Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Muhtemelen vajinismıssunuz kendini istemsiz kasıp ilişkiye izin vermeme durumunun adı bu.Ağırlık düzeyi kişiden kişiye değişiyor.Siz yenmeye istekli olup eşinizle iletişiminizi açık ve net tuttuğunuz zaman halledemeyeceğiniz bir ğdurum yok emin olun.Bizler bu durumu yaşarken bir de partnerimize konuyu anlatıp anlamasına yardımcı olmaya uğraşıyoruz.Başlarda gerçekten yorucu olabiliyor.Ama sabırlı olun bu bir süreç eminim başaracaksınız.

Zaten zarı bizler kafamızda büyütüyoruz halbuki incecik kelebek kanadı gibi bir doku.Kiminde kanama yapıyor az birşey kiminde kanama bile olmuyor.Eğer fizyolojik olarak gerçekten bir problem yoksa aldırma yoluna gitmek gereksiz hatta bazı insanlarda travmatik bile olabiliyor.Hepsi zihninizin içinde.Korkuyu yenmek=vajinismusu yenmek emin olun

İnsallah başarırrım bu durumu. Yenen herkes bu kadar kolaymıymıs dıyor. Umarım ben de diyebilirim. Cok tesekkur ederim

anlamadim valla nasil siringayla alaksi yok
Siringa yontemiyle hamile kaldim ilk denemede ama kimyasal gebelik gecirdim bunun siringayla alakasi yok demek istedim yani şırınga yöntemi hakkinda bazi kisiler tehlikeli vb. Diye yorum yapabiliyorlar tabiki riskli tarafi varmidir bilemem ben denedim ilk denemede hamile kalabildim.

Merhaba. Gercekten kalbime dokundunuz yazdıklarınızla. Cok üzüldüm cunku aynı seyı yasıyoruz. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki belki sizin kadar zor seyler yasamadım ama az çok benzıyor ve hissettiklerinizi aynen hissettim. Gercekten bu iş tek taraflı değil ama o kadar yoruldum ki artık dahil etmeye calısırken. Siz cok guzel ıfade etmıssiniz zaten. Umarım en kısa zamanda aşarsınız, ve aşarız

Bizede anlatirmisiniz tecrübelerinizi yardima okadar çok ihtiyacim varki

Kızlar öncelikle hemen bir dilator seti sipariş edin ya da parmak egzersizi yapmayı deneyin bana göre dilator parmaktan daha kolay ama tabi bu benim fikrim.ne kadar çok egzersiz yaparsanız okadar beyin olarak rahatlayıp korkuyu atiyosunuz üstünüzden çünkü egzersiz yaptıkça oranın kapalı olmadığını kabul ediyorsunuz ve dilatorleri yapabildikce ilişkiye cesaretiniz geliyo sakın pes etmeyin asla ümidinizi kaybetmeyin bu süreçte en önemli şey morel kendinize inanın ben yaparım deyin ben her yapamam deyip agladigimda hemen toparlandım hayır yaparm yapicam dedim herkes yapiyo bende yaparım dedm kendime hep destek verdim yapamadigim zamanlar oldu çok ağladım üzüldüm ama peS etmedim her gün yeniden umutla denedim 1 ay sürdü evet ama olsun şükür yendim inanın hepiniz her gün dualarimdasiniz lütfen pes etmeyin bu hastalığı yenmek bizim elimizdeymis geç oldu ama anladım bu işin çözümü sizde ertelemeyin çaresiz hissetmeyin kendinizi cnku çare sizsiniz kendinizin doktoru olun ve çabalayın başka türlü olmuyo çünkü
Dilator gerçekten bu işte çok iyi parmak yapamayanlar da dilator sipariş etsin eminim ki olucaktır
Ayrıca bana özelden yazan herkese yardımcı olurum seve seve aynı süreçleri bende yaşadım sizi çok iyi anlıyorum Rabbim hepinizin yardımcısı olsun en hayırlı zamanda kurtulmayı nasip etsin hepinize

Cok sevindim sızın adınıza gercekten. Cok tesekkur ederım paylastıgınız için. İnsallah bız de yenebiliriz

Merhaba aynı doktora ben de gitmistim ilk gittigim doktordu .Bana muayene sonrasi ameliyat olman gerekli kizlik zarin kalin ve yuksek kenarli vajinusmus degilsin olsaydin buraya oturup bacagini bu kadar rahat acamazdin dedi .Ameliyat dedigi icin uzulmus ve yanindan ciktigimda aglamistim.Sonra 2 doktora daha gittim ameliyatlik bir durum olmadigini vajinusmus oldugumu ve bunun dereceleri oldugunu soylediler hatta su an aparatlari calisiyorum sadece jelle 4 .aparat dahil uyusturmadan yapabiliyorum burdaki arkadaslarin da dedigi gibi her sey beyinde bitiyor .Onceden aparatlari uyusturmadan yapamazdim simdi ise sadece jelle cok rahat calisiyorum ve inaniyorum ki esli denemeyi de yakinda basaracagim moralinizi bozmayin sabirla pes etmeden aparatlari calisip kendinize guvenin

Banada aynı şeyleri söyledi , ama hiç bir işe yaramadı hala aksine ,cinsel organimda ağrı var daha kötü oldum ,ümidimi daha çok kırdı eşime mahcup oldum

Banada aynı şeyleri söyledi , ama hiç bir işe yaramadı hala aksine ,cinsel organimda ağrı var daha kötü oldum ,ümidimi daha çok kırdı eşime mahcup oldum
Üzüldüm, geçmiş olsun tekrar görüsmeye çalışın umarım dönüş yapar moralinizi bozmayın umarım her şey yoluna girer

Amin inşallah siz hangi aşamadasınız şuan
Ben cok basındayım . Bebek yagı ve kulak çöpü ile denıyordum doktor parmak yapmaya calıs dedı burda da hep okuyoruk ama onu yapamıyorum yeni anestol krem aldım eşli denedım ama olmadı. Parmak ve kremle denemeyi dusunuyorum

Dilator seti al bende parmaktan daha iyi oluyo ve onunla yendim canım

Bence de dilatör seti almalısın, ben de onun sayesinde yendim en kucuk boyu parmak buyuklugunde zaten, parmak denemekten daha kolay

Benimde öyle olmuyor bir türlü , ümidim tükeniyor
Ben de Burcu hanımla yendim, size uyguladığı tedaviden tek farkı zarın alınmamasıydı. Acaba hiç aparat yapmamış olabilir misiniz? Ben en büyük boy hariç tüm boyları yapabiliyorken eşli denemeyi yapamadığım için doktora gitmiştim. Zar alındığına göre aparatları çok kolay alabilmeniz lazım. Bakın zar alınsın alınmasın orası ilişkiye hazır ve uygun. Önemli olan beyninizi ikna etmeniz.

Bence de dilatör seti almalısın, ben de onun sayesinde yendim en kucuk boyu parmak buyuklugunde zaten, parmak denemekten daha kolay
En kısa zamanda alıcam ınsallah. Sadece yönü nasıl oluyor tarif eder mısınız yani oarmakla da tam yapamadığım ıcın bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…