- 13 Haziran 2020
- 869
- 1.376
- 113
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.661
Yaa ustte nasıl yapılıyor anlamıyorum cidden acaba kılo etkılı mı kı. Bıraz kılom var da ondan mı duramıyorum kı dıyorum. Ustte bi turlu olmuyor cogu ustte rahat oluyor ılki dıyorÜstte ben oluyorum ilk öyle başarabildik . Gene denedim ama olmadı. Yüzüstü yattığımda sanki yanlış bişey olcak gibi hissediyorum ve izin vermiyorum eşime
Ya acıkcası ben de benım eşimden dolayı haftada bır bunalıma girip umutsuzluğa kapılıyorum. Eşim anlayıssız degıl ama ustume de dusmuyor yani boyle ertelemıs oluyoruz ben de sorun cıkarıyorum halıyle. Yani anlayıslı es tabıkı onemlı ama dengede olmalı. Sıkıntı edenı de zor takmayanı da zor kısacası. Allah yardımcımız olsun dua edıcem burdakı herkese edıyorum zaten. Yani her sey bızım elımızde egzersızlerı bırakmayalım bunu bızden baska kımse cozemeyecek kendımız ıcınArkadaşlar en önemli olan eş . Eşiniz anlamıyosa isterseniz en büyük şeyle egzersiz yapın gene olmuyo. Ben bundan eminim artım. Kendimi nekadar rahat hissetsemde yapacağıma inansamda eşim hiçbir şekilde anlamıyo. Uğraşmıyo ya başka pozisyonlarda yapalım diyorm yok bağırışlar hakaretler . Saçma sapan bacağımı kaldırMaya çalışıyo bana doğru gel diyo. Hiç hareketsiz Yattığımda bile yerini bulsa girebileceğini düşünüyorum ama yok bunu anlamıyo sadece beni zorluyo ve abartıyo. Sen hastasın diyo asla kabul etmiyorum. Kendisi beceremiyo bunu kabul etmiyo. Susuyorum sırf gruru kırılmasın diye ama yok yetti artık. Dua edin bana başka bir sorun kaldığını düşünmüyorum. Doktora gitmeyi reddediyo artık kendisi nerden ne izleyip öğrendiyse benden onu bekliyo ama imkansız. Yapmıycam. Doğru düzgün konuşarak çözene kadar direncem. İstediği zaman bırakıp gidebilir beni. Bu yüzden bırakıp giderse zaten boşa uğraşmışım demektir. Duanınızı istiyorum. Yada benm afedersiniz maş gibi hissiz bişekilde yatabileceğim bi ilaç bi formül söyleyin.
Aslında dün gece denedim 2 parmağa kadar oldu. Ama eşimle kasılıyorumDuvar demen zaten bu durumu tanımlıyor canım. Parmak egzersizi dene istersen ben dılator aldım ama benım 4 5 ay oluyor. Sen önce aynanın karsısına gec vajınanı aç nefes al ver ıkın deliği goreceksın aslında duvar yok orda once kendını tanı parmak yapamazsan dılator alabılırsın tabı olmazsa daha bir haftalıksın cunku. bıde ıslaklık için kayganlaştırıcı kullanabilirsin.
cünkü esliBen bir haftalık evliyim. İlk seferde canım acıdı ve kanamam oldu. Sanki duvar gibi bir şey vardı o da tam olmadı yani. Ondan sonra iyileşmesi için bekledik sonra birkaç kez denedik yine olmadı. Normalde hemen ıslanırım. Ama olmuyor. Önsevişmede etkilenemiyorum çok çok afedersiniz ne yaptıysa etkilenme olmadı ıslanmadım. Ama kendim mast yapayım hemen etkileniyorum
2 parmak aliyosan her sey hallolmus aslinda beklet biraz genislesin iyice sonra hemen esliye gecinm esinde kayganlastirici sursunAslında dün gece denedim 2 parmağa kadar oldu. Ama eşimle kasılıyorum
Evet esli de yaptik.Merhaba parmak egzersizini esiniz de yapti mi size ?
Bende hafif kiloluyum ama boydan kaynaklandığını düşünüyprum bacaklarımın üstünde duramıyorum kısa geliyo bence rahat hareket edemiyorum. Çokta kolay değil aslında ama benm eşim artık ben uğraşmıycam sen uğraş dediği için ben üstte denemek zorunda kaldım.Yaa ustte nasıl yapılıyor anlamıyorum cidden acaba kılo etkılı mı kı. Bıraz kılom var da ondan mı duramıyorum kı dıyorum. Ustte bi turlu olmuyor cogu ustte rahat oluyor ılki dıyor
Eşim aramıza duvar örünce hiçbi gelişme gösteremiyorum çok çabuk modun düşüyor işime bile odaklanamıyorum inşallah çözeriz dualarınızı bekliyorum.Ya acıkcası ben de benım eşimden dolayı haftada bır bunalıma girip umutsuzluğa kapılıyorum. Eşim anlayıssız degıl ama ustume de dusmuyor yani boyle ertelemıs oluyoruz ben de sorun cıkarıyorum halıyle. Yani anlayıslı es tabıkı onemlı ama dengede olmalı. Sıkıntı edenı de zor takmayanı da zor kısacası. Allah yardımcımız olsun dua edıcem burdakı herkese edıyorum zaten. Yani her sey bızım elımızde egzersızlerı bırakmayalım bunu bızden baska kımse cozemeyecek kendımız ıcın
Tekrar deneyeceğim artık herhalde yavaş yavaş olacakcünkü esli
2 parmak aliyosan her sey hallolmus aslinda beklet biraz genislesin iyice sonra hemen esliye gecinm esinde kayganlastirici sursun
Acı korkusu olunca ıslanma olmuyor otomatikman vajina kasıldığı için duvar hissi yaşıyorsunuz.Bende de kuruluk problemi bir süre devam etmişti korku geçince kuruluk ve isteksizlik de geçiyor.Ben bir haftalık evliyim. İlk seferde canım acıdı ve kanamam oldu. Sanki duvar gibi bir şey vardı o da tam olmadı yani. Ondan sonra iyileşmesi için bekledik sonra birkaç kez denedik yine olmadı. Normalde hemen ıslanırım. Ama olmuyor. Önsevişmede etkilenemiyorum çok çok afedersiniz ne yaptıysa etkilenme olmadı ıslanmadım. Ama kendim mast yapayım hemen etkileniyorum
başaran herkesi ktluyorum darısı tüm vajililere biticek bu sormak istediğiniz soru varsa cevaplarım bende bunu 1.5 yıl çektim ama başardım
Nasıl peki yardımcı olursanız sevinirim
caniim lutfen kendine haksizlik etmeyi birak artik. ben 1.5 yil ne kendim dokunabildim ne esime dokundurdum. sen tum egzersizlerini kendin yapiyosun. hatta 1 kere de esli yaptin buyuk bir yol katettin. topla kendink lutfen. sana ne dicem. bence sizin pozisyonunuz yanlis. baska bi pozisyonda yapin. herkesin ayni pozisyonda olcak fiye bisey yok.üste olmayi denedin mi. egzersizini 15 dk sanki usteymisin gibi yap sonra hemen esli deneyin. bana doktorum yerde onermisti mesela. eskiden de ilk gece icin yere yatak yapilirmisya. yer sert oldugu icin kolay olmustu. sirtimdan popoma dogru bir yastik koydum. bacaklarimi acabildigim kada actim ama dizden kirarak yani ayak tabanlarim yere degdi anladin demi. boyle denedik. senin rahat ettigin pozisyonu bulman lazim. bisey daha sorucam. esinde tam sertlesme oluyo mu. olmuyosa ondanda zor olabilir cunku onun yerini bulamamasinin imkani yok. o kendiliginden gider. senin rahimde sekil bozuklugu falan yoksa. bence sertlesme icin spreyler var onlardan alin. cunku vajinismus malesef erkekleri de etkileyen bisey psikolojik olarak onlarda da zamanla tam sertlesme olmayabiliyor.Dilatör oluyor parmK oluyor eşli neden olmuyor ya. Acımıyor biliyorum ama değişk tepkiler veriyorum dönüyorum resmen yatakta. Tam oluyo diyorum eşim yok öyle olmaz diyo az daha yukarı diyorum orda delik yok diyor. Nasıl çözücem bu işi. Eşim kalçanı kaldır bacağı ı havada tut diyor olmuyor ikna edemiyorum yatakta düz yatarak yapmaya molacak bilmiyorum en son ağladı eşim ya ben artık böyle yaşamak istemiyorum diyor ben tükendim artık ne yapmalıyım hiç bilmiyorum nasıl güzel yolla olacak bilmiyorum kafayı yemek üzereyim haykırmak istiyorum olmuyor işte olmuyor diye. Evliliğim sallantıda çok korkuyorum. Hissetmek istemiyorum hiçbişey sadece olsun istiyorum. Daha sonradan mutlu olurum ben artık zevkini felan düşünmüyorum. Bi yol tek ihtiyacım olan bi mucize. Çoğunuz aynı şeyleri hissedşyo biliyorum belkide bukadarda olmaz diyosunuz ama ben çaresizm artık.
Dilatör oluyor parmK oluyor eşli neden olmuyor ya. Acımıyor biliyorum ama değişk tepkiler veriyorum dönüyorum resmen yatakta. Tam oluyo diyorum eşim yok öyle olmaz diyo az daha yukarı diyorum orda delik yok diyor. Nasıl çözücem bu işi. Eşim kalçanı kaldır bacağı ı havada tut diyor olmuyor ikna edemiyorum yatakta düz yatarak yapmaya molacak bilmiyorum en son ağladı eşim ya ben artık böyle yaşamak istemiyorum diyor ben tükendim artık ne yapmalıyım hiç bilmiyorum nasıl güzel yolla olacak bilmiyorum kafayı yemek üzereyim haykırmak istiyorum olmuyor işte olmuyor diye. Evliliğim sallantıda çok korkuyorum. Hissetmek istemiyorum hiçbişey sadece olsun istiyorum. Daha sonradan mutlu olurum ben artık zevkini felan düşünmüyorum. Bi yol tek ihtiyacım olan bi mucize. Çoğunuz aynı şeyleri hissedşyo biliyorum belkide bukadarda olmaz diyosunuz ama ben çaresizm artık.
[/QUOT
İlk başardığımız üstteyken oldu zaten. İlk başta sertleşme problemi yok ama denerken olmadıkça sertlik azalıyo tekrar bekliyoruz ama ilki gbi sert olmuyo benm ilk bikaç dk içinde başarmam lazım sertlik kaybı olmaması için. Yerde ikna edebilirsem deniycem. Piskolojisi çok ağır .caniim lutfen kendine haksizlik etmeyi birak artik. ben 1.5 yil ne kendim dokunabildim ne esime dokundurdum. sen tum egzersizlerini kendin yapiyosun. hatta 1 kere de esli yaptin buyuk bir yol katettin. topla kendink lutfen. sana ne dicem. bence sizin pozisyonunuz yanlis. baska bi pozisyonda yapin. herkesin ayni pozisyonda olcak fiye bisey yok.üste olmayi denedin mi. egzersizini 15 dk sanki usteymisin gibi yap sonra hemen esli deneyin. bana doktorum yerde onermisti mesela. eskiden de ilk gece icin yere yatak yapilirmisya. yer sert oldugu icin kolay olmustu. sirtimdan popoma dogru bir yastik koydum. bacaklarimi acabildigim kada actim ama dizden kirarak yani ayak tabanlarim yere degdi anladin demi. boyle denedik. senin rahat ettigin pozisyonu bulman lazim. bisey daha sorucam. esinde tam sertlesme oluyo mu. olmuyosa ondanda zor olabilir cunku onun yerini bulamamasinin imkani yok. o kendiliginden gider. senin rahimde sekil bozuklugu falan yoksa. bence sertlesme icin spreyler var onlardan alin. cunku vajinismus malesef erkekleri de etkileyen bisey psikolojik olarak onlarda da zamanla tam sertlesme olmayabiliyor.
Aynı durumdayız suanda BM’de aynı şeyleri söylüyorum çok müdahale ediuorum yukarda delik yok diyo asagıdada zorladığı zaman bi acı oluyo dgru yer orasımı bilmiyorum korkudan bacaklarım kasılıyor öylede olunca istesem bile gerceklesmiyo duvar gibi bişey var sanki delmeye çalışıyorsun delinmiyo orda sert bi tabaka oluşuyo bir yıldr bu dertle yasıyoruz adam artık hem iş kaygısı evdede bu stres üzüntüden ruh gibi bn desen herseyde vazgeçmişim tek olsun istyrm ne zevk ne çocuk hiçbiriyle umrumda değil yeterki olsun su üzerimdeki yapmam gereken suçluluk yaratan sorumluluk gitsin anestol kullanıyorum yakıyo nasıl biseyse ne yapacgmızı şaşırdık birileri görüp yardımcı olsun lütfenDilatör oluyor parmK oluyor eşli neden olmuyor ya. Acımıyor biliyorum ama değişk tepkiler veriyorum dönüyorum resmen yatakta. Tam oluyo diyorum eşim yok öyle olmaz diyo az daha yukarı diyorum orda delik yok diyor. Nasıl çözücem bu işi. Eşim kalçanı kaldır bacağı ı havada tut diyor olmuyor ikna edemiyorum yatakta düz yatarak yapmaya molacak bilmiyorum en son ağladı eşim ya ben artık böyle yaşamak istemiyorum diyor ben tükendim artık ne yapmalıyım hiç bilmiyorum nasıl güzel yolla olacak bilmiyorum kafayı yemek üzereyim haykırmak istiyorum olmuyor işte olmuyor diye. Evliliğim sallantıda çok korkuyorum. Hissetmek istemiyorum hiçbişey sadece olsun istiyorum. Daha sonradan mutlu olurum ben artık zevkini felan düşünmüyorum. Bi yol tek ihtiyacım olan bi mucize. Çoğunuz aynı şeyleri hissedşyo biliyorum belkide bukadarda olmaz diyosunuz ama ben çaresizm artık.
Aynı durumdayız suanda BM’de aynı şeyleri söylüyorum çok müdahale ediuorum yukarda delik yok diyo asagıdada zorladığı zaman bi acı oluyo dgru yer orasımı bilmiyorum korkudan bacaklarım kasılıyor öylede olunca istesem bile gerceklesmiyo duvar gibi bişey var sanki delmeye çalışıyorsun delinmiyo orda sert bi tabaka oluşuyo bir yıldr bu dertle yasıyoruz adam artık hem iş kaygısı evdede bu stres üzüntüden ruh gibi bn desen herseyde vazgeçmişim tek olsun istyrm ne zevk ne çocuk hiçbiriyle umrumda değil yeterki olsun su üzerimdeki yapmam gereken suçluluk yaratan sorumluluk gitsin anestol kullanıyorum yakıyo nasıl biseyse ne yapacgmızı şaşırdık birileri görüp yardımcı olsun lütfencaniim lutfen kendine haksizlik etmeyi birak artik. ben 1.5 yil ne kendim dokunabildim ne esime dokundurdum. sen tum egzersizlerini kendin yapiyosun. hatta 1 kere de esli yaptin buyuk bir yol katettin. topla kendink lutfen. sana ne dicem. bence sizin pozisyonunuz yanlis. baska bi pozisyonda yapin. herkesin ayni pozisyonda olcak fiye bisey yok.üste olmayi denedin mi. egzersizini 15 dk sanki usteymisin gibi yap sonra hemen esli deneyin. bana doktorum yerde onermisti mesela. eskiden de ilk gece icin yere yatak yapilirmisya. yer sert oldugu icin kolay olmustu. sirtimdan popoma dogru bir yastik koydum. bacaklarimi acabildigim kada actim ama dizden kirarak yani ayak tabanlarim yere degdi anladin demi. boyle denedik. senin rahat ettigin pozisyonu bulman lazim. bisey daha sorucam. esinde tam sertlesme oluyo mu. olmuyosa ondanda zor olabilir cunku onun yerini bulamamasinin imkani yok. o kendiliginden gider. senin rahimde sekil bozuklugu falan yoksa. bence sertlesme icin spreyler var onlardan alin. cunku vajinismus malesef erkekleri de etkileyen bisey psikolojik olarak onlarda da zamanla tam sertlesme olmayabiliyor.
pinktastic arkadaşta anlatmis o pozisyon rahat olabilir. dilatörle hangi pozisyonda rahat ettigine bak ona gore yap.İlk başardığımız üstteyken oldu zaten. İlk başta sertleşme problemi yok ama denerken olmadıkça sertlik azalıyo tekrar bekliyoruz ama ilki gbi sert olmuyo benm ilk bikaç dk içinde başarmam lazım sertlik kaybı olmaması için. Yerde ikna edebilirsem deniycem. Piskolojisi çok ağır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?