- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.601
canim bana doktor ne demisti biliyormusun kizlik zari diye bir sey yok. senin ne kadar kasip kasmadiginla ilgili. kasarsan tahristen dolayi kanar kasmazsan da kanama olmaz demisti. senin takildim dedigin yer kas gevsek birakabilsen o kasi da gecip gidecek. sen zaten baya yol katetmissin. egzersizlerle de o kasi kasmamayi ogreneceksin. ben kesinlikle hic bisi yapamiyodum bak sen bir kismini almissin bile cogu gitmis azi kalmisÇok saolun cevap verdginiz ilgilendiğiniz için bide bisi daha sormak istyrm ben normalde ilk gece kormuyodm gayet rahhttm o zar kısmına gelince ağrı olunca korku girdi içime sonra ztn hep kastın bı ay boyunca hiç giriş bile yapamadkk aşırı kastgm icn iki gün önce faln tekrar zar kısmına geldk ben kendimi çok kasiyrm o yzudn yine ielrlemdi çok zor o zari gecmk ndn hemen delinmiyorki herkes benm hemen oldu diye anlatırdı benmki ndn bukdar zor oluyr anlamiyrm kasma istemsz oluyr kassamda delinmez mi o zar
Egzersiz olarkda şu idrarı tutuyormus gibi yapip bırakma sanırım dimi bunu sabah akşam yaparak kasmama engel olabilrmiyim yani tutuyormus gibi yaprkn dizlerimnde skldgni farkediyrm bu normal mi peki yanlış yapmiyrm sanirimcanim bana doktor ne demisti biliyormusun kizlik zari diye bir sey yok. senin ne kadar kasip kasmadiginla ilgili. kasarsan tahristen dolayi kanar kasmazsan da kanama olmaz demisti. senin takildim dedigin yer kas gevsek birakabilsen o kasi da gecip gidecek. sen zaten baya yol katetmissin. egzersizlerle de o kasi kasmamayi ogreneceksin. ben kesinlikle hic bisi yapamiyodum bak sen bir kismini almissin bile cogu gitmis azi kalmis
egzersiz parmak egzersizleri onu muhakkak yapin. tuvaletinizi yaparken birden hepsini birakmayin tutun birakin tutun birakin. kaslara kontrolun bizde oldugu mesajini veriyormusuzEgzersiz olarkda şu idrarı tutuyormus gibi yapip bırakma sanırım dimi bunu sabah akşam yaparak kasmama engel olabilrmiyim yani tutuyormus gibi yaprkn dizlerimnde skldgni farkediyrm bu normal mi peki yanlış yapmiyrm sanirim
Parmak egzersizini bugün denicm tekrar eldiven ile inşallah basaririmegzersiz parmak egzersizleri onu muhakkak yapin. tuvaletinizi yaparken birden hepsini birakmayin tutun birakin tutun birakin. kaslara kontrolun bizde oldugu mesajini veriyormusuz
kesinliklee tadini cikar olmus mutlu ol. benim de oyle olmustu kanamam da olmamisti olup olmadigini anlamamistim sen egzersizleri birakma bir sure beynin onu kasmamaya alisacak zaten. suan yeni gelinsin tadini cikar eşine takilma
Biraz spor yap squat yap kasların çalışsın bol bol nefes al ver parmağını ve girişi iyce ısla yağ ile ve gözlerini kapat yavaş yavaş gezdir parmağını orada sonra derin nefes al ve verirken içeriye doğru ittir girdi bileO zmn dneemeye devam edeyim
Bide ben parmak egzersizi bı kez tek yapabldm o da tesadüfen girdi bidaha tuttrmadm kapalı gibi itiyorm girmiyo başka yöne gidyr çok küçük delik sıcak suya otrsam yarım saat hemen ardından çıkıp yapsam açılma olrmu sizce
Ay hadi İnşallahBiraz spor yap squat yap kasların çalışsın bol bol nefes al ver parmağını ve girişi iyce ısla yağ ile ve gözlerini kapat yavaş yavaş gezdir parmağını orada sonra derin nefes al ve verirken içeriye doğru ittir girdi bile
3 ay kadar aparat çalışıp denedim öyle başardım zaten. İlişkiye egzersiz yapmadan girebiliyoruz zaman geçtikçe azalma görüyorum en iyisi doğal yoluna bırakmak 1-2 aya kadar sorun kalmaz inşallahduzelir canim aparatla kendini rahat hissediyosan bir sure aparatla egzersiz yapipta yap. ama aparatsiz hallediyosan kasilmalara hic takilma ben yeneli 7 yil oldu hala ara ara kasilma oluyor.pozisyona yada o anki ruh haline de bagli.
Canım burdaO zmn dneemeye devam edeyim
Bide ben parmak egzersizi bı kez tek yapabldm o da tesadüfen girdi bidaha tuttrmadm kapalı gibi itiyorm girmiyo başka yöne gidyr çok küçük delik sıcak suya otrsam yarım saat hemen ardından çıkıp yapsam açılma olrmu sizce
Ben aslında aparatsiz bı denesem diyorum parmak egzersizi ile onu basrirsam daha guven gelir eş dneemsine direk geceblrm belki diyrm aparat bana esinkinden daha itici geliyor aslndaCanım burdajnci arkadaşımız çok güzel bir konu açmıştı ben onun sayesinde yendim diyebilirim. Baştan sona oku ve öyle uygula gerçekten çok daha rahat hissedeceksin.
VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !
Kişilerin web sayfalarındaki bilgileri uygulayarak kendilerine tedavi uygulamaları veya hükümde bulunmaları asla önerilmez. Tedavi yetki ve sorumluluğu da tamamıyla hekimlere aittir. Herkesin zevk alarak yaptığı şeyden korkup kendinize ve eşinize hayatı geceleri zehir etmeyin❤ Öncelikle size...www.kadinlarkulubu.com
kesinlikle... insallah3 ay kadar aparat çalışıp denedim öyle başardım zaten. İlişkiye egzersiz yapmadan girebiliyoruz zaman geçtikçe azalma görüyorum en iyisi doğal yoluna bırakmak 1-2 aya kadar sorun kalmaz inşallah
yaparsin merak etme. dualarimiz seninleParmak egzersizini bugün denicm tekrar eldiven ile inşallah basaririm
Bende öyle dÜşünüyodum ama 2 parmağı yapabilmeme rağmen yeterli olmadı. Aparatı kendinde yapabilirsin ben bi ruja peçete sarıp ameliyat eldiveninin bir parmağına geçirdim ve onla denedim hem parmaktan rahat oldu hemde bi kaç dk içimde bekletince daha çok genişlediğini hissettim ve öyle denedik eşliyi ve olduBen aslında aparatsiz bı denesem diyorum parmak egzersizi ile onu basrirsam daha guven gelir eş dneemsine direk geceblrm belki diyrm aparat bana esinkinden daha itici geliyor aslnda ☹
Ben aslında aparatsiz bı denesem diyorum parmak egzersizi ile onu basrirsam daha guven gelir eş dneemsine direk geceblrm belki diyrm aparat bana esinkinden daha itici geliyor aslnda ☹
Aparat daha rahat diyorsunuz yani.zaten az önce denedim parmak yok kalıyorum öyle itemiyorumben 10 ay uğraştım 7 ay parmakla çalıştım aparat itici geliyordu sonra aparat aldım gerçekten rahatladım parmakta çift taraflı hissiyat oluşuyor aparat daha iyi ve dışarıdan bir şey. yine de sen bilirsin tabi ki nasıl rahat hissedeceksen canım. Parmak da olsa aparat da olsa sık sık egzersiz yap.
Aparatla çok rahat edeceksin canım birincisi zaten parmakla aynı boyda ona alışır sonra diğerlerine geçersinAparat daha rahat diyorsunuz yani.zaten az önce denedim parmak yok kalıyorum öyle itemiyorum
Yani ne yapmalıyımRahim agzina değiyordur belki. Aci oradan geliyordur.
Bi muayene olun rahim agzinda yara olabiliyormuşYani ne yapmalıyım
hazır hissediyorsan neden olmasın ama işaret parmağınla orta parmağını birleştirip ikisini birden almaya çalış ve rahat hissedene kadar içinde beklet. Sonrasında deneyebilirsin.Herkese merhaba
Bas parmak 2 bogumdan fazlasini aldim
Sonra ne yapmam gerekiyor acaba
2 parmak yaptiktan sonra esli deneme yapilabilir mi ? Cok tedirginim yardim eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?