- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.801
Ben terapiye başladım bugün umarım olurTedavi icin doktora giden var mi aramizda neler yaptiriyor doktor
Neler yapıyor anlatıyor bize de yazar mısınBen terapiye başladım bugün umarım olur
Ben oraya bakınca deliği bile göremiyordum bı gun ıkındım gordum kesfettım. Dılatorle denedıkce acılıyor. Ara verince aynı dedıgın gıbı gorunuyor kendiliğinden hafif acık oluyor. Hala 2 ye gecemedım sanki acılmayacak gıbı hıssedıyorum ya ne kadar sure yapmak lazım 1iKızlar ben dilatörle çalışmadan önce ıkındığımda mercimek tanesi kadar delik vardı vajina girişi dilatörle 1 ay çalıştım şu an ıkınmadan göremediğim delik ıkınmadan nohut büyüklüğünde gözükğyor giriş deliği açıldı baya böyle olan var mı önceden ıkısamsa zor görütodum dilatöre ara verdğm halde böyle açık
Ben hepsini 1 hafta çalıştım öyle diğerine geçtim evet açılıyor herkeste bir olmayabilir belki doktora sordum esneme olmuş olabilir dediBen oraya bakınca deliği bile göremiyordum bı gun ıkındım gordum kesfettım. Dılatorle denedıkce acılıyor. Ara verince aynı dedıgın gıbı gorunuyor kendiliğinden hafif acık oluyor. Hala 2 ye gecemedım sanki acılmayacak gıbı hıssedıyorum ya ne kadar sure yapmak lazım 1i
Ben terapiye gidiyorım doktor. Yanında birşey yaptırmıyor sohbet ediyor ev ödevi oluyor bana genital bölge masaj yapmamı dokunmamaı istedi birde idararını yaparken tut bırak kasların çalışması lazım dediNeler yapıyor anlatıyor bize de yazar mısın
Eşinle ilişkiye girebilene kadarBen oraya bakınca deliği bile göremiyordum bı gun ıkındım gordum kesfettım. Dılatorle denedıkce acılıyor. Ara verince aynı dedıgın gıbı gorunuyor kendiliğinden hafif acık oluyor. Hala 2 ye gecemedım sanki acılmayacak gıbı hıssedıyorum ya ne kadar sure yapmak lazım 1i
İnşallah yenerizBen terapiye gidiyorım doktor. Yanında birşey yaptırmıyor sohbet ediyor ev ödevi oluyor bana genital bölge masaj yapmamı dokunmamaı istedi birde idararını yaparken tut bırak kasların çalışması lazım dedi
Baş kısmına kadar sorun yoktu demıssınız yani bas kısmı o ku uk deArkadaşlar ben yendim
Öncelikle ben hiçbir zaman doktora gitmedim. O yüzden söyleyeceğim şeyler benim kendi tecrübelerim.. (Ben aparat ya da parmak egzersizi yapmadım)
Şimdi gelelim onlara
1- Ön sevişmeyi çok çok uzun tutmak
2- Kegel egzersizleri
3- ERTELEMEMEK
Ben sürekli erteliyordum, istemiyordum denemeyi çok üzülüyordum çünkü. Bir gece biraz alkol aldık eşimle ve bana bu sefer sürekli deneyelim dedi. İnanın 2 saat boyunca ter döktüm.. Ben üstteydim zaten baş kısmına kadar sorunum yoktu. Devamı gelmiyordu hiçbir zaman. Deriin bir nefes aldım önce baş kısmıyla git gel yapıp biraz girişi esnettim. Sonra bir cesaret oturdum. Bir an da oldu gerçekten bu muymuş dedim. 0 acı.. Şu an çok rahat yapıyorum. Kendinize inanın , yapabilirsiniz. Üstüne gidin korkmayın gerçekten, olduğu zamanki mutluluğunuza hepsi değer böyle düşünün her zaman.
Lütfen ertelemeyin aparatlar hakkında bilgim yok maalesef ama eşli denemelerde lütfen hemen vazgeçmeyin hiç ummadığınız zamanda oluyor. İstediğiniz zaman özelden bana yazabilirsiniz. BAŞARACAKSINIZ! İnşallah burdaki herkes bu mutluluğu tadar
Merhabalar cok sevındım sızın adınızaArkadaşlar ben yendim
Öncelikle ben hiçbir zaman doktora gitmedim. O yüzden söyleyeceğim şeyler benim kendi tecrübelerim.. (Ben aparat ya da parmak egzersizi yapmadım)
Şimdi gelelim onlara
1- Ön sevişmeyi çok çok uzun tutmak
2- Kegel egzersizleri
3- ERTELEMEMEK
Ben sürekli erteliyordum, istemiyordum denemeyi çok üzülüyordum çünkü. Bir gece biraz alkol aldık eşimle ve bana bu sefer sürekli deneyelim dedi. İnanın 2 saat boyunca ter döktüm.. Ben üstteydim zaten baş kısmına kadar sorunum yoktu. Devamı gelmiyordu hiçbir zaman. Deriin bir nefes aldım önce baş kısmıyla git gel yapıp biraz girişi esnettim. Sonra bir cesaret oturdum. Bir an da oldu gerçekten bu muymuş dedim. 0 acı.. Şu an çok rahat yapıyorum. Kendinize inanın , yapabilirsiniz. Üstüne gidin korkmayın gerçekten, olduğu zamanki mutluluğunuza hepsi değer böyle düşünün her zaman.
Lütfen ertelemeyin aparatlar hakkında bilgim yok maalesef ama eşli denemelerde lütfen hemen vazgeçmeyin hiç ummadığınız zamanda oluyor. İstediğiniz zaman özelden bana yazabilirsiniz. BAŞARACAKSINIZ! İnşallah burdaki herkes bu mutluluğu tadar
Yaa canım çookk mutlu oldummmmm Sanırım oldu kızlar 4. Aparatla 3-4 defa daha önceden çalışmıştım şimdi eşimle deneme yaparken ilk önce aparatı soktum daha sonra eşim penisini yarıya kadar sokup git gel yaptı tamamı girmedi ama yarıya kadar girebildi ve git gel yapabildi çok mutluyum umarım devamı gelir
Bir de benim kızlık zarım etli ve kalın daha önceden jinekolog muayene olduğumda bana etli olduğunu ama aşagıda boşluk olduğunu kayganlaştırıcı ile ilişkiye girebilirsin demişti doktor vajina içine baktığımda içeride ki kapalı alanı ikiye bölen bir et parçası var eşim bugün girdikten sonra o et parçasının içerideki alt ucu kopmuş ve şimdi vajinamdan dışarı sarkıyor bu Kızlık zarı kalıntısı mıŞimdi ben 3. Aparatı almaya başladığımda ilk 4. Aparatı denemede panik atak gibi birsey geçirdim açık yazıyorum 4. Aparat vajina girişimdeysen kendi kendime girmiyor girmiyecek dediğimi farkettim o gün biraz zorladığım icin de kanama oldu bıraktım bir kaç gün iyileşmesini bekledim daha sonra da tekrar denememde klitorisimle bir 15 dakika kadar oynayarak kendimi gevşettim ıslanma olmasını sağladım vajina girişime ve aparata bebe yağı sürdüm orada tuttum 1-2 dakika sonra geri cektim o şekilde bir kaç defa yaptım vajina ağzımda tutarken sanki çiş yapar gibi oradaki kaslarımı açmaya çalıştım ve sonrada girdi onun dışında da 3 defa daha aparatla çalıştım başka zamanlarla artık çok kolay giriyor
Bende çok uğraşıyorum ya neler denedim ama bir türlü olmuyorŞimdi ben 3. Aparatı almaya başladığımda ilk 4. Aparatı denemede panik atak gibi birsey geçirdim açık yazıyorum 4. Aparat vajina girişimdeysen kendi kendime girmiyor girmiyecek dediğimi farkettim o gün biraz zorladığım icin de kanama oldu bıraktım bir kaç gün iyileşmesini bekledim daha sonra da tekrar denememde klitorisimle bir 15 dakika kadar oynayarak kendimi gevşettim ıslanma olmasını sağladım vajina girişime ve aparata bebe yağı sürdüm orada tuttum 1-2 dakika sonra geri cektim o şekilde bir kaç defa yaptım vajina ağzımda tutarken sanki çiş yapar gibi oradaki kaslarımı açmaya çalıştım ve sonrada girdi onun dışında da 3 defa daha aparatla çalıştım başka zamanlarla artık çok kolay giriyor
Umutsuzluğa sakın düşmeyin fiziksel bir problem yok ise olmaması mümkün değil benim Kızlık zarım septalı olmasına rağmen oldu kendinizi rahatlatmaya odaklanın kendinizi motive edin bu hastalığın başka tedavisi yok sürekli egzersiz ve inanmakBende çok uğraşıyorum ya neler denedim ama bir türlü olmuyor
Doktora gittim olay beyninde bitiyor fiziksel bi sorunun yok dediUmutsuzluğa sakın düşmeyin fiziksel bir problem yok ise olmaması mümkün değil benim Kızlık zarım septalı olmasına rağmen oldu kendinizi rahatlatmaya odaklanın kendinizi motive edin bu hastalığın başka tedavisi yok sürekli egzersiz ve inanmak
Canım adına çok sevindim.. Nasıl başardığını kısaca anlatabilir misin? Ben 4. Dilatörde kaldım olmuyor haftalardır eşimle de denedik olmadıHerkese merhaba:) ben daha once yazmistim yenecegim diye, cook sukur yendim de. Artik dorduncu iliskinin sonunda gonuk rahatligiyla soyleyebiliyorum bunu. Fakat benim sorum bunu yenmis olan arkadaslara. Biraz tavsiyeye ihtiyacim var. Bizde giriste artik bir sorun yasanmiyor fakat git gel kisminda biraz yanma oluyor ve kendimi rahat birakamiyorum yani olayin guzel kismina odaklanamiyorum hic zevk almiyorum gorev gibi oluyor bnm icin, dolayisiyla esim de kendimi rahat birakamadgm icin mutlu olmuyor o da gorev gibi benin alismami bekliyor. Bunu asmak icin ne kadar zamana ihtiyacim var ne kadar aralikla iliskiye girmeliyiz? Veya bir teknigi bir seyi var mi bu isin? Bu arada burdaki herkese cooook tesekkurler, doktorlara binlerce para harcamama ragmen sizlerin yazdiklariyla yaptigim dilator egzersizleriyoe cozdum ben bu isi. Simdi geri kalan kismi icin tavsiye rica ediyorum❤
Herkese merhaba:) ben daha once yazmistim yenecegim diye, cook sukur yendim de. Artik dorduncu iliskinin sonunda gonuk rahatligiyla soyleyebiliyorum bunu. Fakat benim sorum bunu yenmis olan arkadaslara. Biraz tavsiyeye ihtiyacim var. Bizde giriste artik bir sorun yasanmiyor fakat git gel kisminda biraz yanma oluyor ve kendimi rahat birakamiyorum yani olayin guzel kismina odaklanamiyorum hic zevk almiyorum gorev gibi oluyor bnm icin, dolayisiyla esim de kendimi rahat birakamadgm icin mutlu olmuyor o da gorev gibi benin alismami bekliyor. Bunu asmak icin ne kadar zamana ihtiyacim var ne kadar aralikla iliskiye girmeliyiz? Veya bir teknigi bir seyi var mi bu isin? Bu arada burdaki herkese cooook tesekkurler, doktorlara binlerce para harcamama ragmen sizlerin yazdiklariyla yaptigim dilator egzersizleriyoe cozdum ben bu isi. Simdi geri kalan kismi icin tavsiye rica ediyorum❤
Zamanla geçiyo cnm merak etme. Bunun icin sık ilişki lazim. İşin formülü kendini rahat bırakmak tabi onun icin de zaman lazımHerkese merhaba:) ben daha once yazmistim yenecegim diye, cook sukur yendim de. Artik dorduncu iliskinin sonunda gonuk rahatligiyla soyleyebiliyorum bunu. Fakat benim sorum bunu yenmis olan arkadaslara. Biraz tavsiyeye ihtiyacim var. Bizde giriste artik bir sorun yasanmiyor fakat git gel kisminda biraz yanma oluyor ve kendimi rahat birakamiyorum yani olayin guzel kismina odaklanamiyorum hic zevk almiyorum gorev gibi oluyor bnm icin, dolayisiyla esim de kendimi rahat birakamadgm icin mutlu olmuyor o da gorev gibi benin alismami bekliyor. Bunu asmak icin ne kadar zamana ihtiyacim var ne kadar aralikla iliskiye girmeliyiz? Veya bir teknigi bir seyi var mi bu isin? Bu arada burdaki herkese cooook tesekkurler, doktorlara binlerce para harcamama ragmen sizlerin yazdiklariyla yaptigim dilator egzersizleriyoe cozdum ben bu isi. Simdi geri kalan kismi icin tavsiye rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?