- 7 Haziran 2020
- 23
- 14
- 3
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.381
Dik deneme vajina yapısı itibariyle hafif popo yönune eğimlidir.En kısa zamanda alıcam ınsallah. Sadece yönü nasıl oluyor tarif eder mısınız yani oarmakla da tam yapamadığım ıcın bılemıyorum
ben suna emin oldum bu is beyinde bitiyor fiziksel sunu yao bunu yapla olmuyor beyninde bu isi bitireceksin bende benzer durum var ne zaman beynimi kodlasam daha rahat oluyor bizler biraz abartiyoriz sanki elalemn nasil yapiyor 17 yasinda yeni evli koylu kadinlar nasil yapiyor bu kadar teknoloji mi var sanmam birazda rahat olacaksim agrisa me kadar agriyacak sanki insanlar neler cekiyor bu agrida kas agrisi baska birsey degil kasilmanin verdigi baski yani ama beyinde birsey olmayacak diye kendini odaklamalisin.Bu sorunu çozenler bana yardımcı olun lütfen ,ben bundan iki hafta önce Gebze'de Burcu cetinkaya ya gittim , jinekolojik muayene yaptı anestiziyle kızlık zarını aldı ,aparatlar soktu içime hatta insanda olan en büyük penis boyunu soktu ,sonra tampon yaptı bir hafta İski yok dedi, çok iyisin sorun gecti dedi ,ondan sonra araya adetim girdi , dün akşam eşimle deneme yaptik sorun aynen devam ediyor , eşim de çok kızdı sen bu isi yapamayacaksin dedi ,çok moralim bozuk ,kızlık zarida yok artik ama olmuyor , o gün anestiziyle doktora izin vermişim demkki ,dokatoru aradım geride dönmedi ilgilnmedi ,başka şehirden gittiğim içinde tekrar gidemem ne yapmalıyım , yenen arkadaşlar tavsiye verebilirmi
Evet canım şimdi dhaa rahat oluyor hatta yagsiz deniyoruz...biraz aci oluyor ama git gide kendimi rahat birakiyorum sankiBana 1 buçuk ay oldu ama vajina ıslaklık olmuyo oyuzden yağsız hiç denemedik
Uzulme reglden sonra da oluyo hatta daha rahat oluyo
Cok tesekkur ederım sımdı daha ıyı anladımDik deneme vajina yapısı itibariyle hafif popo yönune eğimlidir.
Gittiğim klinikte yatakta yatarak yapıyoruz ya dilatörün giriş açısı yere paralel olsun demişlerdiEn kısa zamanda alıcam ınsallah. Sadece yönü nasıl oluyor tarif eder mısınız yani oarmakla da tam yapamadığım ıcın bılemıyorum
Bizede anlatirmisiniz tecrübelerinizi yardima okadar çok ihtiyacim varki
Aynen benim de.
Benimde öyle olmuyor bir türlü , ümidim tükeniyor
Merhaba vajinusmusu yenmiş biriyim size destek olmak isterimBenimde öyle olmuyor bir türlü , ümidim tükeniyor
Banada yardımcı olur musunuzArkadaşlar ben de yeni yenenlerdenim sormak istediğiniz bir şey olursa bana da yazabilirsiniz özelden yardımcı olabilirim seve seve
Merhabalar. Sızın adınıza cok sevındım. Muayene ucretı dısındaki ucret ne kadardıHerkese tekrardan merhaba aylar önce bıraktım buraya yazmayı çünkü pes etmiştim. Ama artık YENDİM! 2,5 yıl oldu evleneli buradan okuduklarımla yenerim diye hep uğraştım dilatörler aldım ama sonuç hep hüsrandı en son burada tavsiye edilen bir doktora gittim anestol sürüp dilatörlerle egzersiz yaptırdı senin problemin kalmamış git anestol sür ilişkiye gir dedi.. Zaten benim denediğim birşeydi bu ve yine olmadı bende bıraktım uğraşmayı denemeyi herşeyi.. 6 ay kadar geçti yine doktor arayışına girdim burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle Acıbadem Kadıköy hastanesinde Bilgiye Ergin hanıma gittim. Allah tavsiye edenden de doktor hanımdan da bin kez razı olsun.. giderken hep yine olmayacak ama son çare diyerek gittim. Kesinlikle reklam gibi düşünmeyin tamamen tavsiye kendisi yenemeyen ve imkanı olan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum Muayene ücreti 500 TL sanırım özel sigortası olanlar daha uygun diye biliyorum. Fiyatı da tedavisi de tavrı da çok çok iyi
Merhabalar nasıl yendiniz rahat hissettiğiniz teknikler nelerdi tarif edebilir mısınızEvlendim 6 ay bunun sıkıntısını çektim
Artık boşanmayı bile düşünüyordum
Kendimi daha rahat hissettiğim teknikler ile yendim
Parmak vs egzersizini o zaman da yapamamıştım hala da bi tuhaf oluyorum okurken bile şuan sorunumuz yok ben şuan bile yapamam parmak çalışmasını. Bunu herkes yapamıyor bence
Tebrik ederim sonradan ne yapildi da yendiniz acaba?Herkese tekrardan merhaba aylar önce bıraktım buraya yazmayı çünkü pes etmiştim. Ama artık YENDİM! 2,5 yıl oldu evleneli buradan okuduklarımla yenerim diye hep uğraştım dilatörler aldım ama sonuç hep hüsrandı en son burada tavsiye edilen bir doktora gittim anestol sürüp dilatörlerle egzersiz yaptırdı senin problemin kalmamış git anestol sür ilişkiye gir dedi.. Zaten benim denediğim birşeydi bu ve yine olmadı bende bıraktım uğraşmayı denemeyi herşeyi.. 6 ay kadar geçti yine doktor arayışına girdim burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle Acıbadem Kadıköy hastanesinde Bilgiye Ergin hanıma gittim. Allah tavsiye edenden de doktor hanımdan da bin kez razı olsun.. giderken hep yine olmayacak ama son çare diyerek gittim. Kesinlikle reklam gibi düşünmeyin tamamen tavsiye kendisi yenemeyen ve imkanı olan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum Muayene ücreti 500 TL sanırım özel sigortası olanlar daha uygun diye biliyorum. Fiyatı da tedavisi de tavrı da çok çok iyi
Benim sağlık sigortam yok sigortasız 565 TL muayene ücreti çıkışta toplam 600 TL ödeme yaptım kalan 35 TL ne için ödedim tam bilmiyorum açıkçası sorgulamadım o heyecanla ultrasonla baktı belki onun için belki egzersiz içindir bilemiyorum yani. Normal Sigortası olanlar daha uygun özel sağlık sigortalılar daha da uygun oluyor arayıp net bilgi alabilirsiniz.Merhabalar. Sızın adınıza cok sevındım. Muayene ucretı dısındaki ucret ne kadardı
Yine aynı egzersizlrri mi yaptırdı farklı şeyler uyguladı mıBenim sağlık sigortam yok sigortasız 565 TL muayene ücreti çıkışta toplam 600 TL ödeme yaptım kalan 35 TL ne için ödedim tam bilmiyorum açıkçası sorgulamadım o heyecanla ultrasonla baktı belki onun için belki egzersiz içindir bilemiyorum yani. Normal Sigortası olanlar daha uygun özel sağlık sigortalılar daha da uygun oluyor arayıp net bilgi alabilirsiniz.
Parmak egzersizi yapıldı. Böyle söyleyince ürkütücü gelebiliyor bende çok kaçtım parmak denilen yerlerden ama korkulacak birşey değil. Ayrıca siz istemediğiniz sürece doktor dokunmuyor bile siz dokunun dedikçe dokunuyor kendisi ittirip zorlamıyor kendin almaya çalış diyorTebrik ederim sonradan ne yapildi da yendiniz acaba?
Yukarıda yazdım parmak egzersizi yaptırıyor dilatör vs kullanmıyor parmak daha itici gelebiliyor biliyorum ama inanın bizim korktuğumuz gibi birşey değil doktor kesinlikle zorlamıyor zorla parmağını soktu falan yazanlar çok okudum asla öyle bir tavrı yok.Yine aynı egzersizlrri mi yaptırdı farklı şeyler uyguladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?