Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya ben yanma hissine razıyım da batma olmasa keşke. Bir de dayanırım diye zorluyorum kendimi ama aynı ritimde sürekli çarpma hissini duyunca dayanamıyorum. Tek umudum kuruluktan dolayı olması.
Son denemede üst pozisyonu denemiştik. Onda artık gözümü kapatıp kendi kendime konuştum içimden. Bak güzelim, bak canım dedim kendime ilk defa. Vajinan genişledi, acı olmayacak, normal olan zaten acısız olması dedim durdum.
Ama benim yorulduğumu eşim fark edince kendisi hareket etmeye başlıyor ve o zaman tam bir acı olmasa da rahatsız edici bir hisse kapiliyorum. Bitsin istiyorum bir an önce.
Hyt52 isimli arkadaş sağ olsun çok destek oldu bu süreçte. Onun tavsiyesiyle üstteki pozisyonda vajina genisleyince alta gecmeyi düşünüyorum şimdi. İnşallah bundan sonrası daha kolay olacak :)

İnsallah canım,ben de ayni seyleri yaşiyorum.Üstteyken de esim hareket ettirince aciyor dediğin gibi.

Tamamen alışık olmadığınız için oluyor hepsi emin olun Sık sık denemeye devam bir bakmışsınız keyif alır hale gelmişsiniz :)

Üstteki pozisyonu nasıl yapıyorsunuz ben sanki daha çok kasılıyorm ve yerleştiremiyorum penisi. Sanki daha kapalı oluyor üstteyken. Kolay bi yolu varmı???

Peki müsait olunca yazayim ama şunu da söyleyeyim ben hiç egzersiz falan yapmadım. Ne parmak ne dilatör. Hiçbirini yapmadim

Üstteki pozisyonu nasıl yapıyorsunuz ben sanki daha çok kasılıyorm ve yerleştiremiyorum penisi. Sanki daha kapalı oluyor üstteyken. Kolay bi yolu varmı???

Erkek bacaklarını birbirine tam birlestirmeli bence canım. Başta girdirmeye çalışırken rahatsız edici bir his oluyor baskidan dolayı. Bir de vajinanın yerini aynaya bakarak öğrendikten sonra deneme yaparken elinle bul önce, sonra yerleştir. Ucu girene kadar elinle tut. Elini yavaşca çektikten sonra kucuk tuvaletini yaptığını hayal et. Gözlerini kapatirsan kolay odaklanırsin. Kasilirsan eğer dur, o kaslara odaklanıp gevsetmeye çalış. Tuvaletini yaptığını düşünmek faydalı oluyordu benim için. Hafif acı hissedersin belki ama sonuna kadar da alirsin farkında olmadan. Sonrasında da yavaş yavaş hareket edersin. Bir süre sonra ıslanıyor zaten içi iyice. Kolaylaşmaya başlıyor hareket. Ama eğer sen zaten iyice islandiysan daha kolay olur emin ol. İnşallah atlatırsın canım :)

Eşim 3 gündşr konuşmuyor benmle inşallab düzelir ve denerim anlttığınız gibi. Artık başka şeylerden şüphelwnmeye başladım ya . Aynı evin içinde yabancı gbiyiz yanıma yatmıyo , konuşmuyo dayanamıyorum. Biz 10 yıldır birlikteydik. Giç bukadar açılmadı aramız. Çözüm ne bilmiyorum.

merhaba kizlar, bende vajinismusum ve uzun zamadir sessizce takip ediyordum yazismalari artik bende yazayim dedim, allah bu foruma yazan herkezden razi olsun onlarin sayesinde bende yendin hemde kendi kendime ama ben uyusturucu spreyle yendim ayni gun araliklarla 2 kere oludu sonra 2 hafta bidaha yapmadik ve su an reglyim ve nexense icimde bir korku olusuyor yendigim haldr aklima geldikce korkuyorum bu korkunun tamamen kalkmasi icin ne yapabilirim

Tebrik ederm. Bilere daha başardığımda bence korkun kalkacak. Çok sevindim senin adına bizde yenebiliriz umarım.Hangi spreyi kullandınız ve nasıl kullandınız anlatabilirmisiniz?

Adet sonrası daha kolay olur diye okumustum bir başlıkta. Sen "2 kere yaptım yine yaparım" diye dusun. Ki gerçekten de öyle zaten. Aradan 1 ay geçti. Ben de yaşıyorum bazen o tedirliginligi. Islaklık fazla olmazsa naparim, ya canım acirsa vs. Ama her seferinde yaşadığım şey aynı oluyor.

Konuşması için adımı ondan beklemeyin. Sorun ne bilmiyorum ama seninle böyle küs durmaya dayanamıyorum diyebilirsiniz. Sakın sakin konuşarak sorunu çözmeye çalışın. Eğer sorun vajinismussa da yılmadan anlatmaya çalışın bu rahatsızlığı Türkiye'de 10 kadından biri yaşıyormuş, bak tek ben değilim, aşacağız bunu diyerek.
Yoksa eşimle ben de küslükler yaşadım ama biz zaten tanıştığımız dönemden beri birbirimize küs duramıyoruz. Buna rağmen sinirle birkaç kez boşanma lafını dahi etti kendisi. Ama adım atınca o da sana adım ata bir sekilde canım :)

Deniyorum ama tepki vermiyo umarım çözeriz. teşekkür ederim

Tebrik ederm. Bilere daha başardığımda bence korkun kalkacak. Çok sevindim senin adına bizde yenebiliriz umarım.Hangi spreyi kullandınız ve nasıl kullandınız anlatabilirmisiniz?

insallah en kisa zamanda sende yenersin canim soyle soylim ben yurtdisindayim burdaki bir eczaneden aldim ustune bogaz agrilari icin uyusturucu sprey yaziyor internette arastirdigimda cikti eminim sende internete yazarsan cikar etrafinda satilanlari dogrusu bende bu formda birinden gordum iste dilatorle yenmislerde benim dilatorum yoktu bende makyaj fircalarima pecete sarip sonra sitreclemistim yag dokup aynada egzersiz yapmistim sonra artik kendimi hazir hissedince esimle denedim malesef husran oldu cunki giriste sizlama tarza agri hissedince hemen agriyor diye bagirmistim sonra sprayi aldim hic bir sekilde hissetmedim bile iliski sirasinda hatta ilk denemeden sonra cook aglamistim bu muymus korktugum diyee sende spreyi al ve egzersizleri yap inan 2 haftada yeneceksin canimm..

aynen oyle eminim yine ilk seferki gibi bu muymus korktugum diyecegim ama iste insan dusunuyor rabbim en kisa zamanda dusunmeden korkmadan yapabilmeyi nasip etsin cok stress veren birsey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…