- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.141
İlişki sonrası hemen idrara çıkmak iltihaplanmayl önler.Bir de idrar yollarını yıkayan suda eriyen bi ilaç var doktorunuza danısarak kullanabilirsiniz.Bizim durumumuzdakilere doktorlar recete ediyorlar.Ben hep kullanıyorum o sorunum ortadan kalktı.
Doktora sordunuz mu?İlaç verir belki onun için.Ben zaten normalde bir bardak su veya çay içsem yarım saat ya sürer ya sürmez sıkışırım tuvalete. İlişki sonrasinda da zaten tuvalet ihtiyacı hissediyorum gidiyorum.
Ama benimki üsütmeden kaynaklı olabilir. Son yıllarda idrar yollarıyla ilgili sorunlar yaşamıştım. Umarım kronikleşmez. Acısına dayanmak çok zor
Doktora sordunuz mu?İlaç verir belki onun için.
Ben de 14 yaşından beri çok çektim idrar yolu enfeksiyonundan 1 sene antibiyotik kullandırttığını bilirim doktorun.O iltihap bir sene bitmemişti bi türlü çok kötüydü.Sonraki yıllarda ise üşüttükçe hemen idrar yolu enf olmya başladım doktor doktor gezerek tecrübelerle kendimi idare etmeyi öğrendim artık.Normalde kadınların üretra denen idrar yolu kısmı zaten erkeğe göre daha kısa oldugundan kadınlar kolayca idrar yolu enf olurlarmış ama mesela ürolog bana demişti ki senin üretran normal bir kadınınkinden de kısa ekstra dikkat etmelisin.Soğuktan korunup ilişki öncesi ve sonrası idrara çıkmalısın deyip sıkıntı yaşadıkça içmem için ilaç yazmıştı.O zamanlar bakireydim o yüzden sadece üşütünce enfekte oluyordum ama şimdi ilişkide çok dikkat etmeye çalışıyorum yoksa hemen yanma oluyor bende de.Erkekler ne rahatlar bize göre ya şimdi böyle uzun uzun yazınca bir kez daha farkettim :)
Suda eriyen bir ilaç var idrar yollarını yıkıyor.Çok güzel bana doktorum verdi yıllardır sıkıntım olunca antibiyotiğe gerek kalmadan onu kullanıyorum.Tabi tüm ilaçları hafif bile olsa doktor tavsiyesiyle kullanma taraftarıyım.Doktora gittiğiniz zaman sorabilirsiniz gerçekten benim sıkıntımı epey hafifletti.Özellikle unutmazsam ilişki yaşadığım gün veya ertesi sabah kahvaltıdan sonra bir bardak suya koyup içiyorum o yanmalar da olmuyor içtikten sonra.Ben de 2-3 yaşlarındayken yaşamışım ilk. Komşumuz bir bitki çayı getirmiş ağıdımı duyuncaavuç kadar iltihap aktı öyle rahatladın der anlatır annem. Ondan sonra öyle bir şey yaşadığımı bilmedim ama 18 yaşımdayken Ağustos ayında tekrar yaşadım bunu. Anlamadım ne olduğunu da. 1 hafta ağladım ağrıdan. Sonra adet oldum öyle geçti.
Bir de geçen sene yaşamıştım onda da antibiyotik kullandım. Ama iltihap kuruması galiba. Vücudunda iltihap olan insanlar çok üşür diye duymuştum. Bende de kansizlık yok bir şey yok. En son ondan şüphelendim. Ara ara yanma hissediyorum o bölgede. Öyle olduğu zaman sıcak tutmaya çalışıyorum kendimi.
Suda eriyen bir ilaç var idrar yollarını yıkıyor.Çok güzel bana doktorum verdi yıllardır sıkıntım olunca antibiyotiğe gerek kalmadan onu kullanıyorum.Tabi tüm ilaçları hafif bile olsa doktor tavsiyesiyle kullanma taraftarıyım.Doktora gittiğiniz zaman sorabilirsiniz gerçekten benim sıkıntımı epey hafifletti.Özellikle unutmazsam ilişki yaşadığım gün veya ertesi sabah kahvaltıdan sonra bir bardak suya koyup içiyorum o yanmalar da olmuyor içtikten sonra.
Özelden yazdım sizeİlacın adı ne peki? Doktora adını sorardim
Vajinal yanma iliskiden sonra bende de oluyor biraz.O da biraz zorlandigimiz için oluyordur heralde.İdrar yolu için verecekleri ilaç belli aslında. Antibiyotik. Ama çekilmez hale geldiği zaman kullanıyorum ben.
Vajinal yanma içinse gitmedim.yarin gideceğim. Ama son denemede hissetmedim bunu. Çünkü kayganlik fazlaydı
Merhaba öncelikle sakin olmalısın... Vajinismusu tamamen aşanlar bile ara ara kasılma yaşıyor. İlişki olmuşsa, çok daha kolay bunu atlatman.☺ Nefes egzerizisi yapabilirsin herşeyin senin kontrolün altında olduğu anlaman yeterMerhabalar 8 aylık evliyim ve 5.ayımızda tedavi olmaya karar verdik İzmir de bir doktora gittik eşimle. Sonrasında tam olarak çözüme kavuşamadık. Egzersizleri tam yapabiliyorum ama eşimle denerken 1 2 kere oldu sonrasında sanırım kendimi yine kasıyorum ve devamı gelmiyor. Ne yapmam gerekiyor çözüme kavuşanlar yardımcı olabilir mi çok kötü bir durum
Aranızda doktora giden var mı önerilerinizi bekliyorum.
Hera klinik harici lütfen her yer de onun reklamını yapan insanlar var.
Çok teşekkür ederim umarım bir an önce herkes kurtulur bu durumdan önerilerinizi bekliyorumMerhaba öncelikle sakin olmalısın... Vajinismusu tamamen aşanlar bile ara ara kasılma yaşıyor. İlişki olmuşsa, çok daha kolay bunu atlatman.☺ Nefes egzerizisi yapabilirsin herşeyin senin kontrolün altında olduğu anlaman yeterBunun üzerine eğitici videolar izleyebilirsin YouTube’dan. Şuna inanmalısın cinsel bölgesine dokunamayanlar var o noktadan sağlıklı ilişkiye dönenler var sen hiç panik yapmamalısın Birkere olduysa yine olur ve zamanla daha da güzel olur dediğimi yaparsan bana teşekkür edeceğinden eminim.
Aynen bende öyle İzmir de tedavi oldum sadece hemşire ile egzersiz nefes denemeleri yaptık ama hâlâ yanmalarım devam ediyor bir türlü tam olarak çözemedim malesefCanım ben ankara’da bi doktora gittim ama tedavi hiç işe yaramadı...
doktorun yaptığı tek şey nefes almayı ve vermeyi öğretmek ve kegel
jnci diye bir arkadaş burda aslında anlatmış nasıl çözdüğünü o konuyu oku
Merhaba. Ben acı. Eya ağrı Hissetmiyorum ama eşim girMeyi denediği an irkiliyorum ve geri kayıyorum bacaklarımı açamıyorum. Çok büyük kvga ediyoruz. Az önce gene denedik ıslanma herşey var parmağımı sokuyorum giriyor eşimin parmağını sokmaya çalıştım oda girdi az olsada . Ama penisi sürtüp Girmeye çalışırken acayip rahatsızlık hissi oluyo istemesemde. Bacaklarımı havada tutmamı istiyo eşim ama yapamıyorum. Kendisi oturur vaziyette deniyo girişi bence o yüzden olmuyo. Bide kontrol bende değil kendisi eliyle zorluyor. Nası iletişim kurcağımı bilmiyorum kendisiyle artk. Ayıp olcak belki ama beni böyle yatakta bırakıp sinirlenip gitti istemiyorum diye. Dayanamıyorum.Aslında içerideki ağrı tam olarak ilişkiye görebildiğimiz zaman çok oldu. Onda da ben alttaydim zaten. Eşim bir muhabbet açtı. O esnada da hareket ediyordu zaten.
Ama üstteki pozisyonda o acıyı çok sert hareket edince hissetmistim. Ama üstteki pozisyonda zaten tuvalete oturur gibi olunca gevşemek daha kolay oldu ve sonuna kadar gidebildik zaten. Tek problem fazla geriye çekip girince sanki çıkmış da yeniden giriyormuş hissini yaşayip kasılmam oldu.
Penisi içeriye alırken ne kadar serbest biraksaniz da baskıyı hissedince kasiliyorsunuz muhtemelen. Yaşadığım şey de bu. Ben kandan mandan korkmadım hiç. Hep canım yanacak korkusu oldu
Ara ara yaşıyorum bu korkuyu ama daha önce yaptım yine yaparım ağrıdan ölmem ki diyerek ikna etmeye çalıştım kendimi
Kizlarrr yardimmm edinnn dilatorle esim 4. De dahil sokuyor fakat eslide kasiyorum daha dogrusy bacaklarimi siktgim icin esim giris saglayamiyor bacaklarimi kasmayi nasil sonlandirabilirim kadin ustte pozisyonunu onermeuon o sekilde yapamiyorum malesefkiii soz kendinizi nasil rahatlattiniz esli denemedi lutfen yardimmm sona geldin tijanip kaldim
keşke yensemde öneri verebilsem ama aynı durumdayız. Eşim bacaklarını kendine çek kaldır diyor ama kaskatı oluyo yapamıyorum. Üstteyknde ayaklarm titredi yapamadım. Napmalıyım bilmiyorum
Eşinize birakmayin,siz kendiniz ayarlayin yönünü falan.Bacaklarinizi açin ve esiniz öne doğru eğilsin.Sonra penisi tutup yerlestirin ve esiniz cok hafif itsin.Bu arada karninizi sisirip sakin bir sekilde nefes alip verin.Her nefeste bir adim ilerleyin.İsterseniz sizin üstte olduğunuz pozisyonda da deneyebilirsiniz.O da rahat oluyor.Ben bunlari yaparak başardim,umarim siz de başarırsınızkeşke yensemde öneri verebilsem ama aynı durumdayız. Eşim bacaklarını kendine çek kaldır diyor ama kaskatı oluyo yapamıyorum. Üstteyknde ayaklarm titredi yapamadım. Napmalıyım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?