olarak çalışmış birisi hem de psikolojik olarak çok rahatlatıyor onunla bu kabustan kurtuldum. Sana tavsiyem güvenilir yerlerde muayene olman.
Tabi ki sende başarıcaksın benim senden hiçbir farkım yok dokunamıyordum 3 sene gece gündüz ağladım o kadar diyorum gerisini düşününEvet bende özel hastane diye tereddüt ettim şimdi devlette bi doktor araştırdım ona gideceğim hafta içi . Piskolojim alt üst oldu umarım aşarım bende senin gibi
Canim ne sorucam sen artik ilskiye girerken önden aparat yapiyormusun bide 4. Aparat nasil olcakYok canim hemen öyle bir sey olmaz heralde fazla kullanmayinca.Ben de bir kere denemistim.
Ins canim ah bir tam bitse hayırlısıylaHep öyle oluyor zaten canimilk basta gözüne biraz daha büyük görünecek ama korkma giris ayni,onu da yapacaksin biraz ugrasinca.Ben doktorun yaninda kendim yapmistim.İlk basta biraz ugrastim,yarida kaldi gitmedi falan ama doktorun konusmasiyla biraz daha itince oldu.Zaten bir yeri gecince gerisi de geldi
Bir kere yaptim da sonrakinde yapamadim.Esim bosver dedi ama yapinca daha iyi oluyor.4. de ayni sekilde olacak canim merak etme hicCanim ne sorucam sen artik ilskiye girerken önden aparat yapiyormusun bide 4. Aparat nasil olcak
İns canimBir kere yaptim da sonrakinde yapamadim.Esim bosver dedi ama yapinca daha iyi oluyor.4. de ayni sekilde olacak canim merak etme hic
İnşallah o kadar çok istiyorum ki dediklerini. Bende buraya inşalalh bitti artık yazmak istiyorum kurtuldum demek şstiyorum. 1,5 yıl geçti artık hiç bi zevk almıyorum cinsellikten eşim ameliyat olmamı istiyor ama doktorlara da götürüyo sağolsun. İnşallah yenip bi çocuk sahibi oluruz .Tabi ki sende başarıcaksın benim senden hiçbir farkım yok dokunamıyordum 3 sene gece gündüz ağladım o kadar diyorum gerisini düşününKendim yenebilir diye heba ettim kendimi en sonunda bir cesaret tedaviye gittim ve başardım Bunu yaşayan kimse birazcık bile egzersiz yapamıyorsa evde beklememeli... Burada bazı arkadaşlar yenmiş ama hepimiz aynı durumlarda değilizdir bu yüzden doktor şart Biraz cesaretle bitti bu iş Güzel haberlerini bekliyorum
Bişey sorucam siz normal bi kadin dogumcuya gittiniz oda kizlik zarinizin kslin oldugunu söyledi siz zariniz alindi diyelim normal ılişki olucakmi dediler piskolojik bu durum ya güzel kardesim siz bu vajinismusla ilgili olan bu alanda uzman birisine gitseniz hemen size gelin cozslim der o yüzden lütfen bi yere daha gidin iyice arastirip ilk görüşme zaten ufak ücret aliyorlar ins güzel gider herşeyİnşallah o kadar çok istiyorum ki dediklerini. Bende buraya inşalalh bitti artık yazmak istiyorum kurtuldum demek şstiyorum. 1,5 yıl geçti artık hiç bi zevk almıyorum cinsellikten eşim ameliyat olmamı istiyor ama doktorlara da götürüyo sağolsun. İnşallah yenip bi çocuk sahibi oluruz .
Ne güzel yazmissiniz 12 senede ben bekledim ah ah diyorum sadece asla asla kendim yapamazdim ins son aparatim kaldı benimde vajinama baksmiyordum bile üst duzey vajinismustum su an o aparat icime giriyorTabi ki sende başarıcaksın benim senden hiçbir farkım yok dokunamıyordum 3 sene gece gündüz ağladım o kadar diyorum gerisini düşününKendim yenebilir diye heba ettim kendimi en sonunda bir cesaret tedaviye gittim ve başardım Bunu yaşayan kimse birazcık bile egzersiz yapamıyorsa evde beklememeli... Burada bazı arkadaşlar yenmiş ama hepimiz aynı durumlarda değilizdir bu yüzden doktor şart Biraz cesaretle bitti bu iş Güzel haberlerini bekliyorum
Ahh ne diyorsun 12 yıl mı? Ama senin için o kadar çokkk sevindim ki kendi yendiğim gün gibi... Çünkü bitirmişsin bak son aparat ne demekNe güzel yazmissiniz 12 senede ben bekledim ah ah diyorum sadece asla asla kendim yapamazdim ins son aparatim kaldı benimde vajinama baksmiyordum bile üst duzey vajinismustum su an o aparat icime giriyor
Yeniceksin bunda en ufak kuşku olmasın çünkü doğru şekilde tedavi olupta bunu yenemeyen yok. Bir gün buraya bittiğini yazacaksınİnşallah o kadar çok istiyorum ki dediklerini. Bende buraya inşalalh bitti artık yazmak istiyorum kurtuldum demek şstiyorum. 1,5 yıl geçti artık hiç bi zevk almıyorum cinsellikten eşim ameliyat olmamı istiyor ama doktorlara da götürüyo sağolsun. İnşallah yenip bi çocuk sahibi oluruz .
Eşli dediğiniz elimle aparatla mı deneyeyim yoksa p...s ile mi4.aparati da yapip sonra esle yapmayi deneyin bence.Doktorlar da hep öyle yaptiriyorlar.Sonra penisi aparat gibi tutup yapmaya calisin.
Eşimle aparatla mı yoksa p.... ile miEşli dediğiniz elimle aparatla mı deneyeyim yoksa p...s ile mi
Ahh keske ben de basarabilsem aparatlari yapıp eşle ayarlayamiyorum p.. girmeden kivriliyo olmuyorAhh ne diyorsun 12 yıl mı? Ama senin için o kadar çokkk sevindim ki kendi yendiğim gün gibi... Çünkü bitirmişsin bak son aparat ne demekhaydi kızlarrrr Burdan herkese cesaret olsun Sen yakın zamanda güzel haberi verirsin bak buraya yazıyorum Çünkü aparatlar sert ve plastik daha zor p.... ise bize göre şekil alıyor çok daha kolay unutma canım seni sevgiyle kucaklıyorum...
Bana özelden yaz yardımcı olurumAhh keske ben de basarabilsem aparatlari yapıp eşle ayarlayamiyorum p.. girmeden kivriliyo olmuyor
İlerleyemiyor *2.aparatı yaptım ama 3.aparatı yapamıyorumOrtaya kadar geliyor ama sonrası olmuyor ilerleyeniyle . Aparatın tamamını içime alamıyorum
Poponu hafif kaldirip ya da dilatoru cevirerek hafif hafif it ayni zamanda ikin yapacaksin:)2.aparatı yaptım ama 3.aparatı yapamıyorumOrtaya kadar geliyor ama sonrası olmuyor ilerleyeniyle . Aparatın tamamını içime alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?