- 10 Şubat 2020
- 285
- 391
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.641
Ben ıkınarak yapamıyorum ama 2.aparatı yaptık ben de . 3.’de zorlanıyorum yapamıyorumpeki p.... ile yapabildin mi aparatlardan sonra ?
İşte doktorsuz aparatla yapsanız da p... ile yapamazsınız dediler ve ben de bundan korkuyorumP.. ile denedik sadece ucu girebildi onda da kizliğım bozuldu sonra biraktik devamini getiremedik cunku ben rahat duramadim yatsam olmuyor otursam girmiyor bi turlu olamadi. Eşim de şimdi virus vs ortalik cok karisik calismalar yoğunlasti diye zorlamiyorum. Kizligim bozuldu kaldim oyle
ben de görüştüm 3seansta bitiyor diyorlar . Ben kesin olduğunu bilsem yine giderim heralde ama evde de deniyorum İşte
İşte doktorsuz aparatla yapsanız da p... ile yapamazsınız dediler ve ben de bundan korkuyorumYani bunca çabam boşa gidecekse direkt tedavi olsam daha iyi olur diyorum
Aslında ilk 2 aparatta zorlanmadım ama İşte aparatlar olduğu halde ya p... ile yapamazsam diyorum .Burayi cok inceledin mi bilmiyorum da çok fazla kendi kendine yenen var. :) ben aparatlar gelince aglamistim 4.yu nasil basaricam diye simdi hic korkum kalmadi. Dedigim gibi bu tamamen vajinismusun derecesiyle alakali kişide.
Mantik olarak 2yi yapmışsınız hemde tek desteksiz 3 ve 4 de olur çünkü yeride biliyorsunuz ins. Basarirsiniz doktorda sadece hizli gidiyir ve benim gibi korkaklar bide doktorsuz imkansizEvet jel kullanıyorum ve 3.de yarıya kadar geldim ama tam yapamadım . Sizce kendi başıma başarabilecek miyimUmarım siz de bugün başarılı olursunuz
İnşallah çözerizMantik olarak 2yi yapmışsınız hemde tek desteksiz 3 ve 4 de olur çünkü yeride biliyorsunuz ins. Basarirsiniz doktorda sadece hizli gidiyir ve benim gibi korkaklar bide doktorsuz imkansiz
Wemcaine spreyle dene hepsini kolay yaparsin aparatlarinAslında ilk 2 aparatta zorlanmadım ama İşte aparatlar olduğu halde ya p... ile yapamazsam diyorum .
evet normal bi kadın doğuma gittim aslında bayağa metettiler kadını öyle kolay kolay ameliyat yapmazmış o yüzden görünmek istedim ama tabi yine de tek bi doktorla kalmayacağım başka foktorlara da gideceğim. Şimdi şu virüs korkusından gidemiyorum tam gaza geldim corona illeti çıktı. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu kızlık zarının kalın olması da vajinusmusa sebep oluyormuşBişey sorucam siz normal bi kadin dogumcuya gittiniz oda kizlik zarinizin kslin oldugunu söyledi siz zariniz alindi diyelim normal ılişki olucakmi dediler piskolojik bu durum ya güzel kardesim siz bu vajinismusla ilgili olan bu alanda uzman birisine gitseniz hemen size gelin cozslim der o yüzden lütfen bi yere daha gidin iyice arastirip ilk görüşme zaten ufak ücret aliyorlar ins güzel gider herşey
Aaa bitirmişsinizP.. ile denedik sadece ucu girebildi onda da kizliğım bozuldu sonra biraktik devamini getiremedik cunku ben rahat duramadim yatsam olmuyor otursam girmiyor bi turlu olamadi. Eşim de şimdi virus vs ortalik cok karisik calismalar yoğunlasti diye zorlamiyorum. Kizligim bozuldu kaldim oyle
Aaa bitirmişsinizEn son aparatını uzun süre çalışırsan p... sorunsuz giriyor canım pes etme azimle oluyor
Ne durumdasın bilemiyorum ki canım burda önemli olan o aparattan korkmadığını tamamen anlayana kadar çalışman kendini çok rahat hissetmenMesela 15 dakika kadar calissam yeterince acilma olur mu yoksa daha fazla mi calismaliyim
Ne durumdasın bilemiyorum ki canım burda önemli olan o aparattan korkmadığını tamamen anlayana kadar çalışman kendini çok rahat hissetmenBu 1 saatte de olabilir 1 günde de tamamen sana ve rahat olmana bağlı al kahveni yanına çalış bunu büyük bir sorumluluk haline getirme çok rahatlicaksın
Öncelikle sakin ol stres çok engel olur. Eğer egzersiz yapıyorsan kesinlikle doğru şekilde evde de yenersin ama yapamıyorsan doktordan yardım almak şart olur canımArkadasimla konusuyorum ben ilk gecemde yapamadim 5. Günümde denedik hic hissetmedim anlamadim bile hemen oluverdi diyor. Allahim ben neden yapamiyorum diye diye kafayi yedim. Benden sonra evlenen kac kisi hamile şu an her gün yıkılmaktan usandım.
Israrla deneyeceğim mecburen
Ben de anlamiyorum hissetmeyenleriArkadasimla konusuyorum ben ilk gecemde yapamadim 5. Günümde denedik hic hissetmedim anlamadim bile hemen oluverdi diyor. Allahim ben neden yapamiyorum diye diye kafayi yedim. Benden sonra evlenen kac kisi hamile şu an her gün yıkılmaktan usandım.
Israrla deneyeceğim mecburen
Bence biraz da abartıolar ya hiç olmazsa baskı hissederler pat küt nasıl oluverio hemen bu iş anlamış değilim. Ben kendimden pay biçiom parmağımı almak için bile 3 gün çaliştım. Pe.. Se fobim var galibaBen de anlamiyorum hissetmeyenlerisonucta ilk de olsa aci bile olmasa diyelim baski oluyor
Abartı yok canım boşuna burda kimseyi ürkütmeyin:) gerçekten hiç birşey hissedilmiyor ilk gün hafif bir batma baskı ikinci gün sadece baskı üçüncü gün hiç biri :) Allah öyle yaratmış p... oraya tamamıyla uyumlu bir organ.Bence biraz da abartıolar ya hiç olmazsa baskı hissederler pat küt nasıl oluverio hemen bu iş anlamış değilim. Ben kendimden pay biçiom parmağımı almak için bile 3 gün çaliştım. Pe.. Se fobim var galibaarkaddaş anlamıom bu işi hemn nasıl yapıolar ilk geceden nasıl hamile kalıolar şaşkınım ya
Abartı yok canım boşuna burda kimseyi ürkütmeyin:) gerçekten hiç birşey hissedilmiyor ilk gün hafif bir batma baskı ikinci gün sadece baskı üçüncü gün hiç biri :) Allah öyle yaratmış p... oraya tamamıyla uyumlu bir organ.
Amacım kimseyi ürkütmek değildi asla da olamaz... bu hastalıktan ne çektiğimi ben bilirimBence de ürkütecek şeyler yazılmamalı .
Ben de çok iyi bilirim canım 3 yıl yaşadım biraz sert söylediğim için kusuruma bakmaAmacım kimseyi ürkütmek değildi asla da olamaz... bu hastalıktan ne çektiğimi ben bilirimHyt52 ve A Adonis01 yaşadığımız zorluğu anlatmaktı bu vajinusmus gereği. biraz da espriye vurmuştum zaten pskolojikmen ve bilinçaltıdan kaynaklanıo bu iş. Her neyse niyetim belli benim nasıl anlıosanız siz bilşrsnz iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?