Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Reklamdan başka bişey değil sen tut 4 boy dilatörü içine al yine de yapama doktor parmağını soksun hemen ilişkiye gir olsun kandırmayın insanları yazık günah yüzlerce para dökmeyi gerektirecek bir durum değil sadece beyinde ve pozisyonda bitiyor bu olay.. Ayrıntı isteyen arkadaşlar varsa özelden yazabilir benim nasıl yendiğimiz ayrıntılarıyla anlatabilirim.

Neyin reklamını yapayım ki sanki para verdiler bana ben dilatörleri anestol sürerek alıyordum daha önce gittiğim doktorda aynı şekilde yaptı bu kez uyuşturulmadan oldu belki onun etkisi olabilir ama bu kez oldu. Bu doktor çok bilinmediği için tavsiye etmek istedim o kadar. Buraya 1,5 yıldır yazıyorum ben en başlarda vajinama bakıp korkudan titreyen ağlayan bir vakaydım destek şarttı ama imkan yoktu evde çabaladım ilerledim ilk etapta bu fiyata bir doktor tavsiyesi görsem giderdim daha önce gittiğim doktoru da burada gördüm 350 TL olduğu için gitmiştim çok bilinen yerlere herkesin imkanı el vermiyor maddiyat yüzünden erteleyip duruyoruz.

Bende bu mesaj üzerine gittim Bilgiye hanıma. Konuyu uzatacak değilim sadece bir tavsiye Allah burdan tavsiye edenden de doktor hanımdan da razı olsun herkese de tez vakitte şifasını versin..

10 aydır bu illeti yaşıyorum. İnsanı o kadar çok yıpratıyor ki gün boyu aklımda ve sürekli ağlama modundayım. Kendim parmakla yapmayı denedim beceremedim. Sanki duvara çarpıyorum gibi oluyor ilerletemiyorum. Dilatör seti aldım ama en küçük boyu bile vajina deliğine göre büyük nasıl olacak anlamıyorum, aklım almıyor Burada okuduklarıma göre nefes verirken hafifçe ittirildiğinde kendiliğinden gidiyor diye biliyorum ama olmuyor. Sanıyordum ki en küçük boy kolayca girecek ama sandığım gibi olmadı. Aparatı bastırmam mı gerekiyor ve en küçük aparatla yaparken bile baskı hissetmem normal mi? Artık ben de "yendim" msjı paylaşmak istiyorum

Arkadaslarim,güzel insanlar,ben 2 sene vajinismus sorunu yasadim. Her gece agladim,esim cok sabirli ve cok destek cikdi bana. Kadinlar kulübü iyiki var.Sizlere moral olsun diye diyorum. Burdaki sohbetlerle,önerilerle yendim vajinismusu ve 5 aylik hamileyim. Ben yendiysem hepiniz yenersiniz. Lütfen lütfen parmak egzersizlerinizi ihmal etmeyin HER gece deneyin. aman bosver yapmayin. Inanin basaracaksiniz. Ben hic inanmiyorum. Esiniz evde olmasin. Güzel müzik acin,tatil,deniz su dalgalarini hatirlatan,sonra en kücük parmaginiz ile deneyin. Uyusturup etmeyin. Inanin kendinizi de sıkmayın. Nefes alıp verin,kasmayın kendinizi. Başarılar diliyoruö Hepinize inaniyorum...

Merhabalar. Msj atmaya calıstım ama atamadım sıtede yenıyım. Anlatabilir mısınız acaba ıstersenız burdan paylasin faydalanmak isteyenler de olabılır isterseniz bana msj atın cok sevınırım

Tesekkur ederım. Cok sevındım sızın adınıza hayırlı olsun bebişiniz. Umarım bizler de yazabiliriz buraya boyle yendiğimizi bişey sormak ıstıyorum bırı yazmıs da kafamı karıstırdı. Her parmak veya dılator egzersızı sonrası gusul abdesti almak gereklı mı acaba bilenler yazabilir mı lutfen

Bolca bebek yağı sür uzan ve ıkın.. Ikınırken aparatı ileri doğru ittir.. Müzik aç kendini rahatlat biraz eşinle yaşadıklarını hayal et rahatlıkla girdiğini göreceksin

Evet canım almak gerekiyor.. Bi cisim giriyor sonuç olarak oraya.

Herkes aynı şeyleri yaşıyor. Kocam beni aldattı bile. İnternet faturam çok diye yapmadığını bırakmadı. O kadar yoruldum ki. Dilatör kullanmak bile istemiyorum. Çünkü kocam benimle sevişmitor bile. Sadece kendini tatmin ediyor. Boşanmak üzereyim. Doktora gidelim dedim pahalı dedi. Ama arabaya ne gerekse bin lira iki bin lira umrunda değil

Evet canım almak gerekiyor.. Bi cisim giriyor sonuç olarak oraya.
Ben arastırdım size sorduktan sonra 'haz alınmadığı surece gerekmez' yazıyor İnternette. Tabı herkes kendi arastırıp içı rahat edecek bilgiye ulassın ben paylasayım dedım yıne de

Doktorunuz kac parmaga kadar calistirmisti ?

Parmak egzersizini kac parmaga kadar calismistiniz ?

Parmak egzersizini kac parmaga kadar calismistiniz ?

en ufak ile basladim. Sonra üc parmaga kadar calistim. ama hergün önce en ufak parmak ile denedim. Inan bana hayatda basarcagimi sanmazdim. ve iki sene evliligim aglamakla gecti. cok zor günlerdi. Bizim toplumun birde cocuk meraki yokmu. Insanlar geceleri ne göz yaslari döktüklerini bilmeden birde böyle igrenc sorular geliyor.
hangi asamadasin? Kadinlar kubü sayesinde basardim. Hepiniz yenceksiniz ve ilerde gülceksiniz ne kolaymis diyceksiniz. Ertelemeyin sakin hergün deneyin. En önemlisi nefes alip verme egsersizi.

Tebrik ederim sizi .Ben de 2 yillik evliyim 4. aparat dahil yapabiliyorum ama esli de takildim burdaki bir arkadasin tavsiyesiyle 1. ve 2.parmagimla da yapmaya basladim(ama cok kisa tutuyorum parmagimi icerde ) cunku insan ordaki boslugu daha iyi anliyor. Araya regl girmisti .Pes etmeden calismama devam ediyorum esliyi de yakin zamanda yapabilirim insallah inaniyorum bu sekilde pes etmezsek hepimizin olacak . Haklısınız bizim milletin merakı bitmez .Sozlenirsin nişan ne zaman ?nisanlanirsin dügün ne zaman ? evlenirsin cocuk ne zaman ?Ben hic bir zaman arkadaslarima vs boyle sorular sormadim karsindaki kisinin neler yasadigini bilemeyiz ama malesef bu sorular hep bana da soruldu hep icim ciz etti uzuldum

Merhabalar bakın burda birçok insan kendisi yeniyor ama kendiniz yenemiyorsanız internetten araştırın bir doktor seçin kendinize ve profesyonel yardım alın. Ben 1 yıl boyunca yardım da almadan kendim de hiçbir şey yapmadan geçirdim çünkü tek başıma mümkün değildi durumum bu yüzden yardım aldım ötelemeyin bu durumu herkes kendi kendine yapacak diye bi şey yok ben de yapamadım yapmadım kendi kendime. O eziyeti biliyorum o akşam sabah uyanınca hep aklında oluyor bu durum ara veremiyordu beynim vajinismusu düşünmeme.. profesyonel bir yardım alın

Bende yendim kendimiyiki varsiz kizlar aizin sayenizde basardim6ayliq evliydil gecen ay basardik şimdi daha kolay ne bebe yavi ne egsersiz yapiyorum sonunda bitti onlaramaa her gun egsersizlerimi yapardım sonunda bebe yagi kullandik ve basardik esiminde sabri sayesindeesimde biraz zorladi ve oldu ondan sonra yavas yavas duzeldi simdi beynimde dusunuyorum ki olucak artik beyine sinyal gidiyor olucagini biliyorum...ve oluyorAllah her kese yardimci olsunben inandim kendime sizde inanin gercekten olucak birde egsersizleri keğel egsersizi boş bırakmayın

Merhaba. Ben yıllardır bu sorunla mücadele ediyorum. Son iki yıldır görev dolayısıyla eşimle ayrı kalmak durumunda kaldık durum daha da kötüye gitti. Lütfen bana yardım edin. Mesajları ara ara okudum bu sorunu yenenler için çok mutlu oluyorum ancak ben gibi olan da çok fazla insan var gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Size sormak istediğim birkaç şey var ben bulunduğum ilde birkaç doktor araştırdım ancak özel klinik olduğu için 350-400 tl seans ücreti alındığını öğrendim ve tek seansla bitecek bir şey olmadığını bildiğim için ücret bana çok fazla geldi. Doktora gidenler deneyimlerini paylaşabilir mi. İlla o bahsedilen parmak egzersizlerini yapmak şart mı ben o bölgeme dokunamıyorum bile psikoterapi yöntemiyle yenen var mı yada hipnoz yada o bölgeyi uyuşturma. Yok mu bunun kolay yolu lütfen yardımcı olun gerçekten artık çok çaresizim. Devlet hastanesinde bunun tedavisi yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…