- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.401
Anladım teşekkür ederimYukarıda yazdım parmak egzersizi yaptırıyor dilatör vs kullanmıyor parmak daha itici gelebiliyor biliyorum ama inanın bizim korktuğumuz gibi birşey değil doktor kesinlikle zorlamıyor zorla parmağını soktu falan yazanlar çok okudum asla öyle bir tavrı yok.
Neyin reklamını yapayım ki sanki para verdiler banaReklamdan başka bişey değil sen tut 4 boy dilatörü içine al yine de yapama doktor parmağını soksun hemen ilişkiye gir olsunkandırmayın insanları yazık günah yüzlerce para dökmeyi gerektirecek bir durum değil sadece beyinde ve pozisyonda bitiyor bu olay.. Ayrıntı isteyen arkadaşlar varsa özelden yazabilir benim nasıl yendiğimiz ayrıntılarıyla anlatabilirim.
Bende bu mesaj üzerine gittim Bilgiye hanıma. Konuyu uzatacak değilim sadece bir tavsiye Allah burdan tavsiye edenden de doktor hanımdan da razı olsun herkese de tez vakitte şifasını versin..Arkadaşlar buraya bir çok gittigim doktoru paylaşmıştım. Sonunda yendim. Istanbulda yaşayanlar veya gidebilecek olanlar. Doktorumu yazayım isterseniz bi gidin . Öyle 5binler 6 binler yok hem. Ben cok para döktüm oncesinde. Siz yapmayın.
Acıbadem hastanesi kadıköyde Dr BIlgiye Ergin.
Birinizden biri iyileşir de giderse çok sevinirim. 3 yıl çektim bu hastalığı sonunda atlattım . Allah hepinize acil şifa versin. Umudunuzu kaybetmeyin.
Merhabalar. Msj atmaya calıstım ama atamadım sıtede yenıyım. Anlatabilir mısınız acaba ıstersenız burdan paylasin faydalanmak isteyenler de olabılır isterseniz bana msj atın cok sevınırımReklamdan başka bişey değil sen tut 4 boy dilatörü içine al yine de yapama doktor parmağını soksun hemen ilişkiye gir olsunkandırmayın insanları yazık günah yüzlerce para dökmeyi gerektirecek bir durum değil sadece beyinde ve pozisyonda bitiyor bu olay.. Ayrıntı isteyen arkadaşlar varsa özelden yazabilir benim nasıl yendiğimiz ayrıntılarıyla anlatabilirim.
Tesekkur ederım. Cok sevındım sızın adınıza hayırlı olsun bebişiniz. Umarım bizler de yazabiliriz buraya boyle yendiğimiziArkadaslarim,güzel insanlar,ben 2 sene vajinismus sorunu yasadim. Her gece agladim,esim cok sabirli ve cok destek cikdi bana. Kadinlar kulübü iyiki var.Sizlere moral olsun diye diyorum. Burdaki sohbetlerle,önerilerle yendim vajinismusu ve 5 aylik hamileyim.Ben yendiysem hepiniz yenersiniz. Lütfen lütfen parmak egzersizlerinizi ihmal etmeyin HER gece deneyin. aman bosver yapmayin. Inanin basaracaksiniz. Ben hic inanmiyorum. Esiniz evde olmasin. Güzel müzik acin,tatil,deniz su dalgalarini hatirlatan,sonra en kücük parmaginiz ile deneyin. Uyusturup etmeyin. Inanin kendinizi de sıkmayın. Nefes alıp verin,kasmayın kendinizi. Başarılar diliyoruö Hepinize inaniyorum...
Bolca bebek yağı sür uzan ve ıkın.. Ikınırken aparatı ileri doğru ittir.. Müzik aç kendini rahatlat biraz eşinle yaşadıklarını hayal et rahatlıkla girdiğini göreceksin10 aydır bu illeti yaşıyorum. İnsanı o kadar çok yıpratıyor ki gün boyu aklımda ve sürekli ağlama modundayım. Kendim parmakla yapmayı denedim beceremedim. Sanki duvara çarpıyorum gibi oluyor ilerletemiyorum. Dilatör seti aldım ama en küçük boyu bile vajina deliğine göre büyük nasıl olacak anlamıyorum, aklım almıyorBurada okuduklarıma göre nefes verirken hafifçe ittirildiğinde kendiliğinden gidiyor diye biliyorum ama olmuyor. Sanıyordum ki en küçük boy kolayca girecek ama sandığım gibi olmadı. Aparatı bastırmam mı gerekiyor ve en küçük aparatla yaparken bile baskı hissetmem normal mi? Artık ben de "yendim" msjı paylaşmak istiyorum
Evet canım almak gerekiyor.. Bi cisim giriyor sonuç olarak oraya.Tesekkur ederım. Cok sevındım sızın adınıza hayırlı olsun bebişiniz. Umarım bizler de yazabiliriz buraya boyle yendiğimizibişey sormak ıstıyorum bırı yazmıs da kafamı karıstırdı. Her parmak veya dılator egzersızı sonrası gusul abdesti almak gereklı mı acaba bilenler yazabilir mı lutfen
Herkes aynı şeyleri yaşıyor. Kocam beni aldattı bile. İnternet faturam çok diye yapmadığını bırakmadı. O kadar yoruldum ki. Dilatör kullanmak bile istemiyorum. Çünkü kocam benimle sevişmitor bile. Sadece kendini tatmin ediyor. Boşanmak üzereyim. Doktora gidelim dedim pahalı dedi. Ama arabaya ne gerekse bin lira iki bin lira umrunda değilVajinusmus olan veya kendini öyle zannedenler için söylüyorum bu hastalık tek taraflı bir hastalık değil .Zaten çoğu doktorda terapilere eşinizle gelmenizi ister.Ben tek başıma hangi doktora gittiysem eşinle gelmen lazım dediler.Eğer bu hastalıkta tek başınaysanız kendinizi boşuna yıpratmayın.Çünkü bu tek başınıza vereceginiz bir savaş degil.İlişki “iki” kişi yaşanır.Ben bunun için bir sene boyunca çok göz yaşı döktüm.Çok ağladım ve dün gece düşündümki kendini yıpratan,üzen sadece benim.Bu ilişkinin erkeği olan eşimden hiç birşey görmedim.Bazen asli bir görevmiş gibi birşeyler yaşamak için ‘deneyelim mi ?’ ‘bu aksam yapalım mı’diye sorarak başlar.Bir insan bu sorular karşısında kendini nasıl hazırlayabilir? Düşünsenize ilişki yaşayacaksınız.Çünkü eşiniz denemeyi emretti.Hemen ıslanmanız lazım :) Bazen de kendi arzusuyla geldiği zamanlarda nedense hep regl zamanlarıma denk gelirNeden hep bu dönemler beni arzuluyordu acaba? Yada boğazım şişmiştir, grip olmuşumdur o zamanlarda sevişmek ister ve ben hastayım diyincede kadınlık yapmadığım için hakaret eder.Ben doktora gitmek istemedigi için(maddiyat onun için çok önemlidir)kendi kendime başarmaya çalıştım.Aylarca buraya yazılan yorumları okudum.Elimi oraya hiç vuramazken( vajinaya dokunamamak: bakın bu bir hatalık degil çogu kız parmak sokmamıştır zaten genital bölgesine :))Dilatör sipariş edip dördüncü boya kadar aldım.Hatta ilk soktuğumda eşime göstererek yerini bile görmesini istedim.Çünkü ilk gece yerini arıyordu..Bundan sonrası güzel söz ,gönlü hoş tutma,sık sık deneme olmalıydı ama her seferinde bir kavga çıkardı.Mesela iki gün önce duş aldım.Koltukta uzanıyordu.Bornozumla yanına yattım bana elini bile sürmedi.Çekirdek yer misin dedi :) Herkes için konuşmuyorum ama böyle bir eşiniz varsa size sesleniyorum.Biraz hatayı karşı tarafta aramanın zamanı gelmedi mi? Biz Hasta oldugumuzu düşünen kadınlar olarak evet bazılarımız olabilirde ama olmayada biliriz( belkide hasta eden onlardır).Hangi yeni evli kadın eşiyle ilk gece ilişki yaşamaktan korkmuyor ?soruyorum.Kız olan her kadın korkuyor kimi ilk gece yapabiliyor kimi üç gün sonra yapabiliyor ama kimi senelerce yapamıyorsa o zaman eşlerde de sıkıntı var demektir.Bu işi kafaya koyup yapan erkekte var küs olup trip atıp aylarca konuşmayıp bir senelik evlilikte belki 9 kere deneyen diğer denemeleri hep regl dönemlerinde yada rahatsız oldugun grip vs dönemlerine getiren eşlerde var.Bu dediklerimi bir düşünün.Kendinizi suçlamayı bırakın.Ben bu isteksizliklerine bir yıl göz yumdum ama kendimi hasta sandıgım için beni idare ediyor dedim alttan aldım.Evlenmeden önce ailem eşime iş bilmez,güç bilmez dediklerinde benim için önemi yok ikimiz herşeyi yaparız demişti.Ve evlendikten sonra ailem bana hayret etti.Yaptıgım yemekler karşıladıgım misafirler evimin temizliği her gelen tarafından onada banada övülerek söylendi.Hatta evlendikten sonra 10 kilo aldı :) kayın validemde herkese gelinim ogluma çok iyi baktı diye söyler.Bir tane ütüsüz birşeyi yokken çamaşır sepetinde kalmış bir tshirt için bana kadınlık yapamıyorsan evini temizleyecek yoksa boşanıcam senden dedi :) Beni zorla işe sokmaya çalıştığı için( maddi açıdan rahatlamak istiyordu) daha yeni 2 haftadır çalışıyorum ve sabah 5 te uyanıp akşam eve 8 de geliyorum.Kendiside sadece ayın 15 günü çalışıyor.Diğer 15 gün evde yatıyor.Tshrt yıkamamı istedigi günde ben çalışıyorum o yatıyordu.Bende çok yorgun geldiğim için ev işimi sadece cumartesileri yapabiliyorum.Neyse sizce bir erkek en çok karısıyla ilişkiye mi girmek ister yoksa ev temizliği mi ister soruyorum size?Kaldıki öyle çok temiz degildir.Temiz bir ailede yetişmiş biride degildir.Sevgililik döneminde kıyafetleri hep kırışıktı annesi hiç ütülemezdi kazaklarını falan.Ve yağlı bezle orta sehba silmişliği bile var Neyse çok fazla uzatmayım evet bu bahanelerin altında cinsellik yatıyor belkide biliyorum ama yine söylüyorum ilişki iki kişi yaşanır.Ben dilatörleri kendime sokarak cocukta yapamam eşimide mutlu edemem.Biraz karşı taraftan istek gelmeli, arzu gelmeli.Eşleri cok isteyen kızlar için söylemiyorum.Onlar zaten üst üste dener birgün bir şekilde halleder.Ama benim gibi küsen, kapris yapan,regl günü geldiginde sizle sevişmek isteyen,ev temizliğini cinsellikten üstün tutan kocalarınız varsa kendisinizi hiç üzmeyin.Siz hasta degilsiniz.Kimse kendi kendine ilişkiye giremez.Burda aylarca okuduk.Eşim eger istekli olmasaydı zorlamasaydı olmazdı diyenleri.eşiniz eger sizi istemiyorsa çokta zorlamanın bir anlamı yok.Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Bu arada “ORTHODOX “ diye bir netflix dizisi var.Vajinusmus hastası kızın hayatını anlatıyor.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.Kız sonunda başarıyor ama nası başardığını mutlaka izleyin :) Zamanınızı çaldım hakkınızı helal edin.Herkese mutlu ve sağlıklı evlilikler dilerim ❤
Ben arastırdım size sorduktan sonra 'haz alınmadığı surece gerekmez' yazıyor İnternette. Tabı herkes kendi arastırıp içı rahat edecek bilgiye ulassın ben paylasayım dedım yıne deEvet canım almak gerekiyor.. Bi cisim giriyor sonuç olarak oraya.
Doktorunuz kac parmaga kadar calistirmisti ?Yukarıda yazdım parmak egzersizi yaptırıyor dilatör vs kullanmıyor parmak daha itici gelebiliyor biliyorum ama inanın bizim korktuğumuz gibi birşey değil doktor kesinlikle zorlamıyor zorla parmağını soktu falan yazanlar çok okudum asla öyle bir tavrı yok.
2 parmakDoktorunuz kac parmaga kadar calistirmisti ?
Parmak egzersizini kac parmaga kadar calismistiniz ?Arkadaslarim,güzel insanlar,ben 2 sene vajinismus sorunu yasadim. Her gece agladim,esim cok sabirli ve cok destek cikdi bana. Kadinlar kulübü iyiki var.Sizlere moral olsun diye diyorum. Burdaki sohbetlerle,önerilerle yendim vajinismusu ve 5 aylik hamileyim.Ben yendiysem hepiniz yenersiniz. Lütfen lütfen parmak egzersizlerinizi ihmal etmeyin HER gece deneyin. aman bosver yapmayin. Inanin basaracaksiniz. Ben hic inanmiyorum. Esiniz evde olmasin. Güzel müzik acin,tatil,deniz su dalgalarini hatirlatan,sonra en kücük parmaginiz ile deneyin. Uyusturup etmeyin. Inanin kendinizi de sıkmayın. Nefes alıp verin,kasmayın kendinizi. Başarılar diliyoruö Hepinize inaniyorum...
Parmak egzersizini kac parmaga kadar calismistiniz ?
Tebrik ederim sizi .Ben de 2 yillik evliyim 4. aparat dahil yapabiliyorum ama esli de takildim burdaki bir arkadasin tavsiyesiyle 1. ve 2.parmagimla da yapmaya basladim(ama cok kisa tutuyorum parmagimi icerde ) cunku insan ordaki boslugu daha iyi anliyor. Araya regl girmisti .Pes etmeden calismama devam ediyorum esliyi de yakin zamanda yapabilirim insallah inaniyorum bu sekilde pes etmezsek hepimizin olacaken ufak ile basladim. Sonra üc parmaga kadar calistim. ama hergün önce en ufak parmak ile denedim. Inan bana hayatda basarcagimi sanmazdim. ve iki sene evliligim aglamakla gecti. cok zor günlerdi. Bizim toplumun birde cocuk meraki yokmu. Insanlar geceleri ne göz yaslari döktüklerini bilmeden birde böyle igrenc sorular geliyor.
hangi asamadasin? Kadinlar kubü sayesinde basardim. Hepiniz yenceksiniz ve ilerde gülceksiniz ne kolaymis diyceksiniz. Ertelemeyin sakin hergün deneyin. En önemlisi nefes alip verme egsersizi.
Merhabalar bakın burda birçok insan kendisi yeniyor ama kendiniz yenemiyorsanız internetten araştırın bir doktor seçin kendinize ve profesyonel yardım alın. Ben 1 yıl boyunca yardım da almadan kendim de hiçbir şey yapmadan geçirdim çünkü tek başıma mümkün değildi durumum bu yüzden yardım aldım ötelemeyin bu durumu herkes kendi kendine yapacak diye bi şey yok ben de yapamadım yapmadım kendi kendime. O eziyeti biliyorum o akşam sabah uyanınca hep aklında oluyor bu durum ara veremiyordu beynim vajinismusu düşünmeme.. profesyonel bir yardım alın10 aydır bu illeti yaşıyorum. İnsanı o kadar çok yıpratıyor ki gün boyu aklımda ve sürekli ağlama modundayım. Kendim parmakla yapmayı denedim beceremedim. Sanki duvara çarpıyorum gibi oluyor ilerletemiyorum. Dilatör seti aldım ama en küçük boyu bile vajina deliğine göre büyük nasıl olacak anlamıyorum, aklım almıyorBurada okuduklarıma göre nefes verirken hafifçe ittirildiğinde kendiliğinden gidiyor diye biliyorum ama olmuyor. Sanıyordum ki en küçük boy kolayca girecek ama sandığım gibi olmadı. Aparatı bastırmam mı gerekiyor ve en küçük aparatla yaparken bile baskı hissetmem normal mi? Artık ben de "yendim" msjı paylaşmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?