Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar ben gene başa dönmüş gibi hissediyorum ve bunun sebebi eşim. Olacağına inanmıyor bikere oldu diye hemen devamının geleceğini sanıyor benim çabalamama inanmıyor ve denemiyor. Eşinizle iletişim çok önemli ben nekadar aştığımı düşünsemde eş ablayışla yaklaşmayonca çok zor. Önerebileceğiniz bir pozisyon varmı? Eşim yaklaşana kadar egzersize devam edicem ama tükenmiş hissediyorum. İçimden gelmiyor denemek. İsteğimi artırabilecek bi öneriniz varmı?

Bi muayene olun rahim agzinda yara olabiliyormuş
Rahim ağzı yarasında bildiğim kadarıyla kanamalar ve akintilar oluyor bende bunlar yok. Sadece penisi sokarken bi yere kadar acı çekmeden alıyorum, o son yerde de acı çektiğim için eşimin itmesine dahi izin veremiyorum, sanırım kendimi kasıyorum biraz ve içimde gitgel yapmasına müsaade edemiyorum

Hangi pozisyonda deniyodun cnm

O sknti bende de var malesf bende yaşıyorum işte o girdktn sonraki sanki acır diye kokrtgmz ve içimizde biraz hissedince ki o tuhaf his ile kendinize aşırı yuklenp kasmamzdan kaynaklı bende sürekli orda kaliyrm kendimi kasmyrm sanyrm ama eşim kendini aşırı kasiyosn diyor orda biraz ck ikinmaya calstnmi hic

Evet aynen öyle canım. Çünkü bacaklarımı falan sıktığımı fark ettim rahat olamıyorum tam manasıyla. Hiç ikinmadim da nefes alışverişi de yapmadım öyle bekliyorum sadece o an

Üstte ben oluyorum ilk öyle başarabildik . Gene denedim ama olmadı. Yüzüstü yattığımda sanki yanlış bişey olcak gibi hissediyorum ve izin vermiyorum eşime
Ya bende bacakalrmi açamadıgm iicn yüzüstü deniyrm ama bende çok kasiyrm bide öyle sanki daha çok aciyo gibi geliyor ben üstte bı denim dedim ama girişi bulamiyrm ben

Ya bende bacakalrmi açamadıgm iicn yüzüstü deniyrm ama bende çok kasiyrm bide öyle sanki daha çok aciyo gibi geliyor ben üstte bı denim dedim ama girişi bulamiyrm ben
Bı kez başarmışsn ustte biraz daha ugrasamya devam et bence bı kez olduysa yine olur birakmasaydn keşke üstte oldgnda tamamnenmi oldu hepsi girdimi

Bı kez başarmışsn ustte biraz daha ugrasamya devam et bence bı kez olduysa yine olur birakmasaydn keşke üstte oldgnda tamamnenmi oldu hepsi girdimi
Anlamadım ki hepsimi girdi yarısımı girdi o an çok farklıydı çok kısa sürdü eşim dayanamadı daha fazla çünkü boşalma gerçekleşti. Çok uğraşıyorum üstteyken normalmi bu. Girişe yerleştiriyorum ama ilerlemiyo içeri kolayca. Ikınıyorumda kayıyo. Sik duramıyorum ondan kaynaklı olabilirmi bilmiyorum. Misyoner pozisyonunda yapmak istiyorum ama yapamadık henüz.

Misyoner pozisyonda eğer bacakalrini açma skntn oldgn icn yqpamiyosn bide şöyle dene arkadsm bana öyle tavsiye etti de ben hasta oldm deniyemdm sen uzan bacakalrini aç ama katlı olmasn dumzduz uzanır şekilde olsn belinin altına da yastk al bacakalrn açık ama uzanr şekilde esinde senin üstüne oturur şeklnde deneyin backalrn uzanik olnca daha rahat edersin

Ya bu nasıl oluyor tam anlamıyorum. Yastıgı belimize alıp sırtımız kafamız fılam havada mı durcak yoksa yastık belde durup omzumuz kafamızı da yataga mı değecek. Acıklarsanız sevınırım. Bacakları uzatınca orası kapanıyor sanki ben ekstra elimle acmak zorunda kalıyorum vajınamı.

Şimdi cnm dümdüz uzan ama bacaklarn açık olsn belinin altına yastık koyma sebebi biraz kalça yüksek te olursa daha iyi olur esinde üstüne ötürü şekilde olck

Kafan havada dgl kafanın altına da yastk alablrsn

Selam kızlar ben vajinismusu yeneli 2 ay oldu fakat zevk alamıyorum ben ilişki sırasında.. Pozisyondan mı kaynaklı acaba siz hangi pozisyonu önerirsiniz bunun için?

Selam kızlar ben vajinismusu yeneli 2 ay oldu fakat zevk alamıyorum ben ilişki sırasında.. Pozisyondan mı kaynaklı acaba siz hangi pozisyonu önerirsiniz bunun için?
Ben de yeneli az bi vakit oldu canım ama 6. ilişkide falan zevk aldım. Misyonerde deniyoruz biz kalçanı kesinlikle yukarı kaldırma yatağa sabitle ve bacaklarını yanlara doğru aç ellerinle tutabilirsin o sırada. bir de oraya odaklanma eşine falan bak öyle daha rahat oluyorsun:)

Nasıl yendginizi anlatabilirmsnz

S Slnnnmm bak canım bu mesajımda yazmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…