- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.641
cok haklisin canim seni cok iyi anliyorum.sen egzersizini birakma ama bir sure eşliye ara ver bence. o anlayana kadar koru tavriniArkadaşlar en önemli olan eş . Eşiniz anlamıyosa isterseniz en büyük şeyle egzersiz yapın gene olmuyo. Ben bundan eminim artım. Kendimi nekadar rahat hissetsemde yapacağıma inansamda eşim hiçbir şekilde anlamıyo. Uğraşmıyo ya başka pozisyonlarda yapalım diyorm yok bağırışlar hakaretler . Saçma sapan bacağımı kaldırMaya çalışıyo bana doğru gel diyo. Hiç hareketsiz Yattığımda bile yerini bulsa girebileceğini düşünüyorum ama yok bunu anlamıyo sadece beni zorluyo ve abartıyo. Sen hastasın diyo asla kabul etmiyorum. Kendisi beceremiyo bunu kabul etmiyo. Susuyorum sırf gruru kırılmasın diye ama yok yetti artık. Dua edin bana başka bir sorun kaldığını düşünmüyorum. Doktora gitmeyi reddediyo artık kendisi nerden ne izleyip öğrendiyse benden onu bekliyo ama imkansız. Yapmıycam. Doğru düzgün konuşarak çözene kadar direncem. İstediği zaman bırakıp gidebilir beni. Bu yüzden bırakıp giderse zaten boşa uğraşmışım demektir. Duanınızı istiyorum. Yada benm afedersiniz maş gibi hissiz bişekilde yatabileceğim bi ilaç bi formül söyleyin.
Çok normal zevk almaya başlamak tamamen zevke odaklanmakla ilgili.Konsantrasyonunuz iyi olursa zevk de alırsınız.Pozisyonu da deneye deneye bulmak gerekiyor.Ben mesela reverse cow girl denen sırtım eşime dönük üstte oldugum pozisyondan daha çok zevk aldığımı keşfettim.Denemeye açık olun konsantrasyonunuzu an’da ve zevk alma odağında tutun rahatça olur.Stres yapmayın.Selam kızlar ben vajinismusu yeneli 2 ay oldu fakat zevk alamıyorum ben ilişki sırasında.. Pozisyondan mı kaynaklı acaba siz hangi pozisyonu önerirsiniz bunun için?
BendeMerhaba kızlar ben 1.5aylik evliyim ve daha zaman gecmeden bunu atlatmak istyorm çünkü bir nevi ertleme hastalığı olduğu için daha zaman geçtikçe daha kötü olcgni biliyorum başarabilen arkadaşlar yardım edebilirmi
Merhaba kızlar ben 1.5aylik evliyim ve daha zaman gecmeden bunu atlatmak istyorm çünkü bir nevi ertleme hastalığı olduğu için daha zaman geçtikçe daha kötü olcgni biliyorum başarabilen arkadaşlar yardım edebilirmi
Dilatörü eşine yaptırmayı dene. Yönünü bulması için. Birde içinde beklet bekletirken bacaklrını kaldır rahat hissetmeye çalış çiş yapar gübi otururken dene dilatörü en rahat hissettiğin anda eşli denemeye geç canım eminim başaracaksın.Dilatörleri yapıyorum ama eşli denemeyi yapamafım yardım eder misnix ilk giriş olmuyor
Çok yalnızhissediyorum konuşacak kimsem yok anlamıyorlar beni. Rahat ol olacak diyorlar.ama tek sorun olmaması değilki. Eşimle iletişim kuramıyorum . Kayıp bir haftasonuydu bzim için. Aynı evdeyabancı gibiydik bütün gün. Konuşmuyor konuşuncada sinirleniyor. Birlikte yemek bile yemedik. İşkence gibi . Bazen diyorum ayrılalım. Ama ayrılmakta istemiyorum ki severek uzun yıllar bekleyerek evlendik böyle bi sorun yaşayacagımızı hiç düşünmedim. Ailemi özlüyorum. Aynı şehirdeyiz ama her kavga ettiğimiz gün denk gelmiş gbi ailem çağırıyor ve eşim gitmiyor bende gidemiyorum eşimle kötü oldgum için. Ailem merak ediyor artık ve eşimin bu davranışları çok ağırıma gdiyor. Nedir bu cinsellik ya nasıl istekli olacapım ve aşacagım bu durumu nasıl düzeleceğiz Nasıl. 1 yıl olmaK üzere ve eşim sürekli başıma kalkıyor.
Egzersiz yapasım bile gelmiyor herşey anlamsızlaşıyor o böyle yapınca. Kendimi nekadar rahat hissetsemde onu. Bu siniri yüzünden takılıyoruz bence. Umarım resti çekerim ve anlar. Umut göremiyorum...Senin bu eşin niye laf anlamıyor gerçekten çok üzülüyorum biz nelerle uğraşırken bir de bunlara maruz kalmaya. benim sana tavsiyem sadece bir kez resti çek, ben bu sorunu çözerim seninle ya da sensiz ama iletişimsizliğinin çözümü ikimizde biter ya önce ilişkimizi sonra cinselliğimizi düzenleyelim ya da herkes yoluna de. bu psikolojik bir hastalık böyle baskıyla kavgayla olmaz de.
canim bildigim kadariyla siz iliskiye girebiliyosunuz artik eşin daha ne istiyor ki ben anlamadim. senin isteksiz olman mi sorun. o da zamanla olcak bisey hemen olmaz ki. ginseng diye bisey varmis o istek artiriyomus alip denesen mi kiÇok yalnızhissediyorum konuşacak kimsem yok anlamıyorlar beni. Rahat ol olacak diyorlar.ama tek sorun olmaması değilki. Eşimle iletişim kuramıyorum . Kayıp bir haftasonuydu bzim için. Aynı evdeyabancı gibiydik bütün gün. Konuşmuyor konuşuncada sinirleniyor. Birlikte yemek bile yemedik. İşkence gibi . Bazen diyorum ayrılalım. Ama ayrılmakta istemiyorum ki severek uzun yıllar bekleyerek evlendik böyle bi sorun yaşayacagımızı hiç düşünmedim. Ailemi özlüyorum. Aynı şehirdeyiz ama her kavga ettiğimiz gün denk gelmiş gbi ailem çağırıyor ve eşim gitmiyor bende gidemiyorum eşimle kötü oldgum için. Ailem merak ediyor artık ve eşimin bu davranışları çok ağırıma gdiyor. Nedir bu cinsellik ya nasıl istekli olacapım ve aşacagım bu durumu nasıl düzeleceğiz Nasıl. 1 yıl olmaK üzere ve eşim sürekli başıma kalkıyor.
Psikolojik olarak rahat olmadığın başka sorunlarla uğraştığın sürede olmayacağını anlatEgzersiz yapasım bile gelmiyor herşey anlamsızlaşıyor o böyle yapınca. Kendimi nekadar rahat hissetsemde onu. Bu siniri yüzünden takılıyoruz bence. Umarım resti çekerim ve anlar. Umut göremiyorum...
Bir kere girebildik ama sonra sürekli Bida olmaz kesin olmayacak nasılsa diye bNa baskı yaptı sinirli konultu ve Sonuç olmadı.canim bildigim kadariyla siz iliskiye girebiliyosunuz artik eşin daha ne istiyor ki ben anlamadim. senin isteksiz olman mi sorun. o da zamanla olcak bisey hemen olmaz ki. ginseng diye bisey varmis o istek artiriyomus alip denesen mi ki
hayır bir kere olmus niye olmasin bi daha. canim sende hic bir sknti yok bak cidden sen zaten cozmussun bu isi problem esinde bence bir es terapisi almayi ikna et. sen uzulme artik seni de bu sekilde ezmesine izin verme. sen yapmissin zaten sorun onda.Bir kere girebildik ama sonra sürekli Bida olmaz kesin olmayacak nasılsa diye bNa baskı yaptı sinirli konultu ve Sonuç olmadı.
Merhaba parmak egzersizini esiniz de yapti mi size ?Ben de minik ama kendim icin kocaman basari hikayemi buraya not edip olumsuzlestireyimBelki birilerine umut olur 2 senelik evliligin bir bucuk senesi vajinismusla gecti. Burayi acar okur, kendi yenenler nasil yenmis, doktora gidenler hangi doktora gitmis, peki ben ne yapayim nasil ustesinden geleyim diye sayfalar arasinda bir umut arardim. Once kulak cubuguyla sonra da parmak egzersiziyle basladim ama o kadar motivasyonsuzdum ki oylece takilip kaldim tek parmakta. Oysaki tek parmak giren yere emin olun bir sure sonra uc parmak birden de giriyor. Ama iste kendime guvenemedigim icin cesaret edemedim. Ve aylar oylece bombos gecip gitti. Esim tarafindan destek gordum, anlayisliydi fakat bir sure sonra kisirdonguye giriyorsunuz. Hicbir seyden tat alamiyorsunuz. Evlisiniz, mutlusunuz gorunurde, ama icinizde bir yaniniz eksik. Bir yandan da yogun bir sucluluk duygusu, esimi mutlu edemiyorum diye. Benim icin cok zordu, yipraticiydi. Ben doktora giderek yendim ama tum samimiyetimle soyluyorum ki gitmeye hic de gerek yokmus. Cunku tek parmaktan iki parmaga, iki parmaktan 3 parmaga gecerek bu isi cozduk. Yani aslinda bana disaridan yapilan hicbir mudahale olmadi. Kendim basardim. Cunku ben zaten tek parmagi cok rahat yapabiliyordum. Meger biraz cesaretim olsaymis bunu evde de yapabilirmisim. Tabiki ben kendi tecrubem icin bunlari soyluyorum. Cok ileri evre vajinismus vakalari var ki bacaklarini bile acamayan. O konuda elbette bir uzman destegi sart. Ama inanin sonu hep basari. Asla cozumsuz degil, asla. Benim uzuldugum tek nokta zaman kaybetmis olmam. Belki bir bucuk sene evet ama yine de kendimi uzerek,sucluluk duyarak ve kendimi eksik hissederek gecirdim bu zamani...
Ve simdi geldigim nokta, iki sene once kulak cubugunun sadece 1 cmini ter icinde kalarak vajinaya itebilen ben, ilk vajinal muayenemi bile oldum, spekulumlaNasil oldu ben bile bilmiyorum Simdi benim icin heyecanli bir surec basliyor, bebek yapma calismalari Bunu okuyan ve umut arayan arkadaslarim, o umut sensin. Basaracak olan sensin. Tamamen sende bitiyor bunu bil. Ama kendin, ama kendin yapamayacagina inaniyorsan bir doktor destegiyle. Sonucta yine sen basariyorsun.. O yuzden bir an evvel harekete gec.
Hepinize guzel dileklerimi yolluyorum
Duvar demen zaten bu durumu tanımlıyor canım. Parmak egzersizi dene istersen ben dılator aldım ama benım 4 5 ay oluyor. Sen önce aynanın karsısına gec vajınanı aç nefes al ver ıkın deliği goreceksın aslında duvar yok orda once kendını tanı parmak yapamazsan dılator alabılırsın tabı olmazsa daha bir haftalıksın cunku. bıde ıslaklık için kayganlaştırıcı kullanabilirsin.Ben bir haftalık evliyim. İlk seferde canım acıdı ve kanamam oldu. Sanki duvar gibi bir şey vardı o da tam olmadı yani. Ondan sonra iyileşmesi için bekledik sonra birkaç kez denedik yine olmadı. Normalde hemen ıslanırım. Ama olmuyor. Önsevişmede etkilenemiyorum çok çok afedersiniz ne yaptıysa etkilenme olmadı ıslanmadım. Ama kendim mast yapayım hemen etkileniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?