Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar wemcain sprey alıcam son çare olarak dilatörleri yapıyorum eşliolmadı bi zararı omaz demi etkisi ne zaman geçiyor ne kadar sıkmalıyım

Arkadaşlar ben uzun uğraşlar sonucu yendim, parmak egzersizlerini yaptım, sonrası geldi zaten.bence önemli olan emin ellerde birinden yardım almak, gerisi geliyor

Merhaba benim de vajinusmus problemim var aparatlara çalışıyorum su an 4. Aparattayım paraya çalışma öncesinde eşimin penisi yarıya kadar girmişti bir defa o sırada Kızlık zarım bozulmuştu ama şimdi 3. Ve 4. Aparatı çalışırken kanama problemi yaşıyorum yanma sıkıntısı da oluyor böyle olunca bir kaç gün ara vererek çalışıyorum Kızlık zarım bozuldu bu şekilde kanama devam etmesi normal mi acaba kaslarımı çok kastığım icin zedeliyormuyum bu konuda çok çaresiz kaldım

Bence bı sure aparatla da yapmayın doktora gorunun bir arkadaşımın vajınusmus problemi yoktu normaldi ilişkisi ama bı sure sonra ordan kanaması gelmıstı doktor bı sure ılıskıye girmeyin deyıp ordan bı parca alıp test fılan yaptı sonra iyileşti dıye bılıyorum . Bence doktora gorunun belkı yasayan vardır sızın gıbı normaldir belkı ama yıne de siz bilirsiniz korkutmak gıbı olmasın gecmıs olsun

Selam arkadaşlar bende evlendiğimde 1.5sene ilişkiye giremedim.sonunda psikologa gitmeye karar verdik 1 kere gittik sadece ön görüşme gibi bsy oldu.internetten araştırmıştım parmak egzersiziyle vajinusmusu yendim.2kere normal doğum yaptım sonrasında ümitsiz olmayın

Maşallah cok sevındım sızın adınıza. Nasıl oldu nasıl yendiniz. Bende dılatorler var duzenlı yaomıyroum ama psikolojik olarak çökmuş durumdayım gercekten ıcımden gelmıyor acıkcası. Yardım almalı mıyım yoksa dılatorlerle halleder mıyım.

Ebru Zülfikaroğlu magduru olarak tam sizin yasadıgınız seyleri yasadım.13 temmuzda tedavi olmak icin klinigine gittim uzun yollardan telefonda 4.000 7.000 arası fiyat verildi ve odaya asistanı gelerek 9.000 tl kabul ediyormusunuz diyerek girdi doktorla görüsmek istedik birsey yapamazmısınız diye sordugumuzda cok katıydı asla tek kurus düsmedi esime cok ugrasıcam dedi baska caremİz olmadıgı icin kabul ettik ve yanımda toplamda 10 dakika durmamıstır herseyi kendim yaptım (cok ugrasıcam demisti) ve tedavinin bu sekilde olacagını bilmiyordum zaten bilsem oraya gidemezdim bunda bir sıkıntı yok.ama en azından esim bilgilendirilebilirdi.cünkü 4.boy aparatta kan geldi kızlıgım bozulmustu.çıktıktan sonra esime durumu anlattığımda doktoru arayip nasil böyle birşey yaparsınız dediğinde esime böyle seylere takılmayın artık gibi terbiyesizce bi cevap aldık.Ebru Zülfikaroğlu pismanlıktır..

Arkadaşlar merhaba. Lütfen acil dönüş yapın bana çok tedirginim. her birlikte olduğumuzda başına kadar giriyor. Sonrasında çok kasılıyorum olmuyor. Ama her defasında kan geliyor bu durumu yaşayan var mı ?

Dilator ne bilmiyorum inanın.ben parmak egzersiyle yendim.serce parmağıyla başlayıp 3 parmağa kadar denedim.bu sırada hiç iliski denemesi yapmadık.ayıptır söylemesi normal bi sevisme sırasında farkında bile değildim ama olmuş olan :) üstte olduğunuz pozisyon en uygunu ben psikolojik olarak yardım almaya gitmiştim ama tek görüşme oldu tanışma faslıydı.bidaha gerek kalmadı gitmeye

Çözdün mü peki sorununu? Artık onu ücreti düşünmemeye önüne bakmaya çalış. Sadece sabır ve çaba gerekiyor. Çok şükür artık zevk aldığım ilişki yaşıyor ve bebek bekliyorum. Darısı herkesin başına..

Hayır cözemedim maalesef.kendi basıma 3 boya kadar yapabiliyorum ama 4 olmuyor resmen korkulu rüyam 4 olmadan iliski olurmu sizce?

Yok giriyorsa zamanla olur. İlk kez ilişki yaşandığından sonuçta orası dar oluyor.Yillarca kapalı olan bı yerde hemen açılmıyor. Benim ilk gece yarıya kadar girdi kaldı orda gitmiyor bayağı ağrı oldu. Rahat olduğum kasmadigim halde bide... Esin kanamasına neden olacak kadar zorlamasin. Sen kendin iki parmakla yavaş yavaş açmaya çalış her gün.Benim çok işime yaramıştı parmakla acarkende yavaş ol hafif kanamisti benim. Tamamen gevşeme bayağı uzun sürüyor.

Nasıl yendiniz

Joanne canım benim de senin gibi 2 kez başı girdi sadece ama çok acıdığı için bıraktık. Doktora gittiğimde kızlığımda ilişki görünmediğini kendimi kastığım için kas kanaması olduğunu söyledi. Bu vajinusmusla başlarımız dertte inşallah yeneriz

Canım benim de aynı oldu doktor kendimi kastığım için kas kanaması olduğunu söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…