Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öyle bir kasıtla yazmadığına eminim canım , sadece henüz atlatamamış biri olarak gerçekten ilk ilişkiye dair yazılan en ufak olumsuz şey bile beni etkilediğinden yazdım , umarım aynı durumdaki herkes kurtulur şu hastalıktan

Yanlış anladığınuz belli orası boşluk zaten bi kaç kez de olsa ben yaptım biliyorum bişi olmadı zaten tekrarladı benm herneyse ben buna abartıolar demedim çoğu insan hiç aparatla yapmıolar ilk geceden ilişkşye girıolar ve ilk geceden hamile kalıolar buna şaştım espri yapmıştımm şaka yapayım dedim . İnsanları yargılamayın hemenn hele ki bu hastalık benm de başımda rabbim düşmanıma bile vermesin. Ki beyin oyunu bu acı olmadığı halde beyin yönetıo bunu. İnsanları ürkütmek ve ben. Açıklama gereği hissettim size 4 yıldr bu hastalıktayım 2 yıldr da burdaki herkes beni bilir. Rabbim herkesin yardımcısı olsun Abartıoları o açıdan demedim ben hala yanlış anlamişssınız beni. Artık buraya yazmayacaktım ama bilin şunu lütfen. Aparat parmak yapmamiş biri ilk geceden nasıl o kadar kolay yapıyor hamile kalıo onlara şaşmıştım. Kendimle onları karşılaştrıp şakaya vurup abartıolar dedim hiç değilse bi baskı hissetmeleri gerke ilk gece demek istedim. Espriye vurdum sonra. Acı anlamında demedim ben. İnsanlarınyargılamak bu kadar kolay olmamalı. Bu hastalığın 4 yıldr içindeyim ve bikaç kez de olsa eşimle yaptım bnm hastalığım tekrarladı. Bu hastalığı brn yaşarken insanları ürkütmek mi yazık cidden. Ben 2 yıldr burdayım brni bilen bilir. tam tersi acı yok diye korkan insanlara dil döken biriyim. Bi kendime çarem olmadı. Hayrlı günler herkese

Tamam ben de gereğini söyledim öyleyse neden büyütüyorsunuz ki? Yazım hatası yapmışsınız yanlış anladınız derken metninizi tekrar okuyun siz de bizi yargılamayın lütfen. Bu arada tekrarladıysa daha kolay yenersiniz çünkü ne olduğunu bilen birisiniz positif olmanız size çok yardımcı olur

Hanimlar burda dürüstlük önemli bence herkesi de yargilamanin anlami yok aciyorsa da aciyor der insan hepimiz yetiskiniz herkesin aci eşiği farkli insanlar zaten ne hissettiginizi nasil asilmasi gerektigini bilmek icin bu sayfada o zaman kimse acisini asamasini paylasmasin hepimiz cok kolay deyip çıkalım işin içinden. Bence biraz yapıcı olun insanlari hemen yargilamayin kimse burda korkutmak istemez birbirimize destek amacli burdayiz değil mi. Saldirmayalim hemen yapıcı olalim destek olalim kadinlarin birbirine destegine ihtiyaci var cogumuz esimize bile derdimizi anlatamazken burdan destek aliyoruz.

Evet canım çok doğru yazmışsın İşte ben de anlayışla kusura bakma dedim ama aynı anlayışı göremedim Benim anlatmak istediğim illa ki işin içinde acı arayanlara.... Acı yok ne yapalım var mı diyelim yok kardeşim Acı var diyenler ilişki yaşamamış bayanlar neden böyle yapıyorlar anlıyorumda çünkü 3 yıl ben de böyle yaptım... Şimdi anlatmak istediğim şey de bu POSİTİF olmak Çünkü hayal ettiğimiz gibi bir acı yok. Ben bu sorunu çözmüş biri ve birkaç kişiyi de kurtarmış biri olarak herkese yardıma açığım hanımlar bilin istedim.

Ya gerçekten sizi anlayamıyorum. İnsanları ürkütüyorsunuz diye karşımda konuştunuz, ürkütmekle ilgili bişi yazmadığım halde. yanlış anladınız dedim size açıklama yaptım anlattım . Cevap yazmadım son mesajınıza yazmayacaktım da ama aynı anlayışı göremedim falan demişsiniz Allahım ya. Napmamı beklıosunuz .? Yeter uzatmayın artık rica edıyorum.

kızlar izlemenizi tavsiye ederim özellikle genital organimiz hakkinda merak edilenleri aciklayici bir video olmuş
herkes bu forma girip derdine derman arıyor. Bilgilenmek.,destek görmek, bu hastalığı yenmek için uğraşıyor. Hakkınızı helal edin bikaç mesajdır luzumsuz olduğu için ve ben kendim adına özür dilerim girip okuyanlardan. Bu arada teşekkür ederm video içşn izledim gayet güzel anlatmış inst dan da takip edıyom doktor harika bilgiler veriyo

Kızlar attığım videoda 9.22 olan yerde vajinanin üst kismi görünüyor tırtıklı bir yapi parmak egzersizi yapanlar bilir benim anlatmak istedigim yer orasiydi 4. Boy dilator ve eşli denemede yanma yapan beni zorlayan yer tam olarak orası benim bu konu hakkinda bilgisi olan var mi ya da yanmayi ayni yerde hisseden var mi

Sizin derdiniz ne ya? Ne yazdıysanız ne yaptıysanız ona cevap verdim aksini iddia etmedim size de söyledim bunu evet kusura bakma dedikten sonra bile nutuk yazmışsınız onu dile getirdim onu da mı inkar ediyorsunuz uzatmayalım diyorsunuz ama hala yazıyorsunuz amacınız ne? Yazdıklarınızı okur musunuz hanfendi? Gerçekten üzücüsünüz

Ya açıklama yaptım ben de neyi inkar etcem açıklamamı yaptım iyi günler herkese dedim. Ben cevap bile vermeyecektim size niye uzatayım ya. az önceki arkadaşın mesajına aynı anlayışı görmedim falan diye siz yazmışsınız. Farkında mısınız siz yazdınız onu. Benm bişşi yazdığım yok. Helallik bile istedim herkesten lüzumsuz mesajlarla insanları rahatsz etmeye gerek yok rica edıom kapatın uzatmayın kardeşim

Size kusuruma bakma dedikten sonra helalliği benden alsaydınız keşke! Neyse siz de kusura bakmayın tekrar...

Canim bende bi ilk giriste zorlanıyorum canim acicakmis gibi hisediyorum bazen valla bide doktor kontrölune gittim alttan muane etti vajinimus olan ben alttan aletle baktirdim

Kızlar acil bişi sormam gerek kpss hazirlanıom bi taraftan.normalde yatarak yaptrdılar aparatı tedavide. Ama full ders çaliştığım için sandalyede oturarak aparat çalişsam bi tarafatan sıkıntı olur mu oturarak hiç çalişmadım aparata yapılıo mu yani

30 dakikanızı egzersizlere ayirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…