Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Masallah tebrik ederim rabbim saglikli bebis nasip etsin inşallah, ne kadar surede duzene giriyor peki gercekten merak ediyorum dilatorle şuan rahat calisiyorum esliyi başaramadım henüz eşli de hemen düzene giriyor mu

Aynısı bendede olmustu canım sen nefes al verirken kayıp gidiyor

canım umarım en kısa zamanda atlatırsın benim oyle bir sorunum yoktu yani bakıp dokuna biliyordum sana tek tavsiyem ilk başta kucuk bir ayna alarak vajinanı incelemen sonra alışırsan parmakla egzersiz yap
Merhaba benim bi sorum okucaktı dilatörle egzersiz yapıyorum ilk 2 tanesini yapabiliyorum hepsi okuyor ama 3 cü p botunda gibi ve o duvar denilen şey oluyor canım yanıyor ne yapmam lazım

Kızlar, 4 sene bu rahatsızlığı yaşayıp yenmiş, çok zor günler geçirmiş biriyim, artık kayganlaştırıcı dahi kullanmadan yapabiliyorum. Bakın eğitim psikolojisinde eşik yöntemi diye bir metot vardır. Asansör korkusu olan birini küt diye asansöre bindiremezsiniz. İlk gün biraz asansörden bahsedersiniz, ikinci gün önünden geçersiniz, sonra bir girer çıkarsınız, en son artık binebilir hale gelecektir fobi sahibi kişi. Bu hastalık da böyle. Aparatsız yenemezsiniz. Eşik yöntemiyle her gün aparatları büyüterek ilerlemeniz lazım. Ben aparatta bir noktadan sonra ilerleyemedim, kimileri tamamını bitirip eşiyle başarabildi. Ben o noktada doktora gittim, doktorum çok özel bir insandı, saçlarımı okşayarak, sürekli telkin ederek en büyük aparattan daha büyük aparatı bile almamı sağladı. Bundan büyük penis olamaz, bunu bile alıyorsun bak gör diye. Eşimle de konuştu, evimize gittik, denedik, 45 dk sonra her şey bitmişti, olmuştu. Üstelik benim doktorum sadece muayene ücreti alıyor. Benim tedavim öyle binlerce lira tutmadı. 600 lira gibi bir rakam tuttu, iki seans. Gerekirse telefonunuzu satın, ama hayatınızı ertelemeyin.

Kim acaba bu doktor

Kuzular dilatörü nasıl kullanıyorsunuz ben basıl kullanacağımı hiç bilmiyorum.

insallah kurtulursun insani hayattan sogutuyor ama eger kendin dahi elleyemiyorsan vajinana bir doktora gorunmeni tavsiye ederim belki o zaman daha rahat olursun
Merhaba ben aparatla yapmaya çalışıyorum ilk 2 aparat olıyor 3. Olmuyor duvar hissi oluyor canım yanıyo sadece bi kısmı giriyor yönünü nasıl ayarlıycaö bilmiyorum

Nasıl yendiniz ben 2 aparatı yapıyorum ama 3. Sü çok acıyor duvar hissi oluyor 5 cm itebiliyorum yönünü ayarlayamıyorum yardımcı olur musunuz

Nasıl yendiniz ben 2 aparatı yapıyorum ama 3. Sü çok acıyor duvar hissi oluyor 5 cm itebiliyorum yönünü ayarlayamıyorum yardımcı olur musunuz
Derince nefes alın gözünüzü kapatın, takıldığınız yerde duraklayın hafifçe sağa sola itin aşağı yukarı yapın, çıkarın,, ben yağ sürüyordum bu şekilde sokunca acıdığı zaman derin nefes alıp bekliyordum dairesel hareketler yapıyordum 4ncü dilatörle yapmama rağmen kızlık penislee bozuldu

telekkür ederim dışardan belli oluyor mu bozulunca ben egzeesizden sobra bakıyorum vajna deliğine ıkınmadan da görebiliyorum genişliyor sanırım önceden ıkınarak zor görüyodum

Ben nefes alıp veriyorum ama hiç fayda etmiyor
Canım doktorun bana dediği bacaklarını ne kadar kapatırsan vajina kasları o kadar kasar bir bacağını uzat diğerini yana yatır ve yavaş yavaş kesinlikle hızlı değil her nefes aldığında bişey tık ilerlemeye çalış ben yaptığında fark ettim vajinanın hemen ilerisi sanki marul gbi kat kat orası kademe kademe ilerleyince kendi kayıyor önemli olan acı hissini değil de nefes vermene odaklan ve fark edeceksin nefes verirken itince daha rahat çünkü kasların açılıyor ve ben bu vajinusmus illetini 4gun önce hayatımdan çıkardım

Vajina esneyen bir yapıya sahip, kalıcı olarak genişlemez. Cinsel ilişki ya da aparatla hiç genişlemez. Yanlış bilgi vermek istemem, bazı zor doğumlarda bazı deformasyonlar olabiliyor sanırım ama cinsel ilişkiya da minicik dilatörle kalıcı genişlemesi imkansız vajinanın. Kızlık zarını dert etmeyin. Eşiniz dert ediyorsa, aparat çalışmanızı istemiyorsa ya da kan gelir diye eşinizden çekinip aparattan korkuyorsanız korkmayın. Eşinize bu yazdığımı gösterebilirsiniz. Defalarca parmak denemesi yaptım, evde kendim defalarca dilatörle çalıştım, doktorum hiçbir penisin olamayacağı kalınlıkta dilatör uyguladı, ardından ultrason cihazının aparatını uyguladı ki kocaman bir plastik parça, penisin iki katı neredeyse. Bunların hiçbirinde kanama olmadı. Eşimle ilk ilişkimde kanamam oldu. Ben de şaşırdım nasıl böyle oldu diye ama böyle oldu. Tabii her kadın aynı olacak diye bir şey yok, burada dilatör çalışırken kanaması gelenleri de okumuşluğum var ama çoğunluk benim gibi inanın. Kanamayı da parmağınız kesildi, birden acıdı gibi düşünmeyin. Benim ilk ilişkim penis bir kere girdi çıktı şeklinde olmadı. Rutim düzenli bir ilişki gibi, penisin tamamı girerek ve hel git yaparak oldu. O süreç boyunca hiçbir şey hissetmedim, her şey bitip lavaboya gittiğimde kan gördüm. Lütfwn korkmayın, kendinize acımayın ve bir an önce aparat tedavisine başlayın. Zaman kaybetmeyin. Nasıl iyi hissettirdiğini anlatamam. Sırtınızdam kalkacak yüke konsantre olun, belki de hayattaki tek derdiniz budur. O dertten de kurtulacağınıza odaklanın. Bolca anestol krem+bolca kayganlaştırıcı+motive nazik fakat kararlı bir eş+o an kontrolü eşine bırakmış bir kadın. Bu işin formülü budur arkadaşlar. Kontrolü bırakmak için ellerinizi başınızın arkasında birleştirin. Yirmilik dişimi çektireceğim zaman ani bir hareket yapıp rezil olurum diye ellerimi kalçamın altına saklamıştım:) eşinizi itip motivasyonunu kaçırmamak için bunu yapabilirsiniz. Tekrar söylüyorum, günlük hayattaki pek çok rutin işten çok daha az acı veriyor. 1 ila 10 arasında puanlasam koltuk altı ağdasına 8, regl öncesi kaş aldırmaya 6, ayak serçe parmağını orta sehpaya çarpmaya 4, ilk ilişkiye ise 2 puan filan veririm sanırım. Üstelik ardından gelen o güzel rahatlama, yılların ya da ayların yükünü atma ve eşinize hissettirdikleiniz de cabası.

Evet içi yaprak yaprak . Ben acıya çok dayanamıyorum galiba. O yüzden kasıyorum ilk hiçbirşey yapmadım sadece ucunu tutup ağlamıştım. Dün denerken de acımadı ama alamadım bide plastik sert biraz silikon olsaydı keşke

Her nefes verdiginde birazcık ilerlet ve hep kafanda basaricam olsun birinci aparat olsun diğerleri olsun diye o kadar cabalicaksin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…