Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kizlar, bende vajinismusum ve uzun zamadir sessizce takip ediyordum yazismalari artik bende yazayim dedim, allah bu foruma yazan herkezden razi olsun onlarin sayesinde bende yendin hemde kendi kendime ama ben uyusturucu spreyle yendim ayni gun araliklarla 2 kere oludu sonra 2 hafta bidaha yapmadik ve su an reglyim ve nexense icimde bir korku olusuyor yendigim haldr aklima geldikce korkuyorum bu korkunun tamamen kalkmasi icin ne yapabilirim

Tebrik ederm. Bilere daha başardığımda bence korkun kalkacak. Çok sevindim senin adına bizde yenebiliriz umarım.Hangi spreyi kullandınız ve nasıl kullandınız anlatabilirmisiniz?

Adet sonrası daha kolay olur diye okumustum bir başlıkta. Sen "2 kere yaptım yine yaparım" diye dusun. Ki gerçekten de öyle zaten. Aradan 1 ay geçti. Ben de yaşıyorum bazen o tedirliginligi. Islaklık fazla olmazsa naparim, ya canım acirsa vs. Ama her seferinde yaşadığım şey aynı oluyor.

Konuşması için adımı ondan beklemeyin. Sorun ne bilmiyorum ama seninle böyle küs durmaya dayanamıyorum diyebilirsiniz. Sakın sakin konuşarak sorunu çözmeye çalışın. Eğer sorun vajinismussa da yılmadan anlatmaya çalışın bu rahatsızlığı Türkiye'de 10 kadından biri yaşıyormuş, bak tek ben değilim, aşacağız bunu diyerek.
Yoksa eşimle ben de küslükler yaşadım ama biz zaten tanıştığımız dönemden beri birbirimize küs duramıyoruz. Buna rağmen sinirle birkaç kez boşanma lafını dahi etti kendisi. Ama adım atınca o da sana adım ata bir sekilde canım :)

Deniyorum ama tepki vermiyo umarım çözeriz. teşekkür ederim

Tebrik ederm. Bilere daha başardığımda bence korkun kalkacak. Çok sevindim senin adına bizde yenebiliriz umarım.Hangi spreyi kullandınız ve nasıl kullandınız anlatabilirmisiniz?

insallah en kisa zamanda sende yenersin canim soyle soylim ben yurtdisindayim burdaki bir eczaneden aldim ustune bogaz agrilari icin uyusturucu sprey yaziyor internette arastirdigimda cikti eminim sende internete yazarsan cikar etrafinda satilanlari dogrusu bende bu formda birinden gordum iste dilatorle yenmislerde benim dilatorum yoktu bende makyaj fircalarima pecete sarip sonra sitreclemistim yag dokup aynada egzersiz yapmistim sonra artik kendimi hazir hissedince esimle denedim malesef husran oldu cunki giriste sizlama tarza agri hissedince hemen agriyor diye bagirmistim sonra sprayi aldim hic bir sekilde hissetmedim bile iliski sirasinda hatta ilk denemeden sonra cook aglamistim bu muymus korktugum diyee sende spreyi al ve egzersizleri yap inan 2 haftada yeneceksin canimm..

aynen oyle eminim yine ilk seferki gibi bu muymus korktugum diyecegim ama iste insan dusunuyor rabbim en kisa zamanda dusunmeden korkmadan yapabilmeyi nasip etsin cok stress veren birsey bu

Merhaba
Evli değilim ama evleneceğim insanla(ani sorunlardan dolayı yıllardır evlenemedik yakında evleneceğiz) 12 yıldır bu sorunu yaşamaktayım.
İlk yıllar psikolojik ve fiziksel olarak telkinlerle yenmeye çalıştım ama olmuyor. Özel bir kuruma gidecek paramız da yok. Yıllarca denedik olmayınca son 2 yıldır hiç denemiyoruz. Hevesimiz de kaçtı doğrusu.
Kardeş gibi takılıyoruz.
Moralim inanılmaz bozuk. Masaj falan netten okuyup yapmaya çalıştım ama parmak dokununca cinsel ilişkiden bile daha kötü oluyorum kalbim sıkışıyor tansiyonum fırlıyor.
Benim gibi uzun yıllar bunun acısını çeken var mı? Panik atak da var bende. İlaçlar da kar etmedi.
Çözüm öneriniz var mıdır? Bazen sonsuza kadar böyle yaşayacakmışım gibi geliyor.
Benimkinde de peygamber sabrı varmış resmen. Bırakıp gitmedi.
Özetle hikayem bu arkadaşlar. Sesli olarak kimseye söyleyemediğim için paylaşmak istedim.

Ben de ayni seyleri yasadim.Eşimle denemeyi bile birakip arkadas gibi takiliyorduk artik.7 yil sonra doktora gidip yendim ve aslinda zor olmadigini gördüm.Ben de sizin gibi artik umudumu kesmistim.Şimdi de eşim fazla istemiyor işte.Adamin aklina gelmiyor neredeyse cinsellik

Be
Benimki de denemek istemiyor artık ama haklı yani
Psikiyatri ye gitmeyi denediniz mi oradan bir sonuç alınabilir mi sizce?
Ben yendim de eşim alisti galiba bu duruma.Çok nadir ilişki istiyor.Ancak benim çabalamamla oluyor.Ben de biraz sıkılıyorum artık.Zaten biraz soğuktur yapi olarak.Öyle öpme sarilma huylari yoktur pek.Beni sevdiğini davranislarindan falan anliyorum ama beklediğim ilgiyi göremiyorum malesef.

Böyle ömür nasıl geçecek bilmiyorum. Ben sorunu aştığında uzun konuşmalar planlıyorum şahsen. Siz denediniz mi açık açık sorunu söylemeyi? Nasıl karşıladı özel değilse?

Böyle ömür nasıl geçecek bilmiyorum. Ben sorunu aştığında uzun konuşmalar planlıyorum şahsen. Siz denediniz mi açık açık sorunu söylemeyi? Nasıl karşıladı özel değilse?
Yok ben de konuşamadim açik bir sekilde.İlgi bekliyorum demeye çekiniyorum biraz.O kendisi anlasin istiyorum ama anlamiyor malesef.Bir de degiseceğini pek sanmiyorum.Yapisi böyle ve duygularini çok belli edemeyen biri.İletisim problemleri yüzünden de cok kavga ediyoruz ve kavga edince de araya soğukluk giriyor malesef.

3 kez denedik duvar hissi var bi yere kadar oluyor ve çok kanama oluyor canım çok yanıyor doktora gittik bi sorın yok dedi şuan denemeye korkuyorum eşimi itiyorum artık vazgeçtik

Bizim ilişkimizden yola çıkarak söyleyeyim benimkinde odunluk var.
Ona uzun uzun anlatmazsan anlayacak gibi değil.
Ama anlatınca ne olacak hiç bilmiyorum iyi sonuç alırsam buraya yazıcam ama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…