Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba canim tebrik ederim cok sevindim:) esli denemeyi nasil basardiniz bende o noktada sıkıntı yasiyorum

Tebrik ederimm harika bir haber yine olacak daha kolay olacak rahat olun her yaptığınızda kolaylaşacak emin olun

Ne kadar da duygularima tercuman bir yazi Tesekkur ederim bunu paylastiginiz icin. Aylar once caresizce burada paylasimlari okurken ben de bir gun yenicem ve basari oykumu buraya yazicam, ayni sorunu yasayan arkadaslari yureklendiricem diye kendime sozler veriyordum. Oysa yendim-ve tabi bir anda olmadi, bu bir surecti- ve yazacak motivasyonu bile bulamiyorum simdi. Cunku her iliski oncesi yine stres isteksizlik ve bastan beri devam eden kuruluk, parmak egzersizi ve iliskide rahatsizlik aci hissi. Bunlari hala asamadim. Bir gram keyif alamadim hicbir defa. Suanda cinsellik benim icin sirf esim mutlu olsun diye yaptigim bir eylem. Cunku bir bucuk sene beni bekledi, cok sucluluk duyuyorum.

Bahsettiginiz filmi izliycem. Dilerim bana da faydasi olur

Yavas yavas alışacaksınız aparatlari 1 1 artirin boyunu ondan sonra p.e gecin....inaanin yapa bilirsiniz...korkmayin

Aynı süreçleri hepimiz yaşıyoruz üzülmeyin.Ben orama bile elimi süremez hüngür hüngür ağlardım eşimle denemeye kalktığımız 10–15 dk titrerdim.Benim gibi bir insan bu duruma geldiyse bunu yenen herkes gelir diye düşünüyorum:) siz cesaretle ve keyif almaya odaklanarak devam edin bir bakmışsınız hepsi yoluna girmiş. Kuruluk dönemi süresince gleitgelen kullanmıştım ben epey acımı azaltmıştı eğer kullanmıyorsanız tavsiye ederim.

canım umarım en kısa zamanda atlatırsın benim oyle bir sorunum yoktu yani bakıp dokuna biliyordum sana tek tavsiyem ilk başta kucuk bir ayna alarak vajinanı incelemen sonra alışırsan parmakla egzersiz yap

Eşli denemede resmen tramva geçiriyorum . Herkes acıya katlan diyor alışır diyor. Allah yardımcım olsun.

bende oyleydim canim esim bana o an oyle bir kitliyorsun ki kendini asla gucum yetmiyir diyordu ki normalde asla o guce sahip degilim fiziken ama iste dedigim gibi krem kullanmadim ben spray kullandim ve cook faydasini gordun hatta dilator denemesinden sonra esimle denedim 1 kere ama basarisiz sonuclandi cunki kucucuk bir agri bizi panige sokuyor sonra bu forumda spray kullandigini yazmisti biri hemen aldim 2-3 gun spreyla ders calisip tekrar denedim o zaman basarili oldum sonrasinda oturup agladim bundan mi korkuyormusum diye ama inkar etemeyecegim hala korku var icimde aklima geldikce ama baya faydasini gordum be sprey bende cook ise yaradi sende al ve dene

İsmi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…