Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende aynı durumdayım allah yardımcımız olsun siz tedavi oldunuz mu
Doktora gittim olay beyninde bitiyor fiziksel bi sorunun yok dedi egzersiz yapıyorum evde en son maskaram ile denedim o oldu şuan ki denediğim olmuyor okeyin kayganlaştırıcı şişesini deniyorum

Doktora gittim olay beyninde bitiyor fiziksel bi sorunun yok dedi egzersiz yapıyorum evde en son maskaram ile denedim o oldu şuan ki denediğim olmuyor okeyin kayganlaştırıcı şişesini deniyorum
Zeytinyagıda tavsiye ediliyor ben 4.aparatı yapamadıgım icin esliye geçmedim acıkcası cesaretim yok

cok garip 3 cm bu kadar kalınsa 6 cm düsünemiyorum..ayrıca dedigim gibi doktor 4. Dilatörde vajinismus olmayan birinin bile zorlanacagını söyledi
Bende çok şaşırdım şuan bile ölçüm 6cm çıkıyor ve ben çok kolay aldım onu... Gerçekten en büyük dilatörü merak ettim. Fotoğrafını atabilme şansınız var mı acaba ya da mezura ile ölçme şansınız

Özelden bana yazabilirmisiniz

Hap yutamayan insanlarla aynı durum tamamen psikolojik. Bir ayda ağrım geçmişti. Herkeste ilk ilişki ağrılıdır. Her zaman agriyacak diye düşünmek böyle korkutuyor galiba.

Hap yutamayan insanlarla aynı durum tamamen psikolojik. Bir ayda ağrım geçmişti. Herkeste ilk ilişki ağrılıdır. Her zaman agriyacak diye düşünmek böyle korkutuyor galiba.
Evet kulaktan dolma neler neler duyuyoruz onlar yüzünden korkuyoruz tamamen kafada bitiyor

Hayır cözemedim maalesef.kendi basıma 3 boya kadar yapabiliyorum ama 4 olmuyor resmen korkulu rüyam 4 olmadan iliski olurmu sizce?

yapabilirsin İnan, kendi kendine baştan başla bebeyağı sürerek, 3. Yü bol bol yap sonra 4ü al yerleştir derin nefes alıp verirken içeriye ittir olacak inşallah. 4. Yü de bol bol çalış birkaç gün ondan sonra eşliye geç. Eşinin uzun süre dik kalması gerekiyor ilaç alsa biz onun faydasını gördük. Aletleri deneyip deneyip sonra üstte olduğum pozisyonda eşimle denedim ilk gün bir sürü uğraşla ucunu sonraki gün daha ileri sonraki gün biraz daha derken oldu. İki saat uğraştığımızı biliyorum ter içinde. Ama o yüzden diyorum sabır be cesaret. Yapabilirsin İnan kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…