Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasıl yendiniz

Ben nişanlılık dönemimde jinekolağa gitmiştim biraz durumu anlatmak icin açık yazıyorum Kızlık zarımı kontrol ettiğinde biraz etli olduğunu ama alt tarafında açıklık olduğu icin kayganlaştırıcı ile ilişkiye girebileceğimi söylemişti ultrasonla muayene de de bir problem çıkmamıştı eşimin cinsel organı bir defa yarıya kadar girdi o zaman sanırım Kızlık zarım bozuldu kanama oldu aparatlarda deneme yaptığımda ilk iki aparatta kan gelmedi 3 ve 4. Aparatta bu sıkıntıyı yaşıyorum ama iç dudakların içinde etli dediği parça hala duruyor açıkçası nikahımız oldu dügünümüz ekim ayında o süreye kadar doktora gitme durumum yok bende dügün tarihine kadar vajinusmus problemini çözmek istiyorum 34 yaşındayım ve çocuk istiyoruz kafam ciddi karıştı aparatlarla çalışmazsam da hiç cözemiycem gibi birde son 3 yıldır her 6 ay da bir ultrasonla jinekolog kontrolü yaptırdım myom ameliyatı olmuştum rahmimden bir problem olsa doktor 2.5 ay önce gittiğimde söylerdi farkederdi heralde

Benim de biraz egzersiz aletim büyüyünce yapamıyorum şuan yardım edin lütfen
Ben 4. Aparatla 2 defa yapabildim ama bende kan gelmesi problemi oldu her seferinde yapmadan önce açık yazıcam hemen girmiyor ilk önce klitorisime dokunarak bir 10-15 dakika kendimi gevşetmeye çalışıyorum rahatlatıyorum bebe yağı sürüyorum sonra giriyor vajinanın ıslanması lazım birde o bölgenizi Kegel egzersizleriyle kasları açmaya çalışın aparatı vajina girişinizde tutun kaslarınızı acın denemeler yapın öyle girer benimde giriyor ama kanama oluyor girdikten sonra kaslarımı tam açamıyorum sanırım 4. Aparatla tamamen kanamasın rahat yapmaya başlayınca eşimle deniyecegim

Bende su an 4 . Aparatla çalışıyorum bende de kanama oluyor sonra uzun sürmüyor duruyor bu normal o zaman kendimi kastıgım icin kanama oluyor

Ben çok zorlanıyorum ya olmuyor

Kızlar ben dilatörle çalışmadan önce ıkındığımda mercimek tanesi kadar delik vardı vajina girişi dilatörle 1 ay çalıştım şu an ıkınmadan göremediğim delik ıkınmadan nohut büyüklüğünde gözükğyor giriş deliği açıldı baya böyle olan var mı önceden ıkısamsa zor görütodum dilatöre ara verdğm halde böyle açık

Evet normal giris aciliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…