Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben suna emin oldum bu is beyinde bitiyor fiziksel sunu yao bunu yapla olmuyor beyninde bu isi bitireceksin bende benzer durum var ne zaman beynimi kodlasam daha rahat oluyor bizler biraz abartiyoriz sanki elalemn nasil yapiyor 17 yasinda yeni evli koylu kadinlar nasil yapiyor bu kadar teknoloji mi var sanmam birazda rahat olacaksim agrisa me kadar agriyacak sanki insanlar neler cekiyor bu agrida kas agrisi baska birsey degil kasilmanin verdigi baski yani ama beyinde birsey olmayacak diye kendini odaklamalisin.

Kızlar ben parmak egzersizleri ile başladım . Önce kendinizi cesaetlendirin. Gerçekten acı ağrı yok sadece kastigimiz için acı hissi oluyor. Parmak egzersizleri ile biraz daha cesaretiniz geliyor lzaten. Daha sonra dilator setiyle devam edin. Emin olun ki coknkisa sürüde yeneceksiniz yeterki hergun ihmal etmeden egzersizleri yapain bı sure sonra alisiyirsunuz zaten. İlk baslada olmaz demeyin üstüne gidin gün gün ilerlemeyi göreceksiniz. Özelden yazan arkadaşlara da bilgi verdim zaten . Yine sorunuz olursa yazabilirsiniz
Bizede anlatirmisiniz tecrübelerinizi yardima okadar çok ihtiyacim varki
Benimde öyle olmuyor bir türlü , ümidim tükeniyor

Evlendim 6 ay bunun sıkıntısını çektim
Artık boşanmayı bile düşünüyordum
Kendimi daha rahat hissettiğim teknikler ile yendim
Parmak vs egzersizini o zaman da yapamamıştım hala da bi tuhaf oluyorum okurken bile şuan sorunumuz yok ben şuan bile yapamam parmak çalışmasını. Bunu herkes yapamıyor bence

Herkese tekrardan merhaba aylar önce bıraktım buraya yazmayı çünkü pes etmiştim. Ama artık YENDİM! 2,5 yıl oldu evleneli buradan okuduklarımla yenerim diye hep uğraştım dilatörler aldım ama sonuç hep hüsrandı en son burada tavsiye edilen bir doktora gittim anestol sürüp dilatörlerle egzersiz yaptırdı senin problemin kalmamış git anestol sür ilişkiye gir dedi.. Zaten benim denediğim birşeydi bu ve yine olmadı bende bıraktım uğraşmayı denemeyi herşeyi.. 6 ay kadar geçti yine doktor arayışına girdim burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle Acıbadem Kadıköy hastanesinde Bilgiye Ergin hanıma gittim. Allah tavsiye edenden de doktor hanımdan da bin kez razı olsun.. giderken hep yine olmayacak ama son çare diyerek gittim. Kesinlikle reklam gibi düşünmeyin tamamen tavsiye kendisi yenemeyen ve imkanı olan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum Muayene ücreti 500 TL sanırım özel sigortası olanlar daha uygun diye biliyorum. Fiyatı da tedavisi de tavrı da çok çok iyi

Merhabalar. Sızın adınıza cok sevındım. Muayene ucretı dısındaki ucret ne kadardı

Merhabalar nasıl yendiniz rahat hissettiğiniz teknikler nelerdi tarif edebilir mısınız

Tebrik ederim sonradan ne yapildi da yendiniz acaba?

Merhabalar. Sızın adınıza cok sevındım. Muayene ucretı dısındaki ucret ne kadardı
Benim sağlık sigortam yok sigortasız 565 TL muayene ücreti çıkışta toplam 600 TL ödeme yaptım kalan 35 TL ne için ödedim tam bilmiyorum açıkçası sorgulamadım o heyecanla ultrasonla baktı belki onun için belki egzersiz içindir bilemiyorum yani. Normal Sigortası olanlar daha uygun özel sağlık sigortalılar daha da uygun oluyor arayıp net bilgi alabilirsiniz.

Yine aynı egzersizlrri mi yaptırdı farklı şeyler uyguladı mı

Tebrik ederim sonradan ne yapildi da yendiniz acaba?
Parmak egzersizi yapıldı. Böyle söyleyince ürkütücü gelebiliyor bende çok kaçtım parmak denilen yerlerden ama korkulacak birşey değil. Ayrıca siz istemediğiniz sürece doktor dokunmuyor bile siz dokunun dedikçe dokunuyor kendisi ittirip zorlamıyor kendin almaya çalış diyor

Yine aynı egzersizlrri mi yaptırdı farklı şeyler uyguladı mı
Yukarıda yazdım parmak egzersizi yaptırıyor dilatör vs kullanmıyor parmak daha itici gelebiliyor biliyorum ama inanın bizim korktuğumuz gibi birşey değil doktor kesinlikle zorlamıyor zorla parmağını soktu falan yazanlar çok okudum asla öyle bir tavrı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…