- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.761
Eşimle denedim ama sonuç hüsran oldu napıcam bilmiyorumBen 4 ü yapmadan 3.boy un yeterli olacağını okumuştum burada fakat cesarette edemedim
Bende aynı durumdayım allah yardımcımız olsun siz tedavi oldunuz muEşimle denedim ama sonuç hüsran oldu napıcam bilmiyorum
Doktora gittim olay beyninde bitiyor fiziksel bi sorunun yok dedi egzersiz yapıyorum evde en son maskaram ile denedim o oldu şuan ki denediğim olmuyor okeyin kayganlaştırıcı şişesini deniyorumBende aynı durumdayım allah yardımcımız olsun siz tedavi oldunuz mu
Zeytinyagıda tavsiye ediliyor ben 4.aparatı yapamadıgım icin esliye geçmedim acıkcası cesaretim yokDoktora gittim olay beyninde bitiyor fiziksel bi sorunun yok dedi egzersiz yapıyorum evde en son maskaram ile denedim o oldu şuan ki denediğim olmuyor okeyin kayganlaştırıcı şişesini deniyorum
4. aparatın uzunluğu ve kalınlığı ne kadarZeytinyagıda tavsiye ediliyor ben 4.aparatı yapamadıgım icin esliye geçmedim acıkcası cesaretim yok
4. aparatın uzunluğu ve kalınlığı ne kadar
fakat tedavi gördügüm sürece 4. Aparatın normal bi kadının bile zorlanacağını söylemisti doktor.plastik oldugu icinde cok rahatsız edici4. aparatın uzunluğu ve kalınlığı ne kadar
EvetEn kalını 3cm mi çevresi öyle yazıyor da
Ben maskaramın etrafını mezura ile ölçtüğümde 6cm çıkıyor dilatörün en büyüğü maskaradan daha mı ince o zaman...
cok garip 3 cm bu kadar kalınsa 6 cm düsünemiyorum..ayrıca dedigim gibi doktor 4. Dilatörde vajinismus olmayan birinin bile zorlanacagını söylediBen maskaramın etrafını mezura ile ölçtüğümde 6cm çıkıyor dilatörün en büyüğü maskaradan daha mı ince o zaman...
Bende çok şaşırdım şuan bile ölçüm 6cm çıkıyor ve ben çok kolay aldım onu... Gerçekten en büyük dilatörü merak ettim. Fotoğrafını atabilme şansınız var mı acaba ya da mezura ile ölçme şansınızcok garip 3 cm bu kadar kalınsa 6 cm düsünemiyorum..ayrıca dedigim gibi doktor 4. Dilatörde vajinismus olmayan birinin bile zorlanacagını söyledi
Bende çok şaşırdım şuan bile ölçüm 6cm çıkıyor ve ben çok kolay aldım onu... Gerçekten en büyük dilatörü merak ettim. Fotoğrafını atabilme şansınız var mı acaba ya da mezura ile ölçme şansınız
Özelden bana yazabilirmisinizBende çok şaşırdım şuan bile ölçüm 6cm çıkıyor ve ben çok kolay aldım onu... Gerçekten en büyük dilatörü merak ettim. Fotoğrafını atabilme şansınız var mı acaba ya da mezura ile ölçme şansınız
TabiÖzelden bana yazabilirmisiniz
Hap yutamayan insanlarla aynı durum tamamen psikolojik. Bir ayda ağrım geçmişti. Herkeste ilk ilişki ağrılıdır. Her zaman agriyacak diye düşünmek böyle korkutuyor galiba.Joanne canım benim de senin gibi 2 kez başı girdi sadece ama çok acıdığı için bıraktık. Doktora gittiğimde kızlığımda ilişki görünmediğini kendimi kastığım için kas kanaması olduğunu söyledi. Bu vajinusmusla başlarımız dertte inşallah yeneriz
Evet kulaktan dolma neler neler duyuyoruz onlar yüzünden korkuyoruz tamamen kafada bitiyorHap yutamayan insanlarla aynı durum tamamen psikolojik. Bir ayda ağrım geçmişti. Herkeste ilk ilişki ağrılıdır. Her zaman agriyacak diye düşünmek böyle korkutuyor galiba.
Hayır cözemedim maalesef.kendi basıma 3 boya kadar yapabiliyorum ama 4 olmuyor resmen korkulu rüyam 4 olmadan iliski olurmu sizce?
Tebrikler nasil basardinizArkadaşlar oldu sanırım. Ama afedersiniz çişim varmış gibi mesanemde baskı hissediyorum zevk alamıyorum normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?