Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki o durumda ne yapmam gerekiyor? Çarpınca ilerlemesi için zorlamam mı gerekiyor kendimi?

Kizlar merhaba. Bende bir sure once bu sayfadaydim. Acaba bir gün bende yendim diyecekmiyim diye ağladım. Bu ay 1 sene olacak yeneli:) çocuk istiyorum şimdi de cocugum olmuyor maalesef:)
Kendinize ilk soylemeniz gereken sey evet olacak tabiki olacak. Dunyadaki her kadin nasil yapiyorsa bende yapacağım.

Yapmanz gereken ilk is bir jinekologa görünüp herhangi bir problem olup olmadigini ogrenmek. Eger yoksa Sonrasında yapmanz gereken kendinize uygun yontemi seçip egzersize başlamak.
Tek care egzersiz arkadaslar.
Ben vajinaya bile bakamazken 1 dakika girisine dokununca ogün egzersiz yaptim sanıyordum yanlış.
Çok çaba çok cesaret çok gayret ve mutluluk.

Sizler okadar güçlüsünüz ki !
Hepiniz harika kadinlarsiniz.

Kendinize güvenin ve elbet bir gün olacak sadece çaba egzersiz.

Ara ara girip yenenleri okuyorum. Sizde bunlardan ilham alın:)

O kadar güzel dile getirmişsin ki İnşallah göz ardı edilmeden inançla okunur... Herşey bizim elimizde bütün sır burda

Vazelin sakıncalı olabilir, ultrason jeli hem daha kullanışlı hem de zararsız.. Diğer marka kayganlaştırıcıları da kullandım, hem yakıyor hem yeterli kayganlığı sağlamıyorlar. Ben ultrason jeli ile yapabildim sonuç olarak.. Ve o şekilde de hamile kaldım, hamileliği de engellemiyor yani..

Eczanelerde bulunuyor mu ultrason jeli?

Sağol canim iyiyim yapabiliyorum ama çok nadir yapiyoruz.Esim pek istekli değil,ben de bir şey diyemiyorum malesef çekiniyorumBir de cok az yaptigimiz icin hala tam olarak alisamadim.
Alisirsin zamanla bende surekli aybi pozisyondayim değiştiremedikk.malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…