- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.721
Bence bi süresi yok tamamen senn kndne güvenine kalmış . Ben 2 yada 3 defa çalştm 4. Apartla sonra eşli denemeye geçtm kendne inanben aslinda iki gundur sorunsuz yapabiliyorum hattagit gel bile yaptim cok fazla olmasa da. Ama illa ki o degisik hissiyat oluyor, tamamen rahat olmayi beklemeye gerek yok mu yani diyorsunuz?Su an motivasyonum yuksek yum boylari yapabildigm icin ama eslide yapamam diye korkuyorum endiseleniyorum, o nedenle bu isn bir suresi var mi diye merak ettim
Bence bi süresi yok tamamen senn kndne güvenine kalmış . Ben 2 yada 3 defa çalştm 4. Apartla sonra eşli denemeye geçtm kendne inan
Alışıyosun canm , onu da aynı şekile 2 3 defa eşli den önce denemişimdr. ben apartları çok kullanmadm hatta kayganlaştırıcıyı da .Peki sonrasinda hep iliski oncesi aparatla calisma mi yapiyorsunuz nasil oluyor? Alisiliyor mu zamanla
Merhabalar ben yendikten sonraki ay ilk reglimi yaşadığımda gittim. Hatta reglimin üçüncü günü gittim çünkü birçok hormona o vakitlerde bakılması gerekiyor. Doktor hanım hatta reglim diye reglin bitince gel alttan muayene yapalım dedi ben nasıl cesaretliysem şimdi yaptırmak sağlık açısından riskli değilse şimdi bakalım dedi soyundum işte tek kullanımlık bi şey serdi o bacaklarımızı açarak oturduğumuz yere (kan bulaşmasın diye) ilk önce iki parmağıyla vajinanın içine görsel olarak baktı bir siğil bir yapı bozukluğu var mı diye birkaç saniye sonra o alete prezervatif geçirdi ve ultrason jeli sürdü Nefes verdim o kadar kolaydı ki kaydı gittiKızlar merhaba vajinismusu yenen arkadaşlarım arasında jinekoloğa gidip spekulumla muayene olan pap-smear testi yaptıran var mıdır acaba? Ben de gitmeyi düşünüyorum vajinismustam eser kalmamasına rağmen doktor olayı beni çok geriyor,nasılsa pandemi de var diye doktoruma gitmeyi erteledim aslında mart ayında kontrole çağırmıştı.Reglim tamamen kesildikten 3 gün sonra şiddetli bi renksiz akıntım oldu onunla birlikte böyle kurumus gibi minicik kahverengi bi pıhtı gelmiş ara ara kasık ağrısı da oluyor acaba basit üşütme midir yoksa endişe duymalı mıyım bilemedim :/ Bu konuda da deneyim paylaşabilecek arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum sevgiler♥
Nasıl yani tam olarak giriş olmadan hamile kalmışsınız demekki spermler ufacikta olsa yolunu bulmuş kardeşim niye korkuyorsunuzkızlar ben vajinismusu tam yenemedim halen korkuyorum ve sanki tamamını alamıyorum.. biraz oluyor.. ve hamile kalmışımne yapıcamı bilemiyorum sevinemiyorum da tam
Peki nasıl yapıyorsunuz ki özel olmaSakızlar ben vajinismusu tam yenemedim halen korkuyorum ve sanki tamamını alamıyorum.. biraz oluyor.. ve hamile kalmışımne yapıcamı bilemiyorum sevinemiyorum da tam
Kesinlikle sizi çok iyi anlıyorum ben 2 yıllık vajinismus hastasıydım neler çektim bilirim evert eşim çok anlayışıydı ama sorun çıkmıyodu değil. Zor zamanlar aylar yıllar hatta. Kliniğe giderek yendim ben ama şuan bakıyorum gerek bile yokmuş kegel egzersizi nefes egzersizi ve dilator kullanım ben asla parmak kullanamadım. Inanın oluyor sadece siz kafanızda tamam diyin ben 5.seansta yendim. Her akşam ilk önce dilator sonra eşimle birlkte oluyodum l1 hafta sonra dilatorleri bıraktım. Şuan hamile bile olabilirim suphelerm var. Arkadaşım lütfen rahatlar kendini ben çok cooook iyi anlıyorum elinde değil ama inan olunca mucize gibi bisey. Ağız kapalı burundan nefes al ve ağızdan ver o sıra penisi itsin eşiniz sonra beklesin bidaha burunda alıp ağizdan verin inanın c9k kolay olduğunu göreceksinizDilatör oluyor parmK oluyor eşli neden olmuyor ya. Acımıyor biliyorum ama değişk tepkiler veriyorum dönüyorum resmen yatakta. Tam oluyo diyorum eşim yok öyle olmaz diyo az daha yukarı diyorum orda delik yok diyor. Nasıl çözücem bu işi. Eşim kalçanı kaldır bacağı ı havada tut diyor olmuyor ikna edemiyorum yatakta düz yatarak yapmaya molacak bilmiyorum en son ağladı eşim ya ben artık böyle yaşamak istemiyorum diyor ben tükendim artık ne yapmalıyım hiç bilmiyorum nasıl güzel yolla olacak bilmiyorum kafayı yemek üzereyim haykırmak istiyorum olmuyor işte olmuyor diye. Evliliğim sallantıda çok korkuyorum. Hissetmek istemiyorum hiçbişey sadece olsun istiyorum. Daha sonradan mutlu olurum ben artık zevkini felan düşünmüyorum. Bi yol tek ihtiyacım olan bi mucize. Çoğunuz aynı şeyleri hissedşyo biliyorum belkide bukadarda olmaz diyosunuz ama ben çaresizm artık.
İlk denemelerde bende de olmuştu aynısı.Tedirgin hissettiğiniz için kasmaya devam ediyorsunuz muhtemelen.Derin nefes alıp verirken vajina kaslarınıza odaklanın ve nefes verirken vajinanın rahatlayıp açıldığını hayal edin hissedin.Size ilginç bir bilgi normal dururken mesela vajina kaslarımız sadece idrarımızı dışarıya akıtmayacak kadar bir sıkılıkta yani rahat gevşek pozisyonda.Ama bilinçaltımız ve korkularımız direkt olarak vajina kaslarımızı kasmamıza sebep oluyor stres olmayınca siz bile eşinizle nasıl bu kadar rahat ilişki olduğuna şaşıracaksınız.Ve yaptıkça daha da kolaylaşacak bir süre sonra bakmışsınız artık ne acı var ne kasma ne yanma.Ama süreç bunlar kendinize zaman tanıyın.Stresi azaltırsanız emin olun basaracaksınız.Tekrar herkese merhaba, ben dorduncuyu sorunsuz alabilmeme ragmen esimle yapamadim. Yani giriyor ama bir yerden sonra cok kasiyorsun diyor ve gercekten o bir yer dedigi yerde ilerlemiyor o da bacaklarmi acmaya calistikca daha cok kasiliyorum. Dilatorde olmuyordu oraya denk gelmiyordum. Neden peniste boyle oldu? Ne yapmaliyim? cok heveslenmistim olacak diye. Cok uzgunum
Ben de aynı durumdayım. Nasıl başaracağım hiç bilmiyorum.Merhaba ben de 5 yillik evliyim egzersiz haric herseyi denedim yenmek icin ama olmadi sonra bi destek aldim apartla calismayi ogrendim en buyuk boya kadar alabildim hatta şoyle soyliyim ucuncu boyu rahat aliyorum ama gelgelelim henuz sorunumuzu aşamadik 3 aydir aparatla calisiyorum ama esli denemede olmuyor benim gibi olan var mi acaba?
Ucuncu boy yeterli olmuyor dorduncunun uzerine git ben en basta yapamiyordum onu, uc gunde onu sorunsuz alabilecek durumaBen de aynı durumdayım. Nasıl başaracağım hiç bilmiyorum.
İlişkiyi deniyoruz ben çok kasıyorum ama bi şekilde giriş oluyor demek kiPeki nasıl yapıyorsunuz ki özel olmaSa
İyi bayramlar. Doktor bana da vajınusmus degılsın demıstı. Vajınusmus hastaları bacaklarını bıle acamaz oturamaz bu koltuğa demıstı. Ama ılıskı esnasında kasıyoruz yani vajınusmus probleminiz var sızın de halıyle benım de. Belkı ılerı duzeyde degılızdır ama ılıskı esnasında kasıyoruz işte. allah yardımcımız olsunMerhaba arkadaşlar
Sorunum pek de farklı değil. 1 ay oldu evleneli ama sadece kızlık zarı konusunu halledebildik. Jinekoloğa da gittim. Eliyle kızlık zarıma bakıp sorun yok delinmiş dedi. Fakat şu an ne kadar istekli olsam da yapamıyorum. O an gelince acıyor sanki bir şeyler batıyor gibi. İlk olacağı için de acıyabileceğinin farkındayım ama yine de korkuyorum. Bebek yağıyla da denedik. Ben hep üstte oluyorum kontrolü ele almak için fakat sürekli kaçıyorum. Doktor da vajinismus olmadığımı veya yapısal bir bozukluk da olmadığını söyledi. Spekulumla muayene etmesini de ben istemedim. Kas gevşetici ilaç ve antidepresanla denemeyi düşündüm ama korku peşimi bırakmıyorGaliba artık yardıma ihtiyacım var.
İyi bayramlar bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?