- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.121
Merhaba,Insallah yaaa dun ilk defa esli oldu ben pek bisey anlakadim ama esim bsldi sonra tekrar denedik olmadi cok moralim bozuldu saatlerxe agladim cok zor bi surec cokkksonuna geldim tijanip kaldim dilatorler cok rahat giriyor ama esimle denerkej resmen vucudum titriyoe kontrol edemiyorum dua edin yarin tekrar deneyecegim cok yorulduk artik haziranda bir yil olacak
Anladım, oradaki kasların devreye girmesi sebebiyle o duvar oluşuyor diyorsunuz. Peki bu durumda kızlık zarına henüz ulaşılamamış mı oluyor? Kusura bakmayin saçma bir soru olabilir ama penisin yarısı giriyor sonuçta o yüzden o duvarı kızlık zarı olarak düşunmüştüm kendimce.Merhaba o duvar dediğiniz şey istemeden kasılan kaslarınızla vajinayı kapatmanızdan oluyor.Penis ilerlemeye çalıştığında zorlar ve agrıya sebep olur.Bazen o kasların kasılı oldugunu hissetmeyiz ama dikkati oraya verip kasıldıgını anladığınızda derin nefes alırken bacakları iyice açarak ve gevşeterek kaslarınızı rahatlatırsınız.Bu şekilde penis sorunsuz ilerler ve ağrı az olur eğer kasılmanız hiç yoksa kaslar tamamen gevşekse ağrı hiç hiç olmaz.
Cevabınız için teşekkür ederim. Parmak egzersizi yaparken herhangi bir duvar, engel ile karşılaşmiyorum. Bu nedenle penisin bir noktada takılmasıni anlamlandıramıştım. Sorum biraz saçma gelebilir kusura bakmayın ama kızlık zarı bu durumda nerede kalıyor? O duvarın oluştuğu yerin daha da ilerisinde mi?Canım mrb. Vajinanın popoya doğru egilmi bir yolu olduğunu biliyormusun. O tosladigin yer bubyuzden oluyor. Yönü aşağı doğru hafif meyilli . Parmak egzersizleri yaparken aslında bunu rahatça anlayabilirsin. Birde o şekilde dene bence
Hayır kızlık zarı vajina girişinde hemen. Sizin takildiginiz yer vajina kaslarının olduğu kısım. Kasildigin an o kaslar sikilasir canım. O yüzden duvar gibi his olmuş olur.Cevabınız için teşekkür ederim. Parmak egzersizi yaparken herhangi bir duvar, engel ile karşılaşmiyorum. Bu nedenle penisin bir noktada takılmasıni anlamlandıramıştım. Sorum biraz saçma gelebilir kusura bakmayın ama kızlık zarı bu durumda nerede kalıyor? O duvarın oluştuğu yerin daha da ilerisinde mi?
Umarim yapabilirim dilatorlere alistim ama eslide o baskiyi hissettigim anda itiyorum esimi beynimi kontrol edemiyorumMerhaba,
Dilatör denemek daha büyük cesaret bence ben yapabilir miyim pek emin değilim. Ben de erkek arkadasımla 4-5 kere uğraştım kaç kere ağladım yapamayacağım hiç diye korktum. Ben kendimi canım acımaya başlayınca aşırı kasıyordum ve itiyordum. Bir gün dayanabildiğin kadar dayan dedim kendime. Tekrar denediğimde biraz daha dayandım sonra tekrar ittim fakat olduğunu gördüğümde psikolojik olarak rahatladığım için sanırım sonrasında yapabildik. Kendi başıma yapmaya çalışsam yapamazdım gerçekten dilatör kullanabiliyorsanız biraz daha dayanıp eşinizle denerseniz çok kolay yapabilirsiniz. Benim panikten yüzüm uyuşuyordu midem bulanıyordu ben yapabildiysem çoğu kişi yapabilir sadece kendinizi o sırada telkinleyin yeter
Anladım, o zaman kendimi rahat bırakıp o kasların gevşemesini sağlamam gerekiyor. Dediğim gibi vajina girişinde bir problem yaşamıyoruz penisin yarısı girebiliyor. Buna rağmen bunca zaman kanamanin olmaması zar yapısının esnek olduğunu gösterir değil mi? Ya da şöyle sorayım penisin tamamı girdiğinde kanama olma ihtimali var mı? Çünkü parmak egzersizi de yapıyorum ve kanama olmadı.Hayır kızlık zarı vajina girişinde hemen. Sizin takildiginiz yer vajina kaslarının olduğu kısım. Kasildigin an o kaslar sikilasir canım. O yüzden duvar gibi his olmuş olur.
Kendinizi bol bol telkinleyin. Alkol alıyorsanız alkol alın psikolojik olarak rahatlatacaktır. O baskının hemen ilerisi sonra tamamen bitiyor ama dediğim gibi telkinleyin sürekli ve kayganlaştırıcı kullanın o da rahatlatırUmarim yapabilirim dilatorlere alistim ama eslide o baskiyi hissettigim anda itiyorum esimi beynimi kontrol edemiyorum
Anladım, o zaman kendimi rahat bırakıp o kasların gevşemesini sağlamam gerekiyor. Dediğim gibi vajina girişinde bir problem yaşamıyoruz penisin yarısı girebiliyor. Buna rağmen bunca zaman kanamanin olmaması zar yapısının esnek olduğunu gösterir değil mi? Ya da şöyle sorayım penisin tamamı girdiğinde kanama olma ihtimali var mı? Çünkü parmak egzersizi de yapıyorum ve kanama olmadı.
Hayır canım artık kanama olma ihtimali yok bence. Çünkü esnek zar yaoisindan dolayı. Zaten penisin yarisi girmiş kendini rahat bırak nefes alıp ver eşin yavaş yavaş devam etsinAnladım, o zaman kendimi rahat bırakıp o kasların gevşemesini sağlamam gerekiyor. Dediğim gibi vajina girişinde bir problem yaşamıyoruz penisin yarısı girebiliyor. Buna rağmen bunca zaman kanamanin olmaması zar yapısının esnek olduğunu gösterir değil mi? Ya da şöyle sorayım penisin tamamı girdiğinde kanama olma ihtimali var mı? Çünkü parmak egzersizi de yapıyorum ve kanama olmadı.
Kayganlastirici olarak ne kullaniyorsunuz ben via ile baslayani kullaniyorum su bazli ama ne kadar saglikli bilmiyorum mantar yapmasijdan korkuyorumKendinizi bol bol telkinleyin. Alkol alıyorsanız alkol alın psikolojik olarak rahatlatacaktır. O baskının hemen ilerisi sonra tamamen bitiyor ama dediğim gibi telkinleyin sürekli ve kayganlaştırıcı kullanın o da rahatlatır
Kizlik zari bazilaribda esnek olabiliyor dogustan olmayabiliyor ve korktugumuz gibi degilmis cok ince bir yapidaymis genelde vajinismusla ilgili yazilmis kitaplar var isterseniz okuyub bu surecte detayli bilgi almak cok iyi geliyor ben ilk zamanlar vajinamin yerini bulamiyordumAnladım, oradaki kasların devreye girmesi sebebiyle o duvar oluşuyor diyorsunuz. Peki bu durumda kızlık zarına henüz ulaşılamamış mı oluyor? Kusura bakmayin saçma bir soru olabilir ama penisin yarısı giriyor sonuçta o yüzden o duvarı kızlık zarı olarak düşunmüştüm kendimce.
İnsallah aşarız canim.Biz de bugün eşimle uzun bir aradan sonra ilk defa denedik.Başta girerken çok zorlandım ama sonra yavaş yavaş girdi.Biraz acı oluyor eşim hareket ettirirken ama dayanmaya çalışıyorum.Kendimi kasmazsam biraz zevk alabiliyorum yine.Çok yapsak daha çok alışırım gibi geldi.
Merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim. O başlığa yazdığınız cevabı yeni gördüm. Oradan cevap alamadığım için bir de bu başlığa yazmak istedim.
Şöyle ki vajina girişinde ve penisin bir noktaya kadar da ilerleyisinde ağrı hissetmiyorum ancak penis yarıya kadar girdiğinde orada bir duvar ortaya çıkıyor ve penisin oraya değmesi, ilerlemeye çalışmasi ağrı yapıyor ve daha fazla devam edemiyoruz.
Ancak parmak egzersizi yaptığımda gerek benim gerek ise eşimin parmağınin tamamı rahat bir şekilde herhangi bir engele takılmadan ilerleyebiliyor.
İşte bu durum zar ve duvar konularında kafamda soru işaretlerine neden oluyor. O noktanın kızlık zarı olduğunu, o nokta geçilemedigi için zarın yırtılmadigini düşünmüştüm hep.
Anladım, o zaman kendimi rahat bırakıp o kasların gevşemesini sağlamam gerekiyor. Dediğim gibi vajina girişinde bir problem yaşamıyoruz penisin yarısı girebiliyor. Buna rağmen bunca zaman kanamanin olmaması zar yapısının esnek olduğunu gösterir değil mi? Ya da şöyle sorayım penisin tamamı girdiğinde kanama olma ihtimali var mı? Çünkü parmak egzersizi de yapıyorum ve kanama olmadı.
Kayganlastirici olarak ne kullaniyorsunuz ben via ile baslayani kullaniyorum su bazli ama ne kadar saglikli bilmiyorum mantar yapmasijdan korkuyorum
Ben doktor muayenesi oldugumda kizlik zarin normal dedi. Ama bende asiri asiri kanama oldu. Normal bu mu dedi eşim.
Kan gelip gelmemesi az gelmesi ya da cok gelmesi sizi hic korkutmasin. Duşa giriyorsun gecip gidiyor. :)
Hayır canım artık kanama olma ihtimali yok bence. Çünkü esnek zar yaoisindan dolayı. Zaten penisin yarisi girmiş kendini rahat bırak nefes alıp ver eşin yavaş yavaş devam etsin
Kizlik zari bazilaribda esnek olabiliyor dogustan olmayabiliyor ve korktugumuz gibi degilmis cok ince bir yapidaymis genelde vajinismusla ilgili yazilmis kitaplar var isterseniz okuyub bu surecte detayli bilgi almak cok iyi geliyor ben ilk zamanlar vajinamin yerini bulamiyordumokuya arastira ogrendim henuz tam asamadim ama kitaplarin bilgi acisindan faydasinu gordum allah yardimciniz olsun
Bence vajinayı kendi gozlerinizle görün önce. Çok içerde olan bir şey değil. Penisin yarısı giriyorsa zarı geçmiş olması lazım aslında. Ben ilk zamanlar yanlış yeri mi zorluyoruz korkusunu yaşıyordum vajinanın yerini bilmediğimden. Kontrole gittim doktor su akar yolunu bulur dedi. Kontrol ederken de dış dudaklarin aşağı tarafından tutup kendine çekip vajinayı kontrol etti. Ben de eve gelip denedim bunu. Çok rahat bir şekilde görülüyor. Orasi ufak bir delik zaten. Esniyor ama kasinca tabiki almıyor. Doktor bana bir tecavuzcu olsa şimdiye bir şeyler yapmıştı ama eşin anlayışlı oldugu için böyle bekliyorsunuz demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?