Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasıl yendinizz dilatörsüz anlatırmısınız
Benimki baya karışık cnm bizim ilk hafta olmus zaten canim cok yandığı icin uzun sure uzak durdum ara ara oluyodu zaten. Bebek istegi agir basinca uzerine gittim sadece cok sukur oldu. Ilk zamanlae hepsi girmiyodu zaten zamanla milim milim ilerledik o konuda da üzülmeyin zamanla oluyo

Anladım canım benim adınıza sevindm darısı herkese

Bu arada pko disinda bir sikintiniz var mi ona baktirin isterseniz hormon testleri, insulin direnciniz, troit vb. Pko fazla yumurta olusup büyüyüp kiste dönüşüyor catlamama sorunu diye biliyorum ovulasyon takibi de yapabilirsiniz
Geçen ay çıktı bende pko ve degerlerin yüksek dedi doktor ilaç verdi duphaston diye bir ilaç onu kullanıyorum şuan ama pkolu olup Hamile kalanlarda var belki bende kalırım diye ümit ediyorum daha yeni yendim vajinusmusu şimdide çocuk hayalindeyim inşallah olur.evet ovulasyon testinden alicam takip edicem bakalım

Canim aslinda girişten sonraki kısım boşluk. Sen kendini ksdiyorsan illaki bı zorlanma hissin olur. Kendini serbest bırakman gerek. Eşin biraz beklesin içerde derin derin nefes alıp verdikçe gevşersin

Son denememizde kendimi gevsetmem kolay oldu. Eşim belini falan da gevset dedi. Ben sadece vajinayı kasıyorum sanmıştım.gevsetme işine odaklaninca belimi bacaklarımı kolayca gevsetebildim. O içerdeki acıyi hissettim yine ama bu kez daha az acıdı sanki. Bu zamanla geçen bir şey mi acaba? Yoksa disparoni (ağrılı cinsel ilişki) olabilir mi? Ondan korkuyorum biraz da

Kizlar merhaba 1 senelik evliymm evlendgmde ilk bir hafta falan iliskiye giremedik sonra zorda olsa girebildk ve bazen aci duysamda oyle devam ettk buarada bebekte istiyorz ama olmuyordu sonra bundan 1 2 ay once tam olarak iliskiye giremedgmizi fark ettm yanii yarisi yada basi giriyor neyse kayganlastiriciyla denedk o zmn girebildi amaaa canim inanilmaz yandi agladm kirizine girdm her gel git yaptikca derin bi aci hissettm cok kotu bi acii..demek istedgm kayganlastirici olmadan tam birlesemiyorz onlada cok aci cekiyorum ben vajinusmuyum ne yapmam lazm Allah razi olsn

Youtube da Kübra Pektaş Kaya tam da bu konu hakkında bir video attı bu gece izledim pko olup hamile kalmış.başarı hikayesini anlatıyor.izleyebilirsiniz

Mer Merhaba.Ben de bu durumu yenenlerdenim.şöyle söyleyeyim.yenseniz bile hemen rahat ilişki olmuyor.ilk etapta zorlamalar,ağrılar,acılar devam ediyor.sonra zamanla geçiyor sabredin.kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli denedim.anlık olarak etkili fakat su bazlı olduğundan etkisi çabuk geçiyor o yüzden yanma acı hissi oluyor.yeni yendiyseniz bebe yağını öneririm etkisi uzun sürdüğü için acı hissi daha az oluyor.

Kızlar üst üste deneme yapmak da sanırım etkili.Biz hep ara veriyorduk.Bu son gerginlik durumumuz olunca acının üstüne gitmeye karar verdik ve bu kez ben üstteydim yeterli ıslaklık oldugundan emin olunca yaptık ve gerçekten ilk giriş acısı bir önceki güne göre %50 azalmıştı.Sonrası da gayet rahattı.Ara ara ağrı oluyor ama çok önemsenecek boyutta değil.Sanırım yendikten sonraki dönemde yapmaya devam etmek gerek ara verince o kasılmalar gerginlik ve acı tekrar yaşanıyor.Kişisel tecrübem şimdilik bu şekilde sizlere de aktarmak istedim.Sevgiler.

Evet kesinlikle ne kadar çok denedirse okadar zamanla inan alışıyor ve acı azalıyo.siz ne zaman yendiniz

Evet kesinlikle 3 günden fazla ara vermemek gerekiyor mümkünse 2 günde bir olması alışma süresini hızlandırıyor.

Evet kesinlikle ne kadar çok denedirse okadar zamanla inan alışıyor ve acı azalıyo.siz ne zaman yendiniz
5 ay oldu ben yeneli ama çok sık ilişki yaşamadık.İlk zamanlar ıslaklık problemim vardı, acı nedeniyle isteksizlik çoktu bu durum sadece bende değil eşimde de isteksizlik yaratıyordu.Şimdi de çok istekli sayılmam ama o günlere nazaran çok daha iyiyim diyebilirim.Tabi çok sık ilişki olmayınca da ilk girişte acı duyuyorum belki dediğim gibi kendimi kasıyorumdur ara verdiğimiz için.O sebepten ilişkiyi sık yaşadıkça o gerginlik de azalıyor.Zaten düzgün bir şekilde ilişki olunca eşimin de benim de modumuz birbirimize tavrımız değişiyor onu farkettim (pozitif anlamda) yani düzgün bir cinsel yaşam gerçekten ilişkinin genelini etkiliyor bunu fark etmeye başladım.Ara vermemeye çalışacağım umarım tekrar o kadar acı hissetmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…