Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen kasılamdan galiba ertesi güne bişey kalmiyo ama insan bi.ürküyor yanlış bişey mi yapyrum diye
Kızlar aynı sorun bende de var. Yeneli 5 ay oldu hala ilk girişte canım çok acıyor.Bütün keyfimiz kaçıyor zamanla geçer mi bu yoksa hep mi böyle olacak biz mi alışacağız.Tecrübe eden varsa lütfen cevaplasın çok sinir bir durum.

Ya canım aslında tamamen ıslanmayla zevke gelmeyle alaklı tamamen bu durum nen onu anladm. Islandığın zaman ne acı oluyo ne sızı tamamen kendi kayıp gidiyo uğraşmysun bile. Ama ıslanma zorunumuz avar sanyrum ki ben zaten zevk alamyrum hala bide direk altta yapamyrum önce üstte kendmi rahaltyrum sonra alta geçyrum

Üstte esinize sırtınızı dönüp mu deniyosunuz bi arkadaş öyle tavsiye etti bana ben ustte zorlanıyorum penisin yönünü ayarlayamadigim için.evet kesinlikle ıslanma çok önemli

Canım ıslanma sorununu yendim hatta bazen garanti olsun diye jel de kullanıyorum.Evet haklosın acı azalıyor biraz ama benim canım gene de çok yanıyor.O acıyla hareket edemiyorum bu sefer eşimin ereksiyonu gidiyor ben öyle olunca.Ara verip tekrar deneyince girişte acı olmuyor ikinci kez girdiği için sanırım o zaman yapıyoruz hatta keyif de almaya başladım ama her ilk girişinde bu sıkıntı oluyor ve bu baya sorun olmaya başladı.Eşim “seninle ne zaman doğru düzgün yapabileceğiz şunu acaba? “Diye hayıflanmaya başladı artık:/

Olsun canım bence bunada şükür zamanla daha rahat olucaktır bence bizimde mesela aynı durum oluyo ama 2.girmede daha rahat giriyo mesela bende esime ileri geri yapmasına çok izin veremiyorum yavaş yavaş oluyo ama bu bile benim icin okadar büyük bir gelişme ki inan burda yenmek icin okadar çabalayan arkadaşlar var ki Allahım saba şükürler olsun diyorum.ne güzel sen yeneli 5 ay olmus tebrik ederim valla

Teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ediyorum.Darısı yenemeyen arkadaşlarımızın başına inşallah kolayca yenerler bu durumu.Ben 1 sene çektim gerçekten o korkuya değmezmiş yani ama insan o süreçte de psikolojik olarak yıprandığı için şimdi hala bi zorluk çıkınca artık sinirleri bozuluyor.Ben de yeni yendiğimde ileri geri yapmasına izin veremiyordum acı hissettiğim için ama sanırım kendini kasmaktan ve o hisse alışamamaktan da oluyor öyle.Sonra sonra hareket etmesinden rahatsız olmamaya basladım.Ama bu ilk girişin acısı hala beni düşündürüyor tek ben mi böyleyim başkaları da yaşıyor mu diye.Malum corona yüzünden doktora da gidilmiyor.Ama iyi ki varsınız teşekkür ederim.Bir kez daha yalnız olmadığımı hatırlattınız bana.Bunu yaşayan tek kişi ben olmadığımı anlamak içimi biraz daha rahatlattı.

Amin canım inşallah haziranda 1 sene olcak evleneli cok zor bir surecti benim için ama esim cok anlayış gösterdi bana Allah razı olsun.Emin ol tek degilsin zamanla daha da düzelir hersey insallah uzme kendini.okadar çok kisi var mi bu durumu yaşayan bende kendimi tek sanardim kendime cok kızardm ama herşey allahtan derdi veren Rabbim dermanda veriyo inşallah bütün arkadaslar da en kisa zamanda sifa bulurlar

Uzun degil çok güzel ve motive edici bir konuşma olmş gerçekten darısı bizlere çok ama çok saolun sizin adınıza ben çok sevindim. Rabbim bende dahil olmak üzere herkesin yardımcısı olsun inşAllah

Arkadaşlar benim kaçıncı birleşme oldu bu ama son ikidir bir iki damlacık kan geliyor anlamadım neden eşim 1 senedir hep anlayışla yaklaştı bana atlattık bu süreci derken şimdi canım acıyor diye içimdeyken kasmaya başladım Bu sebepten de sürekli ereksiyon kaybetmeye başladı ki hiç böyle bi sorunumuz yoktu.Çok sinirlendi lanet olsun artık bu böyle nasıl gidecek diyor kendimi çok kötü hissediyorum

Ben hep yenince bitecek sanıyordum bu işkence.Şimdi de bunlarla uğraşıyorum gerçekten çok yoruldum artık.Keşke normal bir kadın olarak gelseydim dünyaya diğer kadınlar bu kadar sıkıntı yaşamıyorlardır bence bilemiyorum şu an çok üzgünüm..

Canım acıdığı için kasmıyorsun kastığın için acıyor. Derin nefes al ver sürekli sesli olarak acımıyor diye konuş ilişki sırasında bacaklarını olabildiğince rahat bırak ozaman hiç acı duymayacaksın.

Kızlar bu sıkıntıyı 4 yila yakin yaşadım. Dilatör süz yendiğim icin alisma asamam da zor oldu biraz. Zamanla o aci kasilma hissi geçiyo merak etmeyin. Bazen canım yana yana oluyodu ama cok şükür geçiyo bugünler..

canım kasılmalarım epey azalmıştı gene arttı haklısın ona bağlı olarak acı gelişiyor. Buna bir anda alışılsa keşke. Neden son iki birleşmede hafif pembe kan geldi anlayamadım.Bekaretim bozulalı aylar oldu diğer birleşmelerde de hiç bir şey gelmedi. 15 gün filan ara vermiştik ondan mı oldu acaba anlayamadım

inşallah geçer bir an önce. Vajinismus süreci zaten inanılmaz zorluydu.Yenince çok rahatladık.Ama bu kasılmalar bazen artıyor acı oluyor vs. ben zannederdim ki bi kere yenince bir daha acı olmayacak çok rahat gelişecek ama demek ki hala biraz bir çekincem var ki istemeden kasılıyorum.İnşallah dediğiniz gibi olur.

Ama lütfen uzaklaşmayın acısa da deneyin. Ben oyle yaptım. Kimisi cabuk alışıyor kimisi zorlanıyor

Ama lütfen uzaklaşmayın acısa da deneyin. Ben oyle yaptım. Kimisi cabuk alışıyor kimisi zorlanıyor
Yok hiç bırakmadan denemeye devam.Tabi açık söyleyeyim isteğim bu yüzden azaldı mı.. elbette çok azaldı ama bir şekilde bunları sorun etmeyip denemeye devam ediyorum.Tek dileğim en kısa sürede bunu atlatmak

Istek azalması elbet oluyo ama inanki bu durum gecince bugünleri unutuyorsun. Derlerdi inanmazdim ama cidden cok güzel bi duygu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…