- 18 Mart 2018
- 314
- 97
- 98
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.681
Alttan muayene bende oldum acisada dayandim hatta doktor sen vajinismusu atlattin galiba degilsin dedi. Ama ben eslide sıkıntı yasiyorumCanim bende bi ilk giriste zorlanıyorum canim acicakmis gibi hisediyorum bazen valla bide doktor kontrölune gittim alttan muane etti vajinimus olan ben alttan aletle baktirdim
Hatta vajinal probla muayenede rahatim acimiyo, sadece spekulumda zorlandimCanim bende bi ilk giriste zorlanıyorum canim acicakmis gibi hisediyorum bazen valla bide doktor kontrölune gittim alttan muane etti vajinimus olan ben alttan aletle baktirdim
Merhaba canim, ne durumdasin merak ettim 4. Aparata gectin miCanim bana ozelden yazar misin ben bilmiyorum mesaj atmayi birsey sorucaktim
Evet gectum ama ertesu gün adet oldum bitunce yspip esliye gecicez insMerhaba canim, ne durumdasin merak ettim 4. Aparata gectin mi
4.aparat 3 gibi degil anam zorladi birazHatta vajinal probla muayenede rahatim acimiyo, sadece spekulumda zorlandim
İlk basta öyle oluyo ama sonra alisiyor:) 4. Boyun tamami sonuna kadar girdimi acaba4.aparat 3 gibi degil anam zorladi biraz
Tebrik ederim sizin adiniza cok sevindim Allah kimseye tasiyamayacagi bir yükle sinamasin insallah herkes kolay atlatir:) peki nasil yendiniz egzersizle mikızlaaaaaaarr merhaba.
buraya geçirdiğim uzun bir süreci yazmak ve sizlerle paylaşmak istedim.
ben uzun bir süredir vajinismus olduğuma inanan, cinsel ilişkiye giremeyen, her akşam bugün ne olacak acaba endişesiyle yatağa girmeyi oyalayan evli bir kadındım. sanki 2 yıl değil de 10 yıl gibi geldi bu süreç bana. hiç mutlu huzurlu değildik.eşim de çok yorulmuştu bu psikolojik durumdan ve artık onu da git gide rahatsız ediyordu bu durum. bazen tek bi hareketten konu cinselliğe gidiverir diye tepkilerim bile donuklaşmıştı. gün boyu bu akşam isteyecek mi acaba korkuları vardı bende ve bu sürekli oluyordu. 2 yıldır zehir gibi bir evlilikmiş bu...eşimle de bazen anlaşarak boşanma ile alakalı şeyler konuşuyorduk mecburen... bi gün bi arkadaşımla oturuyorken dedim ki belki boşanabiliriz biz eşimle dedim. onu çok seviyorum ama olmuyor falan dedim. nedenini sordu söylemek istemedim fakat baya ısrar edince vajinismus olduğumu söyledim. o da ikimizin ortak tanıdığı evli bir arkadaşımızın da vajinismus olduğunu söyledi ve beni onunla görüştürdü. onun da gitmediği bi yer kalmamış her yere gitmiş ve her şeyi denemiş. en son araştırıp Gaziantep te Murat Mermerkaya yı bulmuş. ona gitmiş. onda tedavi olmuş eşiyle beraber yapıyomuş terapileri. defalarca bana dedi ki sen bu hocaya git çözeceksiniz. fakat ben dinlemedim. ama en son yine kaçacağım bi yer kalmayınca Murat hocaya gittim.
şu anda aslında 2 senelik olan ve bana 10 yıllık bir eziyet gibi gelen vajinismus u Dr Murat Mermerkaya sayesinde yendim. Allah Murat hocadan razı olsun.
eşime de tavsiyelerde bulundu. neleri yapması gerekiyor neleri yapmaması gerekiyor nelere dikkat etmesi gerekiyor şeklinde eşimle de konuştu. çok ilgilendi bizimle. eşim de bana çok destek oldu. bu yazıyı kendisinden gizli yazıyorum ama Allah eşimden de razı olsun. artık mutlu, huzurlu bir evliliğimiz var. yuvamız olduğunu anladık.şu anda evliliğimin ilk aylarında gibiyim. hoşçakalın.
kızlaaaaaaarr merhaba.
ben uzun bir süredir vajinismus olduğuma inanan, cinsel ilişkiye giremeyen, her akşam bugün ne olacak acaba endişesiyle yatağa girmeyi oyalayan evli bir kadındım. sanki 2 yıl değil de 10 yıl gibi geldi bu süreç bana. hiç mutlu huzurlu değildik.eşim de çok yorulmuştu bu psikolojik durumdan ve artık onu da git gide rahatsız ediyordu bu durum. bazen tek bi hareketten konu cinselliğe gidiverir diye tepkilerim bile donuklaşmıştı. gün boyu bu akşam isteyecek mi acaba korkuları vardı bende ve bu sürekli oluyordu. 2 yıldır zehir gibi bir evlilikmiş bu...eşimle de bazen anlaşarak boşanma ile alakalı şeyler konuşuyorduk mecburen... bi gün bi arkadaşımla oturuyorken dedim ki belki boşanabiliriz biz eşimle dedim. onu çok seviyorum ama olmuyor falan dedim. nedenini sordu söylemek istemedim fakat baya ısrar edince vajinismus olduğumu söyledim. o da ikimizin ortak tanıdığı evli bir arkadaşımızın da vajinismus olduğunu söyledi ve beni onunla görüştürdü. onun da gitmediği bi yer kalmamış her yere gitmiş ve her şeyi denemiş. en son araştırıp Gaziantep te Murat Mermerkaya yı bulmuş. ona gitmiş. onda tedavi olmuş eşiyle beraber yapıyomuş terapileri. defalarca bana dedi ki sen bu hocaya git çözeceksiniz. fakat ben dinlemedim. ama en son yine kaçacağım bi yer kalmayınca Murat hocaya gittim.
şu anda aslında 2 senelik olan ve bana 10 yıllık bir eziyet gibi gelen vajinismus u Dr Murat Mermerkaya sayesinde yendim. Allah Murat hocadan razı olsun.
eşime de tavsiyelerde bulundu. neleri yapması gerekiyor neleri yapmaması gerekiyor nelere dikkat etmesi gerekiyor şeklinde eşimle de konuştu. çok ilgilendi bizimle. eşim de bana çok destek oldu. bu yazıyı kendisinden gizli yazıyorum ama Allah eşimden de razı olsun. artık mutlu, huzurlu bir evliliğimiz var. yuvamız olduğunu anladık.şu anda evliliğimin ilk aylarında gibiyim. hoşçakalın.
[/QUOTE maşllh canım sana yaözelden konuşuoduk ama bu yazını okuyunca duygulandım. Aparatlar tam eşli sıkıntı bnde oyuzden nolur bizlere dua et unutma
Özelden konuşuoz ama yazını okuyunca tekrar duygulandım maşallh sana yakızlaaaaaaarr merhaba.
Tabiki hepsini aliyorum tam adet oldum sonra tekrar insİlk basta öyle oluyo ama sonra alisiyor:) 4. Boyun tamami sonuna kadar girdimi acaba
Oluyor hepsi giriyor dimi eslide hadi ins hayirlisu olurAlttan muayene bende oldum acisada dayandim hatta doktor sen vajinismusu atlattin galiba degilsin dedi. Ama ben eslide sıkıntı yasiyorum
İkisinde de tam olabliyor aslında ama ben önce üstte biraz alışıp rahatlyrum sonra alta geçiyorum. Hayırlı kandiller ayrıcaKizlar bide bişey sorucam siz iliskide cok özel olucak ama herseyu paylasiyoriz destek amacli altta mi ustemi tam oluyor
Sizdede hayirli kandiller tesekkurler bilgi içinİkisinde de tam olabliyor aslında ama ben önce üstte biraz alışıp rahatlyrum sonra alta geçiyorum. Hayırlı kandiller ayrıca
Altta tam oluyorKizlar bide bişey sorucam siz iliskide cok özel olucak ama herseyu paylasiyoriz destek amacli altta mi ustemi tam oluyor
Tabikide evet:) ben hala tam anlamiyla yenemedim ama benimki bariz belli zar gidince giris acildi artik ikinmasamda giris rahat görünüyor eskiden ikinip deliği görmeye calisirdim:)Arkadaşlar iyi akşamlar ben bişey danışmak istiyorum fark eden bilen var mı. Farkeden varsa bilgi verirse çok sevinirim . Ben vajinismusu yenrrken vajinayı bulabilmek için baya ıkınıyordum küçüktü. Ama şimdi baktığımda biraz genişledğini görüyorum ve bu drum normal mi değl mi bilemdm danışmak istedim. Sizde fark ettnz mi herhangi bi genişleme var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?