- 29 Kasım 2014
- 1.726
- 2.942
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.841
Kendiniz mi yapıyorsunuz doktor tedavisi miYaa yazık olmuş o paraya tamamen çözülseydi keşke ama bu bile büyük başarı ben daha 2 haftadır sonuncu aparatı alamadım
Keşke canım çok yıpratıcı oldu benim açımdan. Bebe yağı ile deneyebilirsin.Yaa yazık olmuş o paraya tamamen çözülseydi keşke ama bu bile büyük başarı ben daha 2 haftadır sonuncu aparatı alamadım
Anladım canım sanada çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun ben seans ücreti alan bir doktor ile anlaştım em fazla 2-3 kez gelme imkanım var dedim bitirmeye çalışırız merak etme dedi iyi bir doktor gibi bakalım. Gerçi bira umutsuzum ben hiç yapamıyorum
Doktorum korona dolayısıyla terapi veremiyor canım egzersiz yapıyorum evde kendim burdan okuduklarımlaKendiniz mi yapıyorsunuz doktor tedavisi mi
Deneyeceğim canım. Bir de 13 gündür hasta olmuyorum onun stresi var. Tam bir ilişki olmadı ama insan yine de sürtünmeyle hamile olduğunu sanıyorKeşke canım çok yıpratıcı oldu benim açımdan. Bebe yağı ile deneyebilirsin.
Canimm ogrenene kadar lavaboda tekrar et surekli bir zaman sorna alisicaksnKızlar kegeel egzersinizi yapamıyorum karın kaslarının kasılmaması gerekşyormuş ben idrarırmı tutup bırakıyorum ama nırmalde yapmıyorum sadece lavaboda oluyor çözemedim bi türlü işidoğru yapamıyorum sanırım
Karın ve kalça bölgesi gareket edince tanlış oluyormuş ama harekt ediyr yani yapamıyorum nasıl şeyse ya herşeyi zorCanimm ogrenene kadar lavaboda tekrar et surekli bir zaman sorna alisicaksn
Evet canım oluyor bazen öyle şeylerDeneyeceğim canım. Bir de 13 gündür hasta olmuyorum onun stresi var. Tam bir ilişki olmadı ama insan yine de sürtünmeyle hamile olduğunu sanıyor
Hahah canım yazıp yolladım hasta oldumEvet canım oluyor bazen öyle şeyler
Hayırlısı olsun canımHahah canım yazıp yolladım hasta oldum
İnşallah canım ya kurtulalım artık şundanBen de bu illet hastalıkla mücadele ettim ve yendim.Hastalığı farkedince doktora gitmeyi düşündüm. Sonra dedim ki yaparsın doktora ihtiyacın yok diyerek kafama koydum. İlk olarak aynanın karşısına geçtim bacaklarımı açıp kendimi inceledim, ıkınarak oranın nasıl genişlediğini farkettim. Daha sonra eczaneden pasiflora aldım onu içtim ve eşimle denedik. Belimi ve bacaklarımı kasıyodum o an kendimi rahat bıraktım, bu rahatlamanın sebebi aynada bakmam bence ve sonuç Hemen oldu, İlk girişte bi baskı oluyor ama dayanılmayacak bişey değil. Biraz inat, kasmama ve biraz kafada bitirince oluyomuş bu iş. 2. Si ilkinden bile kolay oldu. Sonrası daha da kolay. Sadece ilk İlişkide giriş kısmında bi zorluk oluyor ama sonrası çok kolay. Lütfen kendinize güvenin sadece sonrası bu muymuş diyeceksiniz!
tuvaletini yaparken kendini sıkmak ve gevşeyip devam etmek gibi "sık-gevşet" hareketleri.. yani o bölgenin kontrolünü elde tutmak istemsizce kasılmayı yönlendirebilmekmiş amaç. doktorum bu şekilde dedi. günde en az 50 kez.. ve 5'er kez peş peşe yapılacak şekilde..Kızlar kegel egzersizi ile ilgili bilgisi olan bana yazabilir mi?
Tuvaletimi yaparken yapsbiliyorum ama normalde olmuyortuvaletini yaparken kendini sıkmak ve gevşeyip devam etmek gibi "sık-gevşet" hareketleri.. yani o bölgenin kontrolünü elde tutmak istemsizce kasılmayı yönlendirebilmekmiş amaç. doktorum bu şekilde dedi. günde en az 50 kez.. ve 5'er kez peş peşe yapılacak şekilde..
Yardim edermisin bana cvp taz lütfen özelden anlatayimSana yardım edebilirim
Nasıl yendiniz yardımcı olur musunuzYardim edermisin bana cvp taz lütfen özelden anlatayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?