- 16 Ekim 2019
- 186
- 134
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.921
Kızlar aynı sorun bende de var. Yeneli 5 ay oldu hala ilk girişte canım çok acıyor.Bütün keyfimiz kaçıyor zamanla geçer mi bu yoksa hep mi böyle olacak biz mi alışacağız.Tecrübe eden varsa lütfen cevaplasın çok sinir bir durum.Aynen kasılamdan galiba ertesi güne bişey kalmiyo ama insan bi.ürküyor yanlış bişey mi yapyrum diye
Ya canım aslında tamamen ıslanmayla zevke gelmeyle alaklı tamamen bu durum nen onu anladm. Islandığın zaman ne acı oluyo ne sızı tamamen kendi kayıp gidiyo uğraşmysun bile. Ama ıslanma zorunumuz avar sanyrum ki ben zaten zevk alamyrum hala bide direk altta yapamyrum önce üstte kendmi rahaltyrum sonra alta geçyrumKızlar aynı sorun bende de var. Yeneli 5 ay oldu hala ilk girişte canım çok acıyor.Bütün keyfimiz kaçıyor zamanla geçer mi bu yoksa hep mi böyle olacak biz mi alışacağız.Tecrübe eden varsa lütfen cevaplasın çok sinir bir durum.
Canım ıslanma sorununu yendim hatta bazen garanti olsun diye jel de kullanıyorum.Evet haklosın acı azalıyor biraz ama benim canım gene de çok yanıyor.O acıyla hareket edemiyorum bu sefer eşimin ereksiyonu gidiyor ben öyle olunca.Ara verip tekrar deneyince girişte acı olmuyor ikinci kez girdiği için sanırım o zaman yapıyoruz hatta keyif de almaya başladım ama her ilk girişinde bu sıkıntı oluyor ve bu baya sorun olmaya başladı.Eşim “seninle ne zaman doğru düzgün yapabileceğiz şunu acaba? “Diye hayıflanmaya başladı artık:/Ya canım aslında tamamen ıslanmayla zevke gelmeyle alaklı tamamen bu durum nen onu anladm. Islandığın zaman ne acı oluyo ne sızı tamamen kendi kayıp gidiyo uğraşmysun bile. Ama ıslanma zorunumuz avar sanyrum ki ben zaten zevk alamyrum hala bide direk altta yapamyrum önce üstte kendmi rahaltyrum sonra alta geçyrum
Teşekkür ederim canım ben de seni tebrik ediyorum.Darısı yenemeyen arkadaşlarımızın başına inşallah kolayca yenerler bu durumu.Ben 1 sene çektim gerçekten o korkuya değmezmiş yani ama insan o süreçte de psikolojik olarak yıprandığı için şimdi hala bi zorluk çıkınca artık sinirleri bozuluyor.Ben de yeni yendiğimde ileri geri yapmasına izin veremiyordum acı hissettiğim için ama sanırım kendini kasmaktan ve o hisse alışamamaktan da oluyor öyle.Sonra sonra hareket etmesinden rahatsız olmamaya basladım.Ama bu ilk girişin acısı hala beni düşündürüyor tek ben mi böyleyim başkaları da yaşıyor mu diye.Malum corona yüzünden doktora da gidilmiyor.Ama iyi ki varsınız teşekkür ederim.Bir kez daha yalnız olmadığımı hatırlattınız bana.Bunu yaşayan tek kişi ben olmadığımı anlamak içimi biraz daha rahatlattı.Olsun canım bence bunada şükür zamanla daha rahat olucaktır bence bizimde mesela aynı durum oluyo ama 2.girmede daha rahat giriyo mesela bende esime ileri geri yapmasına çok izin veremiyorum yavaş yavaş oluyo ama bu bile benim icin okadar büyük bir gelişme ki inan burda yenmek icin okadar çabalayan arkadaşlar var ki Allahım saba şükürler olsun diyorum.ne güzel sen yeneli 5 ay olmus tebrik ederim valla
Uzun degil çok güzel ve motive edici bir konuşma olmş gerçekten darısı bizlere çok ama çok saolun sizin adınıza ben çok sevindim. Rabbim bende dahil olmak üzere herkesin yardımcısı olsun inşAllahÖncelikle Allah yardımcınız olsun ben de vajinismustum ve sizi çok iyi anlayabiliyorum 2 yıllık evliyim geçen ay yendim bu korkumu kolay olmadı benim için tabi kendimi kadın gbi hissedemiyordum (tabi ki öyle değil ) , sanki esine yetemiyormusum gbi geliyordu ciddi bir problemdi bu benim için eşim sağolsun hep yardımcı oldu yanımda oldu ama ne yazık ki kendime o korkuma da engel olamıyodum artık bunu kabullenmek gerektiğine inandirmistim hep kendimi ben yapamayacağım olmayacak diye sonra bu forum da gizl gizli sessiz vajinismus ile ilgili olan her konuyu tek tek takip ettim, anladim ki tek değilim ve binlerce kadın var benim gbi .Önce kendi vucudumu tanımakla başladım en baştan sanki hiç bir şeyi bilmiyormusum gibi ,sonra parmak egzersizi yapmaya çalıştım olmadı ama buna cesaret etmem bile benim için bı adımdı ,sonra eşimle ilişkilerimiz o dönem yüzeysel oluyordu bı gece orgazm olduktan sonra bir parmagimi sokabildigimi farkettim acı yok sadece baskı vardı.Sonrasinda her ilsiki sonrası bir parmak ,iki parmak derken oldu artık korkmuyorum , gerçekten her şey kafamızda bitiyor bunu yaşarken böyle söylediklerin de gülüyordum o öyle değil anlamıyorsunuz diye ama gerçekten oyleymis, Rabbim bu dert ile uğraşan herkese dermanını en kısa zamanda verir ins(biraz uzun oldu ama belki birinize vesile olurum )
AminnnEvet çok şükür nasıl mutlu oldum anlatamam Rabbim herkese bu hastalığı yenip kurtulmayı nasip etsin insallah
Amin..Uzun degil çok güzel ve motive edici bir konuşma olmş gerçekten darısı bizlere çok ama çok saolun sizin adınıza ben çok sevindim. Rabbim bende dahil olmak üzere herkesin yardımcısı olsun inşAllah
Canım acıdığı için kasmıyorsun kastığın için acıyor. Derin nefes al ver sürekli sesli olarak acımıyor diye konuş ilişki sırasında bacaklarını olabildiğince rahat bırak ozaman hiç acı duymayacaksın.Arkadaşlar benim kaçıncı birleşme oldu bu ama son ikidir bir iki damlacık kan geliyor anlamadım nedeneşim 1 senedir hep anlayışla yaklaştı bana atlattık bu süreci derken şimdi canım acıyor diye içimdeyken kasmaya başladım Bu sebepten de sürekli ereksiyon kaybetmeye başladı ki hiç böyle bi sorunumuz yoktu.Çok sinirlendi lanet olsun artık bu böyle nasıl gidecek diyor kendimi çok kötü hissediyorum
canım kasılmalarım epey azalmıştı gene arttı haklısın ona bağlı olarak acı gelişiyor. Buna bir anda alışılsa keşke. Neden son iki birleşmede hafif pembe kan geldi anlayamadım.Bekaretim bozulalı aylar oldu diğer birleşmelerde de hiç bir şey gelmedi. 15 gün filan ara vermiştik ondan mı oldu acaba anlayamadımCanım acıdığı için kasmıyorsun kastığın için acıyor. Derin nefes al ver sürekli sesli olarak acımıyor diye konuş ilişki sırasında bacaklarını olabildiğince rahat bırak ozaman hiç acı duymayacaksın.
inşallah geçer bir an önce. Vajinismus süreci zaten inanılmaz zorluydu.Yenince çok rahatladık.Ama bu kasılmalar bazen artıyor acı oluyor vs. ben zannederdim ki bi kere yenince bir daha acı olmayacak çok rahat gelişecek ama demek ki hala biraz bir çekincem var ki istemeden kasılıyorum.İnşallah dediğiniz gibi olur.Kızlar bu sıkıntıyı 4 yila yakin yaşadım. Dilatör süz yendiğim icin alisma asamam da zor oldu biraz. Zamanla o aci kasilma hissi geçiyo merak etmeyin. Bazen canım yana yana oluyodu ama cok şükür geçiyo bugünler..
Ama lütfen uzaklaşmayın acısa da deneyin. Ben oyle yaptım. Kimisi cabuk alışıyor kimisi zorlanıyorinşallah geçer bir an önce. Vajinismus süreci zaten inanılmaz zorluydu.Yenince çok rahatladık.Ama bu kasılmalar bazen artıyor acı oluyor vs. ben zannederdim ki bi kere yenince bir daha acı olmayacak çok rahat gelişecek ama demek ki hala biraz bir çekincem var ki istemeden kasılıyorum.İnşallah dediğiniz gibi olur.
Yok hiç bırakmadan denemeye devam.Tabi açık söyleyeyim isteğim bu yüzden azaldı mı.. elbette çok azaldıAma lütfen uzaklaşmayın acısa da deneyin. Ben oyle yaptım. Kimisi cabuk alışıyor kimisi zorlanıyor
Istek azalması elbet oluyo ama inanki bu durum gecince bugünleri unutuyorsun. Derlerdi inanmazdim ama cidden cok güzel bi duygu..Yok hiç bırakmadan denemeye devam.Tabi açık söyleyeyim isteğim bu yüzden azaldı mı.. elbette çok azaldıama bir şekilde bunları sorun etmeyip denemeye devam ediyorum.Tek dileğim en kısa sürede bunu atlatmak
Nasıl yendinizz dilatörsüz anlatırmısınızKızlar bu sıkıntıyı 4 yila yakin yaşadım. Dilatör süz yendiğim icin alisma asamam da zor oldu biraz. Zamanla o aci kasilma hissi geçiyo merak etmeyin. Bazen canım yana yana oluyodu ama cok şükür geçiyo bugünler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?