Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Zamanla geçecek canım alışma sürecinde olduğu için bir süre böyle olucak. Ama mümkün olduğunca hergun deneyin. Ve sen ne kadar istekli arzulu olursan o kadar iyi olur ilişkin. Vücudunu komple rahat bırakman gerek derin nefes al ver bol bol

Kendini sıktığın için canin acıyor canım. Vajinanın girişinde dar bir kısım var oradan sonrası boşluk eşin tam olarak orayı geçse emin ol aci olmaz . Sen kendini kasma rahat bırak. En azından rahat olduğun pozisyonundayken deneyin bi sure

Ne kadar çok deneme olursa o kadar tecrübe olur . Alışma sürecinde bol bol deneyin. Vücudunu komple rahat bırakman gerek .

merhaba arkadaşlar. Bu rahatsızlık ile ilgili tedavi yöntemi ararken eft ile tanıstım.udemy uygulamasından da kolayca ulasabilirsiniz.kadınlık konusunda doğru bildiğim yanlışların oldugunu farkettim. ve bilinçaltınm daki olumsuz kayıtlar yüzünden bu rahatsızlıkla ugrastıgımı.. eft duygusal özgürleşme hareketidir.. bilinçaltına yerleşen olumsuz düşünceleri korkuyu yenebilirsiniz.. mutlaka araştırın. yoksa içerdeki sorun çözülmeden dilatör kremler jeller yetersiz kalıyor. ilk hedef beyin olmalı.. korku yenilmeli. eft ile korkusunu yenen bir cok insan var.

Bunu kendimiz yapabiliyor muyuz
Seans filan mi almak gerekiyor

Kendiniz yapabilirsiniz. Kadın size neler yapacaginizi anlatıyor. Vücutta belli noktalar var. Oralara minik dokunuşlar ile vurarak olumlama yaparak korkuyu yenmeye çalışıyoruz

Ayşe dumanın videosu mu? Tamamını izleyemedim. İndirimdeyken satın aldım. Yarın da bitiyor sanırım indirim. İlk iki serisini izledim. Zaten kendimi onun sayesinde rahatlattim. İki gün üst üste denedik ikisi de çok iyi oldu hafif acı hissetsem de.

Ya ben sürekli istekli olmuyorum. Hatta korku hissediyorum. Ya yine mi yapacağız diye. Çünkü on sevişme yapsak bile sanki yeterli gelmiyor gibi. Bir de affedersin on sevişme sırasında eşim beni rahatlatinca daha kolay islaniyorum. Bunu yapmamız iyi mi kötü mü bilmiyorum doğrusu.
Bir de giriş esnasında kasiliyorum ve acı hissediyorum.
Son denememizde de içerde hissediyorum dediğim acıyı bu kez vajina girişinde hissettim. Ağrının nerde oldugunu tam olarak bilemedigimi düşündüm. Kafam karıştı. Acaba daha önce de içerisi mi ağrıyordu dışarısı mi diye düşündüm.

Ne olursa olsun bu halden kurtulmayı kafaya koydum. Parmak egzersizi yapmadım hiç. Zaten parmağın girmesi penisin girmesinden daha zor gibi geliyor bana. Hayal edince bile kötü oluyorum.

Bir arkadaş iki günde bir olması alışma için daha iyi demiş. Siz kaç günde bir denediniz. Esime kalsa her gün deneyelim diyor ama ben her zaman istekli olmuyorum. Sadece dün yorgun diye yapmak istemedi. Her akşam birlikte olma düşüncesi de tedirgin ediyor beni.

Bir de ozel olacak ama yeterli ıslaklık tam olarak nasıl oluyor? Ben onu sağlayamadığımızı düşündüğüm için bolca kayganlastirici sürdürüyorum

İnanın istek konusunda ben de aynı durumdayım.Vajinismus öncesi çok meraklı ve istekliydim.Vajinismus süreci zorlu geçti benim için de o yüzden isteğim azaldı maalesef.İlk yendiğim dönem bende kuruluk vardı ıslaklık asla olmuyordu.Kayganlaştırıcı kullandım bir süre.Yaklaşık son 2 aydır ıslanma problemimi büyük ölçüde yendim diyebiliyorum.Sanırım süreçle ilgili.Sizi tahrik eden şeyleri bulmaya çalışın eşinizle açık iletişimde olun.O an olacak mı olmayacak mı korkusu yerine ilişknin zevkli ve eğlenceli oldugunu düşünün.Öyleymiş gibi yapınca bir süre sonra öyle olur lafına çok inanırım.Biz bir hafta içinde 3 kez yaptık birer gün arayla ama son iki gündür bende gene bir isteksizlik agır basıyor.Eşimse istiyor.Daha fazla ara vermeden devam etmeye çalışacağım.Herkesin isteğine göre ilişki sıklığı farklıdır bence.Yani hergün yapmak normal ayda 2 kez yapmak anormal diye birşey yok bana göre.Ama bizim durumumuzdaki kişiler in elbette sık ilişki daha faydalı bunu diğer arkadaşlar da onayladı.Islaklık olayına çok takmayın inanın ne kadar çok takarsanız o kadar çok kuru kalırsınız (tecrübeyle sabittir) seksin kendi bedeninizle ilgili haz ile ilgili bir keşif yolculuğu oldugunu hatırlatın kendinize ve eşinizle anın tadını çıkarmaya çalışın derim:)

Acı hissi mi oluyor..hani bazen hissetmiyorşardı bile girdiğini iyice panik oldum ya of

Acı hissi mi oluyor..hani bazen hissetmiyorşardı bile girdiğini iyice panik oldum ya of
Herkesin fizyolojik yapısı ve deneyimi farklı.Acı hissi olsa bile kimse acıdan ölmüyor,sakat kalmıyor,hastanelik olmuyor.Kısa süreli bir acı.Ki bazı insanlar onu hissetmiyor bile.O yüzden korkutmayın kendinizi.Gerçekten korkulacak bir durum yok.Kendinize hep bunu hatırlatın çünkü ben de başlarda acı olursa ölürmüşüm gibi saçma bir hisse kapılıyordum.Evet kastığım için acıdı hala bazen acı oluyor ama hiç bir zararı yok bunun.Kolunuzu bacağınızı bir yerlere çarpmışsınızdır veya bir parmağınızda küçük bir yer kesilmiştir..acısı ondan fazla değil.Hatta odaklanır yaparsanız acınız azalır.

Teşekkür ederim cevabınız için. İki gündür eşim yorgundu uyumuştu. Benim kendisini uyandırıp da bu işi yapmak istediğimi söylememi bekliyormuş sanırım. Ben de yorgun olduğunu bildiğim için kıyamıyordum.dun gidip uyandırmaya çalıştım ama kalkamadi. Birkaç saat sonra uyandirdim. Bu kez sen beni istemiyorsun diye tutturdu. Bugün de boşanma davası açmaya gitti. Ben bu sorunu halledecegimize inanirken bu duruma geldik. 2,5 aylık evliyim ve benim için de bu süreç çok zorlayiciydi.
Gerçekten davayı açar mı bilmiyorum ama bu yaptığıyla zaten kaybetti beni.

Belki blöf yapmıştır? Bu iki taraf için de çok yorucu yıpratıcı bir süreç.Gerçekten ilişkinizin bi sınavı gibi bakmalı eşiniz de olaya.Erkekler bunu pek anlayamıyorlar aslında.Ben eşime bunun ciddi bir hastalık oldugunu anlatıp kabul ettirene kadar kaç kez kavga ettik kaç kez anlattım.Ki kendisi çok anlayışlı bir insan olmasına rağmen bunu kabullenmesi zaman almıştı.Eşinizi karşınıza alıp bir konuşun derim.Gerginlik tırmandığında köprüleri yakmak anlık bir şey oluyor ama bir ilişki kurmak ona emek vermek gerçekten özveri ve emek istiyor.Siz daha yeni evlenmişsiniz yuva kurmuşsunuz bu emeği çöpe atmayın birbirinize kızarak.Eşinizin desteğini rica edin birlikte aşarsınız eminim:)

Şırıngayı alabiliyorsanız minik aparatı da alabilirsiniz. Uyuşturucu jel dediğiniz nedir bilmiyorum ama doktorlar anestol kremi veriyorlar. Reçetesiz eczaneden alıp minik aparata sürerek kullanabilirsiniz.

Acı hissi kişiden kişiye değişir.Hiç acı hissetmeyen de var. Ne kadar kasarsan o kadar acı oluyor. O yüzden rahat olmak lazım. Acıdan kastım da dayanılamayacak bir acı değil anlık bir durum.
Acı hissi kişiden kişiye değişir.Hiç acı hissetmeyen de var. Ne kadar kasarsan o kadar acı oluyor. O yüzden rahat olmak lazım. Acıdan kastım da dayanılamayacak bir acı değil anlık bir durum.
İşte kol bacak acısını biliyoruzda orayı bilemedigim için hep bu tedirginlik..kimse ölmedi bu acıdan ama gelinde anlatın aklıma..ne zor bir sınav bu.Allah düşmanımn basına vermesin..

İlişki normal seyir ederse acı olmaz. İlişkinin doğasında acı yoktur, bilinmezlik korkusu yüzünden kasılırız ve biz acıtırız orayı. Aslında zor olanı başarırız farkında olmadan... Diyelim ki sizin ki acıdı. Hayatta daha büyük acılarla karşılaşıyoruz emin olun korkulacak hiçbirşey yok herşey beynimizde bitiyor Öncelikle rahatla. Şöyle örnek vereyim nasıl ki yüzme bilmeyen birisi sudan korkar, nasıl ki araba kullanmayı bilmeyen birisi direksiyon başında şaşırır korkar. Aslında içinde olduğu kolay durumu korkusu yüzünden kötü şekillendirir. İşte tam olarak böyle birşey

Kötü olma eminnol parmak egzersizleri ilk başta itici gelebilir ama kontrol sende unutma bunu. Esin seni rahatlatmasi aslında güzel bişey ama bu dönemde rahatlama dan önce ilişkiyi veya eşin egzersiz yaomayi denesin sana emin ol o zaman çok daha rahat olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…