Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canimm ogrenene kadar lavaboda tekrar et surekli bir zaman sorna alisicaksn

Ben de bu illet hastalıkla mücadele ettim ve yendim.Hastalığı farkedince doktora gitmeyi düşündüm. Sonra dedim ki yaparsın doktora ihtiyacın yok diyerek kafama koydum. İlk olarak aynanın karşısına geçtim bacaklarımı açıp kendimi inceledim, ıkınarak oranın nasıl genişlediğini farkettim. Daha sonra eczaneden pasiflora aldım onu içtim ve eşimle denedik. Belimi ve bacaklarımı kasıyodum o an kendimi rahat bıraktım, bu rahatlamanın sebebi aynada bakmam bence ve sonuç Hemen oldu, İlk girişte bi baskı oluyor ama dayanılmayacak bişey değil. Biraz inat, kasmama ve biraz kafada bitirince oluyomuş bu iş. 2. Si ilkinden bile kolay oldu. Sonrası daha da kolay. Sadece ilk İlişkide giriş kısmında bi zorluk oluyor ama sonrası çok kolay. Lütfen kendinize güvenin sadece sonrası bu muymuş diyeceksiniz!

İnşallah canım ya kurtulalım artık şundan

Kızlar kegel egzersizi ile ilgili bilgisi olan bana yazabilir mi?
tuvaletini yaparken kendini sıkmak ve gevşeyip devam etmek gibi "sık-gevşet" hareketleri.. yani o bölgenin kontrolünü elde tutmak istemsizce kasılmayı yönlendirebilmekmiş amaç. doktorum bu şekilde dedi. günde en az 50 kez.. ve 5'er kez peş peşe yapılacak şekilde..

Tuvaletimi yaparken yapsbiliyorum ama normalde olmuyor

kızlar merhaba daha önceki sayfalarda da yazmıştım sadece ucunu alabiliyorum gzesiz yapamıyorum diye....en baştan beri yazılanları okuyorum cesaret topladım epey fakat paartesi günü eşim yurt dışından dönecek ve ben artık burda müjde vermek istiyorum...yani bu illeti yenen arkadaşlarımın gazına ihtiyacım var...yardım edin lütfen.....

Arkadaşlar merhaba bende eski vajünusmusluyum hatta dün doktor vajinal ultrason yapıncada bagırdım belkide tam atlamadım ama yinede 7 aydır ilişki oluyo ve şimdide polikistik yumurtlamayla uğrasıyorum bebek istiyorum çünkü yani sıkıntı hayatın her anında oluyo size tavsiyem korkmayın desemde korkacaksınız ama cesaret kızlar ben hep anne olmak istiyorum o zaman bu iş olacak diordum ve zeytinyağı kullanın has olandan kalitelisinden dilatör kullanın dilatörlere zeytinyagı sürün ve deneyin ilk başta uyusturucu kremde kullanın ilk 1 hafta uyusturucu krem zeytinyagı dilatör çalışması daha sonra sadece zeytğnyagı ve dilatör karlınızda ayna olsun girip cıktıgını görün ve ıkının o esnada ittirin korkmayın zaten uyusturucu kremde uyusuo dilatörü hissetmiyorsunuz bile sonrada azda olsa alısıosunuz ben hıckıra hıckıra agladığım zamanlar oldu sakin olun aglayın göz yasınızı silip yine deneyin benimde hemen olmadı en küçük dilatörü bile kaç kere denedimde oldu sakin yani ama mücadeleyi bırakmadan ilişki denemelerinden önce kızlar yere carsaf serin zemin sert olsun banyoya gidin dilatöre zeytinyağı sürün ve dilatörle deneyin iç kısım yaglanacak sonra ilişki deneyin hatta eşinizde kendisine kullanabilir kızlar korkmayın acı aman aman bişe yok adet olunca kasık agrısı daha cok oluyo korkmayın kızlar doktorun bana söylediği biz söz vardı bu cinsellik o kadar korkunc bişe olsa acı verse bu kadar insan eşini neden aldatıyor bu sebepten kadınlar eşlerini aldatıyor demek korkunc acı verici değil hatta o kadar cazipki neler yapıyolar onu düşünün durmadan gunde 10 defa bunu söyleyin kendinize durduk yere ben öyle yapıodum ve hemen ameliyat olmayın bunları deneyin 1 hafta degilse 1 ay 3 ay 5 ay... sonra ameliyat vs düşünürsünüz ama asla hemen ameliyat olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…