Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim psikoloğum uyuşturucu krem önermemişti hem oranın ph'ını bozar, bu şekilde yenenler var ama en güzel doğal yolla yenmek. Eşinle yapmayı denedinizmi? Önce eşin yanında olsun onun yanında yap çunkü buradaki sorun onla olmaması, bu sekilde 1 hafta yaptıktan sonra 2. Hafta eşinin parmağini tut sen yönlendir onun parmağını al. Benim yöntemim buydu. Ardından 2 parmağa geçin bu sekilde tüm egzersizleri bitirdikten sonra eşliye geçin.

Küçük parmakla mı denemem gerekiyor

İnşallah evet acır geçer ama o duruma gelince hiçte öyle olmuyo demi
Evet maalesef
güzel yorumunuz için çok teşekkürler peki aynaya bakmadan parmağımızı yatay bir şekilde iterekten sırt üstü yatış pozisyonda yapabilir miyiz yani tırnak vs sürtüp tahriş olma ihtimali var mıdır

Olmuyor ya olmuyor kafayı yiyeceğim denemek istedim sadece denemek istedim alışmak için parmağımı nereye ittireceğimi bile bilemiyorum sanki daha üst iki dudak arasıdna gel git oluyor sadece itiyorum girilmiş gibi hissetmiyorum derin nefes alıp vererek denedim sanki içeriyi oyuyor gibi yapsam tırnağım tahriş edecek gibi çok moralim bozuk çok

Bence ilk baş parmakla değilde nefes kas egzersizi yapmak gerekiyor ondan sonra ona geçmek lazım bence kendimizi rahatlatmamız lazım

Kızlar serçe parmağı ile başlayın ve tırnaklarınızı kesin tabiki. Eldiven veya prezervatif ile çalışma yapın.

Ne yaptın

Ben yalnız çalışma yaptım. Eşli denemede başarılı oldum a

ma denemede başarılı olmasaydık dilatörleri eşime yaptıracaktım
Eşiniz size baskı uyguluyor mu benim eşim biraz baskıcı hemen olsun istiyo bir yandan da beni m için uğraşıyor ne desem ikna oluyo ama onun da isteği bu anlıyorum da beni anlamıyor diye kendimi çok yalnız hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…