- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.295
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.781
Nasıl başardınız çişin varmış gibi olması normal diyorlarTebrikler nasil basardiniz
Nasıl yendinizcanım bende evliliğimin ilk 3 ayı vajinusmusla uğraştım evliliğimin ilk günleri kabusa dönüşmüştü ama eşim okadar anlayışlıydiki hiç sorun etmedi ben bu hastalığı kendi kendime yendim bunda eşimin desteğide çok büyük canım sakin ol kendini kasmamaya bak ama eğer kendin yenemiyosan bir doktora görünmende fayda var....
Ben nişanlılık dönemimde jinekolağa gitmiştim biraz durumu anlatmak icin açık yazıyorum Kızlık zarımı kontrol ettiğinde biraz etli olduğunu ama alt tarafında açıklık olduğu icin kayganlaştırıcı ile ilişkiye girebileceğimi söylemişti ultrasonla muayene de de bir problem çıkmamıştı eşimin cinsel organı bir defa yarıya kadar girdi o zaman sanırım Kızlık zarım bozuldu kanama oldu aparatlarda deneme yaptığımda ilk iki aparatta kan gelmedi 3 ve 4. Aparatta bu sıkıntıyı yaşıyorum ama iç dudakların içinde etli dediği parça hala duruyor açıkçası nikahımız oldu dügünümüz ekim ayında o süreye kadar doktora gitme durumum yok bende dügün tarihine kadar vajinusmus problemini çözmek istiyorum 34 yaşındayım ve çocuk istiyoruz kafam ciddi karıştı aparatlarla çalışmazsam da hiç cözemiycem gibi birde son 3 yıldır her 6 ay da bir ultrasonla jinekolog kontrolü yaptırdım myom ameliyatı olmuştum rahmimden bir problem olsa doktor 2.5 ay önce gittiğimde söylerdi farkederdi heraldeBence bı sure aparatla da yapmayın doktora gorunun bir arkadaşımın vajınusmus problemi yoktu normaldi ilişkisi ama bı sure sonra ordan kanaması gelmıstı doktor bı sure ılıskıye girmeyin deyıp ordan bı parca alıp test fılan yaptı sonra iyileşti dıye bılıyorum . Bence doktora gorunun belkı yasayan vardır sızın gıbı normaldir belkı ama yıne de siz bilirsiniz korkutmak gıbı olmasın gecmıs olsun
Ben 4. Aparatla çalışıyorum bende de kan gelmesi oluyor sanırım kastıgımız icin ama emin değilim benimde o konuda kafam karışıkCanım benim de aynı oldu doktor kendimi kastığım için kas kanaması olduğunu söyledi
Ben 4. Aparatla 2 defa yapabildim ama bende kan gelmesi problemi oldu her seferinde yapmadan önce açık yazıcam hemen girmiyor ilk önce klitorisime dokunarak bir 10-15 dakika kendimi gevşetmeye çalışıyorum rahatlatıyorum bebe yağı sürüyorum sonra giriyor vajinanın ıslanması lazım birde o bölgenizi Kegel egzersizleriyle kasları açmaya çalışın aparatı vajina girişinizde tutun kaslarınızı acın denemeler yapın öyle girer benimde giriyor ama kanama oluyor girdikten sonra kaslarımı tam açamıyorum sanırım 4. Aparatla tamamen kanamasın rahat yapmaya başlayınca eşimle deniyecegimBenim de biraz egzersiz aletim büyüyünce yapamıyorum şuan yardım edin lütfen
Bende su an 4 . Aparatla çalışıyorum bende de kanama oluyor sonra uzun sürmüyor duruyor bu normal o zaman kendimi kastıgım icin kanama oluyorYok giriyorsa zamanla olur. İlk kez ilişki yaşandığından sonuçta orası dar oluyor.Yillarca kapalı olan bı yerde hemen açılmıyor. Benim ilk gece yarıya kadar girdi kaldı orda gitmiyor bayağı ağrı oldu. Rahat olduğum kasmadigim halde bide... Esin kanamasına neden olacak kadar zorlamasin. Sen kendin iki parmakla yavaş yavaş açmaya çalış her gün.Benim çok işime yaramıştı parmakla acarkende yavaş ol hafif kanamisti benim. Tamamen gevşeme bayağı uzun sürüyor.
Evet hafif oluyor. Zaten nedense çok zorlamadan yapsanda kanıyor azda olsa hassas demekkiBende su an 4 . Aparatla çalışıyorum bende de kanama oluyor sonra uzun sürmüyor duruyor bu normal o zaman kendimi kastıgım icin kanama oluyor
Bende su an 4 . Aparatla çalışıyorum bende de kanama oluyor sonra uzun sürmüyor duruyor bu normal o zaman kendimi kastıgım icin kanama oluyor
Çapıdır 3 cm olan. Etrafından ölçsek 3 cm cıkmaz daha buyuk cunkuEn kalını 3cm mi çevresi öyle yazıyor da
Ben çok zorlanıyorum ya olmuyorBen 4. Aparatla 2 defa yapabildim ama bende kan gelmesi problemi oldu her seferinde yapmadan önce açık yazıcam hemen girmiyor ilk önce klitorisime dokunarak bir 10-15 dakika kendimi gevşetmeye çalışıyorum rahatlatıyorum bebe yağı sürüyorum sonra giriyor vajinanın ıslanması lazım birde o bölgenizi Kegel egzersizleriyle kasları açmaya çalışın aparatı vajina girişinizde tutun kaslarınızı acın denemeler yapın öyle girer benimde giriyor ama kanama oluyor girdikten sonra kaslarımı tam açamıyorum sanırım 4. Aparatla tamamen kanamasın rahat yapmaya başlayınca eşimle deniyecegim
Evet bende öyle düşünüyorumÇapıdır 3 cm olan. Etrafından ölçsek 3 cm cıkmaz daha buyuk cunku
13 cm mi çok geldi bayaaaaÇapı 3 cm çevre uzunluğu 13 cm filan erkek penisine bayağı yakın bir boy
Acı oluyor muEvet hafif oluyor. Zaten nedense çok zorlamadan yapsanda kanıyor azda olsa hassas demekki
Yok kanama olmuştu ama acı olmamıştı parmakla açmaya calisirkenAcı oluyor mu
Evet normal giris aciliyorKızlar ben dilatörle çalışmadan önce ıkındığımda mercimek tanesi kadar delik vardı vajina girişi dilatörle 1 ay çalıştım şu an ıkınmadan göremediğim delik ıkınmadan nohut büyüklüğünde gözükğyor giriş deliği açıldı baya böyle olan var mı önceden ıkısamsa zor görütodum dilatöre ara verdğm halde böyle açık
Canım egzersiz veriyor çoğu. Kimisi terapi uyguluyorTedavi icin doktora giden var mi aramizda neler yaptiriyor doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?