Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

4.aparati yaptiktan sonra esine de aparati yaptirip sonra p...se gecebilirsin.Pe..si de tutup kendin yerlestirirsen aparat gibi yapabilirsin.Esinin sen yaparken fazla kimildamamasi lazim.
Ya çok açık olucak ama sormak istiyorum ben üstte denedim aparat gibi tuttum ama tamami girmedi ucu bir giriyo sonra itmeye calistim ama cok zor ilerliyor o zaman benim yukari kalkip oturarak mi girdirmem lazim dilatoru hep elimizle itiyoruz ya eslide ben bir turlu ayarlayamiyorum tecrubesizlik

4.aparati yaptiktan sonra esine de aparati yaptirip sonra p...se gecebilirsin.Pe..si de tutup kendin yerlestirirsen aparat gibi yapabilirsin.Esinin sen yaparken fazla kimildamamasi lazim.
Canim bende aldim durex si bugün 10 defa cok rahat yaptim şükür ama yarin 4 var sonra eşli rabbim ins herşey biter gider dualarinizi eksik etmeyin

Dizlerinin üzerinde dur ve elinle pe...si yerlestirip nefese dikkat ederek yavas yavas otur.Nefes al ve verirken hafif ittir.Böyle devam et.Orasi kaygan olsun yalniz.

Ins canim ya siz burda ustte falan yazmissiniz altda daha rahat olmazmi yarin ayten hanimada sorarız canim sen evde aparat yaparken zor oluyormuydu
evet cok zorlandigim zamanlar oldu canim,bazen girmiyordu bi türlü.Beklemekten sıkılıyordum ve bazen hic egzersiz yapasim gelmiyordu.Ben iki türlü de denedim pozisyonu ama üstte biraz daha iyi alabildim.

evet cok zorlandigim zamanlar oldu canim,bazen girmiyordu bi türlü.Beklemekten sıkılıyordum ve bazen hic egzersiz yapasim gelmiyordu.Ben iki türlü de denedim pozisyonu ama üstte biraz daha iyi alabildim.
Allah allah nedrn acaba zorlaniyordun acaba kixlik zarin duruyodu ondanmi desem sanmam ben 3 rahat yaptim keşke 4 de verse diyordum ya yapabilirmiydim acaba evde kafamda bir sürü soru var ışte

Allah allah nedrn acaba zorlaniyordun acaba kixlik zarin duruyodu ondanmi desem sanmam ben 3 rahat yaptim keşke 4 de verse diyordum ya yapabilirmiydim acaba evde kafamda bir sürü soru var ışte
Bazen olmuyordu,aciyor diye itemiyordum fazla canim,psikolojik heraldeSen benden cabuk basarmissin.Zaten ilk seansta doktor sana ücünü birden yapmis canim baksana,bende ikiye kadar yapmisti.

Aparatı üstten almak mı daha kolay oluyor yoksa üzerine oturmak mı
Ben
Aparatı üstten almak mı daha kolay oluyor yoksa üzerine oturmak mı
Ben bacaklarimi komple acip ikinip karnimi sisiriyotum bakmadan tam yapiyorum üstüne oturmak yok onu yapamam bu çok rahat bu şekil siz doktor esliginde ogrenmedinizmi aparat yapmayi ben ilk gittim rabbim yapamiyorum imkan yok doktor sokuyor pit ben kendim elime aliyorum yok doktorum sagolsun sabretti ogretti bana

Ben doktora gütmeden kendim yapmaya çalışıyorum . Üstüne oturmuyorum ben de , ama 3.aparatı henüz tam yapamadım

Ben doktora gütmeden kendim yapmaya çalışıyorum . Üstüne oturmuyorum ben de , ama 3.aparatı henüz tam yapamadım
Sizu tebrik ederim ben asla diyorum evde hiç yol alamazdim bskin siz cesaretlidiniz zaten yeri biliyorsunuz 1 ve 2yi yaptiniz durex jelinizde var dimi iyice sürün ve karni sisirip ikinin bitti allahim bunları benim yazmam mucize diyorum bende doktora gificem bugün 4. Son aparat

Tedavi için Adana’da önerebileceğiniz kimse var mı arkadaşlar ? Bir de Botoksla yenen oldu mu bu hastalığı ?

Eger adanada yaşıyorsanız kelebek kadın gibi adi olan bir yer var 6000 tl ucret aliyor tek seferde ve tedavisi dilator.
Botoks yapan yer de yine adana icin soyluyorum 9000 tl ye botoks yapiyor o da eşiniz asker ya da polisse bu indirim. 9000 e botok yapip 4 ay uyusturuyor sizi ve bu o kadar sakincali ki afedersiniz ilk zamanlar gaz cikarsaniz hissetmiyormussunuz ben yaptiran biriyle gorustum. Çişim geliyor ilk hafta hissetmedim diyor ne kadar kotu bir sey.
Bi tane de psikoterapi var o da adanada seans basi 450 tl aliyor 5 seansta bitereceklerini soyluyor. Parmak egzersizi ve dilator kullaniliyor.
Adanada durumlar boyle

Evet ben de gem botoks için hem de kelebek kadını duydum ancak emin olamıyorum . Gerçekten biteceğini bilsem hiç düşünmem ama giden ve gerçekten başarılı olan birinden öğrenmek istiyorum . Botoks bence de sakıncalı

Evet jel kullanıyorum ve 3.de yarıya kadar geldim ama tam yapamadım . Sizce kendi başıma başarabilecek miyim Umarım siz de bugün başarılı olursunuz

Ben kelebek kadınla gorustum ilk. Ne kadar israrci olsam da bana nasiltedavi ettiklerini soylemediler cunku 50 liralik aparatla işi cozuyorlar nefes alip vermeyi ogretiyorlar bunlarin hepsini bem burada okuduklarimla ogrendim bos yere 6000 vermedim 50 liraya aparat alip 4 unu de 1 haftada basardim. Ikınınca orasi aciliyor ıkınıp itekledim oldu gayette

Ben ıkınarak yapamıyorum ama 2.aparatı yaptık ben de . 3.’de zorlanıyorum yapamıyorum peki p.... ile yapabildin mi aparatlardan sonra ?

ben de görüştüm 3seansta bitiyor diyorlar . Ben kesin olduğunu bilsem yine giderim heralde ama evde de deniyorum İşte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…